- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.521
Çok teşekkür ederiz teyzesiOrjinalmorjinalin kan testi tuttu bu arada kız demişti oda
gunaydin kızlar bugun cok yogun basladk ışe anca yazabldm nasılsnz? Ya bıde cıcıler topıgnın lınkını yazarmsnz
Günaydın Kızlar,
Biz geldik minik kuzumla.... 3'lü testimiz ve kan değerlerimiz iyi çıktı.Veeee cinsiyetinide öğrendik... Bir kızçe daha geliyooor. Babamızın ağzı kulaklarında valla kız olduğunu öğrendiğinden beri. Gelişimimiz çok iyi 19+0 çıktı dün ölçümlerimiz. Kilomuzda 240 gr. Bu gün size kızımla günaydın deme mutluluğunu yaşıyorum. Öyle güzeldi ki anlatamam. Eller ayaklar hiç durmadı resmen doktorumuz çok yakında hissedersin hareketlerini bayağı hareketlenmiş dedi...
:) ayy ınan yazdıkların cok hosuma gıttı kesın kararımı verdım bende normal dogum yapacagım ya ... ayy cok sa olunn ne gusel sen tecruleblısın hayatımmm .... kac yasında cocgun neyın var senın kız erkek
günaydın kızlarrben dün ayrıntılı ultrasona girdim şükür herşey normalmiş yanlız bebegin eşi aşagıdaymış riskli ama dinlen fazla yorulma dedi doktor birazdan resim yüklemeyi düşünüyorum
Merhaba arkadaslar bnde buraya yeni uye oldum, kismetse temmuzda anne olucam, ama korkuyorum sezaryanla dogacak oglum. Hem mutluyum hem cok tirsiyorum
Günaydınnn kızlarr...
Bahardan kalma bir gün var İzmir'de. Enerji dolu uyandık bugünee. Sizde keyifler nasıl bakalım?
günaydın kızlarrben dün ayrıntılı ultrasona girdim şükür herşey normalmiş yanlız bebegin eşi aşagıdaymış riskli ama dinlen fazla yorulma dedi doktor birazdan resim yüklemeyi düşünüyorum
şu karbonat işini deneyeceğim cnm sağolasın..
aynen ya kırmızı kırmızı tırnak izi oldu heryerlerim her gün duş zor gibi ama deneyeceğim.. yeter ki geçsin. sağol cnm
aynı bende öyleyim her sabah ellerime krem sürüyorum vıcık vıcık okula geliyorum ilk ders bitmeden yine eski haline dönüyor.. artık yanımda taşıyorum kremleri ama ne fayda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?