2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun eşinde büyük bir korku yaşamış neyseki atlatmışsınız

evet canım seçeneğiniz çok olacak ne güzel o günleride gösterir rabbim

ama şunuda unutmamak lazım erkek anneleri KAYNANA kız annleri KAYINVALİDE olurlar

hani kız anneleride bunu bilsin diye söyledim

günaydın canım,
bence su içmeyi bırakma çünkü su içsek de içmesek de durum değişmeyecek. kesenin suyu 2 saatte bir yenileniyormuş. tabi o su idrar olarak atılacak vücuttan.
ilaçlarını da iç bence ihmal etme.

kardelen ve sinopee geçmiş olsun kızlar. sırt ağrılarından ben de muzdaribim.
daha doğrusu benimki daha çok kalçamda. bazen kımıldayamaz hale geliyorum.

Günaydııııınnnn,
bu gün oğlumu okula gönderdikten sonra tekrar uyumadım. çayıocağa koydum. Martha steward ı seyrediyorum. Bu gün hamilelik sıkıntılarımdan hiç biri yok nerdeyse o yüzden normal bir gün gibi hissediyorum. Güneşli ve güzel bir cuma sabahı :)
Hepiniz için öyle olsun dilerim.

CUMA DUASI
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Amin.

Günaydın Güzel Anneler,

Öncelikle çok mutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için.

Hepimiz farklı farklı sorunlar yaşıyoruz sanırım hamileliğimizde. Bundan önce iki düşük yaptığım için kızım hamile kaldığımı öğrendiğimde kendi kendime dedim ki 9 ay boyunca sürünecek dahi olsam hiç yakınmaya cağım, hiç şikayet etmeyeceğim yeter ki sen sağlıklı ol demiştim. Çok şükür 19 haftayı devirdik kızımla birlikte. Doğmamış bir bebek bile olsa onu kaybettiğinizde canından bir parça kopuyor insanın. Bu süreçte yaşadığım mide bulantıları, bel ağrıları, mide yanmaları ve bir sürü değişikliğin her birinde aklıma ilk gelen şey o sağlıklı bir şekilde büyüyor diye düşünüyorum. Öyle düşününce de ağrıyı çekmek daha bir kolaylaşıyor sanki. O yüzden hamilelikten dolayı yaşadığınız sıkıntılarda bebeğinizi düşünün bunların hepsi geçecek ve ben yavrumu kucağıma alıp o mis gibi kokusunu duyacağım deyin kendi kendinize.

Geçen gün şirketimizin bir eğitiminde eğitimi veren kişinin söylediği bir söz çok hoşuma gitmişti " Eğer bir anne hamile kaldığında sonunda bir bebek dünyaya getireceğini bilmiyor olsaydı acılarından dolayı mutlaka kendi canını alırdı. Anne olmak öyle bir şey ki bebeği için başka kimse bu acılara dayanamaz" demişti.(Bunu söyleyenin bir erkek olması da ayrı güzel bence) Artık bu söz hep aklımda ve yüreğimde olacak

kaynana olucam bende demek geçen arkadaşımla konuşurkende ben oğlumu veremem öyle elin kızına falan diyorum benim kaynanayı şimdi anlamaya başladım galiba

Söz benim de hoşuma gitti günlüğüme yazıcam...:) O başağrılarının sancılarını yaşarken eğer bebeğim olmasaydı ölmeyi dileyebilirdim. Allah onu başımdan eksik etmesin de, o sağlıkla büyüsün de... Allah sıkıntıyı verdiği gibi güneşi de doğuruyor her zaman. Bizim güneşlerimiz de temmuzda doğacak.
kaynana olucam bende demek geçen arkadaşımla konuşurkende ben oğlumu veremem öyle elin kızına falan diyorum benim kaynanayı şimdi anlamaya başladım galiba
Ben de kendimi annem kadar kaynanamanın da yerine koyuyorum ya, belki annemden çok! Onun gözüyle bakıyorum kendime:) Benim oğlum aşık olsun, evlensin, yuvasına sahip çıksın, aşkı hiç bitmesin, çocukları olsun... hayattaki bu en güzel duygulardan mahrum kalmasın yavrum (ama onu hak edecek bi kızlaa:))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugünnn 17:30 da yavrumlaaa randevumuz varrrrrrrrrrrrr inşallahhhh herşey yolundadırrr çok heycanlıyımmmmmmm

herkese günaydın!!! benim de çok sırtım ağrıyor :2: :2: :2: bazen oturup ağlayasım geliyor walla. hele bugün iyice artmış durumda, sabah yataktan zor doğruldum.. nefes alıp verirken bile battığı oluyor ya.. daha şimdiden bu kadar ağrı normal mi acaba?? sonraları ne hale geleceğimi çok merak ediyorum doğrusu..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugünnn 17:30 da yavrumlaaa randevumuz varrrrrrrrrrrrr inşallahhhh herşey yolundadırrr çok heycanlıyımmmmmmm

günaydınnn canım hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz seni bizim de randevumuz yarın günler geçmek bilmiyor

canım güle güle kullanın yavaş yavaş eksiklerini almak gerekiyor tabii....

günaydın kızlar

bebişime aldıklarıma birde siz bakın bakalım =)

canım güle güle kullanın çok güzel pembiş pembiş

ayyy canım ne güzel git gör bakalım prensesi ne yapıyormuş
bende çok heyecanlıyım valla yarın hava güzel olacakmış bizde eminönüne gideceğiz bende heyecan yaptım nedense kızıma neler neler allcam diye

canım benim de akşamları ağrıyor sırtım

canım gule gule kullanın ay bende baslıym artk almaya
gunaydn canım hadı bakalm guzel haberler getr renklyemı gırıcektn

Çok güzeller iyi günlerde kullan canım. Çilekli önlüğün domates olanından bir arkadaşımız babamıza hediye etmişti

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…