- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.581
haaa anladım cnımm netten de baktım zaten ucuz bısey .. neler var valla ben hıc bısey bılmıyorummm goguslerımden su gelıyor sence neden ? sende de var mıcnm park yatak katlanabiliyor her odana tasıyabiliyorsun çok rahat arkadasım bebğine aldı 1 yasında nerdeyse hala kullanıyo ben hem beşik alcam yanımda olsunlar diye alıcam park yatak
ay ne güzel yaa bu kadar belli mi oluyor bu haftada senle aynı haftalarımız asilla maşallah canım çok güzel
selam cipskolacım bildiğim kadarı ile tek ikiz annesi sensin senin nasıl gidiyor bizden farklı olarak? göbüşünün fotosunu koysana göbek topiğimiz var biliyosun
aynen canım aynen bakalım bekliyoruz biz de
haaa anladım cnımm netten de baktım zaten ucuz bısey .. neler var valla ben hıc bısey bılmıyorummm goguslerımden su gelıyor sence neden ? sende de var mı
haaa anladım cnımm netten de baktım zaten ucuz bısey .. neler var valla ben hıc bısey bılmıyorummm goguslerımden su gelıyor sence neden ? sende de var mı
evet cnm çok kullanşlı bişey bi dr git istersen prolaktin hormonun yüksek olabilir buda gögüslerden süt gelmesinede sebep olyormuş
aaaa ben bımıyordum cınsıyetlerı ne gorebıldın mıevet tatlım ikiz annesiyim çok sükür farkı bulantım çok kilo kaybettim 3kg ve karmplar çok oluyor en önemlise 8 aylık doğuyorlarmıs:18: ben ikiz annesiyim ama 14+4 olduk ama göbüş çok küçük..
hahahahbildğim kadarıyla o akan su, süt
aaaa ben bımıyordum cınsıyetlerı ne gorebıldın mımuthıs bısey buuu anammmmmmm ne guselll .5 gun sora kntrolumuz var zatenn soyleyecem dra
hahahahalemsın vallahi hayatımm .. kımsede yok bende var sızde nıye yok anammm vucudum o kadar odaklanmıs anne olmaya kı daha 5 ayda süt gelıyor
Allah sağlık sıhhat versın hepımızın bebegıne de senın bebıslerere deçok guzel bı duygu olmalı aslında annelık hepsi çok güzel bu gun göğüslerimden süt geliyorya o kadar garip hissetıyorum kı kendımı bir an önce doğursam....valla tam cinsiyeti belli değil cnm 4 aylık olunca kesin belli olr ben ultrasona girmeden çikolata yiyiyorum bebeklerim bi oynuyorlar hem daha rahat belli oluyor çok tatlılar çok şükür doğal oldu bizimkiler ama ben çok incir suyu içtiç 3 yumurtam oluştu veee ikiz gebelik tabi ince ALLAH sonra kendiliğinden
canım gözün aydın
Maşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim beklemedeyizÇok teşekkür ederimSizinde gözünüz aydın kızçenle ananesi ve dedesine kavuşuyormuş
arkadaslar goguslerımden su gibi bişey akıyoo o neee yaaa
evet tatlım ikiz annesiyim çok sükür farkı bulantım çok kilo kaybettim 3kg ve karmplar çok oluyor en önemlise 8 aylık doğuyorlarmıs:18: ben ikiz annesiyim ama 14+4 olduk ama göbüş çok küçük..
Canım çok tatlı resimlerMaşallah
İzmir'in neresindensin?
Ben Mavişehir'deyim:)
Bende aynı duygularla uyandım, güneşli enerjik süper bir gün:)
Evde temizlik var bir de ohh mis gibi kokuyor ev keyfim yerinde:)
slm güzel anneler doktordan geldikkk oğluşum kocaman olmşş artk kesin oğluşum oluyoooo
slm güzel anneler doktordan geldikkk oğluşum kocaman olmşş artk kesin oğluşum oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?