- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.681
Günaydın Güzel Anneler,
Öncelikle çok mutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için.
Hepimiz farklı farklı sorunlar yaşıyoruz sanırım hamileliğimizde. Bundan önce iki düşük yaptığım için kızım hamile kaldığımı öğrendiğimde kendi kendime dedim ki 9 ay boyunca sürünecek dahi olsam hiç yakınmaya cağım, hiç şikayet etmeyeceğim yeter ki sen sağlıklı ol demiştim. Çok şükür 19 haftayı devirdik kızımla birlikte. Doğmamış bir bebek bile olsa onu kaybettiğinizde canından bir parça kopuyor insanın. Bu süreçte yaşadığım mide bulantıları, bel ağrıları, mide yanmaları ve bir sürü değişikliğin her birinde aklıma ilk gelen şey o sağlıklı bir şekilde büyüyor diye düşünüyorum. Öyle düşününce de ağrıyı çekmek daha bir kolaylaşıyor sanki. O yüzden hamilelikten dolayı yaşadığınız sıkıntılarda bebeğinizi düşünün bunların hepsi geçecek ve ben yavrumu kucağıma alıp o mis gibi kokusunu duyacağım deyin kendi kendinize.
Geçen gün şirketimizin bir eğitiminde eğitimi veren kişinin söylediği bir söz çok hoşuma gitmişti " Eğer bir anne hamile kaldığında sonunda bir bebek dünyaya getireceğini bilmiyor olsaydı acılarından dolayı mutlaka kendi canını alırdı. Anne olmak öyle bir şey ki bebeği için başka kimse bu acılara dayanamaz" demişti.(Bunu söyleyenin bir erkek olması da ayrı güzel bence) Artık bu söz hep aklımda ve yüreğimde olacak
günaydınnn canım hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz seni bizim de randevumuz yarın günler geçmek bilmiyor
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah..
ayyy canım ne güzel git gör bakalım prensesi ne yapıyormuş
bende çok heyecanlıyım valla yarın hava güzel olacakmış bizde eminönüne gideceğiz bende heyecan yaptım nedense kızıma neler neler allcam diye
canım gule gule kullanın ay bende baslıym artk almaya
gunaydn canım hadı bakalm guzel haberler getr renklyemı gırıcektn
ben bayılırım pazar gezmesine hele bu pazar pendık pazarıysa:))))
hakikaten bahar gibi parlıyor güneş. adetim değildir ama birazdan çıkıp semt pazarına gitmeyi düşünüyorum. hem yürüyüş hem ufaktan alış veriş
canımmmmmmm..hiç üzülme benım senden farkım yok vs demıycem ama gercekten zor bi dönemdeyız.sükretkı eşin sevgılın yanında, türkıye sınırları ıcındesın..annecın babacın her ıstedıgınde ulasabılır sana..Sabah enerjik uyandım ama 2 saattir ağlıyorum.
Moralim bombok. Sebebi yok aslında.
Yalnız hissediyorum kendimi.
İstanbul'dayken arkadaşlarım, ailem, işim vardı...
Temmuz'da gelin oldum geldim buraya. Ama işim yok, hamileyim... Tek tesellim bebeğim...
Kocam sabah gidip akşam geliyor doğal olarak. Akşam yemekti , dizilerdi, uykuydu.. Monoton.
Ertesi gün yine yalnız uyanış.
Komşuculukta yok burda.
Olsa da tuhaflar burdakiler.
Kendimi çok yalnız hissediyorum.
İnternette takılınca kendimi bağımlı gibi hissediyorum.
Hamilelik hormonlarındada kaynaklı olabilir bu bilmiyorum ama yaşadığım süreç çok boktan şuan.
Bugün böyleyim. Biliyorum yarın bir şeyim kalmayacak ama bugün beterim.
Ağlıyorum saatlerdir. Annemi özlüyorum, babamı çok özlüyorum.
Sağım duvar somum duvar. Dışarı çıksam sıkılıyorum yalnız başıma.
Neyse kimsenin moralini bozmaya hakkım yok...
