- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.781
benım gıbı olanınız var mı merak edıyorum doktorum 12 haftaık ıken kıza benzıyor dedı 15 haftalıkta sankı cıkıntı var ama %51 erkek gıbı sankı dedı tam emın olamadı heralde bunun gıbı durum yasayanınız oldu mu
2 aylıkken yaptırmıştım, doktorum bir sefere mahsus demişti testler için. ama değerler sınıra yakın çıkarsa belki tekrarlamak gerekir..:44:
bence de çoğunluk diğer grupta, o yüzden tenhalaştı burası. eski tadı yok
Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben ve oglum iyiyiz bugun oglumu gordum kocaman olmus ellerini yanaginin altina almisti. Dr teyzesi herseyi gayet iyi hareketleride iyi hatta fazla hareketli masaallah dedi :))) ayyy yavruumm hareketli olsun hep ins
canım gözün aydn ne güzel insan hiçayıramıyor gözlerini ultrason ekranından dimi?maşallah oğluşuna biz de haftaya cuma gidiyoruz artık 6 gün kaldı sevgilimi görmeme
ben de sabırsızlıkla bekliyorum vallabugün kimse girmemiş herkes işte güçte heralde ben de yeni gelebildim.
Evet bugun pek yogunluk yok ee haftasonu herkes kocisiyledir :)
ben de sabırsızlıkla bekliyorum vallabugün kimse girmemiş herkes işte güçte heralde ben de yeni gelebildim.
canım özelim kapalı yazamıyorum burdan bilgi veriyim sakıncası yoksa doktorum aylin totan özel muayenehanesi yok sincan lokman hekim hastanesinde ben kızımıda orada dogum yapmıştım hiç bir sorun olmadı personel çok iyi davranıyor telefonla hastaneden doktorun adını söyleyerek randevu alıyorsun ssk lı isen muayene 35 deilsen 65 tl .dokda yapıyorlartor seni testler için falan yönlendiriyor herşeyi orada yapıyorlar..daha fazla ayrıntı istersen ben buralardayım...unutmadan ayrıntılı içinde 23. haftaya kadar alıyorlar ücretide 112 tl
ya benim sol tarafımda bi ağrı giriyor dün akşamdan beri kramp gibi ama wc ye gidince hafifliyor 20.haftamızdayız endişelenmelimiyim bilemiyorum
merhabaa. bende de 13 haftalık iken % 70 erkek gibi dedi. geçen hafta ki kontrolde sanki kız gibi geldi dedi, emin olamadı. kordon kapattı, göremedik. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama 3 kişi rüyasında erkek diye gördü. benimde içime sanki kız gibi doğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?