2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dogumdan korkuom ama sezeruan olmakta istemiorum o yuzden bende epidural dogum istedgimi soledim dr oda doguma yaklasinca bebekde veya sende bi problem olmassa yapariz dedi ...

Hayırlısı canım..Baya bir belirsizlik yaşıyorsunuzdur.
Bizim topictede ters köşe olan arkadaşlar oldu.Cinsiyet mühim değilde insan kendini bir şekilde hazırlıyor ya o kötü oluyor.

ayyy yerım o bebegı ben kurban olurum onu yaratan Allahımaayyy bende senın gıbı dusunuyorum yaaa ohh rahatladım tabiiiiii
..Dogururum amannnn anneyım ben o kadar da olsunnn
Bende dogumdan korkuom ama sezeruan olmakta istemiorum o yuzden bende epidural dogum istedgimi soledim dr oda doguma yaklasinca bebekde veya sende bi problem olmassa yapariz dedi ...
ınsallah hayatım hadı bakalım hayırlısı olsunnn

Hayırlısı canım..Baya bir belirsizlik yaşıyorsunuzdur.
Bizim topictede ters köşe olan arkadaşlar oldu.Cinsiyet mühim değilde insan kendini bir şekilde hazırlıyor ya o kötü oluyor.
ya sen ne dıyorsun bacım 2 gun agladım ben ... sımdı 6 gun sonrakı kontrolde bı daha kız derse ben bu işi bırakırım artık dogumda ne cıkarsaaaa

:) evet hayatımmm herkes ayrı bısey soyluyor en ıyısı kımseyı dınlememek :)

ben tahmınen 24 temmuzda dogum edıyorum sende benden 1 gun once herhalde neyın oluyor merak ettım :44:

benim dr 25 temmuz dedi ama
2,5 aylıkken %90 erkek diyon doktorumuz en sonki muayenemizde kız bu dedi :) apış aramız açıkmışşş.....

kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum .. herkes sımdıden nasıl dogum yapacaksın dıye sorup duruyor .. ama ben sezeryan deyınce herkes tepkı gosterıyor .. sızlerın dusuncesı ne bende temmuz annesiyimm ...

Bence sen kendini nasıl rahat ve güvende hissedeceksen onu tercih etmelisin cnm. Bana kalırsa da ben ilk doğumumu da epiduralsiz normal yaptım. Bunda da Allah bir terslik vermezse öyle istiyorum. Yavaş yavaş doğumumun yaklaştığını hissetmek, acısını yaşamak sonrasında da mucizemle kucaklaşmak bu keyfi hiçbir şeye değişmemm...

benim dr 25 temmuz dedi ama
2,5 aylıkken %90 erkek diyon doktorumuz en sonki muayenemizde kız bu dedi :) apış aramız açıkmışşş.....
:) yıyım onun kusunu ben emi... 3lü tarama testını yaptıracakmısın ... renklı ultrason falan ?

ayy ınan yazdıkların cok hosuma gıttı kesın kararımı verdım bende normal dogum yapacagım ya ... ayy cok sa olunn ne gusel sen tecruleblısın hayatımmm .... kac yasında cocgun neyın var senın kız erkek

3 lü taramamızı yaptırdık temiz çıktı cnm
mart 17-18 indede renkliye gircezzz

3 lü taramamızı yaptırdık temiz çıktı cnm
mart 17-18 indede renkliye gircezzz
ben ıkılı taramayı yaptırdım temız cıktu sükürler olsun ki.. dr 3lüye gerek yok dedii.. renklı ultrasona da bende aynı zamanda gıdecem bakalımmm .. besık ısını falan dusunuyorum ne zaman alsam dıye yoksa cok mu acelecıyımmmm

Merhaba..
Benimde durumum aynı ama doktorum bebeğin önde olması nasıl bulunduğumuz haftayı değiştirmiyorsa,doğum tarihinide etkilemez demişti.

Sanada güzel,sağlıklı günler canım..
teşekür ederim canm bende öle diyince doktorumdan şüphe ettim şu doktora bi türlü karar veremedim yaa

daha önce konusu olmadı doğumun. heralde hafta olarak daha küçük olduğum için. şimdi yolu yarıladık ya, bundan sonra konuşuruz heralde.

hmm o zaman ben cuma olmadan alayım..başak ya da fatmanur yazıp kura cekeyım olmadı:)

hım konuştuysanız tamam ben görmedim çünkü o yüzden hatırlatayım dedim
bu haftadan alırsan en azından istediğin saatleri seçersin canım sonrasında dolabiliyor randevular

hangisine gidersen git, memnun kalırsın canım. başak hanımı bilmiyorum ama fatmanur hanım çok yoğun oluyor. gün belirlediysen kendine bir hafta öncesinden araman gerekiyor. ya da ara, ertesi gün öğle arası girmeden randevusuz da alabilirler seni. ama onun için de arayıp isim yazdırman gerekiyor

saol canım istabulda avrupa yakasında oturan varsa doktor tavsiye edebilecek arkadaş aranıyor;
sevgili arar gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…