2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakın sıkma olur mu sadece sil tehlikeli imiş sıkmak filan allah korusun düşüğe neden olabilirmiş ya da erken doğuma

ay ne güzel yaa Allah sağlıkla kucağına versin
sa ol hayatım bilgılendırdıgın ıcın .. bılmıyordum ınan .. senın neyın oluyor sordum mu daha onceden bılmıyorummm ama ne bıleyımm

slm kızlar nasılsınız?
oyy benım yıgenımın annesı gelmıs hanimiş benım yıgenımmm

Merhaba anneler nasılsınız

renklı ultrason resmını paylasan arkadas hangı haftasında yaptırmıs acaba
hafta yazmıyo resımde cok tatlı cıkmıs bebegı masallahhh

Sabah enerjik uyandım ama 2 saattir ağlıyorum.
Moralim bombok. Sebebi yok aslında.
Yalnız hissediyorum kendimi.
İstanbul'dayken arkadaşlarım, ailem, işim vardı...

Temmuz'da gelin oldum geldim buraya. Ama işim yok, hamileyim... Tek tesellim bebeğim...
Kocam sabah gidip akşam geliyor doğal olarak. Akşam yemekti , dizilerdi, uykuydu.. Monoton.
Ertesi gün yine yalnız uyanış.
Komşuculukta yok burda.
Olsa da tuhaflar burdakiler.

Kendimi çok yalnız hissediyorum.
İnternette takılınca kendimi bağımlı gibi hissediyorum.

Hamilelik hormonlarındada kaynaklı olabilir bu bilmiyorum ama yaşadığım süreç çok boktan şuan.
Bugün böyleyim. Biliyorum yarın bir şeyim kalmayacak ama bugün beterim.
Ağlıyorum saatlerdir. Annemi özlüyorum, babamı çok özlüyorum.

Sağım duvar somum duvar. Dışarı çıksam sıkılıyorum yalnız başıma.

Neyse kimsenin moralini bozmaya hakkım yok...

Kusura bakmayın olur mu!

bende aynı senın gıbıyım ıste 8 ay once ıstanbula geldım ne komsum var ne arkadasım sagım solum duvar hayatım kocam da polıs her dakıka calısıyor hamıleyım bebegım tekme atıyor dıecek kımsem yok :) telefonu elıme alıp kım aramıs dıye bakınca cok kotu oluyorum yapayanlızım bende ama gurbetlık boyle .. annem babam herkes trabzonda .. koca sehır tek basına dsarı cıksamm ne yapayımmm .. tek arkadasım karnımdakı oglum ısteee

canım renkli ultrason için nereye gittin?Önceki mesajım aradı kaynadı sanırım.

ben lokman hekim hastanesi sincan subesine gidiyorum.doktorum aylin totan süper bir doktor çok deneyimli kızım daha 11 haftalıkken kız gibi demişti ve kız oldu .bundada 11+3 günlüktü erkek dedi herşeyi inceliyor en ufak ayrıntıya bile dikkat ediyor tavsiye ederim ankarada olanlar için. muayene 35 tl ayrıntılı 112 tl

Cnm çok normal hormonlarımız alt üst durumda bir de yalnızlık üstüne çok zor... Bence giy eşofmanlarını spor ayakkabılarını çık sahile yürüyüş yap. Bana ilk hamileliğimde çok iyi gelirdi. Hem temiz hava hem yürüyüş...

Canım benim güzel durunun annesi.
Benim senden tek farklı yanım işe gidiyorum
Ama inan aksama kadar yapayalnız bir odadayım..
Annem,babam,kardeşlerim çok uzakta..
Dün gecede ben çok ağladım..
Doğuma kadar izin-rapor kullanmak istemiyordum.
Ama önümüzdeki ay 1 hafta izin alıp gideceğiz memlekete..
Sabır bitanem sabır..
5 ay sonra yavrularımız kucağımızda olacak inşallah
Bizim yoldaşlarımız olacaklar
Üzme kendini olur mu

benim senden hiç bi farkım yok hatta senin fazlan bile vardır bende malatyalıyım ailem çevrem hep orda . eşim için eşimin memleketine geldik ama burası o kadar gelişmemiş ki ben tek basıma apt altındaki markete gidip ekmek bile alamıom. apt. desen aile apartmanı öyle çat kapı kimseye gitmiom gitsemde eşimin akrabalarıyla ne kadar çok şey paylasabilirim ki benim durumum emin ol senden daha kötü sabah eşim işe gidio öğlen yemege gelio sonra 5 de gelio sonrada o yorgun oluo onada kıyamıom işte eşimin merhametini bekkliom çıkıp hava almak için ... o değil bide evim hiç güzel değil tamam yeni bina ama mimar öyle bi çizmiş ki normalde bizim hakkımıza 3+1 ev düşüo orda kiracı var die biz 2+1 de oturuoz oglumun bi odası bile yok ve sadece salon güneş görüo diğer odalar kapkaranlık balkonda salonda var orayada çıkamıom karsısı terminal hep adamlar var bak bnm halimi okuda şükre çık :)

cnmm valla aynı bejı anlattın sen ya bende aynıyım yazdıklarını tıpatıp ben yazmısım gıbı duygularıma tercuman oldun resmen senı sevıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…