- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.081
kızlar yaaaaaaaaaaaaa pnrali cim cezalıymış siteye giremiyorr çok üzüldüm
günaydın annelerrr :) nasılsınız bu gün, biz dün mutfağımızı bir güzell temizledik :) baya rahat ettik :) bu gün de yatak odasına giricem inşallah :) havalar güzelleşmeye başladı :) artık başlasın yürüyüşlerburda .... hamile dünyası diye bir yer varmış. hafta sonu eşimle gidip ordan bana eşofman filan almayı düşünüyoruz:) yürüyüşlerde rahatça giyebilmek için. yaz gelse de güzel güzel elbiseler giysek, tombik tombik güzel olur jileler
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)
herkeze iyi geceler kızlar moralim çok bozuk bi şekilde gidiyorum öptüm hepinizi
maşallah çöok güzeller iyi günlerde giysinİlk cicilerimizi aldık...
Sözde hiçbir şey almayacaktık :)
Canım ben dahil genelde ihtar aldık.Siteye erişememe durumu kimse için söz konusu değil diye yazmış Kazen
Kazen den ne ihtarı geldiki kızlar ben gormedım ?
Canım ben dahil genelde ihtar aldık.Siteye erişememe durumu kimse için söz konusu değil diye yazmış Kazen
Reklam amaçlı olmuyor ki bizim verdiğimiz site adları
Geçen Luxxor a bende göğüs pompası için bir site adı verecektim
Onu bile özelden yazdım
ay canım sonunda yaaa:)benım ıcıme hep erkek doguyordu..desene Hasan gelıyor:))günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)
canım bayıldım elbislere bayıdlımgüle güle giysin kızın
canım gözünaydın seninde kızın oluyormuş kızlar çoğaldı valla
canım ben başak hanıma gidiyorum cena da fatmanur hanıma gıdıyor ikiside iyi hangisine istersen ona gidebilirsin canım yalnız detaylı ultrasonu mustafa bey yapıyor onunda çok methını duydum bende ona gıdecegım bakalım 17 marta gün verdiler.
canım zaten bu donemlerımızde hep ilgi istiyoruz orasıda veriyor yani insan mutlu oluyor
ohh temizliklerde yapılmış ne güzel
canım gözünaydın sonunda öğrendin sanada bir paşa geliyor
günaydın canım
Hepinize günaydın canlarAy ben de sitede reklam yapmaktan uyarı almışım sabah sabah moralim bozuldu hiç farkında değilim reklam olduğunun bile Bundan sonra yer ismi bile paylaşmamak lazım demekki sınırı anlamadım valla??
canım maşallah enerjina vallabiz de annemle daha doğum için pijama ve gecelik alacağız kimi gecelik daha rahat olur diyor kimi pijama kararsız kaldım valla.
hapşuucum gözün aydın canım çok sevindimeşin ne bekliyordu sevindi mi o da?
eşim farketemz diyordu ama tabii gönlü erkekten yanaydı :) ay doktordan cıktık ayrı arabalarla gıtmek zorunda kalmıstık eve gıdene kadar haber vermedıgı kımse kalmamıs ya :)
bnmde doğumum 7 temmuza denk gelio aksilik olmazsa inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucagımıza
ay canım sonunda yaaa:)benım ıcıme hep erkek doguyordu..desene Hasan gelıyor:))
evet ben de hanı gıdıp ordan bı doktor yönlendırsın ultrasona dıe dusunmustum ama görusmedık daha..he bıde her ayın son cuması warmıs gebelık kursu mart ıcın kaydedelım dedıler, dedım ben arkadaslarımla gelecem sımdı yazmayın:)))
canım gözünaydın kızcen gelıyormuskızımın bı kız kardesı daha olacak
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)
canım bayıldım elbislere bayıdlımgüle güle giysin kızın
canım gözünaydın seninde kızın oluyormuş kızlar çoğaldı valla
canım ben başak hanıma gidiyorum cena da fatmanur hanıma gıdıyor ikiside iyi hangisine istersen ona gidebilirsin canım yalnız detaylı ultrasonu mustafa bey yapıyor onunda çok methını duydum bende ona gıdecegım bakalım 17 marta gün verdiler.
canım zaten bu donemlerımızde hep ilgi istiyoruz orasıda veriyor yani insan mutlu oluyor
ohh temizliklerde yapılmış ne güzel
canım gözünaydın sonunda öğrendin sanada bir paşa geliyor
günaydın canım
canım hoşgeldin
evet canım her ayın son cuması ama cena mayıs demıstı ama genede degıstırebılırz farketmez yanı benım ıcın
peki gidecekmisin sen şimdi muayeneye randevu aldınmı??
bu arada kontrolde ben kilo almamışım hatta 100 gram vermişim kızlar:) bebeğimin kilosunu falan söylemedi sordum boyu dedim oda bundan sonra boyuna değil kilosuna bakıcaz bi dahaki gelişine dedi ,sanırım baktığı ultrason makinesi değişecek anladığım kadarıyla ama keşke öğrenseydik:44: neyse ya 3lü tarama için kan ve idrar verdim bakalım sonuç perşembe çıkacak inşallah iyi çıkar kızımın sonuçları...
bu arada dün pek yorulmuştum cicileri göstermedim ama bugün çekip koyucam bide sizle konuştuktan sonra bi siteden 2 parça bişey daha aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?