- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.481
anneler ve melekleriii!!! ben geldiimm!!!bugün sabah 9:20 gibi annem uyandırdı beni babam bu tarafa geliyomuş hazır araba geliyoken gelelim dedik dedi.minik yeğenimle geldiler kahvaltı falan sonra gittiler kocam geldi yemek yedik falan ancak daha mutfak toparladım falan derken daha yeni oturdum..yorulmuşum...kendimle kızıma meyve tabağı hazırladım dinleniyoruz:))geçmişede bakıcam şimdi kızlar nasılsınız bakalım?
günaydın kızlar alerjisi olduğu şeye aşeren tek gebe benim heralde sabah eşim kahvaltı yapacaktı canım acaip haşlanmış yumurta istedi biraz yedim ve kaşınıp duruyorum şu anda off yaa
günaydın kızzlaar, güzel anneler nasılsınızzz
dün gece kızımın en sert tepiğini hissettimm çok süperdi =)
günaydın dünyanın en güzel koca göbüşlüleribende dahil olmak üzere bugün ayrıntılı ultrasona gidecegim :26:korkuyorum heyecanlıyım eger ogluşum yakışıklı pozlar verir ise sizlerle paylaşırımm:119:
bu sabahki tansiyonum 120/80 çıktı sevindirik oldum kızlarstresten yükseliyor galiba tansiyonum dün kaynımın borcu için kredi çektik 1 haftadır yüksek bunların yüzünden yaa
Günaydın kızlar,
Bugün öğleden sonra doktora gidicez. Ayyy geçmek bilmiyor saatler... Üçlü test sonuçlarımızı alıcaz. İnşallah herşey yolundadır dua edin bizim için. Bakalım bizimki bu sefer cinsiyetini gösterecekmiOfff beklemek ne kadar zor eşim 12:00'de gelip iş yerinden alacak beni
Nevresim Takımı demişken kızlar bende size fikrinizi sormak istiyorum. Benim malum büyük oğlumun mavi beşiği durduğu için küçüğe de onu kullanacağım ama değişiklik olsun diye içinin karyola setini değiştireyim diyorum. Bir fikir verir misiniz ben çok kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım?Bugs Buny ağır basıyor ama siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 352353 Eki Görüntüle 352354 Eki Görüntüle 352355 Eki Görüntüle 352356 Eki Görüntüle 352357 Eki Görüntüle 352358 Eki Görüntüle 352359
Külotlu çorabımızı daha önce almıştık.
Neden şimdi yine çıktı anlamadım
bızde unnadodan kızıma alt üst esofman aldık teyzelerı bugun ındırım war baya..bakın ıstersenız..
canım maıl adresı ıstıyor (arfabosi)..gönderırsen atarım ben de sana
Slm canım hoşgeldiniz :) bizde valla iki gündür geziyoruz oğlumla bizde aynı yemek falan derken daha yeni oturabildim bende
ya kızlar unnadodan bişeyler bakıcam davet gerekiyomuş
cnm ben yolayayım sana mail adresni yollarmısın
kkızlar ya bebişime park yataklarddan almayı düşünüorum ama sizce nasıl kullanışlı olurmu ya.
kkızlar ya bebişime park yataklarddan almayı düşünüorum ama sizce nasıl kullanışlı olurmu ya.
ahh kuzum benımmmm yerım onun tekmelerını ben .. Rabbım uzun ömürler versin .. dogsun büyüsün ojeler sürsünnnnn ... benım oglum da tekmeleriylee annesini güldürüyor
huuu şekerler nasılsınız? bu akşam sülüman günüm olduğundan aranıza anca reklam aranızda teşrif edebildim kusura kalmayın
keyifler nasıl ? ay bizde çok komik bişi oldubenimmm güzel yavrum inci tanesi kızım oje sürerkenn bi hareketlendi bi tekmeler attı anlatamam eşime diyorum bizim kız da oje istiyo baksana dellendi yinee kokoş kızmı olcan sen diyorumm yine tekmeliyoo bitanemmmmmmm canım yavrummm ayyy maşallah yavrumla bana aramızda çok güzel bi diaolg var yaaaaaaa
askım benım ıyıyım yıgenım nasıl .. cok zamandır gorusemedık .. 5 dk once sana ozelden mesaj yazdımmm .. okudunmu bılmıyorum ayrıca oglum oluyor :)slm kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? benim ki iyi birde cinsiyetini öğrenseydim zeynepcim görüşmeyeli nasılsın
anladım hayatım bende yazdım sana ozelden mesajlasalım olur mu ? gozun gelen kutunda olsunnnnokudum canım ama kıza çok alışmıştık. hayırlısı sağlıklı olsun da önemli olan bu. ben de sana cevap yazdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?