Kusura bakmayın olur mu!
ayy şekerimmm asıl ben heycanlıyım akşam rüyamda görüyorumki sana diyorum şekerim portakalım şunlara şunlara da bakarmısın fiyatları nsıl ne renk şu marka var mısana liste yapmıştımmmm cicilerini heycan ve merakla bekliyorum canımmm
ayyy sen beni rüyandamı gördünbakmazmıyım canım bakarım özellikle bakmamı istediğin birşey varsa söyle aslına bakarsan şoyle bir araştırmaya gidiyoruz önce eşimle ama mutalaka beğendiğim birşeyler olur ve alırım
evett canikommyani özellikle istediğim bişi değil de genel olarak markalar şekerlik malzemeler araba ve taşıma koltuğu falan merak ediyorum..onlara bi göz gezdirip benimle paylaşırsan sevinirim canım ayrıca bişi al mutlaka bu heycanı boşa harcama
bu arada sen pendikte mi oturuyosun canımmmmmmmbenim 15 yıllık memleketimdir pendikk çok severim annem hala orda oturuyo..şu anki pazara yakın kaynarca ssk nın orda ben evlenince tuzla da oturdum 3 sene buraya 3 ay oldu taşınalı iş sebebiylee hiç biyer pendiğin yerini tutmuyo ama pendik can dır can
Çok güzeller iyi günlerde kullan canım.Çilekli önlüğün domates olanından bir arkadaşımız babamıza hediye etmişti
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
ben de ilk defa yazıyorum bu topiğe. ben de temmuz annesi olacağım inşallah ama kan pıhtılaşmasından dolayı iki düşük yaptım ya bu da düşerse diye korkularım devam ediyor. benim gibi sıkıntı çeken arkadaşları görünce yazmaya karar verdim. şu an 18 haftayı doldurdum bebişim de erkek. hakkımızda hayırlısı olsun
canımmmmmmm..hiç üzülme benım senden farkım yok vs demıycem ama gercekten zor bi dönemdeyız.sükretkı eşin sevgılın yanında, türkıye sınırları ıcındesın..annecın babacın her ıstedıgınde ulasabılır sana..
ben bildigin üzre tanzanyadayım (şu an ıstnbul) alısamam dıyordum hatta panıkatak bıle oldum orda..hep aılemı düşünmekten.buraya alısamayacagım dıye aglar dururdum..şimdı bebısım ıcın aılemın yanına geldım.ama ınan esımle orda yasamayı tercıh ederdım..tabıkı aıle gıbısı yok ama hele kı su dönemde eşinin yanında olması gıbısı de yok..sarıl bebısıne o senın en güzel arkadasın..ben bı yıl bekledım bebiş için sımdı dıorumkı keske daha önce ısteseydım onu..ama kısmet böleymıs..karamsarlıga düşme bebişinde etkılenmesın canım..
tamam canım bakarım ayy almaz olurmuyum mutlaka bırsey alacagım elim boş gelemem valla kusura bakmasın kocişim ki biliyorum o bende daha heveslı davranacak
yok canım ben kartallıyım yakın sayılırım o yuzden hep gıderdık pazara ahhh eski günler ahhh
ewet canım ama tanzanyadayken en cok özledıgım yerlerden bırı de pendık pazarıcanım hoşgeldin
ayy bana pendik pazarı deme valla havalar soğuk zaten uzun zamandır gidemedim acayip severim bende gerçi sen yurtdışındaydın
eskiden pendiğin içindeydi pazar şimdi biliyorsundur sahile kuruldu eskisi gibi tadı yok sanki yaa eskiden tıkış tıkış daha mı zevkli oluyormuş ne
ama genede gidilebilecek pazarlardan zaten bir kadıköy salı pazarı iki pendik pazarı
Canım benimde durumum aynı 19. haftadayız bizdeAynı korkular bende de var ama artık korkmak istemiyorum bu korkulardan dolayı hamileliğin tadınada varamıyor yoksa insan. Hem bebeğimizede korku değil sevgi vermeliyim diyerek katıldım bende topiğe Artık ne olsa buraya yazmaya çalışıyorum ben bunu asker arkadaşlığına benzetiyorum eşim gülüyor Eşim bile bir şey olunca topiğe yazsana diyor hemen
