- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.561
hosgeldın canım..yakın sayılırız senınle accıkmerhabalar,yeni üye oldum ama takip ediyordum bu siteyi.ben yurtdışındayım.kontroller ve testleri burada yaptırıyorum.buraya kimseyi getiremeyeceğimiz için türkiye de yapmayı düşünüyorum doğumu.bulunduğum ülke Katar. burada kürtaj yasak ve onun için testlerde ultrasyonda bir kuşkuyla bakıyorum.tek ben değil burdaki türklerin büyük çoğunluğu.3 lü testi yaptırdım fakat 20. haftamda türkiyeye gelip detaylı ultrasyona baktıracam.
bu arada yazılanları okudum bir kısmını.çok güzel paylaşımlar var.bende bebişime bişeyler almaya başladım.bizimki karışık olacak bir burda birde türkiyede hazırlık.bakalım hayırlısı.ilerde paylaşırım aldıklarımı.herkese sevgiler...
19 haftalık hamileyim, erkek olacakmış bugün yüzde yüz onaylandı:))))
http://lbdf.lilypie.com/OFSfp3.png
bende 3 hafta öncesine kadar yoğun şekilde vardı. doktorum üç şişe gaviscon yazdı. ama şu günlerde öyle rahat ki, hiçbir sıkıntım yok midemle alakalı. gaviscon öneriyorum. rahatlatıyor.
ayy annem, ne güzel bi şey bu yaaa!!!kaç haftalık şimdi? kilosu nasıl?
kkızlar ya bebişime park yataklarddan almayı düşünüorum ama sizce nasıl kullanışlı olurmu ya.
daha kuvvetlı tekmeler yok bende de ama arada sırada karnımın ıcı bır hareketlenıyor .. tabı elını karnıma koyan hıssetmıyor ama bn hıssedıyorummm ... ne zaman baslayacak kuvvetlenecek acabaaaaben pek hissedemiyorum canım ya çoook az daha başlamadı kuvvetli tekmeler sende nasıl?
Merhaba Kızlar;
Nasılsınız bakalım bugün
Biz çok iyiyiz kızımla ve çok heyecanlıyız annem ve babam gelecek akşama Bursa'dan
Uzun zamandır görüşmemiştik hamilelikten dolayı ben gidemedim
Beni çok merak ediyorlardı
Bugün hiçkimseye kızmayacağım ve sinirlenmeyeceğim
Mutluyummmmmmm
Maşallah canım kızıma bir arkadaş daha geldigözün aydın
kupaascım canım nasılsın kızın nasıl ?
hareketleri nasıl canım prensesin
saolusun canımn bugün 20haftalık oldubiraz inatcı çıktı benimki 2 saat hastanede bekletti 2 fotograf için poz vermedi bir türlü gezdim su içtim ..:119::119:sonra ancak bu kadar dedi doktor
evet ben hıckırınca butun mıdem alt ust oluyorslm cnm benimde ara oluyo mide yanması.. yaa çok kötüü yaa
ahh kuzuma benımm yerım onuu benım ogluma da cektırcez bakalım annesıne goz kırpacak mısaolusun canımn bugün 20haftalık oldubiraz inatcı çıktı benimki 2 saat hastanede bekletti 2 fotograf için poz vermedi bir türlü gezdim su içtim ..:119::119:sonra ancak bu kadar dedi doktor
besık almayacak mısın sadece park yatak mı alacaksınn ? nasıl bısey o anlatır mısın bırazzslm cnm bende park yatak alıcam kısmetse herkez çok memnun arkadasımda çok memnun hem istediğin yere taşıyorsun..
cicileriniz harika annesi bayıldım
bubacım kızımda ben de iyiyiz çok şükür.
Siz nasılsınız
Kelebek gibi pır pır edip duruyor
daha kuvvetlı tekmeler yok bende de ama arada sırada karnımın ıcı bır hareketlenıyor .. tabı elını karnıma koyan hıssetmıyor ama bn hıssedıyorummm ... ne zaman baslayacak kuvvetlenecek acabaaaa
ıyıyız canım bızde.bı arkadasıma gıdecegız kızımla lıseden herkes toplanacak kızımla teyzelerını tanıstıracagım
istanbulda hava cok güzel sıkıldık ıyıce evde oturmaktan
maaşşallah kızcene yerım ben minik kelebegı
slm cnm beni alıntı yapmışsın :)
slm cnm ikiz gebelikmi kaç aylıksınız masallah çok tatlı çıkmış dudakları.
aynen canım aynen bakalım bekliyoruz biz dedaha kuvvetlı tekmeler yok bende de ama arada sırada karnımın ıcı bır hareketlenıyor .. tabı elını karnıma koyan hıssetmıyor ama bn hıssedıyorummm ... ne zaman baslayacak kuvvetlenecek acabaaaa
ıyıyız canım bızde.bı arkadasıma gıdecegız kızımla lıseden herkes toplanacak kızımla teyzelerını tanıstıracagım
istanbulda hava cok güzel sıkıldık ıyıce evde oturmaktan
Canım hava güzelse tadını çıkar.
Gez dolaş azıcık hava al benim yerime de
Sizi iyi gezmeler annesi ..
Akşama görüşürüz inşallah
ahh ınsallah hadı bakalımm .hıssedıyorum ya tekmelrını hafıften bende hadı oglum daha hızlı vur dıyorum kocam da guluyorben 17artı 3te başladım hissetmeye. bir haftadır da dışarıdan anlaşılıyor. tekmeleyince göbeğim titriyor. eşim de farketti kaç kez. senin de birkaç gün içinde dışarıdan farkedilmeye başlanacak bence..
evet ben hıckırınca butun mıdem alt ust oluyoracaba neden sacları mı olusuyor
ahh kuzuma benımm yerım onuu benım ogluma da cektırcez bakalım annesıne goz kırpacak mı
besık almayacak mısın sadece park yatak mı alacaksınn ? nasıl bısey o anlatır mısın bırazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?