- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.541
günaydın kızlarrben dün ayrıntılı ultrasona girdim şükür herşey normalmiş yanlız bebegin eşi aşagıdaymış riskli ama dinlen fazla yorulma dedi doktor birazdan resim yüklemeyi düşünüyorum
Günaydınn kızlarrr
Bugün işlerin yoğunluğundan giremedim pek.
Laptopuda getiremedim, işyerindeki bilgisayarımda kastı..
Özledim hepinizi...
Kızım pır pır...
Bildiğiniz kelebek
selam kızlar nabersiniz?
canımmm yokluğunu hissediyoruz..Biz de seni özledik :) pırpır kelebeğini artık hissedebiliyor olman ne güzel bir duygu dimii aaa bunu yazarken tekmecikler yedim:)
cici aldık kızımıza ciciler topiğne ekledim
Merhaba Kızlar;
Nasılsınız bakalım bugün
Biz çok iyiyiz kızımla ve çok heyecanlıyız annem ve babam gelecek akşama Bursa'dan
Uzun zamandır görüşmemiştik hamilelikten dolayı ben gidemedim
Beni çok merak ediyorlardı
Bugün hiçkimseye kızmayacağım ve sinirlenmeyeceğim
Mutluyummmmmmm
Maşallah canım kızıma bir arkadaş daha geldigözün aydın
Merhaba arkadaslar bnde buraya yeni uye oldum, kismetse temmuzda anne olucam, ama korkuyorum sezaryanla dogacak oglum. Hem mutluyum hem cok tirsiyorum
günaydın kızlarrben dün ayrıntılı ultrasona girdim şükür herşey normalmiş yanlız bebegin eşi aşagıdaymış riskli ama dinlen fazla yorulma dedi doktor birazdan resim yüklemeyi düşünüyorum
Slm kızlarrrrrrrr aranızda rüya yorumlayan varmı??
Merhaba canım..
Sağlık ocağından geldik.Kalp sesimizi duyduk mesaiye başladık.
Sen nasılsın?
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ? bebıslerınız nasıl :? bu aralar hepımızde mi var mıde yanması ?
tekmelerını hıssedıyor musun nasıl gıdıyor hamılelık ?cicileriniz harika annesi bayıldım
canım gözün aydın
hoşgeldinikinci bebek olduğu için mi sezeryan?
asilla fotoları bekliyoz canım
ayyy süper süper habbishcim nasıl hızlı atıyor değil mi pıtpıtpıtben de iyiyim canım napayım mesai bitsin bir an önce diye bakanlardanım ben de
bende yok tatlım tek şikayetim bel ağrım
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ? bebıslerınız nasıl :? bu aralar hepımızde mi var mıde yanması ?
ayy masallah
cicileriniz harika annesi bayıldım
canım gözün aydın
hoşgeldinikinci bebek olduğu için mi sezeryan?
asilla fotoları bekliyoz canım
ayyy süper süper habbishcim nasıl hızlı atıyor değil mi pıtpıtpıtben de iyiyim canım napayım mesai bitsin bir an önce diye bakanlardanım ben de
bende yok tatlım tek şikayetim bel ağrım
tekmelerını hıssedıyor musun nasıl gıdıyor hamılelık ?
ayy masallahRabbım nazarlardan sakınsın oyy oyy .. ne güzel oglun var senın masallah popomu kasıdım valla kac haftalık bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?