- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.161
hafta sonu ozel hastane bulduk çizrede oraya gıdecegız 19+5 oluyor o zaman acaba erken mı dıyorum o zaman canım hıc karar veremıyorum amnıyo sonucum da cıkmadı takmıyorum onu ya dusunmuyorumartık ıyı gelecek emınım
canım arkadaş seçimi yapılmadı. gönderebildikleri herkese davet gönderdiler. bana özelden mail adresini atarsan sana da davet gönderirim.
burda bir gün konuştuk oraya geçersek daha rahat sohbet ederiz, sayfaları takip etmek zor oluyor diye. konuşulduğu gün hepimizin hesabı engellendi.
o yüzden birdaha konuşma imkanımız kalmadı. reklama giriyormuş. burda olan herkes haberdar oldu ama sen olmadığın için görmemişsin. insanların fotoğraf ve videolarını yayınlayabildikleri popüler bir sosyal paylaşım sitesi. bilmem anlatabildim mi :)
canım bence erken olmaz ya 2 günden ne olacak ki, sonuçta oluştu bebişinin organları. ultrasonda da aynı mı günün
tesekkur canım
ya ben bılmıyordum kı baska grup tutturmuslar gıdıyorlar bende anlamadım ne zaman gırsem konu aynı olunca
kızlar bu konuyu çok fazla konuşmayalım bence de yine uyarı falan almayalım
kızlar ben işe gidiyorum, sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
su an anladım canım ınsanlar ozgur ya nerde ısterse orada konusur kıme ne ıyı yapmıssınız
kolay gelsın sana canım
berkus detaylı içinmi erken diye sordun19+5 i bilmiyorum ama eger onun içinse benim doktorumun önerisi 21. haftada gitmek ne erken gitmiş olursun dedi nede gec o nedenle haftaya gideceyim ben bence sende doktoruna danıs en uygun zaman ne zaman derse o zaman git cunku gelişimine bakıyolar bebeğin. hem 21. haftada daha buyumus olur kime benzediğini daha ne görürsünüz bence :)
berkus detaylı içinmi erken diye sordun19+5 i bilmiyorum ama eger onun içinse benim doktorumun önerisi 21. haftada gitmek ne erken gitmiş olursun dedi nede gec o nedenle haftaya gideceyim ben bence sende doktoruna danıs en uygun zaman ne zaman derse o zaman git cunku gelişimine bakıyolar bebeğin. hem 21. haftada daha buyumus olur kime benzediğini daha ne görürsünüz bence :)
sağol canım, çıkamadım bir türlü :)
senin bilgin var mı canım ayrıntılı da 3 boyutlu mu oluyor acaba
evet canım onun ıcın dıyorum aslında haklısın hem o zaman amnıyo sonucumuz da cıkmıs oluyor bulundugum ılcede kı dr ızne gıtmıs bızde baska bır ılceye gıdecegız bunun ıcın zaten burda yapmıyoruz dedı dr o kdr uzun sure bakamam dedı bana haftaya gıdım o zaman ben en ıyısı dedıgın gıbı buyumus olur bebısım
evet canım onun ıcın dıyorum aslında haklısın hem o zaman amnıyo sonucumuz da cıkmıs oluyor bulundugum ılcede kı dr ızne gıtmıs bızde baska bır ılceye gıdecegız bunun ıcın zaten burda yapmıyoruz dedı dr o kdr uzun sure bakamam dedı bana haftaya gıdım o zaman ben en ıyısı dedıgın gıbı buyumus olur bebısım
evet canım 3 boyutlu ve renkli oluyor . ınanılmz birşey 2 li testi yaptırdıgım yerdeki doktorla ıyı anlaşmıstım o seklıyle sonunda 3 boyutluda da göstermişti bana uzaylı ET gibiydi :) birde yenisi cıkmıs 4 boyutlu o nasıl bilmiyorum ama .
doğru dediniz kızlar benim bebişim 1 hafta önden gidiyor SATa göre bana dr. ondan bu hafta demiştir sanırım
Herkeslere günaydın kızlaaarbize de bugün idari izin verilmiş sağolsun vali amcamız hamile bayanlara izin vermiş. sabah sabah pek mutlu oldum çünkü zaten gidilecek gibi değil resmen kara kış dün öğlenden beri aralıksız kar yğışı var. Benim de kızımı görmeme 2 gün kaldı cuma gününü iple çekiyorum. Aynı gün sağlık ocağına da kayıt yaptıracağım artık. Sizler nasılsınız ne var ne yok?
Herkeslere günaydın kızlaaarbize de bugün idari izin verilmiş sağolsun vali amcamız hamile bayanlara izin vermiş. sabah sabah pek mutlu oldum çünkü zaten gidilecek gibi değil resmen kara kış dün öğlenden beri aralıksız kar yğışı var. Benim de kızımı görmeme 2 gün kaldı cuma gününü iple çekiyorum. Aynı gün sağlık ocağına da kayıt yaptıracağım artık. Sizler nasılsınız ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?