2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy maşallahhhhh ne tatlııı yaaa bnde yavrumuu 3D görmek istiyorum yaaa

Bende dogumdan korkuom ama sezeruan olmakta istemiorum o yuzden bende epidural dogum istedgimi soledim dr oda doguma yaklasinca bebekde veya sende bi problem olmassa yapariz dedi ...

Allah normal doğuma uygun yaratmış bedenimizi. adı üstünde doğum, mutlaka zorlukları var ama doğal bi süreç. bi mani olmazsa ben de kesinlikle normal doğum istiyorum. bakalım n'olur..

şugün olmuş doğuda birçok köyde kadınlar hala doktor görmüyor. sezaryan bilmiyor.. benim annem yengemler köyde yaşarken hamileliklerinin son günlerine kadar çalışıyorlarmış. mesela yengem, 8 çocuk doğurmuş. bunlardan 2 tanesi ikiz. kendisi anlatıyor. bir hamileliğinde tarlada çalışıyormuş, sonra bi taşa oturup dinlenmeye başlamış. o sırada sancıları başlamış, suyu gelmiş. uzanmış ağacın altına. gözünün alabildiği kadar mesafede bir yerleşim, bi insan evladı yok. ıkınmış doğurmuş çocuğunu. ama öyle acı çekmiş ki, bayılmış. ne kadar baygın kaldığını bilmiyor, uyundığımda bebek çimlerin üzerindeydi. kalktım eteğime sardım. ayaklandım yürüyerek eve geldim diyor. ne hikayeler var. biz bu imkanlarda, teknolojide, ilaçlarda, anestezide bunu başaramayacaksak artık.. bu ''eski kadınlar'' 'kadın' diye yüzümüze bakmaz..

Bende dogumdan korkuom ama sezeruan olmakta istemiorum o yuzden bende epidural dogum istedgimi soledim dr oda doguma yaklasinca bebekde veya sende bi problem olmassa yapariz dedi ...

Allah normal doğuma uygun yaratmış bedenimizi. adı üstünde doğum, mutlaka zorlukları var ama doğal bi süreç. bi mani olmazsa ben de kesinlikle normal doğum istiyorum. bakalım n'olur..

şugün olmuş doğuda birçok köyde kadınlar hala doktor görmüyor. sezaryan bilmiyor.. benim annem yengemler köyde yaşarken hamileliklerinin son günlerine kadar çalışıyorlarmış. mesela yengem, 8 çocuk doğurmuş. bunlardan 2 tanesi ikiz. kendisi anlatıyor. bir hamileliğinde tarlada çalışıyormuş, sonra bi taşa oturup dinlenmeye başlamış. o sırada sancıları başlamış, suyu gelmiş. uzanmış ağacın altına. gözünün alabildiği kadar mesafede bir yerleşim, bi insan evladı yok. ıkınmış doğurmuş çocuğunu. ama öyle acı çekmiş ki, bayılmış. ne kadar baygın kaldığını bilmiyor, uyundığımda bebek çimlerin üzerindeydi. kalktım eteğime sardım. ayaklandım yürüyerek eve geldim diyor. ne hikayeler var. biz bu imkanlarda, teknolojide, ilaçlarda, anestezide bunu başaramayacaksak artık.. bu ''eski kadınlar'' 'kadın' diye yüzümüze bakmaz..

Sezaryanla doğum yapmak istiyorum
Eski kadınlar yüzüme kadın diye bakmazlarsa bakmasınlar

canım haklısın.ben de normal ıstıyroum ınsallah da olur..yalnız annenın de ıstemesı önemlı sonucta sartlar degıstı..annenın korkup bebegı bogma rıskı de war:S herkes nasıl rahat edecekse öyle yapsın dıyelım en ıyısı

slm temmuz anneleri bende eskişehirden katılıyorum aranıza uzun zamandırda takip ediyorum bu formu 3,5 yaşında bir kızım var şu anda 2 gebeliği yaşıyorum19 haftalık hamileyim bir prensesim daha olacak Allah herkeze hayırlısıyla bebeklerini kucagına almayı nasip etsin ilk gebeliğimmiş gibi heyecanlıyım günler geçmiyor

Bende yarın unutmazsam son halini yükleyeceğim maşallahları var evet çok hızlılar her gittğimizde farklı
Doğduktan sonraki değişimde inanılmaz evde bir tane 4 aylık bebiş var 1 hafta görmesem tanınmaz hale geliyor resmen

tebrik ederim canım gerçekten müthiş olmalı bende becerebilirmiyim bilmiyorum ama epiduralsiz falan normal doğumu çok istiyorum aslında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…