- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.641
maşallah canım nazar değmesin
maşallah canım çok tatlı Allah nazarlardan saklasın
sayfaları okuyamadım arkadaşlar bugün hastayım ve bütün gün yattım.ateşim düşüp çıkıyo baş ağrısı halsizlik..sizler iyimisiniz?
maşallah canım nazar değmesin
çok geçmiş olsun canım bende aşı oldum ve kolum çok ağrıyor
sağol canım sanada çok geçmiş olsun bende ayın 28'inde olucam peki ağrı kesici parol veya minoset içemicekmisin?
ası yaptıran varmı aranızda ben 19 hafta 3 gunluk gebeyım...tetenoz ıcın sımdı gıtsem yaparlarmı?yan etkısı varmı?
Sabah enerjik uyandım ama 2 saattir ağlıyorum.
Moralim bombok. Sebebi yok aslında.
Yalnız hissediyorum kendimi.
İstanbul'dayken arkadaşlarım, ailem, işim vardı...
Temmuz'da gelin oldum geldim buraya. Ama işim yok, hamileyim... Tek tesellim bebeğim...
Kocam sabah gidip akşam geliyor doğal olarak. Akşam yemekti , dizilerdi, uykuydu.. Monoton.
Ertesi gün yine yalnız uyanış.
Komşuculukta yok burda.
Olsa da tuhaflar burdakiler.
Kendimi çok yalnız hissediyorum.
İnternette takılınca kendimi bağımlı gibi hissediyorum.
Hamilelik hormonlarındada kaynaklı olabilir bu bilmiyorum ama yaşadığım süreç çok boktan şuan.
Bugün böyleyim. Biliyorum yarın bir şeyim kalmayacak ama bugün beterim.
Ağlıyorum saatlerdir. Annemi özlüyorum, babamı çok özlüyorum.
Sağım duvar somum duvar. Dışarı çıksam sıkılıyorum yalnız başıma.
Neyse kimsenin moralini bozmaya hakkım yok...
Kusura bakmayın olur mu!
Nasılsınız annecikler?
Bizde bugün dr teyzemizdeydik 20+6 günlüğüz ama 21+0 çıktı renkli ultrasonda da öyleydi. Boyumuz 21 cm, kilomuz 385 gr küçük gibi geldi bana ama dr maşallah çok sağlıklı bi bebek dedi zaten onun ultrasonu çok eski olduğu için kilosu boyu falan biraz oynuyo diğer ultrasona göre sağlıklı olsunda çok uzun yada kilolu bi bebekte gözüm yok orta hallisi yeter:) Gerçi çok dikkat etmiyorum kahvaltı hazırlamak yemek zor geliyo hep ıvır zıvır yiyorum canım istemiyo bi süt yoğurt bide meyve türlerini düzenli yiyip içiyorum onun dışında en düzgün öğünüm akşam yemeği babamız etçi olduğu için etide bol yiyoruz zaten dikkat ettim et yediğimde tekmeleri kuvvetleniyor o da etçi heralde:)
Kız olduğunu söylemişmiydim dedi hayır dedik o zaman şimdi söyledim kız dedi biz zaten ayrıntılı ultrasondan biliyoduk ama dr.uma söylemedim oraya gittiğimi çünkü başka dr.un özel yerine gitmiştim biliyosunuz. Biraz şaşırmış sevinmiş gibi yaptık ben biliyodum zaten hatta pembe tulumlar bile aldım dedim o kadar mı emindin dedi evet dedim:)
3 hafta sonrada şeker yüklemesi var iğrenç bişeymiş ama napalım yaptırcaz.
Birde ilaçlarım bitmişti demir ve kalsiyumun yanına bide magnezyum ekledi magvital diye bi ilaç ama prospektüsüne baktım gebelik kategorisi B yazıyo hiç içime sinmedi zaten kramplarım falanda yok içmek istemiyorum siz kullanıyormusunuz?
Dönüştede yine bebe mağzasında çalışan arkadaşıma uğradım tabi durabilir miyim 5'li takım aldım minik kuşuma yeni gelmişlerdi dayanamadım hatta turkuazları mavileride çok güzeldi çekilişte bana çıkan arkadaşın ihtiyacı olursa bu takımlardan alıp yollayayım valla hem kullanışlı hem güzel ama sorcam önce kim çıkarsa bana ihtiyacına göre alayım ekledim cicilere.
Renkli ultrason resmine bayıldım benim bebişkoma çok benziyo saçları vardı bizimkininde öyle ama resmini renkli alamadık yüzünü kapattı döndü falan güzel bi poz veremedi napalım doğduğunda görcez inşallah...
ası yaptıran varmı aranızda ben 19 hafta 3 gunluk gebeyım...tetenoz ıcın sımdı gıtsem yaparlarmı?yan etkısı varmı?
canım senin yaşadıklarının farklı versiyonlarını yaşıyorum ben de, 6.haftamdan beri sıkıntılar içindeyim; her gün yeni bir şey çıktı (çok şükür atlatılamaz problemler değildi hiç biri ki seninkiler de öyle yalnızca bebeğin erken doğma tehlikesi hariç...) 5.ayımdayım hala midem bulanıyo kusmayı bi kaç hafta önce bıraktım, bir ay boyunca başağrısından çıldırdığım geceler günler oldu, midem hap kabul etmiyodu günde 10 kez kusuyodum, şimdilerde hala yemek yiyemediğim demir ilacını da bulantımdan alamadığım için kan değerlerim öyle bi düşmüş ki üç gece önce kalbim sıkıştı gözüm karardı oturduğum yerde sırılsıklam oldum ve tabiri caizse diğer aleme gittim geldim... Yolun yarısına geldik içini ferah tut, anne olmak herkes için aynı derecede kolay geçen bi süreç değil bu böyle. Sorunlarına derman olamıyorum belki amasevgili anneler iyi akşamlar bi süredir takip edemiyorum sizi kusura bakmayınbebeğimle baya bi sıkıntıdayız bu sıra.
hamileliğim o kadar zor geçiyorki anlatamam şikayet etmek istemiyorum ama yaşadığım acıların tarifi gerçekten yok. erken doğum tehlikemle başladı , sonra işyerimle sıkıntılar başladı. şimdi ise makatta çok feci dayanılmaz katlanılmaz fissür sıkıntım var hamilelikten dolayı bi müdahale yapılamıyor. dün gece başlayan bide yirmilik diş ağrısı başladı bugün gittik doktora çekilmesi lazım tedavi kabul etmez çürümüş dedi salı gününe randevu verdi o güne kadar antibiyotik verdi onları kullanıcakmışım.:2: fissür sıkıntısından çok ağladığımdan olucakki şuanda rahimde çok ağrım var. haftada bir iğne verdi doktor prolutun diye onun acısı bambaşka. 19 haftalık olduk cinsiyetimizi hala öğrenemedik.
kızlarr ben gerçekten kötüyüm, artık ağlamaktan gözlerim şişti, bebeğime kızmıyorum elim karnımda onu sevdiğimi hissetmesi için içimden hep dua ediyorum ama kötüyüm ağrım çok. dualarınıza ihtiyacım var. eşimde ne yapacağını bilemiyor artık beraber ağlıyoruz
hepinize şimdiden teşekkürler
gözünaydın canım
valla bu dönemde erkek kıtlıgı yaşanacak herhalde sizin paşalar kıymetli olacak keyfini sürün geleceğin kaynanaları
herkese günaydın hayırlı cumalarrr
Günaydınnnn hayırlı cumalar kızlar...
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?