2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dondurulmuş vişne ile kek yaptım çok lezzetli oluyorda ama reçel deneyimim olmadı.

valla bnde ilk defa yapıcamm daha doğrusu yaptımm ve tamamennnnnnnn uydurmasyonn

ben hiç yapmadım canım..bı dene bakalım kulaga hos gelıyor:)

kulağı bilmem ama mideye hoş geliceği kesin benceeee

ay hapşuu bnde normalde hep uydurmasyon yaparım kekleri bi değişik bişi yapayım dedim aynen dediğin gibi normal yaptığım kek tarifinde şeker yerine reçel ve bi sürü şey kattım çok uydurmasyon yaptımm enerji patlaması yaşıcaz vallaaaaa

Sana 2 tarif fikri verebilirim ama:

Etimek Tatlısı
portakal ağacı: etimekli tatlı
Islak Kek
Kekevi: Islak Kek

Bu 2 tarifide denedim çok lezzetli oldular.Yapmaya karar verirsen bunlardan birine yardımcı olurum.

canım çok saol bu 2 tarifi de çok ii bilirim ve yaptığım pratik keklerdendir..ama sıkıldım değişik bişi olsun dedim.. ama her zamanki gibi tarife bağlı kalmadımm yine kendi kafama göre yaptım

inşallah canım cuma kontrolumuz varr inşallah renkli gösterir doktorumm yaa

Tahmin ettim aslında bilinmeyecek tarifler değildeIslak kekin benim yaptığımdan tek farkı ve hamile olduğumuzdan dolayı uygun olanı ıslatmak için kek hamurundan ayırmıyorsun ayrı hazırlıyorsun oda ekstra bir lezzet veriyor.
Canım çekti.

ben normalde ıslak kekin harcına yumurta katmadan ayırırım hep..kokuyo çünkü bana ..ayy bak görüyonmu dedim canınız çekecek diye yaa

senin bebeiş enerji dolacak deli gibi dönecek karnına :)

kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum .. herkes sımdıden nasıl dogum yapacaksın dıye sorup duruyor .. ama ben sezeryan deyınce herkes tepkı gosterıyor .. sızlerın dusuncesı ne bende temmuz annesiyimm ...

kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum .. herkes sımdıden nasıl dogum yapacaksın dıye sorup duruyor .. ama ben sezeryan deyınce herkes tepkı gosterıyor .. sızlerın dusuncesı ne bende temmuz annesiyimm ...

canım ben normal doğum yapma taraftarıydım ama plasentam aşağıda oldugundan şimdilik zorunlu sezeryan olayı var. onu da epidural mı yapsam yoksa genel anestezımı karar veremedim. eger sadece ağrıdan korktugun için sezeryan istiyorsan epidural normal doğumu araştır acısız bır sekılde normal dogum oluyor. unutma herseyın doğalı en iyisi ama yinede karar senin.

hayatım haklısın herseyınn en dogalı harıka ama bır de 5 saat sancı ceken oluyor .. etrafımda epidural dogum yapan 4 kısı var . hepsının basına talıhsızlıkler gelmiş. annem ablam normal dogum yapınca vucut eskı formuna gırıyor ve hemen ayaga kalkıyorsun dıyorlar .. plasentam nerde ne durumda bılmıyorum :) ama cok korkuyorummmmm dogum yapmaktannn .. herkes yasın kucuk oldugundN DIYOR ama ne bıleyımm işteee

Canım vücut şartlarım müsait olursa,ben normal doğumu çok istiyorum.Hatta normal doğum için şimdiden psikolojimi şartlıyorum.Doğum yaklaştıkçada nefes ve diğer egzersizler zamanla..

Neden İstiyorum?

Vücud fıtrat olarak normal doğuma göre yaratılmış.
Normal doğum süt kanallarının daha hızlı açılmasını sağlıyor.
Anne daha çabuk eski haline dönebiliyor.
Yaşadığı ağrı tüm hücrelerin yenilenmesini sağlıyor.
Normal doğumun anne ile çocuk arasında duygusal bağıda güçlendirdiği söyleniyor.

