- 8 Ağustos 2011
- 12.732
- 15.253
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.701
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugünnn 17:30 da yavrumlaaa randevumuz varrrrrrrrrrrrr inşallahhhh herşey yolundadırrr çok heycanlıyımmmmmmm
ayy, şimdi saatler geçmez. benim de dünden beri aklımda, akşamüstü hülya doktora gitcek,bebeğini görcek diyorum. seviniyorum. bana bile bi haller oluyoo
aaa bnde bilmiyodummmmmmmmhangi okula gittin canım
ayy, şimdi saatler geçmez. benim de dünden beri aklımda, akşamüstü hülya doktora gitcek,bebeğini görcek diyorum. seviniyorum. bana bile bi haller oluyoo
herkese mrb kızlar..zor bir gece geçirdim diyebilirim akşam ağrım birazcık daha arttı.gece tabi dönemediğimden heryerim tutulmuş belim ağrımış resmen.kahvaltı yapıp parol aldım bi tane artık.bi de dün ebe kalp atışlarını dinlemeye çalışırken bulamadım falan dedi.arkasından da bugün hareket etti mi dedi.korkuttu beni.ben zaten yeni yeni hissediyorum oğlumun hareketlerini onlarıda zaten oturdugumda falan hissedebiliyorum yani.aşırı değil ki daha.çok korktum akşam tepti ama aşıdan mı bilmiyorum çok hareket etmedi.eşimde korkma sen dedi.bişi olmaz di mi
herkese mrb kızlar..zor bir gece geçirdim diyebilirim akşam ağrım birazcık daha arttı.gece tabi dönemediğimden heryerim tutulmuş belim ağrımış resmen.kahvaltı yapıp parol aldım bi tane artık.bi de dün ebe kalp atışlarını dinlemeye çalışırken bulamadım falan dedi.arkasından da bugün hareket etti mi dedi.korkuttu beni.ben zaten yeni yeni hissediyorum oğlumun hareketlerini onlarıda zaten oturdugumda falan hissedebiliyorum yani.aşırı değil ki daha.çok korktum akşam tepti ama aşıdan mı bilmiyorum çok hareket etmedi.eşimde korkma sen dedi.bişi olmaz di mi
bu ağrılar da başka bi dert, 25 haftalık hamile bi kuzenim var.. vücudumdaki bütün kemikler, her bir zerresi ağırıyor. özellikle belim sırtım çok fena diyo.. annenin hakkı ödenmez ya..
daha yeni başladı amaaa, n'oldu kii?! :44:
pendık merkez ılkögretım war , burnun orda:)ordaydım canım..:26:
hoşgeldin canımnasılsın sen ne zaman gidiyorsun ayrıntılıya
evet canım karsılıklı bi sevmemezlık vardı demekkı o zamanlar:)))23nısanlarda fılan stadta bulusunca kapısmaya yer arardı ıkı taraftaay bilmemmiiii yanlış anlama kuzum da hiç sevmezdim orayııbende süreyyapaşa mezunuyum voleybol takımındaydım lisanslı olarak da uzun süre oynadım..üniye kadar.. nyse viz voleybol maçına gelmiştik ve yenmiştik sizin okulu sizinkiler yediremeyip saldırmışlardı kavga çıkartmışlardı bi sürü olaylar olmuştuuu o sebepten hiç sevmezdim
ayy canımmmmmmm saolasınnnnn tabi beni hatırlamayınca küsmüştüm yaa şimdii barıştımvalla son 5.5 saat kaldııı çok heycanlıyımmmmmmm inşallah yavrum iyidir sağlığı yerindedirr geçen resim vermemişti bu sefer bi sürü isticemm her yerini çeksin
çok geçmiş olsın canım benim.. ama dert etme yavrun iyidir benimkide bazen hiç hareket etmiyo bazen kuduruyo..o son zamanlara doğru önemli hareketlerini takip etmekiçini rahat tut canım..dinlen ama olur mu
birşey olmaz canım , eski makinelerde malesef öyle oluyor sıkma cnaını sen
amaaan, ben de pazartesi gitmiştim. cihaz zaten nuh-u nebiden kalma
sağa sola gidip gidip geldi. bulamıyo bi türlü. diyorum bak tam şuramda atıyor şimdi vuruyor, buraya bak..
yine bulamadı. sonra karnımdaki jeli sildi. bazen kolonyayla daha iyi dinleniyormuş.
kolonya sürdü. sonra buldu.. dakkada 150 kere, kütür kütür atıyordu kalbi..
şimdi küçükler, sağa sola kaçıyorlar, çok haketliler biliyorsun. biz binde birini hissediyoruz.
hemşirenin yakalayamaması çok doğal. senin bebişin akrobosi yapıyo içindee
benim de özellikle akşam ve gece çok hareketli. gündüz az hissediyorum.
gece uykumdan uyanınca bi bakıyorum, bi hareketler.. dersin içimde şenlik vaaar
korkma, bebeğin seninlee..
evet canım karsılıklı bi sevmemezlık vardı demekkı o zamanlar:)))23nısanlarda fılan stadta bulusunca kapısmaya yer arardı ıkı tarafta
hoşbulduk, şekeriiimm, şeker portakalım..
haldolsun çok iyiyim, senden naber?
daha randevuyu almadım, martın ortasına doğru gitcem ayrıntılıya, öyle düşünyorum yani.
dün asilla'nın renkli ultrason resimlerini gördüm ya,,
resmen yüzü mimikleri belliydi.. ben de öyle görmek istiyorummm
canım bende iyiyim sağol
belki ben senden önce giderim o zaman 17 marta aldık biz randevuyu mustafa beyden
Eki Görüntüle 353637
kızımın yenı cicisi teyzeleri...bununla bırlıkte söz verıyorum kendıme bi süre alısverıs yapmıcam
ben dırekt kendı muayenemı mı mustafa beyden alsam acabaayy bıktımm bendennnn:18::18::18::18::18::18::18::18:
çok şeker
tesekkür ederızzz
canım sen haftaya gıtmek ıcın mı alacaksın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?