- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.621
hosgeldın canım..yakın sayılırız senınle accıkben de tanzanyadayım normalde ama bebısım ıcın ıstanbuldayım artık doguma kadar..bızımde hazırlıgımız ıkı taraflı olacak
o zaman ben sana sende bana fikir veririz artık:)) benim aklım bayağı karışık burda ne alacam tr de ne alacam:)) bakacaz artık.hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda yavrularımızı gerisi kolay)
canım nasılsın
Nasılsınız annecikler?
Bizde bugün dr teyzemizdeydik 20+6 günlüğüz ama 21+0 çıktı renkli ultrasonda da öyleydi. Boyumuz 21 cm, kilomuz 385 gr küçük gibi geldi bana ama dr maşallah çok sağlıklı bi bebek dedi zaten onun ultrasonu çok eski olduğu için kilosu boyu falan biraz oynuyo diğer ultrasona göre sağlıklı olsunda çok uzun yada kilolu bi bebekte gözüm yok orta hallisi yeter:) Gerçi çok dikkat etmiyorum kahvaltı hazırlamak yemek zor geliyo hep ıvır zıvır yiyorum canım istemiyo bi süt yoğurt bide meyve türlerini düzenli yiyip içiyorum onun dışında en düzgün öğünüm akşam yemeği babamız etçi olduğu için etide bol yiyoruz zaten dikkat ettim et yediğimde tekmeleri kuvvetleniyor o da etçi heralde:)
Kız olduğunu söylemişmiydim dedi hayır dedik o zaman şimdi söyledim kız dedi biz zaten ayrıntılı ultrasondan biliyoduk ama dr.uma söylemedim oraya gittiğimi çünkü başka dr.un özel yerine gitmiştim biliyosunuz. Biraz şaşırmış sevinmiş gibi yaptık ben biliyodum zaten hatta pembe tulumlar bile aldım dedim o kadar mı emindin dedi evet dedim:)
3 hafta sonrada şeker yüklemesi var iğrenç bişeymiş ama napalım yaptırcaz.
Birde ilaçlarım bitmişti demir ve kalsiyumun yanına bide magnezyum ekledi magvital diye bi ilaç ama prospektüsüne baktım gebelik kategorisi B yazıyo hiç içime sinmedi zaten kramplarım falanda yok içmek istemiyorum siz kullanıyormusunuz?
Dönüştede yine bebe mağzasında çalışan arkadaşıma uğradım tabi durabilir miyim 5'li takım aldım minik kuşuma yeni gelmişlerdi dayanamadım hatta turkuazları mavileride çok güzeldi çekilişte bana çıkan arkadaşın ihtiyacı olursa bu takımlardan alıp yollayayım valla hem kullanışlı hem güzel ama sorcam önce kim çıkarsa bana ihtiyacına göre alayım ekledim cicilere.
Renkli ultrason resmine bayıldım benim bebişkoma çok benziyo saçları vardı bizimkininde öyle ama resmini renkli alamadık yüzünü kapattı döndü falan güzel bi poz veremedi napalım doğduğunda görcez inşallah...
Nasılsınız annecikler?
Bizde bugün dr teyzemizdeydik 20+6 günlüğüz ama 21+0 çıktı renkli ultrasonda da öyleydi. Boyumuz 21 cm, kilomuz 385 gr küçük gibi geldi bana ama dr maşallah çok sağlıklı bi bebek dedi zaten onun ultrasonu çok eski olduğu için kilosu boyu falan biraz oynuyo diğer ultrasona göre sağlıklı olsunda çok uzun yada kilolu bi bebekte gözüm yok orta hallisi yeter:) Gerçi çok dikkat etmiyorum kahvaltı hazırlamak yemek zor geliyo hep ıvır zıvır yiyorum canım istemiyo bi süt yoğurt bide meyve türlerini düzenli yiyip içiyorum onun dışında en düzgün öğünüm akşam yemeği babamız etçi olduğu için etide bol yiyoruz zaten dikkat ettim et yediğimde tekmeleri kuvvetleniyor o da etçi heralde:)
Kız olduğunu söylemişmiydim dedi hayır dedik o zaman şimdi söyledim kız dedi biz zaten ayrıntılı ultrasondan biliyoduk ama dr.uma söylemedim oraya gittiğimi çünkü başka dr.un özel yerine gitmiştim biliyosunuz. Biraz şaşırmış sevinmiş gibi yaptık ben biliyodum zaten hatta pembe tulumlar bile aldım dedim o kadar mı emindin dedi evet dedim:)
3 hafta sonrada şeker yüklemesi var iğrenç bişeymiş ama napalım yaptırcaz.
Birde ilaçlarım bitmişti demir ve kalsiyumun yanına bide magnezyum ekledi magvital diye bi ilaç ama prospektüsüne baktım gebelik kategorisi B yazıyo hiç içime sinmedi zaten kramplarım falanda yok içmek istemiyorum siz kullanıyormusunuz?
