2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

KUPAAS canım çok güzeller bende aldım 3 parça, inşallah malı da güzeldir...

bızde unnadodan kızıma alt üst esofman aldık teyzelerı bugun ındırım war baya..bakın ıstersenız..

canım maıl adresı ıstıyor (arfabosi)..gönderırsen atarım ben de sana

İyi günlerde kullanın teyzeleri
Luxor teyzemiş almış yeri güzel dedi

MRB kızlar genelde sizi takip ediyrm çalıştığım için pek yazmaya fırsatım olmuyor bi sorucam bilginz varsa cvplarsanız sevinirm.
ben 18+2 haftalık hamileym doğumum 18 temmuza denk geliyr.doktor gittimde doktor bana dedi ki
19+2 günlük hamilesin 1 hafta ilerdesin dedi doğumu 12 temmuza yazdı böle bişey olur mu doğum geri gelir mi gelişim ilerde diye
herkes ilerde gidebilirsin ama doğum erkene cekemez dedielr kafam karıstı sizce??

bide istanbulda oturan arkdaslarda hastanesinden mennun oaln tavsiye edbilcek olan varsa yazarsa çok sevinirm.

herkese sağlıklı günlerrrr

Merhaba..
Benimde durumum aynı ama doktorum bebeğin önde olması nasıl bulunduğumuz haftayı değiştirmiyorsa,doğum tarihinide etkilemez demişti.

Sanada güzel,sağlıklı günler canım..

canım her gittiğine farklı göreceksin haftasını da doğacagı tarıhıde cunku ults. da yapılan olcumlerle belırlenen hafta ve doğum tarıhınde yanılma payı var nedenı de bebegın karındakı yatıs seklınden vede hareketlerınden olcumler %100 doğru alınamıyo buda tabıı yanılma payı olusturuyor sen haftanı vede doğum tarıhını enson gordugun aylık tarıhıne gore hesapla en doğrusu o cunku. bana doktorumun soyledıklerı bunlar

benimde 1 hafta geriden gitmesine rağmen doğum tarihi satımla hesaplama gününe göre çıkıyo

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri
sizin bebişler de hareket etmeye başladı mı? bazen garip bir hareket hissediyorum sanki karnımda takla atıyor amuda kalkıyormuş gibi

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri
sizin bebişler de hareket etmeye başladı mı? bazen garip bir hareket hissediyorum sanki karnımda takla atıyor amuda kalkıyormuş gibi

Merhaba canım..

Evet canım hareketlerimiz başladı.Gün geçtik daha da güçleniyorBabamızda yavaş yavaş hissetmeye başladı.Bu hissetme olayı annenin bünyesine göre değişiyormuş kimi çok erken kimi daha geç hissedebiliyormuş.
Ben döndüğünü içim boşalır gibi oluyor ondan hissediyorum.

Cnm Merhaba benimde dr. um bebeğimin 2 hafta büyük olduğunu söylüyor ve doğum tarihimi 4 Temmuz olarak hesaplıyor. Ultrason ölçümlerine göre büyük diyor. Yani üzerine regl olmuş olabilirsin diyor ama ben güvenmediğim için 15 Temmuz olarak hesaplıyor herkese de öyle söylüyorum...

geceleri hissetmiyorum özellikle sabah saatlerinde kahvaltı sonrası ortaya çıkıyor bu hareketler.sanırım kahvaltı enerji veriyor

ayy kızlar bişi sorcam ama canınız çeker diye valla soramıyom ilk defa yapıcam da daha önce yapanınız oldu mu diye soracağım ama nasıl sorsam yaaaaaaa bilemedimmmm :44::44::44:

kızlar aldıklarınız çok güzeller iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş. sizlere bir sorum olacak. ayrıntılı usg en ideal hangi haftada çekilir sizce? 18-24 haftalar arası diye biliyorum ben.. ama bursada bi türlü randevu alacak yer bulamadım. bi yeri aradım bizden bi doktora randevu alcan o yönlendircek diyor o da uygun görürseymiş, o kadar yol gitcem dr uygun görmezse çektiremeden gelcem.. başka yeri aradım sonra o da 24-28. haftalar arasında çekiyoruz dedi, benimki daha erken olduğundan o da kaldı.. her zaman gittiğiöm hastanem de o kadar yoğun ki hiç yer yok mart sonuna kadar neredeyse.. ne yapcam bilemedim. kaçıncı haftada gitsem acaba??? bi an önce karar verip randevu ayarlamam lazım

artık benden günah gitti soruyorumm

reçelli kek yapan vrmı aranızda? ben ilk defa yapıcam değişik bi tarif buldum da güzel oluyor mu bi de misafirlere rezil olmayayım

bende yapmadım ama tahmınım ekleyecegın sekeri recelın tatlılık oranına ve mıktarına gore ayarla ben yapacak olsam once normal kek hamuru hazırlarım ıcıne de recelı dokerım bır ole hafıften karıstırırım fırınlarım :) hehe ben hep atmasyon yapıyorum kekleri :)

artık benden günah gitti soruyorumm

reçelli kek yapan vrmı aranızda? ben ilk defa yapıcam değişik bi tarif buldum da güzel oluyor mu bi de misafirlere rezil olmayayım

Sana 2 tarif fikri verebilirim ama:

Etimek Tatlısı
portakal ağacı: etimekli tatlı
Islak Kek
Kekevi: Islak Kek

Bu 2 tarifide denedim çok lezzetli oldular.Yapmaya karar verirsen bunlardan birine yardımcı olurum.

ayyyyyyy yavrummmmm teyzesininn güzelii kıyammamm çok tatlı yaa maşallahhhh cuma günü gidince bakalım bizim doktor renkli göstercekmii ay çok heycanlıyım yaa

Teşekkür ederiz teyzesi
Sizde en yakın zamanda görürsünüz inşallah
Tabi insan küçükken pek anlamıyor ama büyüdükçe çok farklı gözüküyor

Maaşallah canım ya..
!2 haftalık bu kadar belli ise ben şuanki hallerini düşünemiyorum
Haklısın canım son görüntülerinde özellikle yüz bölgesini yakaladı doktorumuz hani biraz daha büyüse sanki insan kime benzediğini bile söyleyecek herşey o kadar net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…