- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.801
naber hayatım nasılsınnnnnnnslm canım buldum bak seni
nolsun ya hayatım bende 3 gun sonra kontrole gıdecegımmmm :) kesın cınsıyetıne baktıracagız sen ne zaman bktıracaksınnniyiyim canım bugun arkadaşım çaya geldi biraz yoruldum sen nasılsın
YOLLadım ozelden msj haberın olsunnhaftaya cumartesi gitcem inş. cinsiyeti belli olur artık.geçenlerde gittimde göstermedi ya
ben geldim diyecektim kiii kocam yoruldum dememe rağmen köye gidip gelelim diyooo jeneratör almıştıkta götürelim geze geze gider geliriz diyo kızlar ben oldukça iyiyim kaynanam bana dün çok iyi baktı sağolsun:) 3'lü tarama sonucuda çok iyiymiş yani analı kızlı sağlıklıyızz:)) kızıma limangodan aldığım şirinler baskılı cicileri geldi ama artık diğerleride gelince hepsini bir paylaşayım dedim..başka gelişmeler aklıma gelmiyo ama kızım dün akşam coştu hareketlendi..sizide özledik ama şimdi çıkmalıyım öptük sizi prenses kızımın sevgili teyzelerii
gaz sıkısması ve yanlıs oturma anı kalkma falanda agrı yapıyor bence .. benımde ozellıkle agrı kalcamda bırıkıyor sankı kalcası agrıyan var mı ?
canım iyileşmene sevindim çok şükür atlatmışsın iyi gezmelerya ben hiç hissedemez oldum kızımın hareketlerini bazen 2 günde bir çoook hafif hala tam kuvvetlice hissetmeye başlamadım benim gibi olan var mı?
evet canım bende hıssedıyorum hemde uzun suredır cok guzel bır duygu
canım iyileşmene sevindim çok şükür atlatmışsın iyi gezmelerya ben hiç hissedemez oldum kızımın hareketlerini bazen 2 günde bir çoook hafif hala tam kuvvetlice hissetmeye başlamadım benim gibi olan var mı?
evet canım bende hıssedıyorum hemde uzun suredır cok guzel bır duygu
işte beksucum ben tam hissedemiyormuşum gibi geliyor üzülüyorum kimileri 20 hafta dolunca daha iyi hisssetmeye başlarmış belki bir hafta sonra daha iyi hissedeceğim diye bekliyorum
selamm kızlarrr biz geldik bugün baya gezdik tozduk ama çok yorulduk kızımıza ciciler aldık atıcam şimdi sizlere:)
ayy canım ne iyi etmişsiniz valla hani görelim ne ciciler almışsın
selamm kızlarrr biz geldik bugün baya gezdik tozduk ama çok yorulduk kızımıza ciciler aldık atıcam şimdi sizlere:)
olmuyo sinir oldum
tek tek dene dıyecegım ama kk da sorun vardır belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?