- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.501
kkızlar ya bebişime park yataklarddan almayı düşünüorum ama sizce nasıl kullanışlı olurmu ya.
Kizlar midem acaip midem yanio bogazima kadar hissediom eksimesini :s bi oneriniz var mi ?
Kizlar midem acaip midem yanio bogazima kadar hissediom eksimesini :s bi oneriniz var mi ?
slm citosu nasılsın?
vakit geçsin uyursun biraz kendinden bahsetsene
ahh kuzum benımmmm yerım onun tekmelerını ben .. Rabbım uzun ömürler versin .. dogsun büyüsün ojeler sürsünnnnn ... benım oglum da tekmeleriylee annesini güldürüyor
günaydınlar hnmlar...
herkes iyimi...
günaydınnnn temmuz anneleri ve yavrucukları
Günaydın Kızlar,
Biz geldik minik kuzumla.... 3'lü testimiz ve kan değerlerimiz iyi çıktı.Veeee cinsiyetinide öğrendik... Bir kızçe daha geliyooor. Babamızın ağzı kulaklarında valla kız olduğunu öğrendiğinden beri. Gelişimimiz çok iyi 19+0 çıktı dün ölçümlerimiz. Kilomuzda 240 gr. Bu gün size kızımla günaydın deme mutluluğunu yaşıyorum. Öyle güzeldi ki anlatamam. Eller ayaklar hiç durmadı resmen doktorumuz çok yakında hissedersin hareketlerini bayağı hareketlenmiş dedi...
Günaydın Kızlar,
Biz geldik minik kuzumla.... 3'lü testimiz ve kan değerlerimiz iyi çıktı.Veeee cinsiyetinide öğrendik... Bir kızçe daha geliyooor. Babamızın ağzı kulaklarında valla kız olduğunu öğrendiğinden beri. Gelişimimiz çok iyi 19+0 çıktı dün ölçümlerimiz. Kilomuzda 240 gr. Bu gün size kızımla günaydın deme mutluluğunu yaşıyorum. Öyle güzeldi ki anlatamam. Eller ayaklar hiç durmadı resmen doktorumuz çok yakında hissedersin hareketlerini bayağı hareketlenmiş dedi...
günaydın canım biz kızımla iyiyiz misafirimiz gelcek bugün o yüzden birazdan kalkıcaz bikaç işimiz var onları halletcez :) sen nasılsın?
günaydın şekerimm
ayy maşallah canım hadi gözünaydın senindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?