2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese
burasıda bembeyaz gece çok yağmış okullaar tatil hamilelere tatil falan yok ama müdürüm allahtan bana da izin verdide şu kar da yürüyerek işe gitmekten kurtuldum, gerçi bir aydır böle burası ...daha da ne zaman kalkacak kar bılmıyorum arabayıda cıkaramıyoruz mecburen yürüyerek gidiyorum çok şükür ki kayıp düşmek giibi bir vukuatım olmadı şimdiye kadar...
cuma günü bende ayrıntılıya gideceğim ama çok endişeliyim bir problem çıkmaz umarım....

canım senın kı kac haftalıkdı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

naasılsınız şekerlerrr ve annelerinden daha şeker yavrularıııı

biz bugün kızımlaa hiçççç evde durmaya niyetli değiliz... birazdan kahvaltımızı edecez..sonra süslencez püslencez atcaz kendimizzi dışarı biraz avm falan gezcezz kızıma ciciler alıcamm ohhhh

yetti garii sıkıldım daraldım valla

1 saat falan daha burdayımm sonraaaaaa hly

ohh ohh gez canım kızını gezdır cıcıler bak bızımde fıkrımız olur bende netten aldım chıcco dan henuz gelmedı kargom geldıgınde cıcılerı eklersın

Günaydın:)

Biraz geçmişe baktım da; tek bişi söylemek istiyorum bu konu hakkında:
Sanal dünyayı bırakın, her gün bu platformdaki biz, 2012 Temmuz anneleri bir araya gelsek, görüşsek ama hergün...!
Yine de buradan vazgeçilmez. Burası bizi bir araya getiren, büyüten yer.

O yüzden ne seçilme, ne unutulma ne de başka bir durum söz konusu değil.
Beraber büyüyoruz hepsi bu...

eşimi gönderdim şimdi bu karda yaa yazık tabi onlar tatil matil dinlemiyor:26:

aa beksuu annen 4 sene önce ultrasona girdi derken 4 yaşında kardeşin yok dimi? yoksa normal muayenede mi girdi o ultrasona

Ayy ne güzel bol bol dinlenin bebişinle

evet canım ya çok şükür ama dinleneceğimi sanmam hafta içi halledemediğim bir ton iş birikiyor evde onlara girişiyorum hemen fırsat bulunca mesela bugün çamaşır yıkarım sanırım bir de bazı yerleri süpürgeye tutarım ütü var

evet hapşucum çok iyi oldu ben iyiyim çok şükür sırt bel ağrılarım da geçti çok şükür o düzenli aralıklarla ayağa kalkıp dolanmaya dikkat ediyorum bir de geceleri iki minik yastık daha alıyorum birini göbeğimin altına doğru birini bacak araa koyuyorum çok rahat ettim öyle yatınca. Kızım da iyi sanırım teyzesi ben daha net hissedemediğim için bilemiyorum Allaha emanet yavrum takılıo içerde

Luxor 10 dakika sınırıma takıldım mesaj atacağım sanabirazdan

tamam canım

günaydın canım oh ne güzel sen de tatilsin iyi olmuş valla hangi ildeydin sen tatlım?

ohh ohh gez canım kızını gezdır cıcıler bak bızımde fıkrımız olur bende netten aldım chıcco dan henuz gelmedı kargom geldıgınde cıcılerı eklersın

valla bakmıcam sadece alıcam işte ohhh kırcam sincirleri senin cicileride bekliyoruz canım

şekerimmm valla resmen edebiyatı parçalamışsınnn seniii ayaktaa ve katılıyorummmmmmm

bosverın kızlar o konuyu ben bılmedıgım ıcın konu acıldı ısteyen ıstedıgı gıbı hareket etmelı cıcılerı bı ara yuklemıstık ama gelsın tekrar yukleyecegım canım

Sinopee canım içini ferah tut bişey çıkmaz merak etme Bebişini göreceğini düşün hareketlerini düşün belki sana gülümser bile

Ne doğru söz kesinlikle haklısın

Ne güzel düşünmüşsünüz bizim yerimize de gezin. Çok yorulmayın ama Aldığın cicilerin rasminide koymayı unutma annesi olurmu

günaydın canım oh ne güzel sen de tatilsin iyi olmuş valla hangi ildeydin sen tatlım?

evet canım ohh bana da tatil iyi oluyomuş böle tatil harici evde olmak....
eşimi gönderdikten sonra yatağımı düzeltim , dolabımı boşalttım artık içine giremediğim kıyafetlerimi kaldırdım çamaşır attım makineye şimdiden birsürü iş hallettim,biraz da hamişlerime bakayım kim ne yapıyor dedim...

günaydın kızlar

dün aşı olduk kolum mosmor oldu ve çok ağrıyor
ayy ben iyice korktum bu aşıdan yaa :26:geçmiş olsun canım bari sağ koluma yaptırayım da genelde sola yatarım ben

hülya firarda olcak yani bugüniyi gezmeler
çok güzel yazmışsın tatlım haklısın

ayy o konuyu hiç açmaa ben hamilelikten önce başlamıştım kilo almaya 36 beden 8 tane kumaş pantoonumdan katlayıp kaldırıken, vazgeçerken içim cız etti yaa umarım bir gün onların içine girmek nasip olur yeniden kendimi bildim bileli 45 kiloyu pek geçmemiştim boyum 1.55, evlendiğimde 44tüm hamile kaldığımda 52ydim düşün. Şimdi 57 olmuşum 5 kilo almışım ama olsun bebişler sağlıklı olsun da kilo bu alınır da verilir de

luxxor canım benim kilodan hiç bahsetme , 52 ,57 kilo nedirki ..ben baya bir kilolu hamile kaldım ve kilo almama engel olamıyorum daha dogrusu fazla aldım bu zamana kadar bikaç kiloyla halletsem dıyordum ama 5-6 kilo aldım bile şimdiden.. korkum kiloda değil aslında bu zamana kadar halledememişim şimdi bişey yapamam zatende kıloya baglı şeker veya tansıyon problemımım olmasından korkuyorum....

ya kızlar

karaçikolatayı tanıyan var mı ?

hed,yeleşmede bana çıktı ama girmiyor sanırım artık foruma , özelden mesaj attım ama cevap yok

tanıyan varsa haber verebilirmi =)

Benimde ufak ufak başlamam lazım bu işlere ayyy hamile iken ne de zor geliyor insana bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…