2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ilk defa yazıyorum bu topiğe. ben de temmuz annesi olacağım inşallah ama kan pıhtılaşmasından dolayı iki düşük yaptım ya bu da düşerse diye korkularım devam ediyor. benim gibi sıkıntı çeken arkadaşları görünce yazmaya karar verdim. şu an 18 haftayı doldurdum bebişim de erkek. hakkımızda hayırlısı olsun

günaydınnn canım hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz seni bizim de randevumuz yarın günler geçmek bilmiyor

bana bu sefer günler çabuk geçti valla misafir gelen giden iş güç hafta çabuk geçti ama bugün saatler gelmicek gibi

hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah..

inşallahh canımmm çok heycanlıyızz ben sırıtıyom kızım tekmeliyoo

ayy şekerimmm asıl ben heycanlıyım akşam rüyamda görüyorumki sana diyorum şekerim portakalım şunlara şunlara da bakarmısın fiyatları nsıl ne renk şu marka var mı sana liste yapmıştımmmm cicilerini heycan ve merakla bekliyorum canımmm

canım gule gule kullanın ay bende baslıym artk almaya

gunaydn canım hadı bakalm guzel haberler getr renklyemı gırıcektn

inşallah pınarcımm taaaa akşama çok var ama beklicez artık napalım caım kendi doktorum çağırdı onun makinası güzel ama renkli mi 3D mi bilmiyorum özellikleri açılıp kapanabiliyomuş makinaların belki öyleyse açar ama yoksa renkliye gidicemmmmm

hakikaten bahar gibi parlıyor güneş. adetim değildir ama birazdan çıkıp semt pazarına gitmeyi düşünüyorum. hem yürüyüş hem ufaktan alış veriş
ben bayılırım pazar gezmesine hele bu pazar pendık pazarıysa:))))
canımmmmmmm..hiç üzülme benım senden farkım yok vs demıycem ama gercekten zor bi dönemdeyız.sükretkı eşin sevgılın yanında, türkıye sınırları ıcındesın..annecın babacın her ıstedıgınde ulasabılır sana..

ben bildigin üzre tanzanyadayım (şu an ıstnbul) alısamam dıyordum hatta panıkatak bıle oldum orda..hep aılemı düşünmekten.buraya alısamayacagım dıye aglar dururdum..şimdı bebısım ıcın aılemın yanına geldım.ama ınan esımle orda yasamayı tercıh ederdım..tabıkı aıle gıbısı yok ama hele kı su dönemde eşinin yanında olması gıbısı de yok..sarıl bebısıne o senın en güzel arkadasın..ben bı yıl bekledım bebiş için sımdı dıorumkı keske daha önce ısteseydım onu..ama kısmet böleymıs..karamsarlıga düşme bebişinde etkılenmesın canım..

ayyy sen beni rüyandamı gördün bakmazmıyım canım bakarım özellikle bakmamı istediğin birşey varsa söyle aslına bakarsan şoyle bir araştırmaya gidiyoruz önce eşimle ama mutalaka beğendiğim birşeyler olur ve alırım

ben bayılırım pazar gezmesine hele bu pazar pendık pazarıysa:))))

canım hoşgeldin

ayy bana pendik pazarı deme valla havalar soğuk zaten uzun zamandır gidemedim acayip severim bende gerçi sen yurtdışındaydın
eskiden pendiğin içindeydi pazar şimdi biliyorsundur sahile kuruldu eskisi gibi tadı yok sanki yaa eskiden tıkış tıkış daha mı zevkli oluyormuş ne
ama genede gidilebilecek pazarlardan zaten bir kadıköy salı pazarı iki pendik pazarı

evett canikomm yani özellikle istediğim bişi değil de genel olarak markalar şekerlik malzemeler araba ve taşıma koltuğu falan merak ediyorum..onlara bi göz gezdirip benimle paylaşırsan sevinirim canım ayrıca bişi al mutlaka bu heycanı boşa harcama

bu arada sen pendikte mi oturuyosun canımmmmmmm benim 15 yıllık memleketimdir pendikk çok severim annem hala orda oturuyo..şu anki pazara yakın kaynarca ssk nın orda ben evlenince tuzla da oturdum 3 sene buraya 3 ay oldu taşınalı iş sebebiylee hiç biyer pendiğin yerini tutmuyo ama pendik can dır can

tamam canım bakarım ayy almaz olurmuyum mutlaka bırsey alacagım elim boş gelemem valla kusura bakmasın kocişim ki biliyorum o bende daha heveslı davranacak

yok canım ben kartallıyım yakın sayılırım o yuzden hep gıderdık pazara ahhh eski günler ahhh

