2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anneler ve melekleriii!!! ben geldiimm!!!bugün sabah 9:20 gibi annem uyandırdı beni babam bu tarafa geliyomuş hazır araba geliyoken gelelim dedik dedi.minik yeğenimle geldiler kahvaltı falan sonra gittiler kocam geldi yemek yedik falan ancak daha mutfak toparladım falan derken daha yeni oturdum..yorulmuşum...kendimle kızıma meyve tabağı hazırladım dinleniyoruz:))geçmişede bakıcam şimdi kızlar nasılsınız bakalım?

Slm canım hoşgeldiniz :) bizde valla iki gündür geziyoruz oğlumla bizde aynı yemek falan derken daha yeni oturabildim bende

günaydın kızlar alerjisi olduğu şeye aşeren tek gebe benim heralde sabah eşim kahvaltı yapacaktı canım acaip haşlanmış yumurta istedi biraz yedim ve kaşınıp duruyorum şu anda off yaa

kıyamam canım şimdi iyimisin biraz daha? çok geçmiş olsun..[/B]

günaydın kızzlaar, güzel anneler nasılsınızzz

dün gece kızımın en sert tepiğini hissettimm çok süperdi =)

süper canım yaaaa benimki sadece kıpraşıyor kelebek gibi:))

bekliyoruz canım foto ve haberlerini:)

bu sabahki tansiyonum 120/80 çıktı sevindirik oldum kızlar stresten yükseliyor galiba tansiyonum dün kaynımın borcu için kredi çektik 1 haftadır yüksek bunların yüzünden yaa

ben p.tesi en heyecanlı şekilde gitmiştim doktora ama 12-8 çıktı yani o heyecana çok farklı çıkar diyodum tam tersi oldu normal çıktı:)yani benim ilgisi yok sanırım:) stresten yinede uzak durmak lazım canım aman dikkat et kendine...

inşallah iyi sonuç almışsındır canım..benim sonuçta yarın çıkacak ama yarın değil c.tesi gidicez doktora göstermeye büyük ihtimal...

bende bugs bunny ve en çokta sağ alt köşedekini sevdim canım sen bilirsin tabi:)

bızde unnadodan kızıma alt üst esofman aldık teyzelerı bugun ındırım war baya..bakın ıstersenız..

canım maıl adresı ıstıyor (arfabosi)..gönderırsen atarım ben de sana

bende bakıcam canım birazdan..bende limangodan aldım bişiler bakalım ne zaman gelicek:)

Slm canım hoşgeldiniz :) bizde valla iki gündür geziyoruz oğlumla bizde aynı yemek falan derken daha yeni oturabildim bende

hoşbulduk canımcım:)) ay gezmek güzelde artık eski formumuz kalmadı yaa:)

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakimm.bugün kızım çok hareketliydi hep kelebek uçuştu durdu içimde sanki
ooff yeni yemek yedik kaynanam vardı şimdi uğurladım onu acayip kaçırmışım yemeği herhalde karnım şişti.ama ii oldu zaten göbişim hiç yok

huuu şekerler nasılsınız? bu akşam sülüman günüm olduğundan aranıza anca reklam aranızda teşrif edebildim kusura kalmayın

keyifler nasıl ? ay bizde çok komik bişi oldu benimmm güzel yavrum inci tanesi kızım oje sürerkenn bi hareketlendi bi tekmeler attı anlatamam eşime diyorum bizim kız da oje istiyo baksana dellendi yinee kokoş kızmı olcan sen diyorumm yine tekmeliyoo bitanemmmmmmm canım yavrummm ayyy maşallah yavrumla bana aramızda çok güzel bi diaolg var yaaaaaaa

ahh kuzum benımmmm yerım onun tekmelerını ben .. Rabbım uzun ömürler versin .. dogsun büyüsün ojeler sürsünnnnn ... benım oglum da tekmeleriylee annesini güldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…