- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #15.881
aynen ben de o durumdayım canım. sağ ayağımın üzerine basınca kalçamda şiddetli bir ağrı oluyor azıcık yorulunca. geceleri belimin ve kalçamın ağrısından uyuyamıyorum eşim masaj yapıyor da ancak öyle biraz rahatlıyorum. o içim boşalmış gibi his bende de oluyor. demek bebekten dolayı :)
iyi sohpetler kizlar biz cikiyoruz kizimla kucugumuzu gormeye
gelince anlatiriz olanlari
geçmişi okumadan direkt dalıcam bu sefer konuya kızlarhaftasonu ne yaptınız ne ettiniz sonra bakarım artık... biz cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik, ilk defa renkli ultrasonda etli-canlı görmek beni çok tuhaf yaptı canlılığına daha çok inanıp daha çok bağlandım sanki. oğlum önce duruyodu sonra bize doğru dönüp resmen gülümsedi hatta gülümsedi değil baya baya gülücükler saçtı böyle ağzını aça aça o hem de iki defa komediydi. o anlar gözümden gitmiyo zaten, videodan da izleyip duruyorum bacağını taa başına getirmiş ağzına sokmaya çalışıyodu:) komedi filmi gibi geçti yani. şükürler olsun ki yine dualarım kabul oldu ve hiç bir sorunumuz çıkmadı iç organları görüldü, dudak yarıklığı görülmedi parmaklar tam:) vs. ilk defa ağırlığı ölçüldü 346 gram boyu 21 cm. inşallah hepiniz ayrıntılıyı en güzel şekilde atlatırsınız sağlıklı temmuz bebeklerimiz aynen yola devam ederler...
Geceleri bide kalp çarpıntısı başladı.Sanırım uykusuz gecelere kendimizi şimdiden alıştırmak için bu durumlar..
canım aynısı bende de oluyor..yolun yarısındayız ama yorgunluklar cabuk geldı..sırt ve bel agrılarım cok benımde..Günaydın kızlar..
Haftasonuu çok takip edemedim sizleri..
Cmts haftalık temizliğimi yaptım.Akşamda görümcem yatıya gelecekti yemeğe giriştim.
Akşam yemekten sonra sırt,bacak ve kalça ağrısından yürüyemedim.pazar günü durumum daha da kötüleşti sağ bacağımın üzerine basamadım bile.Eşim biraz masaj yapınca bugün daha iyiyim.
Sanırım aylar geçtikçe temizlik yapamaycak duruma gelicem.
Artık geceleri oğlumun tekmelerinden uykuya dalamıyorum.İçeride dönme hareketi mi ne yapıyorsa bazen içim boşalıyor gibi oluyor.
Şikayet etmiyorum tabiki de gündüz hareketsiz olan oğlum anlaşılan gece annesini yoracak.
İşten fırsat buldukça yazarım..
evet canım aynenkızlar o agrıdan bendede cok var
kalp carpıntısı bende de oluyor cogu zaman cok endıselenıyor fılan ama sanırım normal...Geceleri bide kalp çarpıntısı başladı.Sanırım uykusuz gecelere kendimizi şimdiden alıştırmak için bu durumlar..
canım benımmmmm inşallah cok yakın zamanda duyacaksındır..
doktorlar bıle 20.hafta dıyor sen de bılıyorsun.bünyeden bünyeye farkedıyor demekki annesiiii
saglıklı olsun da varsın gec hısset
iyi sohpetler kizlar biz cikiyoruz kizimla kucugumuzu gormeye
gelince anlatiriz olanlari
Kızlaarrrr günaydınnnn...
Ben şimdi sağlık ocağından geldim aşımı oldum ebe hanım azıcık ağrı yapabilir parol içebilirsin dedi.. bebeğimin kalp sesini dinledim ebe hanım kızımın çok haraketli olduğunu bir dakika yerinde durmadığını söyledi.Haliyle çok az duyabildik17 haftaya kadar sadee 1 kilo almıştım bugün 21. haftamız oldu 2 kilo daha almışım toplamda 3 kilo oldu azıcık çok geldi bana.