Canım benimde durumum aynı 19. haftadayız bizde Aynı korkular bende de var ama artık korkmak istemiyorum bu korkulardan dolayı hamileliğin tadınada varamıyor yoksa insan. Hem bebeğimizede korku değil sevgi vermeliyim diyerek katıldım bende topiğe Artık ne olsa buraya yazmaya çalışıyorum ben bunu asker arkadaşlığına benzetiyorum eşim gülüyor Eşim bile bir şey olunca topiğe yazsana diyor hemen

Bende çok severim pendik pazarını. Ama evlendikten sonra çok sık gidemedim. Evim artık çengelköyde uzak kalıyor pazar

Son düzenleme:

benim kocamda içinde tutuyoo hevesini beni sinir ediyo yaa

evet yakın oluyoruz canım

ewet canım ama tanzanyadayken en cok özledıgım yerlerden bırı de pendık pazarıevet eskı tadı yok artık tanıdıgımız tezgahların cogunu bulamıyoruz bızde annemle gıdınce..bos bos gezdım ılk bı ıkı kez gıttıgımde..

evet canım uzak kalmıssın ama pendık pazarı cogumuzun favorısı yaz gelsınde gelırsın sık sık

aa canım ben bılmıyordum pendıklı oldugunu..ben de ılkokul ortaokul pendıkteydım..benım ıcınde pendık candırrrrr

şimdi tv.de müge anlı ya denk geldim..aman allahım bırı cocugunu evlatlık vermıs ınternetten sımdı ılla bı kez göreyım fılan dıo..ay o evlat edınen kadın aradı..ınsan bu kadar mı güzel bakar da sahıplenır.bu kadr mı güzel anlatır sevgısını askınıbı de cocuk engellıymıs egıtmıs bya hayata kazandırmıs..cocuk benım o bıze benzıo dıo ama nasıl anlatmakahhh mahvoldum resmennnnn

canım izleme öyle şeyler yaaa

Gelirim tabi gelmem mi? Kızımla gezeriz bol bol

herkese günaydın hayırlı cumalarrr

Günaydınnnn hayırlı cumalar kızlar...

günaydın kızlar, hayırlı cumalar

sizin de gününüz aydın, cumanız mübarek olsuunn!!

bende de aynı sorun var. gündüz defalarca tuvalete gidiyorum. içtiğim 5-6 bardak su ama 40 kez tuvalete taşınıyorum. anlamıyorum ben de. sanırım baskı yapıyor rahim idrar kesesine.. gündüz hadi neyse de geceleri eziyet. ben de senin gibi akşam yatmadan su içmemeye çalışıyorum, buna rağmen bir iki kez mutlak kalkıyorum. üşütmüş de olabilirim, çünkü hafif bi yanma var..

Ayyy ne güzel olur...havalar düzelsede buluşsak bu arada temmuz anneleri olarak

kardelen ve sinopee geçmiş olsun kızlar. sırt ağrılarından ben de muzdaribim.
daha doğrusu benimki daha çok kalçamda. bazen kımıldayamaz hale geliyorum.

bu ağrılar da başka bi dert, 25 haftalık hamile bi kuzenim var.. vücudumdaki bütün kemikler, her bir zerresi ağırıyor. özellikle belim sırtım çok fena diyo.. annenin hakkı ödenmez ya..

gunaydın kızlar bugunun bıtmesını ıstyorum ya

daha yeni başladı amaaa, n'oldu kii?! :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…