- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.761
güle güle kullansın canım bebısın :) bende az once ınt baktım ama havale kabul etmedı sıte sınır oldum battanıye falan ekledım sepete 100 tl uzerı buyul bır hevesle ama olmadı moralım bozuldu kredı kartı kullanmıyoruz sınrıım bozuldu
çok saoö canım:))) olsun sende cıkarsın öyle alırsın ben yarın öyle yapıcam:)
işte bızım cıcıler ınsallah en yakın zamanda gelır oyle ceker yollarımEki Görüntüle 354166 Eki Görüntüle 354167 Eki Görüntüle 354168 Eki Görüntüle 354169 Eki Görüntüle 354170 Eki Görüntüle 354171
çok güzeller canım güle güle giysin pernsesin:)
ayy bunlar nasıl bişey yaaaa bayıldımmm çok güzellerrrr
merhaba simsekkiz öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah bende bir prenses bekliyorum ALLAH izin verirse inşallah kıyafetleri inceledim çok güzeller tüllü bady 20 tl demişsin hangisi üzerinde çiçek olanmı yoksa alt kısmı kırmızı tül olanmı birde bunları almak istesek nasıl temin edebiliriz şimdiden teşekkürler
merhaba simsekkiz öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah bende bir prenses bekliyorum ALLAH izin verirse inşallah kıyafetleri inceledim çok güzeller tüllü bady 20 tl demişsin hangisi üzerinde çiçek olanmı yoksa alt kısmı kırmızı tül olanmı birde bunları almak istesek nasıl temin edebiliriz şimdiden teşekkürler
senin sonucun nasıl çıkmıştı neden gerek görüyorsun?acaba toksoplazma testini her ay tekrarlamak gerekir mi, çok tehlikeliymiş:44:
günaydın hamişler gerçi kimsecikler yok burada sayfalarımız ilerlemıyor artık
günaydın hanımlar herkese güzel bir haftasonu dilerim
2 aylıkken yaptırmıştım, doktorum bir sefere mahsus demişti testler için. ama değerler sınıra yakın çıkarsa belki tekrarlamak gerekir..:44:acaba toksoplazma testini her ay tekrarlamak gerekir mi, çok tehlikeliymiş:44:
herkese günaydınnn!! oh yaa haftasonunu seviyorum. saat çalınca değil de canın isteyince kalkmak ne güzel bişeyee kimsecikler yok gibi?? gerçekten artık sayfalarımız eskisi gibi ilerlemiyor sanırım herkes diğer açtıkları gruba kaydoldu oradan yazışıyor burayı ihmal etti herkes ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?