2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım sen miydin, kusura bakma umutmuşum.
kontrolün çok güzel geçer inşallah. bebişin seyret bol bol, teyzelerinden de selam söyle

canim ben ne gerekli soylerim sana kapi susu icin alirsin sonra teker teker anlatirim
gerekirse camdan gorusur napmani gosteririm sana
insallah gorurum teyzesi sabahtanberi oda cok heycanli sanirim gece beni uyandirdi tekmelerile
sabhta icimde kipir kipir yerinde duramayan bebek gibidi
simdi dusa giricem cici olalim

iyi geceler canım yarın inş. iyi haberlerle gelirsin bebişinde sana sürpriz yapıp hiç yormadan gösterir cinsiyetini.sağlıklı güzel haberlerle gelmen dileğiyle..

inşallah canım benimmm teşekkür ederim..

inşallah canım teşekkürler...

günaydın herkesee!!kahvaltıdan önce bi gireyim dedim,içim içime sığmıyor rüyamda doğuma gideceğimi ancak erken yani 30 temmuz değil 1 temmuzda olacakmış doğum ve riskliymiş herkes eve toplanmış benim için dua ediyordu,babam benim için çok endişeliydi ve çok kalabalıktı herkes vardı...hayır olsun inşallah.bir an önce akşam olsun ve bebeğimi göreyim istiyorummm[/SIZE]

Ayy kızlar Kanz'dan demişim yağmurluğu Wenice'ten aldık iki mağaza aynı yerde karıştırıyorum bazen fotosunu cicilere ekledim biraz soluk çıkmış aslında cıvıl cıvıl ama olsun.
Bende sizleri özledim... Kapı süslerini meleksen yapıyodu ama ben burda o malzemeleri bulamam silikon tabancasıda lazım 20 tl civarı güzel şeyler var hazır alırım büyük ihtimalle. Bebek arabası 400'den başlıyosa pahallı ama güzel bişe 400'se iyi yinede bebek arabaları baya tuzlu ne hikmetse ama başka markalarada bakın internetten araştırın derim bizim şansımıza çok ucuza ve güzel bi arabaya denk geldik ama işte birazda şans işi görmeden almak çünkü ben pierrecardin 2020 enigma beğenmiştim internette sonra bunu aldık ama dün birinde gördüm ve iyiki almamışım dedim ufacık bi alt sepet dar bi sırt kısım kırılmış gibi duran bi tente ve basip pazar arabası tekerlekleri o paraya hiç değmez önce mağazalarda görüp inceleyin sonra internetten indirimleri takip edin mağazalar uçmuş!

günaydın temmuz anneleri bebişleri

bızde dun kızımla babannesının dedesının yanındaydık tüm gün..babamıza kızdık bıraz telefondayken sonra kızım bı tekmelere basladı ayy resmen gülme krızıne gırdım:)ben güldükçe o vuruyo:)sankı benı güldürmek ıster gıbı..babası da babasını haklı buldu bak sana kızıo dıo pıtpıtlar artık hafıf vuruslara döndü.bebişlerimiz saglıkla büyüyoooooooooor maasallah

ay canım cok normal bunları görmemız..yavastan dogum korkuları gelmeye basladı ruyalara 2 gece önce ben de aglıodum doguma gırıyordum normal dogummus cok korkuyordum

tamam canım sağol. inşallah bulurum burda hepsini

maşallah bebişine
bende henüz o kadar bariz tekmeler yok

ay canım cok normal bunları görmemız..yavastan dogum korkuları gelmeye basladı ruyalara 2 gece önce ben de aglıodum doguma gırıyordum normal dogummus cok korkuyordum

günaydın canım..ya ne güzeeel senin resmen tekmelere dönmüş süper bişey buu..benimkide çarşamba gününden beri her gün mutlaka azıcık kendini belli ediyor,ama bizimki kelebek kanat çırpması gibi ufak oluyor:)hele ki dün gece ben çok heyecanlı yattım uyumaya çalışırken başladı bizimkide dönüyomudur ne yapıyodur bilemedim ama bi başının olduğu taraf sonrada bir kaç kez ayaklarının olduğu kısım hareketlendi çok süperdi yaaaaa zaten benimki erken hareketlendi diye söylüyorlar kıpırtılar daha 12 haftalıkken ultrasonda kıpır kıpırdı minicik haliyle:) şimdi artık hissediyorum bebeğimi:)ama daha fazlasını istiyorum tabiikiii:)))
evet canım sanırım yavaştan doğum korkuları bilinç altımıza girmeye başladı:)))

Günaydın güzel annişler... Hafta sonu temizlik yaptım birde pazar günü hazır kar falan yokken biraz gezelim dedik öyle geçti hafta sonu. Bu hafta çok yoğun bir haftaya başladık bebişimle çalışıyoruz. O yüzden ancak günaydın diyebildim size ve kuzucuklarınıza:)) Umarım herkez iyidir. Sayfalar o kadar hızlı ilerlemiş ki ancak bir kısmını okuyabildim. Yaaa bu arada bende artık bebişimi hissetmek istiyorum. hala benim gibi hissetmeyen varmı? Doktorum normal diyor ama elimde değil sabırsızlanıyorum.

