2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize günaydın canlarAy ben de sitede reklam yapmaktan uyarı almışım sabah sabah moralim bozuldu hiç farkında değilim reklam olduğunun bile Bundan sonra yer ismi bile paylaşmamak lazım demekki sınırı anlamadım valla??

canım maşallah enerjina valla biz de annemle daha doğum için pijama ve gecelik alacağız kimi gecelik daha rahat olur diyor kimi pijama kararsız kaldım valla.

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)

hapşuucum gözün aydın canım çok sevindim eşin ne bekliyordu sevindi mi o da?

kızlar yaaaaaaaaaaaaa pnrali cim cezalıymış siteye giremiyorr çok üzüldüm

Canım ben dahil genelde ihtar aldık.Siteye erişememe durumu kimse için söz konusu değil diye yazmış Kazen

demek ki genel bir durum bu ortak alanda uyarı ile yetinilmemiş.Neyse tadımızı kaçırmayalım kızlar

Reklam amaçlı olmuyor ki bizim verdiğimiz site adları
Geçen Luxxor a bende göğüs pompası için bir site adı verecektim
Onu bile özelden yazdım

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)
ay canım sonunda yaaa:)benım ıcıme hep erkek doguyordu..desene Hasan gelıyor:))

evet ben de hanı gıdıp ordan bı doktor yönlendırsın ultrasona dıe dusunmustum ama görusmedık daha..he bıde her ayın son cuması warmıs gebelık kursu mart ıcın kaydedelım dedıler, dedım ben arkadaslarımla gelecem sımdı yazmayın:)))

eşim farketemz diyordu ama tabii gönlü erkekten yanaydı :) ay doktordan cıktık ayrı arabalarla gıtmek zorunda kalmıstık eve gıdene kadar haber vermedıgı kımse kalmamıs ya :)

canım hoşgeldin
evet canım her ayın son cuması ama cena mayıs demıstı ama genede degıstırebılırz farketmez yanı benım ıcın
peki gidecekmisin sen şimdi muayeneye randevu aldınmı??

canım gözünaydın kızcen gelıyormuskızımın bı kız kardesı daha olacak

evet canıım kızçem geliyorr kızına kardeş:)) saol canım beniim

çok sevindim canıımm...bende öğrendim benimde kızım oluyorr sonunda gösterdiler yanii:)) ama benimki bu kez bi oturaklaşmıştı sanki:) bu kez yan yatmış elide çenesinde poz veriyodu fotomodellik yapıyodu babasına

evet canım kızlar çoğaldı öğrendim çok şükür sağol canııım

kızlar yaaaaaaaaaaaaa pnrali cim cezalıymış siteye giremiyorr çok üzüldüm

ama dün akşam herkes sadece uyarı aldı demişlerdi cezalı yoktu aramızda

canım hoşgeldin
evet canım her ayın son cuması ama cena mayıs demıstı ama genede degıstırebılırz farketmez yanı benım ıcın
peki gidecekmisin sen şimdi muayeneye randevu aldınmı??

canım ben dün randevu almadım cunku yıne kendı doktoruma gıdıp oraya ultrason ıcın gıtmk ıstıyordum..aksam esımle de konustuk o da ıstersen bı gıt gör ben gelınce de bakarız bırlıkte dedı..o zaman muayeneme orya gıdeyım dedım ve doktorları sıze sormadan secmıım dedım..daha randevu almadım yanı..zaten martın ılk haftası gıdecektım.bu hafta alırım o zaman.sımdı kararsızım hangısıne alacam dıe:)))

bu arada kontrolde ben kilo almamışım hatta 100 gram vermişim kızlar:) bebeğimin kilosunu falan söylemedi sordum boyu dedim oda bundan sonra boyuna değil kilosuna bakıcaz bi dahaki gelişine dedi ,sanırım baktığı ultrason makinesi değişecek anladığım kadarıyla ama keşke öğrenseydik:44: neyse ya 3lü tarama için kan ve idrar verdim bakalım sonuç perşembe çıkacak inşallah iyi çıkar kızımın sonuçları...
bu arada dün pek yorulmuştum cicileri göstermedim ama bugün çekip koyucam bide sizle konuştuktan sonra bi siteden 2 parça bişey daha aldım:)

Canım dün akşam ki karışıkllıkta kaynadı ..
Hayırlı olsun canım kızın..
Eşini ve seni tebrik ederim..
Kızıma arkadaş geliyor..
Benimde bugün 4 lü tarmamın sonucu çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…