- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.841
geçmişi okumadan direkt dalıcam bu sefer konuya kızlarhaftasonu ne yaptınız ne ettiniz sonra bakarım artık... biz cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik, ilk defa renkli ultrasonda etli-canlı görmek beni çok tuhaf yaptı canlılığına daha çok inanıp daha çok bağlandım sanki. oğlum önce duruyodu sonra bize doğru dönüp resmen gülümsedi hatta gülümsedi değil baya baya gülücükler saçtı böyle ağzını aça aça o hem de iki defa komediydi. o anlar gözümden gitmiyo zaten, videodan da izleyip duruyorum bacağını taa başına getirmiş ağzına sokmaya çalışıyodu:) komedi filmi gibi geçti yani. şükürler olsun ki yine dualarım kabul oldu ve hiç bir sorunumuz çıkmadı iç organları görüldü, dudak yarıklığı görülmedi parmaklar tam:) vs. ilk defa ağırlığı ölçüldü 346 gram boyu 21 cm. inşallah hepiniz ayrıntılıyı en güzel şekilde atlatırsınız sağlıklı temmuz bebeklerimiz aynen yola devam ederler...
kızlarr yarın inşallahh güzel haberlerle gelirsinizzzz
geçmişi okumadan direkt dalıcam bu sefer konuya kızlarhaftasonu ne yaptınız ne ettiniz sonra bakarım artık... biz cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik, ilk defa renkli ultrasonda etli-canlı görmek beni çok tuhaf yaptı canlılığına daha çok inanıp daha çok bağlandım sanki. oğlum önce duruyodu sonra bize doğru dönüp resmen gülümsedi hatta gülümsedi değil baya baya gülücükler saçtı böyle ağzını aça aça o hem de iki defa komediydi. o anlar gözümden gitmiyo zaten, videodan da izleyip duruyorum bacağını taa başına getirmiş ağzına sokmaya çalışıyodu:) komedi filmi gibi geçti yani. şükürler olsun ki yine dualarım kabul oldu ve hiç bir sorunumuz çıkmadı iç organları görüldü, dudak yarıklığı görülmedi parmaklar tam:) vs. ilk defa ağırlığı ölçüldü 346 gram boyu 21 cm. inşallah hepiniz ayrıntılıyı en güzel şekilde atlatırsınız sağlıklı temmuz bebeklerimiz aynen yola devam ederler...
inşallah canımmmmm heyecanım çok fenaaa doruktaaaa!!!!birazdan yatacağız ama uyuyabilirmiyim bilmiyorum...ama bir yandanda uyuyup bebeğimide yarın dinlenmiş ve çok iyi görmek istiyorumumarım bize bacaklarının arasını gösterir üzmez bizi yaaa....
umarım hem çok sağlıklı görürüz hemde artık ona oğlum yada kızım diyerek dönerimmm...:)
çok sevindim canım gözün aydın ve darısı hepimizin bebiş ve annelere..çok iyi yaaa gülüşünü görmek kim bilir nasıl güzel hissettirmiştir..Allah hep bu şekilde güzel haberler vermeyi nasip eder..
arkadaşlar şimdi yatıcaz yarın poğaça falan yapıcam evi toparlamak falan derken akşamı ederim sonra dayanamaz erkenden hazırlanırım saat 16:15 gibi kocam gelir veeee bebeğimi görmeye yola koyuluruz gideriz nasipse inşallah güzel haberlerle gelmek ve listeye bebeğimin cinsiyetini eklemek istiyorum çooookk...neyse arkadaşlar ben gittim herkese iyi akşamlar..sabah giremezsem direk haberle girerim..iyi geceler herkeşeeeee
ohh gözünüzaydın:)))ha bu arada yüzdemiz 80 den %99 a çıktı kız =)))
canım gıtmekle ıyı yapmıssın ıcın rahat etmıs..yarın güzel haberlerını beklıyoruz ınsallaharkadaşlar dün giremedim sayfalar almış başını gitmiş maşallahama hepsini okumaya dayanamdım..kaçırdığım haberler falan varsa arkadaşlar kusura bakmayınn...dün ağdaya gittim ordan ablama geçtim,annemlede görüştüm,kocamda çarşıdaki işlerini halledip geldi yemek falan yedik oturduk;yeğenimi çok özlemiştim oda beni özlemiş bol bol kokladık sevdik birbirimizi ( 1,5 yaşında ulaşım) :) neyse orda belim felaket ağrıyordu sonra arabada sarsıldıkçamı nedir iyice şiddetlendi kocamda hazır dışardayken girelim acile baksınlar dedi-bu arada akıntı yerine 2 gündür su geliyodu ama kanama v.s olmadığından nasılsa pazartesi dr.agidicez diye bekleyeyim dedim ama bel ağrısı artınca birde biliyosunzu cuma günü düşmüştüm:18:hazır dışardayken gidelim deyince girdik ,saat 00:30 sıralarında..doktor önce alttan muayene etti:18: sonra bebeğe ultrasonla baktı kalbi atıyordu ama kendiside elini çenesine koymuş uyuyordu yavrum hiç birşeyden habersiz..çok ayrıntılı bakmadı ayrıntılı bi ultrason değil dedi..kanama alanı falan yok,kalbide görünüyor sorunsuz,suyuda yeterli sorun yok ama düştüğün için yatış önerirmek zorundayız sorun olmasada dedi,kabul etmeyebilrsin imza atabilrsin ama prosedür bu dedi bende nasılsa gidicez sorunda yoksa gerek yok diye düşündüm imza attım çıktım ama içim çok rahatladı..he birde doktor mutlaka kanama olmasada düşer düşmez gelmelisin dedi...