evet canım haklısın kelebek gıbı de oluyordu cogu zaman..ben hatta babamıza pırpır kelebegımın babası dıye mesaj atıyorum cogu zaman:)))ınsallah randevunda cok guzel gececek canım.slm söle bızden

evet canım haklısın kelebek gıbı de oluyordu cogu zaman..ben hatta babamıza pırpır kelebegımın babası dıye mesaj atıyorum cogu zaman:)))ınsallah randevunda cok guzel gececek canım.slm söle bızden

çok güzel bi duygu ama insana yetmeyen bir duygu:))) inşallah canım selam söylerim tabi teyzesii

Günaydın canımm.
Bende kızımın pıtpıtlarını ne zaman duyacağım

Günaydın canımm.

canım benımmmmm inşallah cok yakın zamanda duyacaksındır..
doktorlar bıle 20.hafta dıyor sen de bılıyorsun.bünyeden bünyeye farkedıyor demekki annesiiii
saglıklı olsun da varsın gec hısset

kızlar elektrik gitti... inşallah çabuk gelirrr..poğaça yapacaktım şimdi kalkıp ama fırını kullanamayacağım için ya kalacak yada gelirse yapacağım:44: ayrıca elektrik gidince bizim kombide kapanıyor üşüyeceğiz yani bebeğimle laptopunda şarzı gittiği kadar gidecek bakalım soframızı toplayalım yatağımıza girelim biraz daha napalım

Günaydın kızlar..

Haftasonuu çok takip edemedim sizleri..
Cmts haftalık temizliğimi yaptım.Akşamda görümcem yatıya gelecekti yemeğe giriştim.
Akşam yemekten sonra sırt,bacak ve kalça ağrısından yürüyemedim.pazar günü durumum daha da kötüleşti sağ bacağımın üzerine basamadım bile.Eşim biraz masaj yapınca bugün daha iyiyim.
Sanırım aylar geçtikçe temizlik yapamaycak duruma gelicem.

Artık geceleri oğlumun tekmelerinden uykuya dalamıyorum.İçeride dönme hareketi mi ne yapıyorsa bazen içim boşalıyor gibi oluyor.
Şikayet etmiyorum tabiki de gündüz hareketsiz olan oğlum anlaşılan gece annesini yoracak.

İşten fırsat buldukça yazarım..

aynen ben de o durumdayım canım. sağ ayağımın üzerine basınca kalçamda şiddetli bir ağrı oluyor azıcık yorulunca. geceleri belimin ve kalçamın ağrısından uyuyamıyorum eşim masaj yapıyor da ancak öyle biraz rahatlıyorum. o içim boşalmış gibi his bende de oluyor. demek bebekten dolayı :)

merhaba arkadaşlar
şimdi dr dan geldim, aksamdan beri bi karın ağrısı gece uyuyamadım bi de çok korktum bişeymi oldu diye..muayene zamanım değildi ama kalktım gittim dr a. gördüm bebişimi allahıma binşükür olsun hiç bir problem yok , renkliyede girdim nasıl hareketliydi anlatamam ki tansiyonum çok düşüktü ve kahvaltı yapmamıştım ona rağmen böleyse diyor dr hanım da :))
önümüzdeki haftaya ayrıntılı ultrason için gel dedi , ben 22-23.haftalarda çağırır diye düşünüyordum ama 21.haftada gel dedi ...
hımm bi de hala kız )) bide sağlık ocagına gidip aşımı yaptırsaydım iyi olacaktı.öğleden sonra işe gideceğim öff ne zaman gitsem ki izin almaktan da nefret edıyorum yaa.....

Günaydın canımm.

bende hissetmiyorum bugün 18+6 ama hala arada çok hafif bi kelebek kıpırtısı o kadar ......

primadan aradılar şimdi adresi onaylamak için. 3 mart itibariyle yeni dağıtımlar başlıyorlar. alamayan arkadaşlar varsa onlar da alırlar sanırım veya başvurmayan varsa başvursun.

canım kapı süsünü kendin yapabilirsin malzemeleri aldıktan sonra çok kolay biz bir arkadaşımız için kendimiz yapmıştık çok güzel olmuştu. Bu arada primanın dağıtıımı nedir nerden başvuru yapıyoruz?

canım yaaa ne kadar güzel ben de hissetmek istiyorum valla henüz hissedemiyorum o kadar net. Bazen bir yere topak oluyor böyle semsert sanırım kafası geliyor elime Ama bakıyorum da hisettiğini söyleyenler hep 20. haftalarında demekki benim daha 1 haftam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…