Herşeyin hayırlısı tabii öncelikle..

senin bebeiş enerji dolacak deli gibi dönecek karnına :)

sorma canımm daha yaparkenn dellendiii sabırsızca yememi bekliyor galiba canım yavrumm

Canım, benim bu ara içinde tatlı olan ne varsa canım çekiyor üzülme yani..Aşerme olamaz bu durum.Bildiğin pis boğazlık

itiraf ediyorum bnde öyleyimmmmmmmmmmmm bide gözüm açç her gördüğümü canım istiyoo

üstüne çikolata sosu da döküyorlar. hımm benim de canım çekti yapmam lazım

ayy canımm valla kolay bişi Allah tann yapıver yoksa içimde kalır

canım madem korkuyosun sezeryan yap bir iki gun zorlugu olur dıkıslerde agrı falan okadar vucut formuna gelınce ablam 2 cocuk dogurdu 2 sıde sezeryan manken gibi maşallah o nedenle sen doktorunla konus en doğru kararı oyle alırsınız bence :)

cok tesekkur ederım canım herkese hayırlı dogumlar nasıp etsin Allahım ..
hemen dogsa dıyorum kucagıma alsam öpsem koklasamm . cocugu olanlarda bırak karnında dursun sen nereye bebek oraya dıyor hemen dogurmak ıstıyor musun

ben de denıcem canım ayrı yapmamıstım hiç..
Canım, benim bu ara içinde tatlı olan ne varsa canım çekiyor üzülme yani..Aşerme olamaz bu durum.Bildiğin pis boğazlık
aynennnnnn

ben epıdural normal dogum ıstıyorum canım..herkes ıstedıgını tercıh edebılır tabıkıde tepkı nıe gösterırler anlamam

1 hafta sonra falan kontrolum var doktora soruyorum nasıl olmalı dıye o da psıkolojını yorma sonra konusuruz zeynep dıyor ... ahh ne bıleyım doyamıyorum ogluma ultrasonda zamanı ılerı sarsamm

ben de denıcem canım ayrı yapmamıstım hiç..

aynennnnnn

ben epıdural normal dogum ıstıyorum canım..herkes ıstedıgını tercıh edebılır tabıkıde tepkı nıe gösterırler anlamam
:) evet hayatımmm herkes ayrı bısey soyluyor en ıyısı kımseyı dınlememek :)

nedense aynı tepkiyi banada veriyolarrrr
ben tahmınen 24 temmuzda dogum edıyorum sende benden 1 gun once herhalde neyın oluyor merak ettım :44:

Canım bebeğimin eşyalarını aldıkça hemen onu sarmak,koklamak doğurmak istiyorum ama eşimle vakit geçirirken karnımda iyi diyorumbide herkes bugünlerinin kıymetini falan dedikçe korkmuyor değilim

Canım bebeğimin eşyalarını aldıkça hemen onu sarmak,koklamak doğurmak istiyorum ama eşimle vakit geçirirken karnımda iyi diyorumbide herkes bugünlerinin kıymetini falan dedikçe korkmuyor değilim
benım bebegıme doktorum 12. haftada ıken kız dedı .. sonra 16 haftada doktora gıttık erkek dedii. ama ben ınanmadım cunku bana hep kız gelıyor .. ama bılırsın batıl inançlar vardır yok karnın cok buyurse erkek top olursa kız vs tursu yersen kız .. sacma sacma seyler .. sımdı 6 gun sonra kontrolum var son kez baktıracagım artık pipisi mı var kuşu mu

Yoğun istek üzerine o zaman 12. haftalık halini yükleyeyim canım

Eki Görüntüle 352385

ayy süper bişi bu yaa maşallah iyice sabırsızlandım şimdi kendiminki için

arkadaşlar bebegıze park beşik aldınızmı?alanlar varsa paylasabılırmı

ben aldım canım çok güzel kurması kolay taşımaısı kolay. Şimdilik çantasında duruyor doğuma yakın kuracağız

aynı durumdayım güya kız bebeği olacaklar ekşi ister derler ben herbişi istiomm

canım ben de çok tırsıom sen gibi ama mukadderat Allah o gün yardımcı olur yani en fazla maksimum 1 gün sıkıntı çekersin sancı vs. sonuçta ölünmüyor ya bu kadar inan var hepsi nası doğdu diyom kendi kendime eskiden sezeryan mı varmış yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…