- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.821
yok canım hiç açılmıyo sonra denicem artık
gunun guzel gectıyse sorun yok canım sonra eklersın
ne şanlısınız benım kardeslerımle aramda cok yas var cok guzel bır sey
bizim 1 yaş var canım aramızda ama kendisi baya bi önce evlendi benden:)
benım kardesler unı ogrencısı kucukler yanı ıkısı okuyor onlarlar bırıyle 5 dıgerıyle 6 yas var aramızda en kucuk efe beyle zaten 23 yas var aramıda
maşallah canım sizde varmış fark:)
Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben ve oglum iyiyiz bugun oglumu gordum kocaman olmus ellerini yanaginin altina almisti. Dr teyzesi herseyi gayet iyi hareketleride iyi hatta fazla hareketli masaallah dedi :))) ayyy yavruumm hareketli olsun hep ins
herkese iyi akşamlar kızlartüm gün hiç bakamadım nete sabah erkenden kalktım dün çok uykum gelip saat 10da sızmıştım çünkü çamaşırlarımı yıkadım astım, yemeğimi yaptım sonra biraz şekerleme yaptım az önce kek yaptım fırına verdim şimdi biraz oturdum bakayım dedim neler olmuş ne var ne yok tenha gibi sanırım haftasonu diye. kocacım gelmeden bir de çorba yapayım diyorum
ya benim sol tarafımda bi ağrı giriyor dün akşamdan beri kramp gibi ama wc ye gidince hafifliyor 20.haftamızdayız endişelenmelimiyim bilemiyorum
gaz sıkısması ve yanlıs oturma anı kalkma falanda agrı yapıyor bence .. benımde ozellıkle agrı kalcamda bırıkıyor sankı kalcası agrıyan var mı ?
canım iyileşmene sevindim çok şükür atlatmışsın iyi gezmelerya ben hiç hissedemez oldum kızımın hareketlerini bazen 2 günde bir çoook hafif hala tam kuvvetlice hissetmeye başlamadım benim gibi olan var mı?
benimkide kuvvetli değildi kelebek kanadı çırpınması gibiydi ama dün akşam ilk kez bana fazla geldi canım herkesin değişiyo kafana takma bence
benim de bazen oluyor canım kalça ağrısı kramp gibi
selamm kızlarrr biz geldik bugün baya gezdik tozduk ama çok yorulduk kızımıza ciciler aldık atıcam şimdi sizlere:)
olmuyo sinir oldum
negüzeller bunlar yeşil:)) bu arada kızlar yeşilimsi benim kardeşim kendisi ağustos annesi inşallah:)
ayyy çok sevindim canım hareketli olması güzel bişey canım gözün aydın:)
ben dün ve önceki gün hastaydım bugünde dışarılardaydık gelemedim tabi..kendime gelip toparlanma sürem oldu tabi buda:)oldukça iş yapmışsın sende walla canım ben gezmekten yoruldum mutfak dağınığını kocam toparlıyo bugünlük sağolsun:)
canım bendede oldu bu bende çok sık olunca telaşla doktorumu aramıştım ve oda bana kanama varmı diye sordu kanama olmadıkça sorun yok ama istirahat et kendini yorma ama korkma bi sıkıntı olmaz demişti canım sonrada azaldı ama yine olabiliyo canım bolca dinlen ama telaş yapma
gaz sıkışması berbat bişey canım bendede dün ilk kez oldu,kalçada ağrıyo belde,çünkü vücut şeklimiz sürekli değişerek belimiz çukurlaşıyo özellikle fazla ayakta kalmak fazla yürümek ve yamuk oturmakta oluyo normal yani canım..
hizliresim.com dene canım
bunlar çok güzel bende çok beğendimm..bu arada 2 kardeş ne güzel aynı heyecanları paylaşıyosunuz:)
cok cıcıleer canım gule gule kullansın kızın
canım ben bittim bunlara süperlerrrrrrrrrrrr!!!! çok ciciler seninle zevklerimiz çok uyuyo canım bayıldım hepsine:)
ay bu arada kızımda beğendi galiba cicileri bak coştu resmen şuan
canım hepsi çok güzeller maşallah
Rabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
evet bu akşam pek bi sessiz
iyi geceler herkese
2 aylıkken yaptırmıştım, doktorum bir sefere mahsus demişti testler için. ama değerler sınıra yakın çıkarsa belki tekrarlamak gerekir..:44:[/FONT
bence de çoğunluk diğer grupta, o yüzden tenhalaştı burası. eski tadı yok
senin sonucun nasıl çıkmıştı neden gerek görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?