2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben ve oglum iyiyiz bugun oglumu gordum kocaman olmus ellerini yanaginin altina almisti. Dr teyzesi herseyi gayet iyi hareketleride iyi hatta fazla hareketli masaallah dedi :))) ayyy yavruumm hareketli olsun hep ins

ayyy çok sevindim canım hareketli olması güzel bişey canım gözün aydın:)

ben dün ve önceki gün hastaydım bugünde dışarılardaydık gelemedim tabi..kendime gelip toparlanma sürem oldu tabi buda:)oldukça iş yapmışsın sende walla canım ben gezmekten yoruldum mutfak dağınığını kocam toparlıyo bugünlük sağolsun:)

ya benim sol tarafımda bi ağrı giriyor dün akşamdan beri kramp gibi ama wc ye gidince hafifliyor 20.haftamızdayız endişelenmelimiyim bilemiyorum

canım bendede oldu bu bende çok sık olunca telaşla doktorumu aramıştım ve oda bana kanama varmı diye sordu kanama olmadıkça sorun yok ama istirahat et kendini yorma ama korkma bi sıkıntı olmaz demişti canım sonrada azaldı ama yine olabiliyo canım bolca dinlen ama telaş yapma

gaz sıkısması ve yanlıs oturma anı kalkma falanda agrı yapıyor bence .. benımde ozellıkle agrı kalcamda bırıkıyor sankı kalcası agrıyan var mı ?

gaz sıkışması berbat bişey canım bendede dün ilk kez oldu,kalçada ağrıyo belde,çünkü vücut şeklimiz sürekli değişerek belimiz çukurlaşıyo özellikle fazla ayakta kalmak fazla yürümek ve yamuk oturmakta oluyo normal yani canım..

selamm kızlarrr biz geldik bugün baya gezdik tozduk ama çok yorulduk kızımıza ciciler aldık atıcam şimdi sizlere:)

olmuyo sinir oldum

hizliresim.com dene canım

şunlara bakınnnn

negüzeller bunlar yeşil:)) bu arada kızlar yeşilimsi benim kardeşim kendisi ağustos annesi inşallah:)

bunlar çok güzel bende çok beğendimm..bu arada 2 kardeş ne güzel aynı heyecanları paylaşıyosunuz:)

evet canım çok güzel bişey hem teyze hem anne olucaz nasipse :))

canım hepsi çok güzeller maşallah
Rabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
evet bu akşam pek bi sessiz
iyi geceler herkese

çok saol canım allah hepimize iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin canım ama senin şu çoraplardan kalmamış nette bidaha görürseniz haber verirsiniz dimi çok üzüldüm(((

senin sonucun nasıl çıkmıştı neden gerek görüyorsun?

benim toksoplazma sonucum negatif çıkmıştı ama hamileliğin sonuna kadar yakalanma ihtimalimiz var sonuçta. az yıkanmış sebzeler, tam pişmemiş et.. bunlardan geçebiliyormuş ve çok tehlikeli bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…