- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.101
Canım dün akşam ki karışıkllıkta kaynadı ..
Hayırlı olsun canım kızın..
Eşini ve seni tebrik ederim..
Kızıma arkadaş geliyor..
Benimde bugün 4 lü tarmamın sonucu çıkacak
Canım dün akşam ki karışıkllıkta kaynadı ..
Hayırlı olsun canım kızın..
Eşini ve seni tebrik ederim..
Kızıma arkadaş geliyor..
Benimde bugün 4 lü tarmamın sonucu çıkacak
canım ben dün randevu almadım cunku yıne kendı doktoruma gıdıp oraya ultrason ıcın gıtmk ıstıyordum..aksam esımle de konustuk o da ıstersen bı gıt gör ben gelınce de bakarız bırlıkte dedı..o zaman muayeneme orya gıdeyım dedım ve doktorları sıze sormadan secmıım dedım..daha randevu almadım yanı..zaten martın ılk haftası gıdecektım.bu hafta alırım o zaman.sımdı kararsızım hangısıne alacam dıe:)))
haklısın canım..benım arkadasm da basak hanıma muayene oldu ve dogum yaptı gayet memnun kaldı..ama ben mesela özellıkle benı normal doguma yönlendırmesını ıstıyorum..bazısı var tmm dırekt sezeryan ıstıosan öle olsun dıo..benım su an gıttıgım ben bayılıyorum normal doguma dıoducanım eşinin dediği gibi gider birde orda muayene olursun belki hoşuna gider ama doktor konusunda cena da gelsin oda doktoruyla ılgılı bılgı versın sanada ona gore seç bırde fatma hanımın orda renklı yoksa başak hanıma gelirsin orda renklide gösteriyor çünkü
kızlar bem geldımmmm nıhayet ya hıc alakam olmadgı halde uyelgm ıptal olmustjt kendlğndn duzelms cok uzulmustm nezsekı duzeldı:) hly canım kocaman optumbu arada hapsucum gozun aydın cok sevındm hep ıcımdn erkek gecıyodu soylemek kısmet olmadı kocaman olmustur ayrntlıya nezaman gdıceksn
haklısın canım..benım arkadasm da basak hanıma muayene oldu ve dogum yaptı gayet memnun kaldı..ama ben mesela özellıkle benı normal doguma yönlendırmesını ıstıyorum..bazısı var tmm dırekt sezeryan ıstıosan öle olsun dıo..benım su an gıttıgım ben bayılıyorum normal doguma dıodusartlar uygun olursa normal yapıcaz dıo hep..hanı bana yüz vermesın sezeryan konusunda gıttıgım kişi
kızlar bem geldımmmm nıhayet ya hıc alakam olmadgı halde uyelgm ıptal olmustjt kendlğndn duzelms cok uzulmustm nezsekı duzeldı:) hly canım kocaman optumbu arada hapsucum gozun aydın cok sevındm hep ıcımdn erkek gecıyodu soylemek kısmet olmadı kocaman olmustur ayrntlıya nezaman gdıceksn
canım başak hanımla doğum şekli hakkında hiç konuşmadık daha erken diye ama sezeryan yanlısımıdır acaba ?
belki cena konuşmuştur gelsin birde ona soralım
hoşgeldin canım
walla canım ben yanlıs hatırlamıyorsam benım arkadasım kendısıyle aynı yasıttı ve ona sormus hangisini tavsıye edersınız sizinde küçük bı cocugunuz var demıs.o da walla ben sezeryan yaptım demıs..o bana böle anlatmıstı..neyse canım hastaya göre de konusur elbet :)
bende ozaman gdıcem canım aynıyız:)saol canım ayrıntılıya 2 hafta sonra gıreceyım 21 haftalık oldugumda
hosbulduk canımmmcanım başak hanımla doğum şekli hakkında hiç konuşmadık daha erken diye ama sezeryan yanlısımıdır acaba ?
belki cena konuşmuştur gelsin birde ona soralım
hoşgeldin canım
ayyy sonundaa şekerimm yaaa valla duruma el atacaktım nerdeyse
kızlarrrrrrrrr ben gidiyorummm hakkınızı helal edinn aşımı vurulcamm iğneyle aram yoktur hiçç fenalaşabilirimm inşallahh kötü olmam yaaa :18::18::18:
gelince yazarımmm
aslında ıkısıde farketmez ya ıste..bu ara daha cok kararsız kaldım..olmazsa basak hanımıda fatma hanımı da srarım kım daha müsaıtse ona gıderımyani sen karar ver bakalım hangisine gideceksin??
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dun bebeği görmeye gittik yavrum kıpır kıpırdı yine bi sn durmadı veee cinsiyetini öğrendik sonunda bebeğim ERKEK :)
Gozunuz aydinnnnnnn ne guzel herkezxikler ogrendi .....evet canıım kızçem geliyorr kızına kardeş:)) saol canım beniim
çok sevindim canıımm...bende öğrendim benimde kızım oluyorr sonunda gösterdiler yanii:)) ama benimki bu kez bi oturaklaşmıştı sanki:) bu kez yan yatmış elide çenesinde poz veriyodu fotomodellik yapıyodu babasına
evet canım kızlar çoğaldı öğrendim çok şükür sağol canııım
ama dün akşam herkes sadece uyarı aldı demişlerdi cezalı yoktu aramızda
ayyy sonundaa şekerimm yaaa valla duruma el atacaktım nerdeyse
yanlışlıkla olmuş o =)
bencede canım cunku alakam yoktu:)
Helali hos olsun canim ins kotu olmassin zaten 3 gun o kolun agrio hele uyudugunda o kolunun ustune yatamiosun .... Daha dogrusu bende oyle oldu ....ayyy sonundaa şekerimm yaaa valla duruma el atacaktım nerdeyse
kızlarrrrrrrrr ben gidiyorummm hakkınızı helal edinn aşımı vurulcamm iğneyle aram yoktur hiçç fenalaşabilirimm inşallahh kötü olmam yaaa :18::18::18:
gelince yazarımmm
aslında ıkısıde farketmez ya ıste..bu ara daha cok kararsız kaldım..olmazsa basak hanımıda fatma hanımı da srarım kım daha müsaıtse ona gıderımkusura bakma canım senıde ugrastırdım cok:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?