2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm park yatak katlanabiliyor her odana tasıyabiliyorsun çok rahat arkadasım bebğine aldı 1 yasında nerdeyse hala kullanıyo ben hem beşik alcam yanımda olsunlar diye alıcam park yatak
haaa anladım cnımm netten de baktım zaten ucuz bısey .. neler var valla ben hıc bısey bılmıyorummm goguslerımden su gelıyor sence neden ? sende de var mı

evet tatlım ikiz annesiyim çok sükür farkı bulantım çok kilo kaybettim 3kg ve karmplar çok oluyor en önemlise 8 aylık doğuyorlarmıs:18: ben ikiz annesiyim ama 14+4 olduk ama göbüş çok küçük..

haaa anladım cnımm netten de baktım zaten ucuz bısey .. neler var valla ben hıc bısey bılmıyorummm goguslerımden su gelıyor sence neden ? sende de var mı

evet cnm çok kullanşlı bişey bi dr git istersen prolaktin hormonun yüksek olabilir buda gögüslerden süt gelmesinede sebep olyormuş

evet cnm çok kullanşlı bişey bi dr git istersen prolaktin hormonun yüksek olabilir buda gögüslerden süt gelmesinede sebep olyormuş

evet tatlım ikiz annesiyim çok sükür farkı bulantım çok kilo kaybettim 3kg ve karmplar çok oluyor en önemlise 8 aylık doğuyorlarmıs:18: ben ikiz annesiyim ama 14+4 olduk ama göbüş çok küçük..
aaaa ben bımıyordum cınsıyetlerı ne gorebıldın mı muthıs bısey buuu anammmmmmm ne guselll .5 gun sora kntrolumuz var zatenn soyleyecem dra

bildğim kadarıyla o akan su, süt
hahahah alemsın vallahi hayatımm .. kımsede yok bende var sızde nıye yok anammm vucudum o kadar odaklanmıs anne olmaya kı daha 5 ayda süt gelıyor

valla tam cinsiyeti belli değil cnm 4 aylık olunca kesin belli olr ben ultrasona girmeden çikolata yiyiyorum bebeklerim bi oynuyorlar hem daha rahat belli oluyor çok tatlılar çok şükür doğal oldu bizimkiler ama ben çok incir suyu içtiç 3 yumurtam oluştu veee ikiz gebelik tabi ince ALLAH sonra kendiliğinden

Allah sağlık sıhhat versın hepımızın bebegıne de senın bebıslerere deçok guzel bı duygu olmalı aslında annelık hepsi çok güzel bu gun göğüslerimden süt geliyorya o kadar garip hissetıyorum kı kendımı bir an önce doğursam....

arkadaslar goguslerımden su gibi bişey akıyoo o neee yaaa

canım sakın sıkma olur mu sadece sil tehlikeli imiş sıkmak filan allah korusun düşüğe neden olabilirmiş ya da erken doğuma

ay ne güzel yaa Allah sağlıkla kucağına versin

İzmir'in neresindensin?
Ben Mavişehir'deyim:)
Bende aynı duygularla uyandım, güneşli enerjik süper bir gün:)
Evde temizlik var bir de ohh mis gibi kokuyor ev keyfim yerinde:)

Şemikler cnm. Sanırım aramızda bir 5 dk kadar var ) Ama şuan işteyim Aliağa'ya yakın ama uzun süredir şirkette kendimi ilk kez bu kadar keyifli hissediyorum...

asila çoook tatlı cnm. Biraz çatık kaşlıyız galiba. Dehşet karizmatik bir ifademiz var gördüğüm kadarı ile. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah cnm.

karabocuq hoşgeldiniz sizde oğlunla cnm. Maşallah prensine.Allahım nazarlardan saklasın inşallah : nazar :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…