2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende kendim yapıyorum yada eşim yapıyor. Bazen çok acısa ve yakıyor bazense çok kolay oluyor. Sertleşme bende hiç olmadı ama hafif morarmalar oluyor. yapmadan önce 1-2 dakika buz koyuyorum, yavaş enjekte etmeye çalışıyorum ve kesinlikle ovmuyorum. Genelde göbekten yapıyorum. O gün dışarı çıktıysak eşim kolumdan vuruyor.

Son düzenleme:

kendin yapabilsen daha rahat edersin bence canım acıyı hissettiğin an yavaşlıyosun çünkü ve daha az acıyor ....bide beze olan yerler için bi kaba sıcak su koyuyorum ben pamuğu batırıp sıkıyorum beze olan yeri dairesel hareketlerle ovuyorum dağılıyo bezeler ..rabbim yardımcımız olsun sağ salim bizi yavrularımıza kavuştursun inşllah canım

ben de iğne yapıyorum. ben hala karnımdan yapıyorum. kendim yapıyorum, yavaşça acıtmadan. acıycak gibiyse sokmuyorum iğneyi oraya. göbek bölgesinin alt ve yan taraflarına yapıyorum. ilacı yavaş vermek önemli.inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi. bugün de tetanoz aşısı oldum.
kzılar gece kramplarınız var mı?magnezyum kullanılıyomuş bunun için. bacağıma giiryor benim. dün gece 2-3 kez oldu. ama kısa sürüyor.

inan seninkileri okuyunca içim daha bir rahatladı. gece bunları yazdıktan sonra baya oturdum elim karnımda onunla hem ağladım hem konuştum. allahım sesimi duymuş olucakki bugün biraz daha iyiyim. gece verdiğim ani doktor değiştirme kararımla sabah il merkezindeki hast gittim ve sonunda bebeğimin erkek olacağını öğrendim

cnm hepimizin gerçekten bazen ciddi sıkıntıları olabiliyor, dayanmaya calışıyoruz hepimiz. burası iyiki var diyorum o zaman en azından yalnız olmadığımızı anlıyoruz güçlü hissediyoruz kendimizi.

tüm annelerimizin sağlık içinde olmalarını diliyorum, hepinize iyi akşamlar. bugün erkek olduğumuzu öğrendik

merhaba simsekkiz öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah bende bir prenses bekliyorum ALLAH izin verirse inşallah kıyafetleri inceledim çok güzeller tüllü bady 20 tl demişsin hangisi üzerinde çiçek olanmı yoksa alt kısmı kırmızı tül olanmı birde bunları almak istesek nasıl temin edebiliriz şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…