2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merak içindeyiz resim bekliyoruz en kısa zamanda:)

Günaydınn kızlarrr
Bugün işlerin yoğunluğundan giremedim pek.
Laptopuda getiremedim, işyerindeki bilgisayarımda kastı..
Özledim hepinizi...
Kızım pır pır...
Bildiğiniz kelebek

canımmm yokluğunu hissediyoruz..Biz de seni özledik :) pırpır kelebeğini artık hissedebiliyor olman ne güzel bir duygu dimii aaa bunu yazarken tekmecikler yedim:)

cici aldık kızımıza ciciler topiğne ekledim

cicileriniz harika annesi bayıldım

canım gözün aydın

Merhaba arkadaslar bnde buraya yeni uye oldum, kismetse temmuzda anne olucam, ama korkuyorum sezaryanla dogacak oglum. Hem mutluyum hem cok tirsiyorum

hoşgeldin ikinci bebek olduğu için mi sezeryan?

asilla fotoları bekliyoz canım
Slm kızlarrrrrrrr aranızda rüya yorumlayan varmı??

Merhaba canım..

Sağlık ocağından geldik.Kalp sesimizi duyduk mesaiye başladık.
Sen nasılsın?

ayyy süper süper habbishcim nasıl hızlı atıyor değil mi pıtpıtpıt ben de iyiyim canım napayım mesai bitsin bir an önce diye bakanlardanım ben de
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ? bebıslerınız nasıl :? bu aralar hepımızde mi var mıde yanması ?

bende yok tatlım tek şikayetim bel ağrım

tekmelerını hıssedıyor musun nasıl gıdıyor hamılelık ?

slm cnm beni alıntı yapmışsın :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ? bebıslerınız nasıl :? bu aralar hepımızde mi var mıde yanması ?

bende 3 hafta öncesine kadar yoğun şekilde vardı. doktorum üç şişe gaviscon yazdı. ama şu günlerde öyle rahat ki, hiçbir sıkıntım yok midemle alakalı. gaviscon öneriyorum. rahatlatıyor.

bakalım yorumlarınızı bekliyorum yakışıklımı
Eki Görüntüle 352978

ayy annem, ne güzel bi şey bu yaaa!!! kaç haftalık şimdi? kilosu nasıl?

ayy masallah Rabbım nazarlardan sakınsın oyy oyy .. ne güzel oglun var senın masallah popomu kasıdım valla kac haftalık bacımmm

saolusun canımn bugün 20haftalık oldu biraz inatcı çıktı benimki 2 saat hastanede bekletti 2 fotograf için poz vermedi bir türlü gezdim su içtim ..:119::119:sonra ancak bu kadar dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…