2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canım..yakın sayılırız senınle accıkben de tanzanyadayım normalde ama bebısım ıcın ıstanbuldayım artık doguma kadar..bızımde hazırlıgımız ıkı taraflı olacak

asilla canım o ne tatlı fotolar öyle maaşallah

dün çekildi 20 haftalık kilosunu söylemedi ama gelişimi iyi dedi

ben pek hissedemiyorum canım ya çoook az daha başlamadı kuvvetli tekmeler sende nasıl?
daha kuvvetlı tekmeler yok bende de ama arada sırada karnımın ıcı bır hareketlenıyor .. tabı elını karnıma koyan hıssetmıyor ama bn hıssedıyorummm ... ne zaman baslayacak kuvvetlenecek acabaaaa

Çok teşekkür ederim Sizinde gözünüz aydın kızçenle ananesi ve dedesine kavuşuyormuş

slm cnm benimde ara oluyo mide yanması.. yaa çok kötüü yaa
evet ben hıckırınca butun mıdem alt ust oluyor acaba neden sacları mı olusuyor

saolusun canımn bugün 20haftalık oldu biraz inatcı çıktı benimki 2 saat hastanede bekletti 2 fotograf için poz vermedi bir türlü gezdim su içtim ..:119::119:sonra ancak bu kadar dedi doktor
ahh kuzuma benımm yerım onuu benım ogluma da cektırcez bakalım annesıne goz kırpacak mı

slm cnm bende park yatak alıcam kısmetse herkez çok memnun arkadasımda çok memnun hem istediğin yere taşıyorsun..
besık almayacak mısın sadece park yatak mı alacaksınn ? nasıl bısey o anlatır mısın bırazz

bubacım kızımda ben de iyiyiz çok şükür.
Siz nasılsınız
Kelebek gibi pır pır edip duruyor

ıyıyız canım bızde.bı arkadasıma gıdecegız kızımla lıseden herkes toplanacak kızımla teyzelerını tanıstıracagım
istanbulda hava cok güzel sıkıldık ıyıce evde oturmaktan
maaşşallah kızcene yerım ben minik kelebegı

daha kuvvetlı tekmeler yok bende de ama arada sırada karnımın ıcı bır hareketlenıyor .. tabı elını karnıma koyan hıssetmıyor ama bn hıssedıyorummm ... ne zaman baslayacak kuvvetlenecek acabaaaa

ben 17artı 3te başladım hissetmeye. bir haftadır da dışarıdan anlaşılıyor. tekmeleyince göbeğim titriyor. eşim de farketti kaç kez. senin de birkaç gün içinde dışarıdan farkedilmeye başlanacak bence..

Canım hava güzelse tadını çıkar.
Gez dolaş azıcık hava al benim yerime de
Sizi iyi gezmeler annesi ..
Akşama görüşürüz inşallah

bakalım yorumlarınızı bekliyorum yakışıklımı
Eki Görüntüle 352978

ay ne güzel yaa bu kadar belli mi oluyor bu haftada senle aynı haftalarımız asilla maşallah canım çok güzel

slm cnm beni alıntı yapmışsın :)

slm cnm ikiz gebelikmi kaç aylıksınız masallah çok tatlı çıkmış dudakları.

selam cipskolacım bildiğim kadarı ile tek ikiz annesi sensin senin nasıl gidiyor bizden farklı olarak? göbüşünün fotosunu koysana göbek topiğimiz var biliyosun

aynen canım aynen bakalım bekliyoruz biz de

ıyıyız canım bızde.bı arkadasıma gıdecegız kızımla lıseden herkes toplanacak kızımla teyzelerını tanıstıracagım
istanbulda hava cok güzel sıkıldık ıyıce evde oturmaktan

hakikaten bahar gibi parlıyor güneş. adetim değildir ama birazdan çıkıp semt pazarına gitmeyi düşünüyorum. hem yürüyüş hem ufaktan alış veriş

ahh ınsallah hadı bakalımm .hıssedıyorum ya tekmelrını hafıften bende hadı oglum daha hızlı vur dıyorum kocam da guluyor ahh hemen dogurmak ıstıyorumm

cnm park yatak katlanabiliyor her odana tasıyabiliyorsun çok rahat arkadasım bebğine aldı 1 yasında nerdeyse hala kullanıyo ben hem beşik alcam yanımda olsunlar diye alıcam park yatak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…