2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benım gıbı olanınız var mı merak edıyorum doktorum 12 haftaık ıken kıza benzıyor dedı 15 haftalıkta sankı cıkıntı var ama %51 erkek gıbı sankı dedı tam emın olamadı heralde bunun gıbı durum yasayanınız oldu mu

merhabaa. bende de 13 haftalık iken % 70 erkek gibi dedi. geçen hafta ki kontrolde sanki kız gibi geldi dedi, emin olamadı. kordon kapattı, göremedik. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama 3 kişi rüyasında erkek diye gördü. benimde içime sanki kız gibi doğuyor.

Bende bir kaç gündür diyorum neden sayfalar ilerlemiyor herkesler nerde diyee diğer grup dediğiniz nedir ?? bir ara yazışmalarda face den bahsedilmil sonra uyarı alınmıştı oraya mı gittiler... üzüldüm

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben ve oglum iyiyiz bugun oglumu gordum kocaman olmus ellerini yanaginin altina almisti. Dr teyzesi herseyi gayet iyi hareketleride iyi hatta fazla hareketli masaallah dedi :))) ayyy yavruumm hareketli olsun hep ins

herkese iyi akşamlar kızlar tüm gün hiç bakamadım nete sabah erkenden kalktım dün çok uykum gelip saat 10da sızmıştım çünkü çamaşırlarımı yıkadım astım, yemeğimi yaptım sonra biraz şekerleme yaptım az önce kek yaptım fırına verdim şimdi biraz oturdum bakayım dedim neler olmuş ne var ne yok tenha gibi sanırım haftasonu diye. kocacım gelmeden bir de çorba yapayım diyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben ve oglum iyiyiz bugun oglumu gordum kocaman olmus ellerini yanaginin altina almisti. Dr teyzesi herseyi gayet iyi hareketleride iyi hatta fazla hareketli masaallah dedi :))) ayyy yavruumm hareketli olsun hep ins

canım gözün aydn ne güzel insan hiçayıramıyor gözlerini ultrason ekranından dimi?maşallah oğluşuna biz de haftaya cuma gidiyoruz artık 6 gün kaldı sevgilimi görmeme

canım gözün aydn ne güzel insan hiçayıramıyor gözlerini ultrason ekranından dimi?maşallah oğluşuna biz de haftaya cuma gidiyoruz artık 6 gün kaldı sevgilimi görmeme

Gercekten oyle o kade seker cikmis ki renklide bakio dr ama foto siyah beyaz cikio ama o kadar belirgin ki artik :) simdiden 3 hafta gelsin buran once diom :)

ben de sabırsızlıkla bekliyorum valla bugün kimse girmemiş herkes işte güçte heralde ben de yeni gelebildim.

ben de sabırsızlıkla bekliyorum valla bugün kimse girmemiş herkes işte güçte heralde ben de yeni gelebildim.

canım özelim kapalı yazamıyorum burdan bilgi veriyim sakıncası yoksa doktorum aylin totan özel muayenehanesi yok sincan lokman hekim hastanesinde ben kızımıda orada dogum yapmıştım hiç bir sorun olmadı personel çok iyi davranıyor telefonla hastaneden doktorun adını söyleyerek randevu alıyorsun ssk lı isen muayene 35 deilsen 65 tl .dokda yapıyorlartor seni testler için falan yönlendiriyor herşeyi orada yapıyorlar..daha fazla ayrıntı istersen ben buralardayım...unutmadan ayrıntılı içinde 23. haftaya kadar alıyorlar ücretide 112 tl

ya benim sol tarafımda bi ağrı giriyor dün akşamdan beri kramp gibi ama wc ye gidince hafifliyor 20.haftamızdayız endişelenmelimiyim bilemiyorum

tamam canım çok sağol bilgi için ama sincandaysa bize çok uzakmış yine de teşekkür ederim

ya benim sol tarafımda bi ağrı giriyor dün akşamdan beri kramp gibi ama wc ye gidince hafifliyor 20.haftamızdayız endişelenmelimiyim bilemiyorum

canım normaldir yaa bazen gaz sıkışması bazen de ani hareketlerden rahimde sancı kramp oluyor ben de yaşıyorum zaman zaman sonra geçiyor

ben geldim diyecektim kiii kocam yoruldum dememe rağmen köye gidip gelelim diyooo jeneratör almıştıkta götürelim geze geze gider geliriz diyo kızlar ben oldukça iyiyim kaynanam bana dün çok iyi baktı sağolsun:) 3'lü tarama sonucuda çok iyiymiş yani analı kızlı sağlıklıyızz:)) kızıma limangodan aldığım şirinler baskılı cicileri geldi ama artık diğerleride gelince hepsini bir paylaşayım dedim..başka gelişmeler aklıma gelmiyo ama kızım dün akşam coştu hareketlendi..sizide özledik ama şimdi çıkmalıyım öptük sizi prenses kızımın sevgili teyzelerii

hade bakalım hayırlısı elbette saglıklı olsun o yeter ama ınsan merak etmıyorda degıl :)ben ınsallah bu hafta ıcı gıdecem artık 18 +5 falan olacam gıttıgımde umarım bu sefer netleyebılır durumu darısı senın basına hepımız saglıkla alalım kucagımıza ...

gaz sıkısması ve yanlıs oturma anı kalkma falanda agrı yapıyor bence .. benımde ozellıkle agrı kalcamda bırıkıyor sankı kalcası agrıyan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…