2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar;

Nasılsınız bakalım bugün
Biz çok iyiyiz kızımla ve çok heyecanlıyız annem ve babam gelecek akşama Bursa'dan
Uzun zamandır görüşmemiştik hamilelikten dolayı ben gidemedim
Beni çok merak ediyorlardı
Bugün hiçkimseye kızmayacağım ve sinirlenmeyeceğim
Mutluyummmmmmm

Maşallah canım kızıma bir arkadaş daha geldi gözün aydın

Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah cnm. Su gibi doğumlar nasip etsin tüm gebişlere. Benim 07 Nisan'da 4 yaşını bitirecek bir oğlum var cnm.

Günaydınnn kızlarr...
Bahardan kalma bir gün var İzmir'de. Enerji dolu uyandık bugünee. Sizde keyifler nasıl bakalım?

günaydın kızlarr ben dün ayrıntılı ultrasona girdim şükür herşey normalmiş yanlız bebegin eşi aşagıdaymış riskli ama dinlen fazla yorulma dedi doktor birazdan resim yüklemeyi düşünüyorum

Günaydın Asilla
Nasılsın? Yorma kendini tabi ki... merak ettim yükle görelim bebişi. Benimde girmem gerekecek mi acaba? çok isterim bebeğimi görmek.

Günaydınn kızlarrr
Bugün işlerin yoğunluğundan giremedim pek.
Laptopuda getiremedim, işyerindeki bilgisayarımda kastı..
Özledim hepinizi...
Kızım pır pır...
Bildiğiniz kelebek

Merhaba arkadaslar bnde buraya yeni uye oldum, kismetse temmuzda anne olucam, ama korkuyorum sezaryanla dogacak oglum. Hem mutluyum hem cok tirsiyorum

hoşgeldiinnn. sezeryan kolay olacağını düşündüğün için kendi tercihin mi yoksa doktor öyle olması gerektiğini mi söyledi. Açıkçası benim ilk tercihim normal doğum. İçeride ne varsa temizleniyormuş. Hem de kilo vermek daha kolay oluyo diye duymuştum. Tabi kişiden kişiye farklılık gösteriyordur muhakkak .

Merhaba kızlar..

Sabah sağlık ocağına girdik doktorum tahliller istedi onu yaptırdık.İlk defa bebğimin kalp atış sesini duydum.Nasılda hızlı atıyor.

Kilo almışım:18:

Günaydınnn kızlarr...
Bahardan kalma bir gün var İzmir'de. Enerji dolu uyandık bugünee. Sizde keyifler nasıl bakalım?

İzmir'in neresindensin?
Ben Mavişehir'deyim:)
Bende aynı duygularla uyandım, güneşli enerjik süper bir gün:)
Evde temizlik var bir de ohh mis gibi kokuyor ev keyfim yerinde:)

merhaba canım sen kacıncı haftandasın bnımde esım aşagıdaydı yavas yavas yukarı cıkıyo zamanla tam olmasada düzelme oluyo aylar ilerldıkce bende cok telaslanmıstım telas yapma sakın oldumu canım

merhaba annısler kesınlılkle kakao yagı dıyorum ben benım bıseyım kalmadı sızden dahada beter durumdaydım kasın kaşın bi hal olmustum ılık suyla bezle sılıp kakao yagı sürün ben sıddeetle tavıye edıyorum suan cok ıyıyız allahıma sükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…