2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilk hamilelikse bi de bi sürü etken var hissetmek için. zayıf kadınlar kilolulara göre daha erken hissediyormuş hareketleri. plesantanın konumu da çok önemli. ön taraftaysa bebeğin eşi, yine hissetmek zor. bence kendini dinlemeye devam et. her an herşey olabilir..

yaptıranlar bir elin parmağını aşmaz bence.. çoğunluk daha yaptırmadı. ben de bunların içindeyim. 18-23 haftalar arası yapılıyor rutinde. en ideali 22. haftaymış dediğin gibi. organ ve azaların oluşumu ve görüntülenmesi açısından. aslında daha geç de yapılabilir. ama bazı rahatsızlıkların bu safhada belirlenebilmesiyle gebelik 24. haftaya kadar sonlandırılabiliyor. mesela down sendromu durumu. ama Allah korusun, öyle bi durumumuz yok. doktorum 24e kadar gidebilirsin dedi bana. ben de 23ün başında gidicem inş..

canım benim yaa işte ne bileyim herkesin kendisini iyi hisettiği birr kilo vardır ben de ondan dolayı dedim boyum kısa olduğu için bende en ufak 1-2 kilo bile çok belli oluyor senin boyun kaç?
ya kızlar

karaçikolatayı tanıyan var mı ?

hed,yeleşmede bana çıktı ama girmiyor sanırım artık foruma , özelden mesaj attım ama cevap yok

tanıyan varsa haber verebilirmi =)

ben tanımıyorum:26: ya aslında böyle birkaç arkadaş daha var eşinden haber alamayan hediyelşecek arkadaşlardan, aynı durumda olanlar birbiriyle irtibatlaşıp hediyeleşse bari

aa cena sen yazınca acaba benim de rahim retrovertti yani ters dönük o yüzden mi henüz hissedemiyorum ki?:26labilir bak hiç aklıma gelmemişti

bu haftalara kadar 3 ila 6 kilo alımı normal. ben de 21. haftadayım, yaklaşık 4 kilo aldım. doktoruma sorsan fazla der kontrol altında tutmak için ama hayır, normal bundan sonra da ayda 2 kilo alsak ortalama 8 kilo falan. sonuçta 12-13 kiloyla tamamlıyoruz hamileliği. normal yani. doğumda zaten 7-8 kilosu gidiyo. ben de bu hesapla bitirsem gebeliği kendimi tebrik ediceem ama dediğin gibi şeker ve tansiyon olmasın yeter. onların yanında 3-5 kilonun lafı mı olur!

:) inşallah bu hesap tutar canım ya...

neyse canım sağlıklıca doğsunlar da veririz hep birlikte doğumdan sonra emzirdikten sonra bu sefer de 2012 temmuz anneleri birlikte zayıflıyor topiği açarız

bu ıyı fıkır luxxorcum ama kımınde kılo kalmıyor komsum ıkı ay once dogum yaptı sezeryan su an karnı dumduz sadece poposu var maşallah nur topu gıbı erkek bebısı var vallahı napıon sen nasıl verdın dedım dıyet yapmıs bızde yaparız ne yanı

neyse canım sağlıklıca doğsunlar da veririz hep birlikte doğumdan sonra emzirdikten sonra bu sefer de 2012 temmuz anneleri birlikte zayıflıyor topiği açarız

Ayyy evet çok iyi fikir Bende işlerimi savsakladım biraz öğleden sonra uğramaya çalışırım yini öpüyorum güzel annişler sizi ve bebişlerinizi

ben kızımda 61 kiloyla hamile kaldım 74 le dogurdum. dogumdan 2 ay sonra bir düğünde kendi nişanım da aldıgım takımı giydim ve sezeryanla yapmıştım dogumumu yani bünye meselesi karnım hiç yoktu her ikisindede. bundada öyle olur inşallah.emzirme dönemi diyet yapılmıyor zaten sadece suda içsen bebege hamileleik döneminde biriktirtirdiğimiz yaglarımız eriyor. sadece lohusalıkta abartmamak lazım süt veriyorsun tatlı ye et ye yok şunu ye bunu ye derken sonradan kilo alınıyor..

Gunaydin anneler ve bebisleri .... Biz oglumla yeni kalktik. Suan oglum icerden kalk karnimi doyur diye tepiklio :))). Dun aksam evde sinema keyfi yapioduk esimle tekmeledi hemen esimin elini karnima koydum " anaaaa , oglum tekmelio " diye bi tepki verdi :) baba ogulda diyaloga gectiler anlayacagini.... Kocisimde heyecanlandi ilk kez baba olcak :) canim askim ya onu cok seviom iyiki meyvemiz olmus ... Allahin izni ile saglikla kucagimiza aliriz insallah

slm ben 18+3 haftalığım hala öğrenememiştim cinsiyetini :18: dün artık farklı bir doktora gittim bir kzçem daha olacağını öğrendim 10 yaşında bir kısçem var o da çok mutlu oldu herbir şeyini organını inceledi doktorum çok memnun kaldım damarlarına varıncaya kadar bizede gösterdi kilolu olduğumdan daha önceki gittiğim doktorlar cinsiyetini bile göremediklerini söylüyordu valla işinin ehli olunca damarlarına varana kadar herşey görülüyor demek ki :44: benim ikinci hamileleiğim olmasına rağmen hala net hissedemiyorum çoook sene geçti unuttum artık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…