2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım şimdi ben zaten orda bir doktora gittiğim için o ne zaman gideceğim hakkında beni yönlendirdi ama seninki farklı şimdi
bence sen önce o hastanede normal bir dotkora git o yönlendirsin seni öyle git mustafa beye öyle daha uygun olur sanki
tabi şu anki doktorunu değiştireceksen yoksa direk mustafa beyede gidebilirsin martın ilk haftası gidersen sen 21 haftada falan oluyorsun herhalde
o zamanda uygun sanırım detaylı için benimkide 22 haftanın ortalarına geliyor snaırsam:44:

yani 22. haftamda detaylı ultrasona 25. haftamdada şeker yüklemesi için çağırdı beni
canım teşekkür ederım ya senı hep sorulara boguyorum hakkını helal et..en ıyısı dedıgın gıbı yapmk sanırım
allahım ne cici bişi bu böyle iyi günlerde giysin güzel prensesin canım benim

teşekkür ederım canım daha guzellerı sizin olsun ınsallah

merhaba temmuz anneleri bende nasip olursa temmuzun 5 de alacağım bebeğimi kucagıma normalde 17 temmuz ama sezeryan olacak ve ilk kızımın doğumu 5 temmuz aynı ğün olsun isdedik ben bişey sormak istiyorum size 17 haftalıkkken kızım olacağını öğrendik ama hiç hareket etmiyo desem yeri ilk kızım bu aylarda karnımdan çıkaçakmış gibi hareket ederdi haftaya konturolüm ama korkmaya başladım sizlerin bebek hareketleri nasıl bu arada 19+4 günlük hamileyim

Son düzenleme:
bebişimin kalp seslerini dinledim de geldim bayılıyorum o ritmik sese ... aşımın ilk dozunu da oldum 1 ay sonrada 2.doz yapılacak...
önümüzdeki hafta ayrıntılı için gideceğim muhtemelen ve şimdiden hem heyecanlı hem tedirginim...
ve hala sırt ağrım çok rahatsız ediyor,gerçi kızım iyi olsun da gerisinin önemi yok...

hoşgeldin aramıza ... hayırlısıyla kucagına da alırsın inşallah bebişini.... ben de mthfr 677 heterozigot var ama bu önemsenmiyor... buna bağlı değil ama bi kımyasal gebelik yasadım ve sonrasında da 2 yıl bekledik o arada tabi birsürü sıkıntılar yasadık falan.... yanii tedirginliğini çok iyi anlayabiliyorum. allahın gücüne gitmesin ama hamilelikle ilgili herhangi bir sıkıntım olmamasına rağmen hamileliğin tadını çıkaramıyorum maalesef.. hep tedirginim...hayırlısıyla sağ salim bi kucagıma alabilsem diyorum ..... duayı da eksiksiz yapmak gerekiyormus ya bununla ilgili şu okudugum çok hoşuma gitmişti '' allahım gönlümdekini hayır eyle, hayır olanı gönlüme razı eyle '' AMİN...

hareketler, ilk bebekte 20, ikinci bebekte 16. haftada hissedilir deniyor.
sen yirminci haftadasın, hareketli olduğu bi dönem ama fetal ağırlığı da çok değil.
ben de hareketleri hissediyorum 2 haftadır.ama bazı bebekler daha az hareket ediyor,
ya da daha az hissediliyor. yani rutin ve standart bi hareket eşiği yok en azından 24. haftaya kadar..
endişe etme derim ama yakınında sağlık ocağı varsa
gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin.. için rahatlar..

