2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.bütün sevdiklerimizi inşallh..hamilelikte insan daha da hassas oluyo bende buara çok agresifim nedense..canım 3lü testi takma kafaya yanılma payı var onlarda amniosentez olmuş galiba sonuç ne peki*?

bu arada benım gobek buyudu baya :) vallahı memlekete gıdınce elıme yuzeme renk geldı kım gorse ne bu hal zayıflamıssın yemıyor musun falan fılan derken gelsın yemekler gıtsın pekmezler elım yuzum bı kendıne geldı havalanında annem aradı dıo bak yememezlık yapma ye bebısıme ıyı bak falan ılgı guzel sey

amın canım allah kımseyı bırakmasın aılesız. agresıflık olur canım adetıne yakın bır tarıhse o zamanlar da olurmus.sonuc bellı degıl bengucum ama ben emınım ıyı cıkacak

ohh ohh maşallahhhh afiyet bal olsun yarasın bi foto bekliyoruz artık:))) benim kocişte bişte acıkmış yemek yiyip geliyorumm öptummm

ohh ohh maşallahhhh afiyet bal olsun yarasın bi foto bekliyoruz artık:))) benim kocişte bişte acıkmış yemek yiyip geliyorumm öptummm

ekleyecegım canım su an yorgunum cok erken dıye yatmıyorum en yakın zamanda yenı bır gobiş resmı gelıyorr afıyet olsun canım

merhaba kizlar nasilsiniz

pnrali tatlim cekilisi ay sonu gibi yapcam daha cinsiyet ogrenemeyenler var diye

yarin insallah buyuk gun kucuk pasami gorucem saglikla insallah
21 hafta tam olucaz acaba nasil olmustur allah saglikla gormeyi nasip etsin yarin bana oglumu

ekleyecegım canım su an yorgunum cok erken dıye yatmıyorum en yakın zamanda yenı bır gobiş resmı gelıyorr afıyet olsun canım
tabi canım dinlen öyle çok saol canım iyi akşamlar iyice dinlen

amam canım yarın içinde inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

merhabaaa şekerlerrr

beksucumm çok sevindim güzel günler geçirmene yavrun da sağlıklı sıhhatli olsun inşallah gerisi mühim değil

melekcimm inşalalh yarın güzel haberlerle gelirsin bakalım sen iyi dersen bnde kaynanamlara gidince medical parka giderim renkli için uygun fiyatı çünkü

pınarcım nassın canım

bilgiliilgili şekerimm naptınn pantolonu sordun mu komşuna ?

ayy kızlarrr benim bitanecikk kızımmm babasına tekmeyi bastı sonundaaa aşkitom hissettiiii değişik bi ifade vardı yüzündee

Bir haftadır kayınvaldemde kalıyorduk sonunda evimize gelebildik...Tüm yazdıklarınızı okumaya çalıştım fakat yazmaya pek fırsat bulamadım Bebişini gören cinsiyet haberini ve sağlık haberini alan anneler vardı onlar adına çok sevindimmm.
Yarın tetenoz aşımı olmaya gideceğim c.tesi de bebeğimi görmeye gideceğim doktorumuz bu sefer için 3 boyutlu fotoğraf vereceğini söylemişti şimdiden onun heyecanı sardı bakalım bu haftayı nasıl bitireceğim....????
Yarın doktora gidecek arkadaşlarımız varmış güzel haberlerle geliiinnn merakla bekliyor olacağız sizi

çok sağol canım benim hepiniz dikkat edin kendinize çünkü stresi bile berbat bişey:18:

meleksen canım çekiliş nezaman yapılıcak gerçi daha belli olmıyanlar var ama merak ettim

evettt amaaa benim belli değilll dua edinde yarın göstersinn:)))

evett ben varım öğrenemeyennnn yarın gidicez gösterirse öğrenicez amaaa bebeğim göstermezse ben çekilişe katılamıcakmıyım??
inşallah canım sanada banada inşallahhh
arkadaşlarrr bebeğimin teyzeleriii!!!! çok heyecanlıyım yarın saat 16:50 randevumuz hem sağlığı iyi olsun hemde cinsiyeti göstersin lüseeeeennnnn dua edinnn:18:

hoşgeldin evine şekerim :) inşalah bebeğinin sağlıklı haberlerini getirirsin canım ne güzell

inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım ben bu geceyi ve yarın 16:50ye kadar olan zamanı bitirmek istiyorum sende 1 haftayı yaaa ne heyecanlı yaşıyoruz bebişlerimizi beklemeyiiii:)

aslında uclu de sorun cıktı amnıyosentez falan yaptırdık ama dusunmek takmak ıstemıyorum kotuyu getırmıyorum aklıma
negatif düşünmemekle en iyisini yapıyorsun canım, bu testlerin sonuçlarına hiç güven olmuyor zaten boşuna kendini strese sokmaman çok iyi, umarım hiçbir sorunu yoktur bebişinin.

