- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #16.841
negüzeller bunlar yeşil:)) bu arada kızlar yeşilimsi benim kardeşim kendisi ağustos annesi inşallah:)
[ kızlar oldumu bilmiyorummmm:))
benim toksoplazma sonucum negatif çıkmıştı ama hamileliğin sonuna kadar yakalanma ihtimalimiz var sonuçta. az yıkanmış sebzeler, tam pişmemiş et.. bunlardan geçebiliyormuş ve çok tehlikeli bebek için
çok saol canım allah hepimize iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin canım ama senin şu çoraplardan kalmamış nette bidaha görürseniz haber verirsiniz dimi çok üzüldüm(((
canım bol su ve nemlendirkızlar günaydın
benim yüzüm gögüslerim pul dökülüyor sizde de varmı böyle sorunlar canım çok sıkılıyor ya ,kırmızı kırmızı da iz kalıyor =(
2 aylıkken yaptırmıştım, doktorum bir sefere mahsus demişti testler için. ama değerler sınıra yakın çıkarsa belki tekrarlamak gerekir..:44:
bence de çoğunluk diğer grupta, o yüzden tenhalaştı burası. eski tadı yok
diğer grup ne diye sorsam:S ben kaçırdım mı yoksa belli kişiler mi giriyo :44:
hiççç nolsun 2 gun sonra bebegımı ultrasonda gormenın hayalıyle kavruluyorummm :) sen nasılsın bebek nasıll?slm kızlar nabersiniz
slm kızlar...
Haftasonu pek giremedim ama yazdıklarınızı okudum...Herkes grubun sessizliğinden bahsetmiş ve diğer grupta olduklarını söylemişler ama 2 gündür orada da kimse yokmuş orada da kimsenin olmadığını söyleyen anneler var...Yani anlaşılan anneler ve bebişleri kocalarıyla bol bol gezmiş bu haftasonu.
hly7 canım doktorunu degıs bencede o kdr paraya mantıksız ıcın bıle rahat degıldır bende ayrıntılı ultrason ıcın hafta sonu gıdım dıyorum ama erken mı olur bılemedım sımdı tam 20 haftalıkken gıdılıyor dı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?