Bende çok severim pendik pazarını. Ama evlendikten sonra çok sık gidemedim. Evim artık çengelköyde uzak kalıyor pazar
evett canikommyani özellikle istediğim bişi değil de genel olarak markalar şekerlik malzemeler araba ve taşıma koltuğu falan merak ediyorum..onlara bi göz gezdirip benimle paylaşırsan sevinirim canım ayrıca bişi al mutlaka bu heycanı boşa harcama
bu arada sen pendikte mi oturuyosun canımmmmmmmbenim 15 yıllık memleketimdir pendikk çok severim annem hala orda oturuyo..şu anki pazara yakın kaynarca ssk nın orda ben evlenince tuzla da oturdum 3 sene buraya 3 ay oldu taşınalı iş sebebiylee hiç biyer pendiğin yerini tutmuyo ama pendik can dır can
şimdi tv.de müge anlı ya denk geldim..aman allahım bırı cocugunu evlatlık vermıs ınternetten sımdı ılla bı kez göreyım fılan dıo..ay o evlat edınen kadın aradı..ınsan bu kadar mı güzel bakar da sahıplenır.bu kadr mı güzel anlatır sevgısını askınıbı de cocuk engellıymıs egıtmıs bya hayata kazandırmıs..cocuk benım o bıze benzıo dıo ama nasıl anlatmak ahhh mahvoldum resmennnnn
ewet canım ama tanzanyadayken en cok özledıgım yerlerden bırı de pendık pazarıevet eskı tadı yok artık tanıdıgımız tezgahların cogunu bulamıyoruz bızde annemle gıdınce..bos bos gezdım ılk bı ıkı kez gıttıgımde..
evet canım uzak kalmıssın ama pendık pazarı cogumuzun favorısı yaz gelsınde gelırsın sık sık
ay canım eskıden cok ızlerdım unıv.deyken yurtta ızlerdık sabah derse gıdene kadar..bırakmıstım ama sımdı denk geldım tam üüücanım izleme öyle şeyler yaaa
gel tabı canım görüşelım ınsallah o zamana kadar bulusur kızlarımızla gezerızGelirim tabi gelmem mi? Kızımla gezeriz bol bol
herkese günaydın hayırlı cumalarrr
Günaydınnnn hayırlı cumalar kızlar...
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
bende de aynı sorun var. gündüz defalarca tuvalete gidiyorum. içtiğim 5-6 bardak su ama 40 kez tuvalete taşınıyorum. anlamıyorum ben de. sanırım baskı yapıyor rahim idrar kesesine.. gündüz hadi neyse de geceleri eziyet. ben de senin gibi akşam yatmadan su içmemeye çalışıyorum, buna rağmen bir iki kez mutlak kalkıyorum. üşütmüş de olabilirim, çünkü hafif bi yanma var..Benimde akşamdan beri karnımın sol tarafında bıçak batması gibi acı oluyo arada ve akşam bebiş hiç oynamadı gibi bişe korktum ama gece tuvalete kalktım tepiniyodu bu sabahta oynuyo maşallah sanırım rahimin genişlemesinden kaynaklanıyo. Bu arada çok sık idrara çıkıyorum uykum bölünmesin diye su içmiyorum yinede gece 2-3 kez kalkıyorum nerden geliyo bu kadar su anlamadım birde sanki idrar yollarımı üşütmüş gibiyim ya idrar yaparken yanma yokta hep tuvaletim var gibi bi his var özellikle akşamları oluyo napsam dr.a mı gitsem bol su içip üşütmeyip geçirsemmi bıktım ilaç içmeye vitaminler bile bisürü gereksiz bence bu sancımda magnezyumu içtikten sonra başladı onuda içmicem.
ay canım eskıden cok ızlerdım unıv.deyken yurtta ızlerdık sabah derse gıdene kadar..bırakmıstım ama sımdı denk geldım tam üüü
gel tabı canım görüşelım ınsallah o zamana kadar bulusur kızlarımızla gezerız
kardelen ve sinopee geçmiş olsun kızlar. sırt ağrılarından ben de muzdaribim.
daha doğrusu benimki daha çok kalçamda. bazen kımıldayamaz hale geliyorum.
gunaydın kızlar bugunun bıtmesını ıstyorum ya
aa canım ben bılmıyordum pendıklı oldugunu..ben de ılkokul ortaokul pendıkteydım..benım ıcınde pendık candırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?