işte böyle kızlar neyse ki dinlenince bel ağrımda oldukça azaldı bende rahatladım tabi...
ama asıl durum şudur kiii YARIN 16:50'DE RANDEVUMUZ VAR VEEEEE BEN ÇOK HEYECANLIYIMMMMMMM DUA EDİNDE HERŞEYİ NORMAL ÇIKSINN VE LÜTFEEENNNN CİNSİYETİ GÖSTERSİNNN..BU GECE ZOR UYURUM HERALDEEE ÇOK HEYECANLIYIMMMMM YARIN SAAT 16:%0 OLSUN HEMENNNN:18:
beksucum canım hosgeldın..maasllh enerjın süper annenlerle olmak yaramıs sana..bebısıne de maasallahkımse yok mu ya ben geldım bugun dondum cok yorgunum sıze yazayım dedım tatıl mukemmeldı 3lu taramayı yaptırdık bebek cınsıyetını gostermedı ıkı kere gıtmeme ragmen dr kıza benzıyor dedı amasızde ne var ne yok cok sayfa ılerlemıs ben gırmeyelı tatılde gırmeye fırsatım olmadı oyle ıste gostemıo bebegım bagdaş kurmustu bu sefer de
günaydın herkese iyi haftalar...
bizimde 3 lü taramamız temiz çıktı çok şükür, cumayada detaylı ultrasona giricez bakalım.hayırlısınla
tüm annişler ve melekleri iyidir umarım.
gunaydn canıjm cok sevındm gozun aydn ya ayrıntılya gıren arkadaslar bı fotoooo:)günaydın herkese iyi haftalar...
bizimde 3 lü taramamız temiz çıktı çok şükür, cumayada detaylı ultrasona giricez bakalım.hayırlısınla
tüm annişler ve melekleri iyidir umarım.
gunaydn canım aman dıkkat et bel agrısı fena yagünaydın annişler nasılsınız?
ben biraz yorgunum. dün sabahtan öğleye kadar temizlik yaptım. öğleden sonra da bebişe mobilya bakmaya gittik eşimle.
akşam da kayınvalidemlerle görümcemler baskın yaptılar. belimde aşırı bir ağrı var. gece uyuyamadım ağrısından.
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi henüz okuyamaıdm çünkü
canım gözün aydınnnn çok sevindimm:)
Gozun aydin .............
hayy gözün aydıın..bu bebişler ne kadar nazlı yaa!!
benim eşim de elini sık sık karnıma koyup bekliyor ama daha sertleşmedi tekmeler ,sadece ben hissediyorummerhabaaa şekerlerrr
ayy kızlarrr benim bitanecikk kızımmm babasına tekmeyi bastı sonundaaaaşkitom hissettiiii değişik bi ifade vardı yüzündee
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Günlerdir girmemiştim havayı güzel buldukça bol bol geziyorum hele dün bahar gibiydi şansımıza 3 haftadır falan pazar günleri çok güzel oluyo hava bizde eşimle her pazar olduğu gibi attık kendimizi dışarı gerçi kar bile yağsa çıkıp geziyoruz bütün hafta evdeyim zaten bari haftasonu gezeyim dimi ama? Eşim benden hevesli olmaya başladı bebek konusunda kanza soktu beni zorla onlarda nedense mağazada pek bişey bırakmamışlar turuncu bi yağmurluk gördük 3-9 ay kız için çok tatlı 1 tane kalmıştı toplasak kaç kez giyer bilmem ama eşim illa al dedi aldık ben parayı öderken o hala bunuda mı alsak diye bişeyler gösteriyodu:) Kipaya da girdik benden önce gidiyo kıyafetlere baktımda hepsinden almışız zaten sadece çorap aldık o da eşimin ısrarıyla:) Biberonlara falan baktık ama şimdilik almadım cam biberon alcam öyle karar verdim avent iyiymiş sanırım ama camı yok bide burda eczanelerde hep bebedor var sadece kipada avent nuk falan var ama o da yarım yamalak eşim yunanistandan getirteyim diyo ama biberon emziği falan her lazım olduğunda yunanistandan mı isticem bi bebek mağazası var orda da bulamazsam bebedor alırım heralde kolay bulunuyo 1 tane cam olsun istiyorum yeter zaten beni emerse gerekmez bile ama öylesinde ya lazım olursa diye alayım diyorum emzik nuk alcam tırnak bakım seti burun aspiratörü falan bebedor yeter. Ama daha zamanı var nasıl olsa ilerde hallederim. Kayınvalidem yeşil ve sarı yün almış yelek örcekmiş pembede hırka örcekmiş mor ve beyaz hırkamız beyaz yeleğimizde var ve hediye gelcek bi dünya örgü var eşimin iş yerindeki şoförlerin eşleride örceklermiş cinsiyetini sorup duruyolardı fazlasıyla hırka yelek olcak bu gidişle. Alcak çok bişe kalmadı artık hastane için para koyuyorum kenara hayırlısıyla doğuralım bebişleri:)
