2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geceleri bide kalp çarpıntısı başladı.Sanırım uykusuz gecelere kendimizi şimdiden alıştırmak için bu durumlar..

maşallah oğluşunaaaa hani vücudunu görüyoruz 2 boyutluda, ama ne bileyim, renklide yüzünü görmek, mimiklerini görmek nasıl bi histir, tahayyül edemiyorum..

canım aynısı bende de oluyor..yolun yarısındayız ama yorgunluklar cabuk geldı..sırt ve bel agrılarım cok benımde..
kızlar o agrıdan bendede cok var
evet canım aynen

Geceleri bide kalp çarpıntısı başladı.Sanırım uykusuz gecelere kendimizi şimdiden alıştırmak için bu durumlar..
kalp carpıntısı bende de oluyor cogu zaman cok endıselenıyor fılan ama sanırım normal...

meleksen güle güle gıt gel haberlerını fotolarınızı beklıyoruz:)))

canım benımmmmm inşallah cok yakın zamanda duyacaksındır..
doktorlar bıle 20.hafta dıyor sen de bılıyorsun.bünyeden bünyeye farkedıyor demekki annesiiii
saglıklı olsun da varsın gec hısset

Doğru diyorsun canım..
Sğlıklı olsunda geç hissedelim.

iyi sohpetler kizlar biz cikiyoruz kizimla kucugumuzu gormeye
gelince anlatiriz olanlari

Ayy canım ben heyacanlandım valla.
Selamlar paşaya

Kızlar hepinize iyi haftalar...Biz de oğluşumla ctesi günü işten çıkıp ananemize gittik. Son taşınma olaylarını hallettik. Gece babamız bizi aldı. Eve geldiğimizde saat neredeyse gece yarısıydı. Dün de biz evde dinlenmek istedik ama babamız ve abimiz illa gezelim diye tutturdular. Çıktık akşama kadar fink fink gezdik. Eve geldiğimde bitmiştim resmen. Aynı kalça ağrısı ben de var kızlar. Oturtmuyor bile bazen. Yorulunca hissettiriyor iyiden iyiye kendini. Bu arada benim sıpamda iyiden iyiye hareketlendi. Bazen öyle bir tepikliyor ki korkudan çığlık attırıyor bana.

ne güzel, sabah sabah sesini duymak, di mi?! keşke sağlık ocaklarında ultrason cihazı da olsaydı da, gidince yüzlerini de göreydiikk

valla ben tahminimce 3-3,5 kilo aldım, iştahım açık.. daha da alıcam hergün. gebeliği yarılayınca kilo alımı rutine giriyormuş zaten.. bakalım kaçla tamamlıcaz

ya benim de uyurken belim ve sırtım çok ağrıyor gün içinde geçiyor ama uzun süreli yatınca ağrıyor

Canım sanırım biraz hareketsiz anneleriz.En azından ben kendimi o şekilde görüyorum.Normalde ben yürüyüşlerimi hiç ihmal etmezdim.
Şimdi kışda olunca elim kolum bağlı kalıyor.En ufacık bir sıkıntı sırtımıza,belimize vuruyor.
Göğüslerimiz büyüdü,karnımız büyüdü haliyle sırt kasları zorlanıyor.

Valla canım sırt ağrılarım başladı diyince herkes ne kadar erken başlamış diyor.:26:

maşallah oğluşunaaaa hani vücudunu görüyoruz 2 boyutluda, ama ne bileyim, renklide yüzünü görmek, mimiklerini görmek nasıl bi histir, tahayyül edemiyorum..

canım benım doktorum her gıttgımde renklı de gösterıyr bana ılk gıttıgım gunden beri..normal muayenelerde görülmesi gerekıyormukı???

ben başlarda ağlıyordum, şimdi tebessüm ederken yine gözlerimden yaş akıyor. çok değişik bi şey yaaa,, yaşayan bilir..
dün gece o kadar hareketliydiki, babası bile farketti. göbişim titreşiyo vuruncaa eşimin yüzündeki o ifadeyi anlatamam.. bebeğini ilk hissettiği anın keyfi, mucizesi yüzündeydi.. elhamdülillaahh

ben internet sitesinden başvurmuştum onda arayan olmadı. sonra facede prima ilk hediyem sayfasından başvurdum. orda bilgileri dolduruyorsun. bebek bezi felan gönderiyorlarmış. dur lint de atayım olursa
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook

canım bende de oluyor çarpıntı. ben de kan sulandırıcı ilaçlardan sanıyordum. bazen kalbim ağzımda atıyor gibi oluyor

Valla canım sırt ağrılarım başladı diyince herkes ne kadar erken başlamış diyor.:26:

canım walla agrıyo ama napalım bızde erken merken

ben genelde yastıkla oturuyorum mesela koltukta ve temızlık yparsamda aksamına muhakkak bel ve sırt agrısı cekıyorum..daha nesi erkenmıs hem yarıladık yolu..göbüş gidio mmasallah

ay canım bilmiyorum ki ben de haftada en az iki üç kez yürüyüş yapıyorum ama anlamadım ona rağmen oluyor:26:

Canım uzmanlar hamilelikte bel ve sırt ağrıları için.
Bir saat sağ tarafa yattıysanız bir sat sola yatın diyorlar

kupaascım inanır mısın saat 5-6 dan sonra sabah bi o yana dönüyorum bi süre geçmiş oluyor ağrıyla uyanıp diğer yanıma dönüyorum o şekilde sabah edip kalkayorum sonra kaçınılmaz sanırım bu ağrılar bu gece yatmadan önce eşime bi ovdurcam

sağol canım benim yok faceim ama bi yakınımdan yaparız olmadı

ben gyno ferro sanol kullanıorum ama sanmam hormonlardan olur demıstı doktorum, bıde ben de panık atak wardı önceden bazen dıyorum o mu nüksedıyor ama cok şükür gecıyo..anne olmak zor zanaatmiş:))

canım benım doktorum her gıttgımde renklı de gösterıyr bana ılk gıttıgım gunden beri..normal muayenelerde görülmesi gerekıyormukı???

ohh, ne güzell benim gittiğim yerde 2 boyutlu. siyah beyaz. net değil görüntü. ama netten renkli ultrasonda bebek görüntülerine bakıyorum, özellikle yüzleri çok başka. 2 hafta sonra ayrıntılıya gitcem, sanırım orada renklide görebilirim, yani inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…