2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

dün aşı olduk kolum mosmor oldu ve çok ağrıyor
geçmiş olsun cnm.. ay aşıyı yaptıranlar ağrıdan yakınıyor hep, bende korkmaya başladım wallahi :18: :18: :18:

ay sağol cnm sonunda birisi görmüş de cvp yazmış bana da o zaman geç kalmış olmam. içime su serptin bak sağolasın. bende gittiğimde 22+1 olacağım geç mi olur diyodum başka güne randevu da bulamadım.. neyseki normal zamanı olacak sevindim şimdi..

oh be sonunda gelebldm neler konusulmus ben yokken bakındm kılolardan bende haala 1kıloda duruyorum kızlar doktorum cok memnun kaldı bu durumdan:)

mrb kızlar biz geldik oğluşumla..doktordan geliyoruz 4 boyutlu gördük oğlumuzu sürekli elleriyle yüzünü kapattı durdu ama sonunda iki poz verdi birinde gülücüük bile attı annesiyle babasına bizi çok mutlu etti 371 gr olmuş oğluşum.doktorumuz herşey normal görünüyor dedi :) 1 saat sonrada ayrıntılı için randevumuz var.inş. ondanda iyi sonuçlar alırız..çok mutluyummm ultrasonla bakarken ultrasonu koydugu yere iki tanede tepik attı.sanırım rahatsız oldu küçük beyy.inş. hepimiz iyi haberlerle geliriz :)

ay canım neguzel ya 4boyutluda nasıl net dımı hersey bıde resım atsan

hayy, maşallah ayrıntılıda da güzel haberler alırsın inş.. biz de fotoğraf bekliyoruz annesii.. unutmaa

gözün aydın canım hayırlısıyla kucagına da alırsın inşallah, aradan baya bi zaman geçmiş ...

çok güzeller güzel günlerde giysin inşallah...

benim gttgm yerde 3boyutlu varms nasıldr acaba netmıdr
bence nettir canım :) inş. doya doya görürsün bebişini :)

alirsakta verırz napalım dımı sekerim:)

yapacak bişi yok öyle şekerim artık

kızlar hemen buraya girip yazıyorum ya eşim diyorki bizde temmuz babaları diye bi grup kuralım da hiç olmazsa bizde konuşuruz diyor çok güldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…