Doktora gidecek arkadaşlar sanırım gece uyuyamamıştır. Güzel mutlu sağlık haberleriyle bekliyoruz.Şimdi gideyim yaramaz kızımla kendime kahvaltı hazırlayayım.Yakında olsaydınız da sizler de gelebilseydiniz keşke
ya benim de uyurken belim ve sırtım çok ağrıyor gün içinde geçiyor ama uzun süreli yatınca ağrıyor
canım aynısı bende de oluyor..yolun yarısındayız ama yorgunluklar cabuk geldı..sırt ve bel agrılarım cok benımde..
evet canım aynen
kalp carpıntısı bende de oluyor cogu zaman cok endıselenıyor fılan ama sanırım normal...
meleksen güle güle gıt gel haberlerını fotolarınızı beklıyoruz:)))
ya benim de uyurken belim ve sırtım çok ağrıyor gün içinde geçiyor ama uzun süreli yatınca ağrıyor
maşallah oğluşunaaaahani vücudunu görüyoruz 2 boyutluda, ama ne bileyim, renklide yüzünü görmek, mimiklerini görmek nasıl bi histir, tahayyül edemiyorum..
günaydın temmuz anneleri bebişleri
bızde dun kızımla babannesının dedesının yanındaydık tüm gün..babamıza kızdık bıraz telefondayken sonra kızım bı tekmelere basladı ayy resmen gülme krızıne gırdım:)ben güldükçe o vuruyo:)sankı benı güldürmek ıster gıbı..babası da babasını haklı buldu bak sana kızıo dıopıtpıtlar artık hafıf vuruslara döndü.bebişlerimiz saglıkla büyüyoooooooooor maasallah
gunaydn canıjm cok sevındm gozun aydn ya ayrıntılya gıren arkadaslar bı fotoooo:)
gunaydn canım aman dıkkat et bel agrısı fena ya
günaydın canım gözün aydın 3 lünün de temiz cıkmasına cok sevindim :)
canım kapı süsünü kendin yapabilirsin malzemeleri aldıktan sonra çok kolay biz bir arkadaşımız için kendimiz yapmıştık çok güzel olmuştu. Bu arada primanın dağıtıımı nedir nerden başvuru yapıyoruz?
Geceleri bide kalp çarpıntısı başladı.Sanırım uykusuz gecelere kendimizi şimdiden alıştırmak için bu durumlar..
Valla canım sırt ağrılarım başladı diyince herkes ne kadar erken başlamış diyor.:26:
Canım sanırım biraz hareketsiz anneleriz.En azından ben kendimi o şekilde görüyorum.Normalde ben yürüyüşlerimi hiç ihmal etmezdim.
Şimdi kışda olunca elim kolum bağlı kalıyor.En ufacık bir sıkıntı sırtımıza,belimize vuruyor.
Göğüslerimiz büyüdü,karnımız büyüdü haliyle sırt kasları zorlanıyor.
Canım uzmanlar hamilelikte bel ve sırt ağrıları için.
Bir saat sağ tarafa yattıysanız bir sat sola yatın diyorlar
sağol canım benim yok faceim ama bi yakınımdan yaparız olmadıben internet sitesinden başvurmuştum onda arayan olmadı. sonra facede prima ilk hediyem sayfasından başvurdum. orda bilgileri dolduruyorsun. bebek bezi felan gönderiyorlarmış. dur lint de atayım olursa
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook
canım bende de oluyor çarpıntı. ben de kan sulandırıcı ilaçlardan sanıyordum. bazen kalbim ağzımda atıyor gibi oluyor
ben internet sitesinden başvurmuştum onda arayan olmadı. sonra facede prima ilk hediyem sayfasından başvurdum. orda bilgileri dolduruyorsun. bebek bezi felan gönderiyorlarmış. dur lint de atayım olursa
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook
canım bende de oluyor çarpıntı. ben de kan sulandırıcı ilaçlardan sanıyordum. bazen kalbim ağzımda atıyor gibi oluyor
canım benım doktorum her gıttgımde renklı de gösterıyr bana ılk gıttıgım gunden beri..normal muayenelerde görülmesi gerekıyormukı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?