- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.221
geçmiş olsun cnm.. ay aşıyı yaptıranlar ağrıdan yakınıyor hep, bende korkmaya başladım wallahi :18: :18: :18:günaydın kızlar
dün aşı olduk kolum mosmor oldu ve çok ağrıyor
ay sağol cnm sonunda birisi görmüş de cvp yazmış bana dailk hamilelikse bi de bi sürü etken var hissetmek için. zayıf kadınlar kilolulara göre daha erken hissediyormuş hareketleri. plesantanın konumu da çok önemli. ön taraftaysa bebeğin eşi, yine hissetmek zor. bence kendini dinlemeye devam et. her an herşey olabilir..
yaptıranlar bir elin parmağını aşmaz bence.. çoğunluk daha yaptırmadı. ben de bunların içindeyim. 18-23 haftalar arası yapılıyor rutinde. en ideali 22. haftaymış dediğin gibi. organ ve azaların oluşumu ve görüntülenmesi açısından. aslında daha geç de yapılabilir. ama bazı rahatsızlıkların bu safhada belirlenebilmesiyle gebelik 24. haftaya kadar sonlandırılabiliyor. mesela down sendromu durumu. ama Allah korusun, öyle bi durumumuz yok.doktorum 24e kadar gidebilirsin dedi bana. ben de 23ün başında gidicem inş..
oh be sonunda gelebldm neler konusulmus ben yokken bakındm kılolardan bende haala 1kıloda duruyorum kızlar doktorum cok memnun kaldı bu durumdan:)
mrb kızlar biz geldik oğluşumla..doktordan geliyoruz 4 boyutlu gördük oğlumuzu sürekli elleriyle yüzünü kapattı durdu ama sonunda iki poz verdi birinde gülücüük bile attı annesiyle babasına bizi çok mutlu etti 371 gr olmuş oğluşum.doktorumuz herşey normal görünüyor dedi :)1 saat sonrada ayrıntılı için randevumuz var.inş. ondanda iyi sonuçlar alırız..çok mutluyummm ultrasonla bakarken ultrasonu koydugu yere iki tanede tepik attı.sanırım rahatsız oldu küçük beyy.inş. hepimiz iyi haberlerle geliriz :)
mrb kızlar biz geldik oğluşumla..doktordan geliyoruz 4 boyutlu gördük oğlumuzu sürekli elleriyle yüzünü kapattı durdu ama sonunda iki poz verdi birinde gülücüük bile attı annesiyle babasına bizi çok mutlu etti 371 gr olmuş oğluşum.doktorumuz herşey normal görünüyor dedi :)1 saat sonrada ayrıntılı için randevumuz var.inş. ondanda iyi sonuçlar alırız..çok mutluyummm ultrasonla bakarken ultrasonu koydugu yere iki tanede tepik attı.sanırım rahatsız oldu küçük beyy.inş. hepimiz iyi haberlerle geliriz :)
ay canım neguzel ya 4boyutluda nasıl net dımı hersey bıde resım atsan
hayy, maşallahayrıntılıda da güzel haberler alırsın inş.. biz de fotoğraf bekliyoruz annesii.. unutmaa
hoşgeldin canım.. bencede memnun kalmıştır yani süper valla :)
hosbulduk canım bu aydan sonra alırsn ddı
evet canım valla çok güzel atayım inş. bebiş hareketli oldugu ve hiç rahat durmadığı için tam istediğimiz gibi değil ama herşeyi belli çok şükür :)
olsun canım :) ben bu yaa kadar 6 kilo aldım bundan sonrasını düşünemiyorum artık
gözün aydın canım hayırlısıyla kucagına da alırsın inşallah, aradan baya bi zaman geçmiş ...slm ben 18+3 haftalığım hala öğrenememiştim cinsiyetini :18: dün artık farklı bir doktora gittim bir kzçem daha olacağını öğrendim10 yaşında bir kısçem var o da çok mutlu oldu herbir şeyini organını inceledi doktorum çok memnun kaldım damarlarına varıncaya kadar bizede gösterdi kilolu olduğumdan daha önceki gittiğim doktorlar cinsiyetini bile göremediklerini söylüyordu valla işinin ehli olunca damarlarına varana kadar herşey görülüyor demek ki :44: benim ikinci hamileleiğim olmasına rağmen hala net hissedemiyorum çoook sene geçti unuttum artık herhalde
çok güzeller güzel günlerde giysin inşallah...
geçmiş olsun cnm.. ay aşıyı yaptıranlar ağrıdan yakınıyor hep, bende korkmaya başladım wallahi :18: :18: :18:
valla bende yaptırdım ama ne ağrı ne baska bi sıkıntım olmadı hatta aşı yaptırdıgımı falan unuttum o kadar yani...
doyamıyoruz , bir daha ki ultrason zamanını beklemek bile ne zor gelıyor..... güzel haberlerini beklıyrz canım....
bence nettir canım :) inş. doya doya görürsün bebişini :)benim gttgm yerde 3boyutlu varms nasıldr acaba netmıdr
alirsakta verırz napalım dımı sekerim:)
gözün aydın canım hayırlısıyla kucagına da alırsın inşallah, aradan baya bi zaman geçmiş ...
çok güzeller güzel günlerde giysin inşallah...
ewet canım yaa keşke sürekli görebilsek doyamadım bende..inşallah canım çok az kaldı bakalımgeçmiş olsun cnm.. ay aşıyı yaptıranlar ağrıdan yakınıyor hep, bende korkmaya başladım wallahi :18: :18: :18:
valla bende yaptırdım ama ne ağrı ne baska bi sıkıntım olmadı hatta aşı yaptırdıgımı falan unuttum o kadar yani...
doyamıyoruz , bir daha ki ultrason zamanını beklemek bile ne zor gelıyor..... güzel haberlerini beklıyrz canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?