2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

süpersin canım ya karşı komşum terzi ona bir söyliyim bakıyım hiç aklıma gelmemişti.

walla benimde yaşım 23 ama gebeliğimin başından beri düşük çıkıyor,ama dr sorun yok deyince bende durmadım üzerinde...aynen yaa bugün bitmiyor birazdan eşim gelince kestireceğim yaaa zaman geçmiyor..aynen yaa keşke daha çok izlesek ne yapıyor görsek minişlerimizi

anlamı çok güzel canım...amaaan kaynanan konuşsun dursun boşveeerrr siz kararı verecek olan kişilersiniz benimkide geçen ' gönlümüz erkek istiyo ama bence sizin kızınız olacak' dedi bende güldüm geçtim kız olsunda sevmesin bakalım hıhhhhh...

herkese iyi hafta sonları gerçi bitti sayılır

biz gittik dün doktorumuza veeeee PRENSESİMİZ olduğu kesinleşti darısı öğrenemeyenlerin başına

şekerim, portakalım.. şeker portakalııımmmmm!!
nerelerdesin, gözüm ekranlarda kaldıı

canım geldim kızımız olduğu kesinleşti canım darısı başına

kımse yok mu ya ben geldım bugun dondum cok yorgunum sıze yazayım dedım tatıl mukemmeldı 3lu taramayı yaptırdık bebek cınsıyetını gostermedı ıkı kere gıtmeme ragmen dr kıza benzıyor dedı ama sızde ne var ne yok cok sayfa ılerlemıs ben gırmeyelı tatılde gırmeye fırsatım olmadı oyle ıste gostemıo bebegım bagdaş kurmustu bu sefer de

hayy gözün aydıın.. bu bebişler ne kadar nazlı yaa!!

Son düzenleme:

maşallahh sağlığı iyi olsun da, sonra gösterir annesiii

ay canım yaa Allah korumuş yai seni de en çok düşmekten korkuyorum ben de bir şeyinin çıkmamasına sevindim geçmiş olsun son günlerde benim de çok belim-sırtım ağrıyor özellikle sabaha karşı 6 gibi açıyorum gözümü bi öyle yatıyorum bi böyl yatıyorum yok olmuyor. Haftasonu bile fazla uyuyamadan kalktım saat 9da

isim kulağa çok hoş geliyor bence ingilizcedeki Eden'dan mı geliyor ki o da cennet bahçesi demek
aynenn ben de dün lcw den salopet aldım normal bedenim 38di ama 36sı oldu, 38i çuval gibiydi bacakları filan

aslında uclu de sorun cıktı amnıyosentez falan yaptırdık ama dusunmek takmak ıstemıyorum kotuyu getırmıyorum aklıma

amniyonun sonucu da çıktı mı canım? bence çok iyi yapıyorsun kötü düşünmemekle Allah hepimizin evlatlarını korusun

amniyonun sonucu da çıktı mı canım? bence çok iyi yapıyorsun kötü düşünmemekle Allah hepimizin evlatlarını korusun

mrb luxxor cıkmadı henuz canım uclunun sonucu 1:303 du hayırlısı olsun aılenın yanında olunca ınsan butun kotu dusuncelerı atıyor kafasından bu tatıl bana cok ıyı geldı

canım hoşgeldin nasılsın özledik seni bebeğin sağlıklı olsunda cinsiyeti sonra öğren boşver

hoşgeldin beksu nasıldı tatilin annenler iyimi?

mrb canım cok guzeldı tatıl cok ıyı gectı ıhtıyacım varmıs gercekten annemler cok ıyıler ozlemısler ben hıc hayatımda sevıncden agladıgımı bılmem annemle kucuk kardesımı gorunce hungur hungur nasıl agladım anlatamam kucuk kardesım bı dk ayrılmadı yanımdan cok ıyıydı uclu test canımı sıktı bıraz onu da onlarla atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…