2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsınız annecikler?
Bizde bugün dr teyzemizdeydik 20+6 günlüğüz ama 21+0 çıktı renkli ultrasonda da öyleydi. Boyumuz 21 cm, kilomuz 385 gr küçük gibi geldi bana ama dr maşallah çok sağlıklı bi bebek dedi zaten onun ultrasonu çok eski olduğu için kilosu boyu falan biraz oynuyo diğer ultrasona göre sağlıklı olsunda çok uzun yada kilolu bi bebekte gözüm yok orta hallisi yeter:) Gerçi çok dikkat etmiyorum kahvaltı hazırlamak yemek zor geliyo hep ıvır zıvır yiyorum canım istemiyo bi süt yoğurt bide meyve türlerini düzenli yiyip içiyorum onun dışında en düzgün öğünüm akşam yemeği babamız etçi olduğu için etide bol yiyoruz zaten dikkat ettim et yediğimde tekmeleri kuvvetleniyor o da etçi heralde:)

Kız olduğunu söylemişmiydim dedi hayır dedik o zaman şimdi söyledim kız dedi biz zaten ayrıntılı ultrasondan biliyoduk ama dr.uma söylemedim oraya gittiğimi çünkü başka dr.un özel yerine gitmiştim biliyosunuz. Biraz şaşırmış sevinmiş gibi yaptık ben biliyodum zaten hatta pembe tulumlar bile aldım dedim o kadar mı emindin dedi evet dedim:)
3 hafta sonrada şeker yüklemesi var iğrenç bişeymiş ama napalım yaptırcaz.

Birde ilaçlarım bitmişti demir ve kalsiyumun yanına bide magnezyum ekledi magvital diye bi ilaç ama prospektüsüne baktım gebelik kategorisi B yazıyo hiç içime sinmedi zaten kramplarım falanda yok içmek istemiyorum siz kullanıyormusunuz?

Dönüştede yine bebe mağzasında çalışan arkadaşıma uğradım tabi durabilir miyim 5'li takım aldım minik kuşuma yeni gelmişlerdi dayanamadım hatta turkuazları mavileride çok güzeldi çekilişte bana çıkan arkadaşın ihtiyacı olursa bu takımlardan alıp yollayayım valla hem kullanışlı hem güzel ama sorcam önce kim çıkarsa bana ihtiyacına göre alayım ekledim cicilere.

Renkli ultrason resmine bayıldım benim bebişkoma çok benziyo saçları vardı bizimkininde öyle ama resmini renkli alamadık yüzünü kapattı döndü falan güzel bi poz veremedi napalım doğduğunda görcez inşallah...

kızlar ben neden aş ermıyorum .. herkes soruyor canın bısey cekıyor mu dıye .. yok cekmıyor dıyorummm ... çok kılo aldım ama goren 7 aylık hamile sanarr

Canım benim gözün aydın
Maişallah prensese

Maaşşallah prensesine
Renkli ultrason bambaşka oluyordur eminim.Cicilerini güzel gnlerde giysin.

kızlar ben neden aş ermıyorum .. herkes soruyor canın bısey cekıyor mu dıye .. yok cekmıyor dıyorummm ... çok kılo aldım ama goren 7 aylık hamile sanarr

Canım beimde öyle aşırı bir aşerme durumum olmadı başından beri.İlk zamnlar bi çekti onuda bulamadık.Dengi bişey yedim.Bu ara tatlı görmeye dayanamıyorum.Bıraksalar hepsini yicem çünkü

Canım beimde öyle aşırı bir aşerme durumum olmadı başından beri.İlk zamnlar bi çekti onuda bulamadık.Dengi bişey yedim.Bu ara tatlı görmeye dayanamıyorum.Bıraksalar hepsini yicem çünkü
bende tatlıdan nefret ettım tatlı bısey gormek ıstemıyorum ben .. sadece dondurma yemek ıstıyorum baska bısey değill... senın kızın mı oluyor sekerımmm ?

ben size kendimi söyleyeyimde kendinize pay çıkartın:) ben Katar arap ülkesi.burası türkiyedeki gibi heryere yüreyerek gideceğin canın sıkıldığında dolmuşa binip şuraya gideyim denilen yer değil.heryere taksiyle gitmek zorundasınız.ara ara bunalım yaşıyorum bu ülkede.5 yıl oldu ve her sene bir başka bunalım oluyor.özellikle arkadaşlıklarınızda problem çıkınca hayata küsüyosunuz çünkü burda tek dayanağınız önce eşiniz sonra arkadaşlarınız.ee tabi birde yabancı dil sorunu da varsa üstüne tuz biber olur.
neyse durum böyle iken hamileliğin 2.ayında bunalıma bir girdimki anlatamam ama dışarı çıkıp birileriyle tanışma k konuşmak lazım.illaki sizin gibi birilerini buluyorsunuz.içiğnizden geldiği gibi çıkın tanışın birileriyle hamilelik kursuna gidin.en azından türkiyedesiniz ve imkanlar çok.
üzmeyin kendinizi bebeklerimizi üzmeye hakkımız yok.zevk aldığınız şeyler yapın...
sevgiler Katar dan:))

mrb kızlar bizde bugün ilk aşımızı olduk geldik biraz ağrım var acıyo kolum ama napalım oğlum için herşey

bak sen böyle döktün içini, ardından bütün topik döküldü.. çoğumuz yaşıyor böyle şeyleri. hayatın içinden, bi dönem. geçecek inş..
ben de evleneli 6 ay olmuştu, izmit'e taşınmak zorunda kaldık, eşimin işi dolayısıyla. bir seneden fazla orada kaldık.
neler anlattıysan, benzerini yaşadım. bilmediğin yer, annen baban, arkadaşın, akraban, komşun yok.
olana da alışamıyorsun, anlaşamıyorsun.. eşim haftanın 7 günü çalışıyordu. akşam gelince yemek, sonra hoooop uykuya..
gece oturuyordum tek başıma.. kurs buldum kendime, hüsn-i hat. istanbuldayken de gitmiştim iki sene. devam ettim.
inan haftanın bir günü kursa gitmek öyle iyi geldi ki, yeni kızlar tanıdım, bi meşguliyetim oldu. çarşamba gelince başlıyordum harıl harıl hazırlanmaya.
gerçekten ilaç gibi geldi. hamdolsun sonra döndük istanbula. kıymet anladım, şükrettim. insanın memleketi, ailesi, arkadaşı ne kadar önemli.
eşi, insanın en büyük desteği..
hele sen şimdi hamilesin.. bebeğin var, hiç yalnız olur musun? nefesin kadar yakın sana.. hamdolsun o hediyeyi sana verene.. biraz sabret
ins herşey daha iyi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…