- 8 Ağustos 2011
- 12.732
- 15.253
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.201
Kizlar iyi aksamlar.uzun zamandir gorusemiyorduk.malum okul acilali mufettis derdiyle ugrasip duruyorum.bazilariniz ne kadar sansli.evdesiniz.ve biz oglumla kocaman olduk ama hala hissedemiyorum.bi sorunmu var acaba.doktorumada soramiyorum.en son gittigimde 1-2 haftaya hissedersin demisti.ama bunu diyeli tam 3 hafta oldu.21 hafta olduk artik.bi arkadasimda ben ilk 22. haftada hissetmistim dedide biraz rahatladim.kiloyla alakasi varmi acaba.ben biraz kiloluyum.bundan dolayida gec hissediyor olabilirmiyim kizlar.fikri olan varsa paylassin lutfen
sizlere bir sorum olacak msjımı okuduğunuzda cvplarsanız sevinirim.. ben ayrıntılı için 24 marta randevu bulabildim ancak. o zaman da 22 haftam bitmiş olacak. 22+ 2 de gitmiş olacağım. geç kalmış olmam değil mi?? en ideali 22. haftada diye okumuştum internette. sanki herkes yaptırdı bi ben kaldım gibi hissediyorumda
luxxor canım benim kilodan hiç bahsetme , 52 ,57 kilo nedirki ..ben baya bir kilolu hamile kaldım ve kilo almama engel olamıyorum daha dogrusu fazla aldım bu zamana kadar bikaç kiloyla halletsem dıyordum ama 5-6 kilo aldım bile şimdiden.. korkum kiloda değil aslında bu zamana kadar halledememişim şimdi bişey yapamam zatende kıloya baglı şeker veya tansıyon problemımım olmasından korkuyorum....
ya kızlar
karaçikolatayı tanıyan var mı ?
hed,yeleşmede bana çıktı ama girmiyor sanırım artık foruma , özelden mesaj attım ama cevap yok
tanıyan varsa haber verebilirmi =)
ilk hamilelikse bi de bi sürü etken var hissetmek için. zayıf kadınlar kilolulara göre daha erken hissediyormuş hareketleri. plesantanın konumu da çok önemli. ön taraftaysa bebeğin eşi, yine hissetmek zor. bence kendini dinlemeye devam et. her an herşey olabilir..
yaptıranlar bir elin parmağını aşmaz bence.. çoğunluk daha yaptırmadı. ben de bunların içindeyim. 18-23 haftalar arası yapılıyor rutinde. en ideali 22. haftaymış dediğin gibi. organ ve azaların oluşumu ve görüntülenmesi açısından. aslında daha geç de yapılabilir. ama bazı rahatsızlıkların bu safhada belirlenebilmesiyle gebelik 24. haftaya kadar sonlandırılabiliyor. mesela down sendromu durumu. ama Allah korusun, öyle bi durumumuz yok.doktorum 24e kadar gidebilirsin dedi bana. ben de 23ün başında gidicem inş..
Benimde ufak ufak başlamam lazım bu işlereayyy hamile iken ne de zor geliyor insana bunlar
canım benim yaa işte ne bileyim herkesin kendisini iyi hisettiği birr kilo vardır ben de ondan dolayı dedim boyum kısa olduğu için bende en ufak 1-2 kilo bile çok belli oluyor senin boyun kaç?
doğru diyorsun canım , boyum uzun allahtan ama kilom baya fazla aslında..boyum 170 canım ...
luxxor canım benim kilodan hiç bahsetme , 52 ,57 kilo nedirki ..ben baya bir kilolu hamile kaldım ve kilo almama engel olamıyorum daha dogrusu fazla aldım bu zamana kadar bikaç kiloyla halletsem dıyordum ama 5-6 kilo aldım bile şimdiden.. korkum kiloda değil aslında bu zamana kadar halledememişim şimdi bişey yapamam zatende kıloya baglı şeker veya tansıyon problemımım olmasından korkuyorum....
bu haftalara kadar 3 ila 6 kilo alımı normal. ben de 21. haftadayım, yaklaşık 4 kilo aldım. doktoruma sorsan fazla der kontrol altında tutmak için ama hayır, normalbundan sonra da ayda 2 kilo alsak ortalama 8 kilo falan. sonuçta 12-13 kiloyla tamamlıyoruz hamileliği. normal yani. doğumda zaten 7-8 kilosu gidiyo. ben de bu hesapla bitirsem gebeliği kendimi tebrik ediceem ama dediğin gibi şeker ve tansiyon olmasın yeter. onların yanında 3-5 kilonun lafı mı olur!
20+1im ama bende hala hissedemıyorum .... muhtemelen bu da kilodan
neyse canım sağlıklıca doğsunlar da veririz hep birlikte doğumdan sonra emzirdikten sonra bu sefer de 2012 temmuz anneleri birlikte zayıflıyor topiği açarız
neyse canım sağlıklıca doğsunlar da veririz hep birlikte doğumdan sonra emzirdikten sonra bu sefer de 2012 temmuz anneleri birlikte zayıflıyor topiği açarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?