2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar,yeni üye oldum ama takip ediyordum bu siteyi.ben yurtdışındayım.kontroller ve testleri burada yaptırıyorum.buraya kimseyi getiremeyeceğimiz için türkiye de yapmayı düşünüyorum doğumu.bulunduğum ülke Katar. burada kürtaj yasak ve onun için testlerde ultrasyonda bir kuşkuyla bakıyorum.tek ben değil burdaki türklerin büyük çoğunluğu.3 lü testi yaptırdım fakat 20. haftamda türkiyeye gelip detaylı ultrasyona baktıracam.
bu arada yazılanları okudum bir kısmını.çok güzel paylaşımlar var.bende bebişime bişeyler almaya başladım.bizimki karışık olacak bir burda birde türkiyede hazırlık.bakalım hayırlısı.ilerde paylaşırım aldıklarımı.herkese sevgiler...

19 haftalık hamileyim, erkek olacakmış bugün yüzde yüz onaylandı:))))

http://lbdf.lilypie.com/OFSfp3.png

Son düzenleme:
kkızlar ya bebişime park yataklarddan almayı düşünüorum ama sizce nasıl kullanışlı olurmu ya.

merhaba canım park yatağın faydaları saymakla bitmiyor.istediğin zaman şstediğin yere tek başın taşıyabiliyorsun.bi yere ğiderken ğötürebiliyorsun..bebeğin büyüdüğünde katlayıp kaldırıp diğer çoçuğuna saklayabiliyorsun.evden bir yere çıkarken yada oddan çıkarken prk kısmına bebeğini ğüvenli bir şekilde bırakabiliyorsun...ben oğlumda kullandım hala kullanıyorum kızım ğelincede ona devredecem.üstelik bebeklerim bütyüyüncede kimsye vermiycem ..çünkü herhan bebekli misafir gelebilir.zaten katlanınca ğitar kutusu kadar bişey oluyo..öneririm kızlar.tatile ğidincede iyi oluyo....

içtim ama duramadım üstüne nutella kaşıkladım :) evde soda bitti.nane-limonada üşendim :) bide bebişim geriliyormu ne sola arada anlık ağrı giriyor.uyku yok bugün sanırım

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ilk günaydın bendennnnnnnnnnnnn

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN şekerlerr nasılsınızzzzz

ahh kuzum benımmmm yerım onun tekmelerını ben .. Rabbım uzun ömürler versin .. dogsun büyüsün ojeler sürsünnnnn ... benım oglum da tekmeleriylee annesini güldürüyor

aminnn canımm cümlemizin yavrularına inşallahh

Günaydın Kızlar,

Biz geldik minik kuzumla.... 3'lü testimiz ve kan değerlerimiz iyi çıktı. Veeee cinsiyetinide öğrendik... Bir kızçe daha geliyooor. Babamızın ağzı kulaklarında valla kız olduğunu öğrendiğinden beri. Gelişimimiz çok iyi 19+0 çıktı dün ölçümlerimiz. Kilomuzda 240 gr. Bu gün size kızımla günaydın deme mutluluğunu yaşıyorum. Öyle güzeldi ki anlatamam. Eller ayaklar hiç durmadı resmen doktorumuz çok yakında hissedersin hareketlerini bayağı hareketlenmiş dedi...

günaydınlar hnmlar...
herkes iyimi...

günaydın canım biz kızımla iyiyiz misafirimiz gelcek bugün o yüzden birazdan kalkıcaz bikaç işimiz var onları halletcez :) sen nasılsın?

günaydınnnn temmuz anneleri ve yavrucukları

günaydın şekerimm

ayy maşallah canım hadi gözünaydın senindeee

hoşgeldin canım gözünaydın bir kızçede senden geliyormuş hayırlı uğurlu olsun

Çok teşekkür ederiz teyzesi Orjinalmorjinalin kan testi tuttu bu arada kız demişti oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…