- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.421
Canım dondurulmuş vişne ile kek yaptım çok lezzetli oluyorda ama reçel deneyimim olmadı.
ben hiç yapmadım canım..bı dene bakalım kulaga hos gelıyor:)
bende yapmadım ama tahmınım ekleyecegın sekeri recelın tatlılık oranına ve mıktarına gore ayarla ben yapacak olsam once normal kek hamuru hazırlarım ıcıne de recelı dokerım bır ole hafıften karıstırırım fırınlarım :) hehe ben hep atmasyon yapıyorum kekleri :)
Sana 2 tarif fikri verebilirim ama:
Etimek Tatlısı
portakal ağacı: etimekli tatlı
Islak Kek
Kekevi: Islak Kek
Bu 2 tarifide denedim çok lezzetli oldular.Yapmaya karar verirsen bunlardan birine yardımcı olurum.
Teşekkür ederiz teyzesi
Sizde en yakın zamanda görürsünüz inşallah
Tabi insan küçükken pek anlamıyor ama büyüdükçe çok farklı gözüküyor
Haklısın canım son görüntülerinde özellikle yüz bölgesini yakaladı doktorumuz hani biraz daha büyüse sanki insan kime benzediğini bile söyleyecek herşey o kadar net
valla bnde ilk defa yapıcamm daha doğrusu yaptımm ve tamamennnnnnnn uydurmasyonn
kulağı bilmem ama mideye hoş geliceği kesin benceeee
ay hapşuu bnde normalde hep uydurmasyon yaparım kekleri bi değişik bişi yapayım dedim aynen dediğin gibi normal yaptığım kek tarifinde şeker yerine reçel ve bi sürü şey kattım çok uydurmasyon yaptımm enerji patlaması yaşıcaz vallaaaaa
canım çok saol bu 2 tarifi de çok ii bilirim ve yaptığım pratik keklerdendir..ama sıkıldım değişik bişi olsun dedim.. ama her zamanki gibi tarife bağlı kalmadımmyine kendi kafama göre yaptım
inşallah canım cuma kontrolumuz varr inşallah renkli gösterir doktorumm yaa
Tahmin ettim aslında bilinmeyecek tarifler değildeIslak kekin benim yaptığımdan tek farkı ve hamile olduğumuzdan dolayı uygun olanı ıslatmak için kek hamurundan ayırmıyorsun ayrı hazırlıyorsun oda ekstra bir lezzet veriyor.
Canım çekti.
valla bnde ilk defa yapıcamm daha doğrusu yaptımm ve tamamennnnnnnn uydurmasyonn
kulağı bilmem ama mideye hoş geliceği kesin benceeee
ay hapşuu bnde normalde hep uydurmasyon yaparım kekleri bi değişik bişi yapayım dedim aynen dediğin gibi normal yaptığım kek tarifinde şeker yerine reçel ve bi sürü şey kattım çok uydurmasyon yaptımm enerji patlaması yaşıcaz vallaaaaa
canım çok saol bu 2 tarifi de çok ii bilirim ve yaptığım pratik keklerdendir..ama sıkıldım değişik bişi olsun dedim.. ama her zamanki gibi tarife bağlı kalmadımmyine kendi kafama göre yaptım
inşallah canım cuma kontrolumuz varr inşallah renkli gösterir doktorumm yaa
ben normalde ıslak kekin harcına yumurta katmadan ayırırım hep..kokuyo çünkü bana ..ayy bak görüyonmu dedim canınız çekecek diye yaa
kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum .. herkes sımdıden nasıl dogum yapacaksın dıye sorup duruyor .. ama ben sezeryan deyınce herkes tepkı gosterıyor .. sızlerın dusuncesı ne bende temmuz annesiyimm ...
canım ben normal doğum yapma taraftarıydım ama plasentam aşağıda oldugundan şimdilik zorunlu sezeryan olayı var. onu da epidural mı yapsam yoksa genel anestezımı karar veremedim. eger sadece ağrıdan korktugun için sezeryan istiyorsan epidural normal doğumu araştır acısız bır sekılde normal dogum oluyor. unutma herseyın doğalı en iyisi ama yinede karar senin.
kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum .. herkes sımdıden nasıl dogum yapacaksın dıye sorup duruyor .. ama ben sezeryan deyınce herkes tepkı gosterıyor .. sızlerın dusuncesı ne bende temmuz annesiyimm ...
