- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.821
mrb canım cok guzeldı tatıl cok ıyı gectı ıhtıyacım varmıs gercekten annemler cok ıyıler ozlemısler ben hıc hayatımda sevıncden agladıgımı bılmem annemle kucuk kardesımı gorunce hungur hungurnasıl agladım anlatamam kucuk kardesım bı dk ayrılmadı yanımdan cok ıyıydı uclu test canımı sıktı bıraz onu da onlarla atlattım
canım yaa Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.bütün sevdiklerimizi inşallh..hamilelikte insan daha da hassas oluyo bende buara çok agresifim nedense..canım 3lü testi takma kafaya yanılma payı var onlarda amniosentez olmuş galiba sonuç ne peki*?
bu arada benım gobek buyudu baya :) vallahı memlekete gıdınce elıme yuzeme renk geldı kım gorse ne bu hal zayıflamıssın yemıyor musun falan fılan derken gelsın yemekler gıtsın pekmezlerelım yuzum bı kendıne geldı havalanında annem aradı dıo bak yememezlık yapma ye bebısıme ıyı bak falan ılgı guzel sey
ohh ohh maşallahhhh afiyet bal olsun yarasınbi foto bekliyoruz artık:))) benim kocişte bişte acıkmış yemek yiyip geliyorumm öptummm
tabi canım dinlen öyle çok saol canım iyi akşamlar iyice dinlenekleyecegım canım su an yorgunum cok erken dıye yatmıyorum en yakın zamanda yenı bır gobiş resmı gelıyorr afıyet olsun canım
merhaba kizlar nasilsiniz
pnrali tatlim cekilisi ay sonu gibi yapcam daha cinsiyet ogrenemeyenler var diye
yarin insallah buyuk gun kucuk pasami gorucem saglikla insallah
21 hafta tam olucaz acaba nasil olmustur allah saglikla gormeyi nasip etsin yarin bana oglumu
herkese iyi hafta sonları gerçi bitti sayılır
biz gittik dün doktorumuza veeeee PRENSESİMİZ olduğu kesinleşti darısı öğrenemeyenlerin başına
çok sevindim canııımmmm gözün aydınnn bende yarını iple çekiyorum bir an önce öğrenmek istiyorum artıkkkk
canım geldim kızımız olduğu kesinleşti canım darısı başına
ay canım yaa Allah korumuş yai seni de en çok düşmekten korkuyorum ben de bir şeyinin çıkmamasına sevindim geçmiş olsunson günlerde benim de çok belim-sırtım ağrıyor özellikle sabaha karşı 6 gibi açıyorum gözümü bi öyle yatıyorum bi böyl yatıyorum yok olmuyor. Haftasonu bile fazla uyuyamadan kalktım saat 9da
isim kulağa çok hoş geliyor bence ingilizcedeki Eden'dan mı geliyor ki o da cennet bahçesi demek
aynenn ben de dün lcw den salopet aldım normal bedenim 38di ama 36sı oldu, 38i çuval gibiydi bacakları filan
meleksen canım çekiliş nezaman yapılıcak gerçi daha belli olmıyanlar var ama merak ettim
merhaba kizlar nasilsiniz
pnrali tatlim cekilisi ay sonu gibi yapcam daha cinsiyet ogrenemeyenler var diye
yarin insallah buyuk gun kucuk pasami gorucem saglikla insallah
21 hafta tam olucaz acaba nasil olmustur allah saglikla gormeyi nasip etsin yarin bana oglumu
Bir haftadır kayınvaldemde kalıyorduk sonunda evimize gelebildik...Tüm yazdıklarınızı okumaya çalıştım fakat yazmaya pek fırsat bulamadımBebişini gören cinsiyet haberini ve sağlık haberini alan anneler vardı onlar adına çok sevindimmm.
Yarın tetenoz aşımı olmaya gideceğim c.tesi de bebeğimi görmeye gideceğim doktorumuz bu sefer için 3 boyutlu fotoğraf vereceğini söylemişti şimdiden onun heyecanı sardı bakalım bu haftayı nasıl bitireceğim....????
Yarın doktora gidecek arkadaşlarımız varmış güzel haberlerle geliiinnn merakla bekliyor olacağız sizi
Bir haftadır kayınvaldemde kalıyorduk sonunda evimize gelebildik...Tüm yazdıklarınızı okumaya çalıştım fakat yazmaya pek fırsat bulamadımBebişini gören cinsiyet haberini ve sağlık haberini alan anneler vardı onlar adına çok sevindimmm.
Yarın tetenoz aşımı olmaya gideceğim c.tesi de bebeğimi görmeye gideceğim doktorumuz bu sefer için 3 boyutlu fotoğraf vereceğini söylemişti şimdiden onun heyecanı sardı bakalım bu haftayı nasıl bitireceğim....????
Yarın doktora gidecek arkadaşlarımız varmış güzel haberlerle geliiinnn merakla bekliyor olacağız sizi
negatif düşünmemekle en iyisini yapıyorsun canım, bu testlerin sonuçlarına hiç güven olmuyor zaten boşuna kendini strese sokmaman çok iyi, umarım hiçbir sorunu yoktur bebişinin.
aslında uclu de sorun cıktı amnıyosentez falan yaptırdık ama dusunmek takmak ıstemıyorum kotuyu getırmıyorum aklıma
canım kökeni İbranice ama daha sonra Eden gibi bütün dillerde benzerleri türemiş ve bütün kutsal kitaplarda var bildiğim kadarıylaisim kulağa çok hoş geliyor bence ingilizcedeki Eden'dan mı geliyor ki o da cennet bahçesi demek
bilgiliilgili şekerimm naptınn pantolonu sordun mu komşuna ?
hoşgeldin evine şekerim :) inşalah bebeğinin sağlıklı haberlerini getirirsin canım ne güzell
inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım ben bu geceyi ve yarın 16:50ye kadar olan zamanı bitirmek istiyorum sende 1 haftayı yaaa ne heyecanlı yaşıyoruz bebişlerimizi beklemeyiiii:)
merhabaaa şekerlerrr
beksucumm çok sevindim güzel günler geçirmene yavrun da sağlıklı sıhhatli olsun inşallah gerisi mühim değil
melekcimm inşalalh yarın güzel haberlerle gelirsin bakalım sen iyi dersen bnde kaynanamlara gidince medical parka giderim renkli için uygun fiyatı çünkü
pınarcım nassın canım
bilgiliilgili şekerimm naptınn pantolonu sordun mu komşuna ?
ayy kızlarrr benim bitanecikk kızımmm babasına tekmeyi bastı sonundaaaaşkitom hissettiiii değişik bi ifade vardı yüzündee
Ömrümüzün ennn güzel anları en heyecanlı zamanları:) inanıyorum ki herkes güzel haberlerle dönecek hep beraber sevineceğiz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?