- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.741
annesiyle teyzesinin aldığı ciciler
Eki Görüntüle 353758 Eki Görüntüle 353757 Eki Görüntüle 353756 Eki Görüntüle 353755
Eki Görüntüle 353758 Eki Görüntüle 353757 Eki Görüntüle 353756 Eki Görüntüle 353755
bende de aynı sorun var . daha önce 3 düşük yaşadım bu yüzden. size bi sorum olacak iğne kullanıyor musunuz kan sulandırıcı??? benim artık iğneyi yapacak yerim kalmadı yaa :2: :2: karnım da bacaklarım da çok sertleşti iğne yerleri ve çürüdü hep mosmor heryerim :2: artık nereye yapacağımızı şaşırdık resmen gözlerimden yaşlar akıyor. akşam olunca içime tasası düşüo iğnenin.. o kadar sertleşti ki derim, iğne zor giriyo artık ağlıyorum her gece yasizler nasıl yapıyosunuz iğneleri merak ettim.. başka arkadaşlar da vardı iğne kullanan, onların durumu nasıl acaba çok merak ediyorum..
aşkolsunolurmu öyle şey aklına geldikçe sor güzelim
kızımın arkadaşının annesi
birkaç gün arayla gidicez belliki..
ay yerim ben onu yaa.. züpper dadlı bi şey buuu!!!
canımm yerim ben kızını senın
günlerımız yakın belkı dogum zamanı aynı hastanelerde oluruz ay ne güzel olur..
ben kendim yapamıyorum kendime yaa, eşim yapıyor. o da ben ağladıkça stres oluyor her gece. demekki bazı günler hızlı sıkıyor o yüzden kötü oluyor yerleri. sağol canım bu dediğini söyleyeceğim akşam geldiğinde. umarım bundan sonrakiler sertleşmez. morarması hiç önemli değil de yerleri sertleşiyoya o kötü oluyor..
ben de iğne yapıyorum. ben hala karnımdan yapıyorum. kendim yapıyorum, yavaşça acıtmadan. acıycak gibiyse sokmuyorum iğneyi oraya. göbek bölgesinin alt ve yan taraflarına yapıyorum. ilacı yavaş vermek önemli.inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi. bugün de tetanoz aşısı oldum.bende de aynı sorun var . daha önce 3 düşük yaşadım bu yüzden. size bi sorum olacak iğne kullanıyor musunuz kan sulandırıcı??? benim artık iğneyi yapacak yerim kalmadı yaa :2: :2: karnım da bacaklarım da çok sertleşti iğne yerleri ve çürüdü hep mosmor heryerim :2: artık nereye yapacağımızı şaşırdık resmen gözlerimden yaşlar akıyor. akşam olunca içime tasası düşüo iğnenin.. o kadar sertleşti ki derim, iğne zor giriyo artık ağlıyorum her gece yasizler nasıl yapıyosunuz iğneleri merak ettim.. başka arkadaşlar da vardı iğne kullanan, onların durumu nasıl acaba çok merak ediyorum..
evet yan yana odalarda yatarmışız
günlerımız yakın belkı dogum zamanı aynı hastanelerde oluruz ay ne güzel olur..