teşşekkür ederim canım ne bileyim korkuyorum sağlık ocagımız çok uzak inşallah iyidir yada uslu bir bebek bilemicem, sayılıdır onu hissetmem konturolumü şimdi arayıp pazartesiye aldırdım içim rahatlasın hiç değilse saolasın

lamecim mesaj kutun dolu alamıyorsun mesajımı
buraya yazıyorum nevresim ile ilgli sorunun cevabını
geç oldu kusura bakma

ay canım yeni gördüm ben
ben patiskaya yapmıyorum etamine yapıyorum ama etamininde değişik ebatları var küçükler çok zorluo byük gözlüler çirkin oluo :)
orta ayarda yapıyorum
istersen pazartesi benim başladığım bitmek üzere olanı eklerim sana
bide anneannesinin yapacağı var bitane örneğini ben çıkarttım eklerim
gerçi benimki erkek :)

seni baya merak etmiştim...neyseki herşey yolundaymış..
benim acelem yok arsimacım, beklerim... bende etamin aldım zaten... küçük diye istedim amaa...
renklerini değiştirim kıza uygun yaparım:)) daha önce yaptığıın kelebekliyide beğeniyorum gerçi...
çok teşekkür ederim..

kızlar merhaba,

ben 2012 mart annesi olacakken böcük kızım fazla aceleci davrandı ve 37 gün önce 18 ocak 'ta tam 7 hafta erken doğdu, benim suyum bitmişti o yüzden acil sezaryana aldılar.
alışverişten tutunda her türlü hamilelikte sağlık problemine kadar oldukça deneyimliyim, özellikle idrar yolu enfeksiyonu su azalması konusunda doktorlar kadar bilgiye sahip oldum :)
alışveriş ve bebek ihtiyaçları konusundada hamileliğimde her bir kalemi tek tek araştırıp ona göre listemi hazırlamıştım , aylarca süren bir çalışma sonucu 2 günde tüm eksikleirni almıştık, doğumdan sonrada ihtiyacımıza göre yeni eksikler çıktı hamileliğimde ihtiyacım olmaz diye düşündüğüm, sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın veya 2012 mart anneleri topic inden her daim ulaşabilirsiniz bana....

ayrıca e-bebek bk kulüp üyesiyim, referans ile üye olunan bir kulüp bir çoğunuz biliyordur zaten, üye olmak isteyen varsa mesaj atarsanız referans olurum , puan toplama konusunda baya avantajlı oluyor orası.

bende de aynı sorun var . daha önce 3 düşük yaşadım bu yüzden. size bi sorum olacak iğne kullanıyor musunuz kan sulandırıcı??? benim artık iğneyi yapacak yerim kalmadı yaa :2: :2: karnım da bacaklarım da çok sertleşti iğne yerleri ve çürüdü hep mosmor heryerim :2: artık nereye yapacağımızı şaşırdık resmen gözlerimden yaşlar akıyor. akşam olunca içime tasası düşüo iğnenin.. o kadar sertleşti ki derim, iğne zor giriyo artık ağlıyorum her gece ya sizler nasıl yapıyosunuz iğneleri merak ettim.. başka arkadaşlar da vardı iğne kullanan, onların durumu nasıl acaba çok merak ediyorum..

hly şu an doktor yolundasın bekliyoruz haberlerini

bu arada sabah yarın için güzel gösteren hava durumu şimdi yağmura dönüşmüş bu durumda yarın eminönü işi yatacak gibi duruyor offf ya:26:

merhaba canım bende iğne kullanıyorum bu 5. gebeliğim 3. aydan beri bacaktan yapıyorum 1 hafta birine 1 hafta birine ilacı çok yavaş enjekte edince hem beze olmuyo hemde morarmıyo canım.sağlık ocağı yakınsa bi süre oraya gidip koldan yaptır istersen canım yavrularımız iyi olsunda biz katlanırız allahın izniyle canım

bende sizleri merak ettim ama inan fırsat bulamadım hiç
sen seç beğen ben hep destek olurum san :)

ben kendim yapamıyorum kendime yaa, eşim yapıyor. o da ben ağladıkça stres oluyor her gece. demekki bazı günler hızlı sıkıyor o yüzden kötü oluyor yerleri. sağol canım bu dediğini söyleyeceğim akşam geldiğinde. umarım bundan sonrakiler sertleşmez. morarması hiç önemli değil de yerleri sertleşiyoya o kötü oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…