Dönüştede yine bebe mağzasında çalışan arkadaşıma uğradım tabi durabilir miyim 5'li takım aldım minik kuşuma yeni gelmişlerdi dayanamadım hatta turkuazları mavileride çok güzeldi çekilişte bana çıkan arkadaşın ihtiyacı olursa bu takımlardan alıp yollayayım valla hem kullanışlı hem güzel ama sorcam önce kim çıkarsa bana ihtiyacına göre alayım ekledim cicilere.
Renkli ultrason resmine bayıldım benim bebişkoma çok benziyo saçları vardı bizimkininde öyle ama resmini renkli alamadık yüzünü kapattı döndü falan güzel bi poz veremedi napalım doğduğunda görcez inşallah...
kızlar ben neden aş ermıyorum .. herkes soruyor canın bısey cekıyor mu dıye .. yok cekmıyor dıyorummm ... çok kılo aldım ama goren 7 aylık hamile sanarr
bende tatlıdan nefret ettım tatlı bısey gormek ıstemıyorum ben .. sadece dondurma yemek ıstıyorum baska bısey değill... senın kızın mı oluyor sekerımmm ?Canım beimde öyle aşırı bir aşerme durumum olmadı başından beri.İlk zamnlar bi çekti onuda bulamadık.Dengi bişey yedim.Bu ara tatlı görmeye dayanamıyorum.Bıraksalar hepsini yicem çünkü
bende tatlıdan nefret ettım tatlı bısey gormek ıstemıyorum ben .. sadece dondurma yemek ıstıyorum baska bısey değill... senın kızın mı oluyor sekerımmm ?
Sabah enerjik uyandım ama 2 saattir ağlıyorum.
Moralim bombok. Sebebi yok aslında.
Yalnız hissediyorum kendimi.
İstanbul'dayken arkadaşlarım, ailem, işim vardı...
Temmuz'da gelin oldum geldim buraya. Ama işim yok, hamileyim... Tek tesellim bebeğim...
Kocam sabah gidip akşam geliyor doğal olarak. Akşam yemekti , dizilerdi, uykuydu.. Monoton.
Ertesi gün yine yalnız uyanış.
Komşuculukta yok burda.
Olsa da tuhaflar burdakiler.
Kendimi çok yalnız hissediyorum.
İnternette takılınca kendimi bağımlı gibi hissediyorum.
Hamilelik hormonlarındada kaynaklı olabilir bu bilmiyorum ama yaşadığım süreç çok boktan şuan.
Bugün böyleyim. Biliyorum yarın bir şeyim kalmayacak ama bugün beterim.
Ağlıyorum saatlerdir. Annemi özlüyorum, babamı çok özlüyorum.
Sağım duvar somum duvar. Dışarı çıksam sıkılıyorum yalnız başıma.
Neyse kimsenin moralini bozmaya hakkım yok...
Kusura bakmayın olur mu!
gözün aydın canım....
slm güzel anneler doktordan geldikkk oğluşum kocaman olmşş artk kesin oğluşum oluyoooo
benım de oglum olacak güya yedıklerımızden belli olurmus cınsıyet küllıyen yalan ya .İlk zamanlar ekşi ve acıya çok düşkündm.Yaklaşık 2-3 haftadır tatlı istiyor hep canım.
Nasip olursa oğlum olacak
saol canım tşk ederim doktor bebegimin boyunu söylemedi klosunu söledi sadece 400 grmış bana dio yeterlimi :))) dedim sizce yeterliyse bence mahsuru yok
İlk zamanlar ekşi ve acıya çok düşkündm.Yaklaşık 2-3 haftadır tatlı istiyor hep canım.
Nasip olursa oğlum olacak[/QUOTE
ben kızıma hamileyken inanılmaz tatlı istiyordu canım.normalde zaten tatlıya çikolataya çok düşkünüm
herkes o zaman erkektir demişti.bu sefer ekşi,tuzlu ve acı yiyorum.
dr. erkek dedi.iyi tarafı daha az kilo alıyorum.kızımda çok almıştım tatlı yemekten
Sabah enerjik uyandım ama 2 saattir ağlıyorum.
Moralim bombok. Sebebi yok aslında.
Yalnız hissediyorum kendimi.
İstanbul'dayken arkadaşlarım, ailem, işim vardı...
Temmuz'da gelin oldum geldim buraya. Ama işim yok, hamileyim... Tek tesellim bebeğim...
Kocam sabah gidip akşam geliyor doğal olarak. Akşam yemekti , dizilerdi, uykuydu.. Monoton.
Ertesi gün yine yalnız uyanış.
Komşuculukta yok burda.
Olsa da tuhaflar burdakiler.
Kendimi çok yalnız hissediyorum.
İnternette takılınca kendimi bağımlı gibi hissediyorum.
Hamilelik hormonlarındada kaynaklı olabilir bu bilmiyorum ama yaşadığım süreç çok boktan şuan.
Bugün böyleyim. Biliyorum yarın bir şeyim kalmayacak ama bugün beterim.
Ağlıyorum saatlerdir. Annemi özlüyorum, babamı çok özlüyorum.
Sağım duvar somum duvar. Dışarı çıksam sıkılıyorum yalnız başıma.
Neyse kimsenin moralini bozmaya hakkım yok...
Kusura bakmayın olur mu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?