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..Tatlım sakın üzülme bu yaşadıkların sadece sana has bir durum değil...öncelikle dişlerinde problem çıkması bebeğin vücudundaki tüm kalsiyumu çekmesinden kaynaklanıyor..Erken doğum riski hakkında bir bilgim yok ama bu aylarda hemen teşhis konması anlamsız,eğer idraryollarında bir enfeksiyon varsa bu teşhisi koyuyor doktorlar,makatta çıkan fissürden bende çok müzdaribim 2. hamileliğim ama ilk kez yaşıyorum resmen makat kanadı bende de..doktorum sabah 2 bardak ılık su içmemi ardına bir kaç kayısı yememi,bol bol pırasa tüketmemi,bol su içmemi ve yürüyüş yapmamı önerdi.Farklı kremler var makat için ama eşim bugün banada bepanten hücre yenileyici krem almış onu kullanmaya başladım toparlaması için,ve ben o prulotonu 3 günde bir vuruldum düşük tehlikem için ve ben böyle bir iğne görmedim,bacak resmen iptal iğnenin içinde hint yağı olduğu için bacakta ilerlemesi çok zor ve buda hem acı hem ağrı yapıyor vede çürük,çürükleri gidermek içinde arnica adında bir krem kullandım çok memnun kaldım eğer çürüklerin oluşmuşsa kullanabilirsin.Bu tarz şeyler bir çok hamilelikte oluyor inan bana üzülme çünkü tüm psikolojinden bebek kötü etkilenebilir...hepimiz zorluklar yaşıyoruz bak yanlız değilsin asla..benimde bugün idrar yollarında enfeksiyon çıktı yarın tetkiklere giricem ve antibiyotiğe başlıyacağım..hepsi bebeklerimizin iyi olması için bu yüzden sen ne kadar iyi olursan bebeğinde iyi olur..güzel şeyler düşün güzellikler seni bulsun..Ayrıca tetenoz aşısı içinde 20.haftada yapılıyor.Sağlık ocakları yapıyor ve aile doktorum 2 doz yapılacağını söyledi en son 11 yıl önce oğluma hamileyken yaptırmıştım dedim o zaman 2 doz yapacağız dedi..Çarşamba günüde ayrıntılı ultrasona giriyorum umarım iyi şeyler olur...senin bebeğin 19.haftada hala cinsiyetini göstermediyse bence kızdır:) Benim oğlan 3.ayda daha doktorum anlamıştı....hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorummm...
canım senin yaşadıklarının farklı versiyonlarını yaşıyorum ben de, 6.haftamdan beri sıkıntılar içindeyim; her gün yeni bir şey çıktı (çok şükür atlatılamaz problemler değildi hiç biri ki seninkiler de öyle yalnızca bebeğin erken doğma tehlikesi hariç...) 5.ayımdayım hala midem bulanıyo kusmayı bi kaç hafta önce bıraktım, bir ay boyunca başağrısından çıldırdığım geceler günler oldu, midem hap kabul etmiyodu günde 10 kez kusuyodum, şimdilerde hala yemek yiyemediğim demir ilacını da bulantımdan alamadığım için kan değerlerim öyle bi düşmüş ki üç gece önce kalbim sıkıştı gözüm karardı oturduğum yerde sırılsıklam oldum ve tabiri caizse diğer aleme gittim geldim... Yolun yarısına geldik içini ferah tut, anne olmak herkes için aynı derecede kolay geçen bi süreç değil bu böyle. Sorunlarına derman olamıyorum belki amayalnız olmadığını bil sadece. 9 ayı hastanede geçirenleri düşünüp şükrediyorum, ayrıca ona sahip olunca "her şeye değer" diyeceğimizi iddia ediyo bütün anneler büyüyünce hepsini anlatıcam ona!!! dualarım seninle ve bütün hamilelerle...
selam kizlarrr mayis annesiyim ve sizden kidemliyim:)))
yurt disindan bebek urunleri var bi arkadasim getiriyo belki ilginizi ceker dedim:))
pembe bolerolu uclu takim 3-6 aylik 45 tl Eki Görüntüle 353878 Eki Görüntüle 353879 Eki Görüntüle 353880 Eki Görüntüle 353881 Eki Görüntüle 353882
tullu body sadece 2 adet 80cm-100cm 25tl
evet yan yana odalarda yatarmışız
iki tabak makarna yedim, nefes alamıyoruuuuum
ya ben?! beeen?!
selam kizlarrr mayis annesiyim ve sizden kidemliyim:)))
yurt disindan bebek urunleri var bi arkadasim getiriyo belki ilginizi ceker dedim:))
pembe bolerolu uclu takim 3-6 aylik 45 tl Eki Görüntüle 353878 Eki Görüntüle 353879 Eki Görüntüle 353880 Eki Görüntüle 353881 Eki Görüntüle 353882
tullu body sadece 2 adet 80cm-100cm 25tl
Eki Görüntüle 354101 Eki Görüntüle 354102 Eki Görüntüle 354103 teyzeleriiii cicişlerimizz nasıllll okulda öğrenci almış kızıma:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?