isim kulağa çok hoş geliyor bence ingilizcedeki Eden'dan mı geliyor ki o da cennet bahçesi demek
canım kökeni İbranice ama daha sonra Eden gibi bütün dillerde benzerleri türemiş ve bütün kutsal kitaplarda var bildiğim kadarıyla

bilgiliilgili şekerimm naptınn pantolonu sordun mu komşuna ?

yok canım soramadım, gündelikçim doğum için ayrıldı işler bana kaldı kimseyi de bulamadım, evi temizledim bugün çok detaya girmeden sonra da duş falan derken unuttum pantolon işini yarın sorarım artık işten gelince, çok halsiz düştüm yatay pozisyonda kaldım resmen

hoşgeldin evine şekerim :) inşalah bebeğinin sağlıklı haberlerini getirirsin canım ne güzell

Hoşbulduuukkkkkk canımmmm :) insanın evi gibisi yokmuş vallaa evimin kokusunuu bilee özlemişimmmm.İnşallah canım hepimiz sağlıklı güzel haberlerini alalım bebişlerimizin.

inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım ben bu geceyi ve yarın 16:50ye kadar olan zamanı bitirmek istiyorum sende 1 haftayı yaaa ne heyecanlı yaşıyoruz bebişlerimizi beklemeyiiii:)

Ömrümüzün ennn güzel anları en heyecanlı zamanları:) inanıyorum ki herkes güzel haberlerle dönecek hep beraber sevineceğiz canımm

iiyim canım benim sen nasılsın benim eşim de eli karnımda bekliyor:)

Ömrümüzün ennn güzel anları en heyecanlı zamanları:) inanıyorum ki herkes güzel haberlerle dönecek hep beraber sevineceğiz canımm

aynen öylee,çocuğunu kucağına alan herkes hamileliğin kıymetini bugünlerini doya doya yaşa diyor hakikatende öyle yapmalıyız,eee artık myoğun mide bulantılarımda azaldı bende tadını çıkarmaya çalışıyorum...inşallah canım inşallah hepimiz hem kendimize hemde birbirimize sevinelim ve bu topikte asla kötü haberler almayalım... :)))

kızlar ben ütü yapacağım yineee malesefff,malum memur kocama üst baş ütüleyeceğim sevgili kocacım sağolsun ütü masasını yeni getirdi içeriden taşıdı,bir yandan utu bir yandan umutsuz ev kadınlarını izleyeceğim:) yine gelirim belki..öpüldünüzzzz yarında olurda giremezsem doktordan sonra mutlaka yazmaya çalışırım kızlarrr öpüldünüzzz

geçmişi okumadan direkt dalıcam bu sefer konuya kızlar haftasonu ne yaptınız ne ettiniz sonra bakarım artık... biz cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik, ilk defa renkli ultrasonda etli-canlı görmek beni çok tuhaf yaptı canlılığına daha çok inanıp daha çok bağlandım sanki. oğlum önce duruyodu sonra bize doğru dönüp resmen gülümsedi hatta gülümsedi değil baya baya gülücükler saçtı böyle ağzını aça aça o hem de iki defa komediydi. o anlar gözümden gitmiyo zaten, videodan da izleyip duruyorum bacağını taa başına getirmiş ağzına sokmaya çalışıyodu:) komedi filmi gibi geçti yani. şükürler olsun ki yine dualarım kabul oldu ve hiç bir sorunumuz çıkmadı iç organları görüldü, dudak yarıklığı görülmedi parmaklar tam:) vs. ilk defa ağırlığı ölçüldü 346 gram boyu 21 cm. inşallah hepiniz ayrıntılıyı en güzel şekilde atlatırsınız sağlıklı temmuz bebeklerimiz aynen yola devam ederler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…