2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok saoö canım:))) olsun sende cıkarsın öyle alırsın ben yarın öyle yapıcam:)

sevgili angel 1610 urunlerden almak istersen bana ozelden mesaj at ben senide severek irtibatlandiririm:)))

sevgili angel 1610 cook tesekkurler hepimiz insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz...urunlerden almak istersen bana ozelden mesaj at ben senide severek irtibatlandiririm:))

Günaydınlarrrr bizde kızımla geldik,hafta sonu folklör kursu veriyorum henüz zorlanmıyorum ama 1 ay sonra bırakmak zorunda kalırım heralde...Hoplayıp zıplamıyorum ama çok hepinizi öpüyorum birazdan başlıycaz çalışmaya fırsat buldukça takip edicem forumu...

herkese günaydınnn!! oh yaa haftasonunu seviyorum. saat çalınca değil de canın isteyince kalkmak ne güzel bişey ee kimsecikler yok gibi?? gerçekten artık sayfalarımız eskisi gibi ilerlemiyor sanırım herkes diğer açtıkları gruba kaydoldu oradan yazışıyor burayı ihmal etti herkes ..

acaba toksoplazma testini her ay tekrarlamak gerekir mi, çok tehlikeliymiş:44:
2 aylıkken yaptırmıştım, doktorum bir sefere mahsus demişti testler için. ama değerler sınıra yakın çıkarsa belki tekrarlamak gerekir..:44:

bence de çoğunluk diğer grupta, o yüzden tenhalaştı burası. eski tadı yok

merhaba hanımlar siteye giremiyorum sanırım bilg.problem var takılıp kalıyor. herkes iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…