2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şunlara bakınnnn

çok tatlı bunlar yaaaa ama bu tarz pijamalar çok pahalı oluyor kızlar 60-70 TL yaa bana mı çok geliyor bilmiyorum ki bu fiyatlar bence uçuk. Burada mağazalarda da çok güzel modeller var ama o kadar para verilir mi sizce bipijamaya

negüzeller bunlar yeşil:)) bu arada kızlar yeşilimsi benim kardeşim kendisi ağustos annesi inşallah:)

aaa ciddi misin yaa ne güzel maşallah ikinize de o zaman bebiklerinizi de kardeş gibi büyütürsünüz artık hatta ikincilere de aynı anda hamile kalın ooh tadından yenmez
[ kızlar oldumu bilmiyorummmm:))

canım ekleyemedin ekleyemedin ama sonunda dev boyutlarda eklemişsin hepi çoook güzeller hele o minik fener forması çok sevimliydi güle güle giysin

benim toksoplazma sonucum negatif çıkmıştı ama hamileliğin sonuna kadar yakalanma ihtimalimiz var sonuçta. az yıkanmış sebzeler, tam pişmemiş et.. bunlardan geçebiliyormuş ve çok tehlikeli bebek için

bende de rubella negatifti kızamıkçıkmış.

kızlar günaydın

benim yüzüm gögüslerim pul dökülüyor sizde de varmı böyle sorunlar canım çok sıkılıyor ya ,kırmızı kırmızı da iz kalıyor =(

günaydın bebeısımın tatlı teyzeleriiiii güzel bır haftasonu gecırmemızı dılıyorum bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpuüyoluuuuussss sizziiiiii

diğer grup ne diye sorsam:S ben kaçırdım mı yoksa belli kişiler mi giriyo :44:

luxxor canım kıyafeetlerinize bayıldım güzel günlerde giysin inşallah...
pijamalarda cok güzel ama pahalı gerçekten ama fiyatlarda o civarda ...

çarşamba gübü ayrıntılıya gideceğim ama çok korkuyorum umarım bir problem çıkmaz....

merak ettım kızlar burda olan bır kac kısı baska bır yerde mı konusmaya karar vermıs anlamadım olayı bılen varsa benı aydınlatırsa sevınırım

slm kızlar...
Haftasonu pek giremedim ama yazdıklarınızı okudum...Herkes grubun sessizliğinden bahsetmiş ve diğer grupta olduklarını söylemişler ama 2 gündür orada da kimse yokmuş orada da kimsenin olmadığını söyleyen anneler var...Yani anlaşılan anneler ve bebişleri kocalarıyla bol bol gezmiş bu haftasonu.

/u/t/30m7k.jpg[/img][/url]
kızlar oldumu bilmiyorummmm:))

çok güzeller canım benim..sağlıkla kullanın inşallah.. pınarcım ayrıca benim kanım sana boşuna kaynamamış demekkkkkkkkkk FENERBAHÇE aşk çekmiş demekk

şekerlerimmm cuma doktordan gelince size yazamadım kusura bakmayın..fırsatım olmadı yorgundum yemek falan.. c.tesi sabah kahvaltıya misafirim gelcekti hazırlık bilmem ne ... 3 te gittiler bizde anneme gittik ordan kaynanamlara gittik orda kaldık anca akşam geldik yemek falan anca oturdum...kızımdan haberler şöyleeee

maşallahh yavrum gayet iyi gelişiimi kilosu (350gr) herşeyi haftasıyla uyumlu gidiyo dedi..yanlız sinirlerimi doktorum bozdu ve bırakma kararı aldım..şöyleki ;

normalde ayrıntılı ultrason zamanım ya..hani size dedim herhalde kendi yapacak ayrıntılıyı bilmiyorum makinasını dedim..meğerse adam beni normal muayeneye çağırmış 5dk için 150 tela bayıldım ve sinir oldum.. çünkü ben dedimki ayrıntılı olmaycaksa ben yaptırayım başka yerde geleyim.. beni hem kendi yönlendirdiği yere gitmemi istiyo 350 tl..hem de 150 tl boşa gidecek kontrol muayenesi için çağırmadı bana 6hafta sonra gel diyo..bnde sinir oldum çok beni gereksiz yere çağırdığı ve 5 dk baktığı için.. inanın bi kafasını bi karnını ölçtü bi bana gösterdi elini bacağını o kadar yane..ben de eşim de kızdık kesin değiştirme kararı aldık.. şimdi başka yere gidicem ayrıntılı yaptırcam sonra doktor bulcam kendime medipole geçebilirm yüksek ihtimal..böyle yanii..ama yavrum bana poz verdi resmen yüzünü döndü elini de göbüşünün üstüne koydu yavrum çok tatlıydııı maşallahhhh

hafta sonu bi kaç bişi daha aldım yavruma ciciler topiğine ekliyorum şimdiii bu haftasonu da modokoya gidip yavruma oda bakıcaz fikir edinme amaçlııı

bankemcım dıger grup neresı ?

hly7 canım doktorunu degıs bencede o kdr paraya mantıksız ıcın bıle rahat degıldır bende ayrıntılı ultrason ıcın hafta sonu gıdım dıyorum ama erken mı olur bılemedım sımdı tam 20 haftalıkken gıdılıyor dı mı

aynen canımm bana deseki normal muayne olcan 22.haftanda da ayrıntılı olcan..anlarım ama beni resmen enayi yerine koydular..nyse değiştiriyorum zaten kesin..canım haftaya git bnce daha iyi görürsüünüz herşeyini.. 20-24 arası ama en ideali 22. haftaymışş..bakalım ben bu hafta değilde haftaya gideyim diyorum meleksenin gittiği yere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…