senin bebeiş enerji dolacak deli gibi dönecek karnına :)
Canım, benim bu ara içinde tatlı olan ne varsa canım çekiyor üzülme yani..Aşerme olamaz bu durum.Bildiğin pis boğazlık
üstüne çikolata sosu da döküyorlar. hımm benim de canım çekti yapmam lazım
hayatım haklısın herseyınn en dogalı harıka ama bır de 5 saat sancı ceken oluyor .. etrafımda epidural dogum yapan 4 kısı var . hepsının basına talıhsızlıkler gelmiş. annem ablam normal dogum yapınca vucut eskı formuna gırıyor ve hemen ayaga kalkıyorsun dıyorlar .. plasentam nerde ne durumda bılmıyorum :) ama cok korkuyorummmmm dogum yapmaktannn .. herkes yasın kucuk oldugundN DIYOR ama ne bıleyımm işteee
Canım vücut şartlarım müsait olursa,ben normal doğumu çok istiyorum.Hatta normal doğum için şimdiden psikolojimi şartlıyorum.Doğum yaklaştıkçada nefes ve diğer egzersizler zamanla..
Neden İstiyorum?
Vücud fıtrat olarak normal doğuma göre yaratılmış.
Normal doğum süt kanallarının daha hızlı açılmasını sağlıyor.
Anne daha çabuk eski haline dönebiliyor.
Yaşadığı ağrı tüm hücrelerin yenilenmesini sağlıyor.
Normal doğumun anne ile çocuk arasında duygusal bağıda güçlendirdiği söyleniyor.
Herşeyin hayırlısı tabii öncelikle..
ben de denıcem canım ayrı yapmamıstım hiç..Tahmin ettim aslında bilinmeyecek tarifler değildeIslak kekin benim yaptığımdan tek farkı ve hamile olduğumuzdan dolayı uygun olanı ıslatmak için kek hamurundan ayırmıyorsun ayrı hazırlıyorsun oda ekstra bir lezzet veriyor.
Canım çekti.
aynennnnnnCanım, benim bu ara içinde tatlı olan ne varsa canım çekiyor üzülme yani..Aşerme olamaz bu durum.Bildiğin pis boğazlık
1 hafta sonra falan kontrolum var doktora soruyorum nasıl olmalı dıye o da psıkolojını yorma sonra konusuruz zeynep dıyor ... ahh ne bıleyım doyamıyorum ogluma ultrasonda zamanı ılerı sarsammcanım madem korkuyosun sezeryan yap bir iki gun zorlugu olur dıkıslerde agrı falan okadar vucut formuna gelınce ablam 2 cocuk dogurdu 2 sıde sezeryan manken gibi maşallah o nedenle sen doktorunla konus en doğru kararı oyle alırsınız bence :)
:) evet hayatımmm herkes ayrı bısey soyluyor en ıyısı kımseyı dınlememek :)ben de denıcem canım ayrı yapmamıstım hiç..
aynennnnnn
ben epıdural normal dogum ıstıyorum canım..herkes ıstedıgını tercıh edebılır tabıkıde tepkı nıe gösterırler anlamam
ben tahmınen 24 temmuzda dogum edıyorum sende benden 1 gun once herhaldenedense aynı tepkiyi banada veriyolarrrr
cok tesekkur ederım canım herkese hayırlı dogumlar nasıp etsin Allahım ..
hemen dogsa dıyorum kucagıma alsam öpsem koklasamm . cocugu olanlarda bırak karnında dursun sen nereye bebek oraya dıyorhemen dogurmak ıstıyor musun
benım bebegıme doktorum 12. haftada ıken kız dedı .. sonra 16 haftada doktora gıttık erkek dedii. ama ben ınanmadım cunku bana hep kız gelıyor .. ama bılırsın batıl inançlar vardır yok karnın cok buyurse erkek top olursa kız vs tursu yersen kız .. sacma sacma seyler .. sımdı 6 gun sonra kontrolum var son kez baktıracagım artık pipisi mı var kuşu muCanım bebeğimin eşyalarını aldıkça hemen onu sarmak,koklamak doğurmak istiyorum ama eşimle vakit geçirirken karnımda iyi diyorumbide herkes bugünlerinin kıymetini falan dedikçe korkmuyor değilim
arkadaşlar bebegıze park beşik aldınızmı?alanlar varsa paylasabılırmı
Canım, benim bu ara içinde tatlı olan ne varsa canım çekiyor üzülme yani..Aşerme olamaz bu durum.Bildiğin pis boğazlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?