Benimki bu saatlerde uyanıyo başlıyo oynamaya ama elimizi koyunca illaki duruyo dün ilk kez dışardan ben anlayabildim ama ne zaman tepceği belli olmuyo eşim henüz anlayamadı:) Bizimde randevu perşembe bakalım cinsiyeti başka dr ayrıntılıda söylemişti dr teyzemiz ne dicek çok merak ediyorum bide erkek der mi herşeyi pembe aldık inanmam gerçi ama içimede kurt düşer yani.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Günlerdir girmemiştim havayı güzel buldukça bol bol geziyorum hele dün bahar gibiydi şansımıza 3 haftadır falan pazar günleri çok güzel oluyo hava bizde eşimle her pazar olduğu gibi attık kendimizi dışarı gerçi kar bile yağsa çıkıp geziyoruz bütün hafta evdeyim zaten bari haftasonu gezeyim dimi ama? Eşim benden hevesli olmaya başladı bebek konusunda kanza soktu beni zorla onlarda nedense mağazada pek bişey bırakmamışlar turuncu bi yağmurluk gördük 3-9 ay kız için çok tatlı 1 tane kalmıştı toplasak kaç kez giyer bilmem ama eşim illa al dedi aldık ben parayı öderken o hala bunuda mı alsak diye bişeyler gösteriyodu:) Kipaya da girdik benden önce gidiyo kıyafetlere baktımda hepsinden almışız zaten sadece çorap aldık o da eşimin ısrarıyla:) Biberonlara falan baktık ama şimdilik almadım cam biberon alcam öyle karar verdim avent iyiymiş sanırım ama camı yok bide burda eczanelerde hep bebedor var sadece kipada avent nuk falan var ama o da yarım yamalak eşim yunanistandan getirteyim diyo ama biberon emziği falan her lazım olduğunda yunanistandan mı isticem bi bebek mağazası var orda da bulamazsam bebedor alırım heralde kolay bulunuyo 1 tane cam olsun istiyorum yeter zaten beni emerse gerekmez bile ama öylesinde ya lazım olursa diye alayım diyorum emzik nuk alcam tırnak bakım seti burun aspiratörü falan bebedor yeter. Ama daha zamanı var nasıl olsa ilerde hallederim. Kayınvalidem yeşil ve sarı yün almış yelek örcekmiş pembede hırka örcekmiş mor ve beyaz hırkamız beyaz yeleğimizde var ve hediye gelcek bi dünya örgü var eşimin iş yerindeki şoförlerin eşleride örceklermiş cinsiyetini sorup duruyolardı fazlasıyla hırka yelek olcak bu gidişle. Alcak çok bişe kalmadı artık hastane için para koyuyorum kenara hayırlısıyla doğuralım bebişleri:)
Benimki bu saatlerde uyanıyo başlıyo oynamaya ama elimizi koyunca illaki duruyo dün ilk kez dışardan ben anlayabildim ama ne zaman tepceği belli olmuyo eşim henüz anlayamadı:) Bizimde randevu perşembe bakalım cinsiyeti başka dr ayrıntılıda söylemişti dr teyzemiz ne dicek çok merak ediyorum bide erkek der mi herşeyi pembe aldık inanmam gerçi ama içimede kurt düşer yani.
güle güle kullanın canım aldıklarını. biz de dün çıktık eşimle. bizim evin karşısında kraft açılışı vardı. bebek arabalarına felan baktım ama biraz pahalı geldi bize 400 TL den başlıyor. benim de örgü epey olacak annemin elinden gelir. şu kapı süslerinden falan çok istiyorum. topikten bir arkadaş ben ondan yapıyorum diyordu ama kim olduğunu hatırlamıyorum. kendim yapabilir miyim acaba
gunaydin kizlar hayirli haftalar insallah
elbebekgulbebek tatlim cicilere sardiniz sizde insan cok hevesleniyo
pinarada tatlim o kapi suslerini yapan benim
kizlar 11 den sonra cikicam kizimla carsiya medicalparka gidene kadar 12 olcak zaten
12.20 de kontrolum insallah iyi olur kizimlada gidicem birakicak kimse yok
esimde bugun calisiyo insallah kizimda uslu dururda kardesini iyice goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?