- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.661
Günaydın kızlaar size de...
Ben de bu cuma pek neşeliyim niyeyse sabahın köründen beri bu öğrenci gürültüsü arasındaAllah bozmasın keyfimizi...
Geçen gece ölüyorum zannettiğimiz anlar yaşadık, bilincim kayboldu bi ara, eşim korkudan ağlamaya başladı ve ilk defa ambulansla hastaneye taşındım. Hemoglabin değerim 9'a düşmüş:S Bu oğlum... ah bu bitanem ah bu canına kurban olduğum:) Etmediğini bırakmadığı annesi, onu her şeye rağmen nasıl seviyor bi bilse...
şeker portakalım yazdığın çok hoşuma gittiseçeneğimiz bol olcak desene. Bakalım bizimki ailemize uygun helal süt emmiş cici bi kıza aşık olur da evlenmek istiyorum diye bize açılır inşallah:) o günleri düşündürdü bana şimdiden
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Herkes ama ağır ama hafif sıkıntı çekiyor gebelikte. Anne olmak şimdiden zor ama katlanmak zorundayız hayatımızın bundan sonrası fedakarlık yapmakla geçicek. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun.
Benimde akşamdan beri karnımın sol tarafında bıçak batması gibi acı oluyo arada ve akşam bebiş hiç oynamadı gibi bişe korktum ama gece tuvalete kalktım tepiniyodu bu sabahta oynuyo maşallah sanırım rahimin genişlemesinden kaynaklanıyo. Bu arada çok sık idrara çıkıyorum uykum bölünmesin diye su içmiyorum yinede gece 2-3 kez kalkıyorum nerden geliyo bu kadar su anlamadım birde sanki idrar yollarımı üşütmüş gibiyim ya idrar yaparken yanma yokta hep tuvaletim var gibi bi his var özellikle akşamları oluyo napsam dr.a mı gitsem bol su içip üşütmeyip geçirsemmi bıktım ilaç içmeye vitaminler bile bisürü gereksiz bence bu sancımda magnezyumu içtikten sonra başladı onuda içmicem.
sevgili anneler iyi akşamlar bi süredir takip edemiyorum sizi kusura bakmayınbebeğimle baya bi sıkıntıdayız bu sıra.
hamileliğim o kadar zor geçiyorki anlatamam şikayet etmek istemiyorum ama yaşadığım acıların tarifi gerçekten yok. erken doğum tehlikemle başladı , sonra işyerimle sıkıntılar başladı. şimdi ise makatta çok feci dayanılmaz katlanılmaz fissür sıkıntım var hamilelikten dolayı bi müdahale yapılamıyor. dün gece başlayan bide yirmilik diş ağrısı başladı bugün gittik doktora çekilmesi lazım tedavi kabul etmez çürümüş dedi salı gününe randevu verdi o güne kadar antibiyotik verdi onları kullanıcakmışım.:2: fissür sıkıntısından çok ağladığımdan olucakki şuanda rahimde çok ağrım var. haftada bir iğne verdi doktor prolutun diye onun acısı bambaşka. 19 haftalık olduk cinsiyetimizi hala öğrenemedik.
kızlarr ben gerçekten kötüyüm, artık ağlamaktan gözlerim şişti, bebeğime kızmıyorum elim karnımda onu sevdiğimi hissetmesi için içimden hep dua ediyorum ama kötüyüm ağrım çok. dualarınıza ihtiyacım var. eşimde ne yapacağını bilemiyor artık beraber ağlıyoruz
hepinize şimdiden teşekkürler
canım senin yaşadıklarının farklı versiyonlarını yaşıyorum ben de, 6.haftamdan beri sıkıntılar içindeyim; her gün yeni bir şey çıktı (çok şükür atlatılamaz problemler değildi hiç biri ki seninkiler de öyle yalnızca bebeğin erken doğma tehlikesi hariç...) 5.ayımdayım hala midem bulanıyo kusmayı bi kaç hafta önce bıraktım, bir ay boyunca başağrısından çıldırdığım geceler günler oldu, midem hap kabul etmiyodu günde 10 kez kusuyodum, şimdilerde hala yemek yiyemediğim demir ilacını da bulantımdan alamadığım için kan değerlerim öyle bi düşmüş ki üç gece önce kalbim sıkıştı gözüm karardı oturduğum yerde sırılsıklam oldum ve tabiri caizse diğer aleme gittim geldim... Yolun yarısına geldik içini ferah tut, anne olmak herkes için aynı derecede kolay geçen bi süreç değil bu böyle. Sorunlarına derman olamıyorum belki amayalnız olmadığını bil sadece. 9 ayı hastanede geçirenleri düşünüp şükrediyorum, ayrıca ona sahip olunca "her şeye değer" diyeceğimizi iddia ediyo bütün anneler büyüyünce hepsini anlatıcam ona!!! dualarım seninle ve bütün hamilelerle...
canım çok geçmiş olsun eşinde büyük bir korku yaşamış neyseki atlatmışsınız
evet canım seçeneğiniz çok olacak ne güzel o günleride gösterir rabbim
ama şunuda unutmamak lazım erkek anneleri KAYNANA kız annleri KAYINVALİDE olurlar
hani kız anneleride bunu bilsin diye söyledim
kaynana olucam bende demek geçen arkadaşımla konuşurkende ben oğlumu veremem öyle elin kızına falan diyorum benim kaynanayı şimdi anlamaya başladım galiba
Söz benim de hoşuma gitti günlüğüme yazıcam...:) O başağrılarının sancılarını yaşarken eğer bebeğim olmasaydı ölmeyi dileyebilirdim. Allah onu başımdan eksik etmesin de, o sağlıkla büyüsün de... Allah sıkıntıyı verdiği gibi güneşi de doğuruyor her zaman. Bizim güneşlerimiz de temmuzda doğacak.Günaydın Güzel Anneler,
Öncelikle çok mutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için.
