- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.441
hayatım haklısın herseyınn en dogalı harıka ama bır de 5 saat sancı ceken oluyor .. etrafımda epidural dogum yapan 4 kısı var . hepsının basına talıhsızlıkler gelmiş. annem ablam normal dogum yapınca vucut eskı formuna gırıyor ve hemen ayaga kalkıyorsun dıyorlar .. plasentam nerde ne durumda bılmıyorum :) ama cok korkuyorummmmm dogum yapmaktannn .. herkes yasın kucuk oldugundN DIYOR ama ne bıleyımm işteee
benım bebegıme doktorum 12. haftada ıken kız dedı .. sonra 16 haftada doktora gıttık erkek dedii. ama ben ınanmadım cunku bana hep kız gelıyor .. ama bılırsın batıl inançlar vardır yok karnın cok buyurse erkek top olursa kız vs tursu yersen kız .. sacma sacma seyler .. sımdı 6 gun sonra kontrolum var son kez baktıracagım artık pipisi mı var kuşu mu
ayyy yerım o bebegı ben kurban olurum onu yaratan Allahımaayy süper bişi bu yaa maşallahiyice sabırsızlandım şimdi kendiminki için
ben aldım canım çok güzel kurması kolay taşımaısı kolay. Şimdilik çantasında duruyor doğuma yakın kuracağız
aynı durumdayım güya kız bebeği olacaklar ekşi ister derler ben herbişi istiomm
canım ben de çok tırsıom sen gibi ama mukadderat Allah o gün yardımcı olur yani en fazla maksimum 1 gün sıkıntı çekersin sancı vs. sonuçta ölünmüyor ya bu kadar inan var hepsi nası doğdu diyom kendi kendime eskiden sezeryan mı varmış yanii
ınsallah hayatım hadı bakalım hayırlısı olsunnnBende dogumdan korkuom ama sezeruan olmakta istemiorum o yuzden bende epidural dogum istedgimi soledim dr oda doguma yaklasinca bebekde veya sende bi problem olmassa yapariz dedi ...
ya sen ne dıyorsun bacım 2 gun agladım ben ... sımdı 6 gun sonrakı kontrolde bı daha kız derse ben bu işi bırakırım artıkHayırlısı canım..Baya bir belirsizlik yaşıyorsunuzdur.
Bizim topictede ters köşe olan arkadaşlar oldu.Cinsiyet mühim değilde insan kendini bir şekilde hazırlıyor ya o kötü oluyor.
:) evet hayatımmm herkes ayrı bısey soyluyor en ıyısı kımseyı dınlememek :)
ben tahmınen 24 temmuzda dogum edıyorum sende benden 1 gun once herhaldeneyın oluyor merak ettım :44:
kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum .. herkes sımdıden nasıl dogum yapacaksın dıye sorup duruyor .. ama ben sezeryan deyınce herkes tepkı gosterıyor .. sızlerın dusuncesı ne bende temmuz annesiyimm ...
ayy süper bişi bu yaa maşallahiyice sabırsızlandım şimdi kendiminki için
:) yıyım onun kusunu ben emi... 3lü tarama testını yaptıracakmısın ... renklı ultrason falan ?benim dr 25 temmuz dedi ama
2,5 aylıkken %90 erkek diyon doktorumuz en sonki muayenemizde kız bu dedi :) apış aramız açıkmışşş.....
ayy ınan yazdıkların cok hosuma gıttı kesın kararımı verdım bende normal dogum yapacagım ya ... ayy cok sa olunn ne gusel sen tecruleblısın hayatımmm .... kac yasında cocgun neyın var senın kız erkekBence sen kendini nasıl rahat ve güvende hissedeceksen onu tercih etmelisin cnm. Bana kalırsa da ben ilk doğumumu da epiduralsiz normal yaptım. Bunda da Allah bir terslik vermezse öyle istiyorum. Yavaş yavaş doğumumun yaklaştığını hissetmek, acısını yaşamak sonrasında da mucizemle kucaklaşmak bu keyfi hiçbir şeye değişmemm...
:) yıyım onun kusunu ben emi... 3lü tarama testını yaptıracakmısın ... renklı ultrason falan ?
ayy ınan yazdıkların cok hosuma gıttı kesın kararımı verdım bende normal dogum yapacagım ya ... ayy cok sa olunn ne gusel sen tecruleblısın hayatımmm .... kac yasında cocgun neyın var senın kız erkek
ben ıkılı taramayı yaptırdım temız cıktu sükürler olsun ki.. dr 3lüye gerek yok dedii.. renklı ultrasona da bende aynı zamanda gıdecem bakalımmm .. besık ısını falan dusunuyorum ne zaman alsam dıye yoksa cok mu acelecıyımmmm3 lü taramamızı yaptırdık temiz çıktı cnm
mart 17-18 indede renkliye gircezzz
teşekür ederim canm bende öle diyince doktorumdan şüphe ettim şu doktora bi türlü karar veremedim yaaMerhaba..
Benimde durumum aynı ama doktorum bebeğin önde olması nasıl bulunduğumuz haftayı değiştirmiyorsa,doğum tarihinide etkilemez demişti.
Sanada güzel,sağlıklı günler canım..
daha önce konusu olmadı doğumun. heralde hafta olarak daha küçük olduğum için. şimdi yolu yarıladık ya, bundan sonra konuşuruz heralde.canım hoşgeldin
geçen konuşmuştuk buba ile çokgeride kaldı ama yazılar belki görememişsindir oda bizim gittiğimiz hastaneye gelmek istiyormuş doktor hakkında bilgi istiyordu birde sezeryan yanlısımı degılmı dıye sordu canım siz hiç doktorla doğumu konuştunuz mu??
canım az cok konustuk cena.yla..o da ben de memnunum doktorumdan sen karar ver dıyor..ben de en son kım musaıtse ona gıtmeye karar werdım.önumuzdekı hafta arayacagım..cok yogun oluyorlar mı 1ınde ya da 2sınde gıtmek ıcın ne zaman arayayım sızce???
hmm o zaman ben cuma olmadan alayım..başak ya da fatmanur yazıp kura cekeyım olmadı:)
hım konuştuysanız tamam ben görmedim çünkü o yüzden hatırlatayım dedim
bu haftadan alırsan en azından istediğin saatleri seçersin canım sonrasında dolabiliyor randevular
canım her gittiğine farklı göreceksin haftasını da doğacagı tarıhıde cunku ults. da yapılan olcumlerle belırlenen hafta ve doğum tarıhınde yanılma payı var nedenı de bebegın karındakı yatıs seklınden vede hareketlerınden olcumler %100 doğru alınamıyo buda tabıı yanılma payı olusturuyor sen haftanı vede doğum tarıhını enson gordugun aylık tarıhıne gore hesapla en doğrusu o cunku. bana doktorumun soyledıklerı bunlar
Eki Görüntüle 352609 Eki Görüntüle 352607 bu da benim oğlum kızlar ilki 16. haftada ikincisi de 12. haftada
Eki Görüntüle 352609 Eki Görüntüle 352607 bu da benim oğlum kızlar ilki 16. haftada ikincisi de 12. haftada
saol canım istabulda avrupa yakasında oturan varsa doktor tavsiye edebilecek arkadaş aranıyor;
sevgili arar gibi oldu
masallah cnm sen kaçıncı haftada ögrndin cinsiyetini benimde 13 haftada dr kararsız kaldı erkkede kızda olabilri dedi
slm kızlarr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?