Hepimiz farklı farklı sorunlar yaşıyoruz sanırım hamileliğimizde. Bundan önce iki düşük yaptığım için kızım hamile kaldığımı öğrendiğimde kendi kendime dedim ki 9 ay boyunca sürünecek dahi olsam hiç yakınmaya cağım, hiç şikayet etmeyeceğim yeter ki sen sağlıklı ol demiştim. Çok şükür 19 haftayı devirdik kızımla birlikte. Doğmamış bir bebek bile olsa onu kaybettiğinizde canından bir parça kopuyor insanın. Bu süreçte yaşadığım mide bulantıları, bel ağrıları, mide yanmaları ve bir sürü değişikliğin her birinde aklıma ilk gelen şey o sağlıklı bir şekilde büyüyor diye düşünüyorum. Öyle düşününce de ağrıyı çekmek daha bir kolaylaşıyor sanki. O yüzden hamilelikten dolayı yaşadığınız sıkıntılarda bebeğinizi düşünün bunların hepsi geçecek ve ben yavrumu kucağıma alıp o mis gibi kokusunu duyacağım deyin kendi kendinize.
Geçen gün şirketimizin bir eğitiminde eğitimi veren kişinin söylediği bir söz çok hoşuma gitmişti " Eğer bir anne hamile kaldığında sonunda bir bebek dünyaya getireceğini bilmiyor olsaydı acılarından dolayı mutlaka kendi canını alırdı. Anne olmak öyle bir şey ki bebeği için başka kimse bu acılara dayanamaz" demişti.(Bunu söyleyenin bir erkek olması da ayrı güzel bence) Artık bu söz hep aklımda ve yüreğimde olacak
Ben de kendimi annem kadar kaynanamanın da yerine koyuyorum ya, belki annemden çok! Onun gözüyle bakıyorum kendime:) Benim oğlum aşık olsun, evlensin, yuvasına sahip çıksın, aşkı hiç bitmesin, çocukları olsun... hayattaki bu en güzel duygulardan mahrum kalmasın yavrum (ama onu hak edecek bi kızlaa:))kaynana olucam bende demek geçen arkadaşımla konuşurkende ben oğlumu veremem öyle elin kızına falan diyorum benim kaynanayı şimdi anlamaya başladım galiba
günaydın herkese
umarım herkesler iyidir? ufak ufak sıkıntılarımız basladı galiba ama allahım daha kötü sıkıntılardan korusun hepimizi....
sırt ağrımdan kıpırdayamıyorum neden oldu anlamadım felaket....
yalnızlıktan bahseden arkadaşlar yalnız değilsinizbende sizdenim ... bu yüzden çok ağladığımı bilirim ama artık alıştım galiba hem yalnızlığımızın sessizliği bozulacak artık inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugünnn 17:30 da yavrumlaaa randevumuz varrrrrrrrrrrrr inşallahhhh herşey yolundadırrr çok heycanlıyımmmmmmm
günaydın kızlar
bebişime aldıklarıma birde siz bakın bakalım =)
Eki Görüntüle 353496
Eki Görüntüle 353497
Eki Görüntüle 353498
Eki Görüntüle 353499
Eki Görüntüle 353500
Eki Görüntüle 353501
Eki Görüntüle 353502
günaydın kızlar
Eki Görüntüle 353496
Eki Görüntüle 353497
Eki Görüntüle 353498
Eki Görüntüle 353499
Eki Görüntüle 353500
Eki Görüntüle 353501
Eki Görüntüle 353502
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugünnn 17:30 da yavrumlaaa randevumuz varrrrrrrrrrrrr inşallahhhh herşey yolundadırrr çok heycanlıyımmmmmmm
günaydın kızlar
herkese günaydın!!! benim de çok sırtım ağrıyor :2: :2: :2: bazen oturup ağlayasım geliyor walla. hele bugün iyice artmış durumda, sabah yataktan zor doğruldum.. nefes alıp verirken bile battığı oluyor ya.. daha şimdiden bu kadar ağrı normal mi acaba?? sonraları ne hale geleceğimi çok merak ediyorum doğrusu..
canım gule gule kullanın ay bende baslıym artk almayagünaydın kızlar
Eki Görüntüle 353496
Eki Görüntüle 353497
Eki Görüntüle 353498
Eki Görüntüle 353499
Eki Görüntüle 353500
Eki Görüntüle 353501
Eki Görüntüle 353502
gunaydn canım hadı bakalm guzel haberler getr renklyemı gırıcektngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugünnn 17:30 da yavrumlaaa randevumuz varrrrrrrrrrrrr inşallahhhh herşey yolundadırrr çok heycanlıyımmmmmmm
günaydın kızlar
Eki Görüntüle 353496
Eki Görüntüle 353497
Eki Görüntüle 353498
Eki Görüntüle 353499
Eki Görüntüle 353500
Eki Görüntüle 353501
Eki Görüntüle 353502
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?