2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok kararsız kaldım sizler park yatak mı yoksa mobilya mı alacaksınız sürekli tayinci olduğumuz için park yatak mı alsam diyorum ama yatak odam beyaz olduğu içinde beyaz mobilya mı alsam diyorum çok kararsız kaldım siz neyi tercih ediyosunuz

canım ben park yatak aldım büyüğünce zaten oda alınacak ona , ondan 2 kez oda almak gereksiz diye düşündüm ben

Bence park yatak derim ilk seneler için daha kullanışlı daha sonra takım olarak alınabilir

oda takımı şeklinde değilde sadece yatağını almayı düşündüm işte ama tayinci olunca kırılır diyede korkuyorum en iyisi park yatak galiba

oda takımı şeklinde değilde sadece yatağını almayı düşündüm işte ama tayinci olunca kırılır diyede korkuyorum en iyisi park yatak galiba

canım bence bir de doktora danısın bır yazıda okudum park yatak cocugun gelısımıne ıyı deılım ılk baslarda diye ama okudugum yazı guvenılır mı bılmıyorum.

canım bence bir de doktora danısın bır yazıda okudum park yatak cocugun gelısımıne ıyı deılım ılk baslarda diye ama okudugum yazı guvenılır mı bılmıyorum.

canım onu bende duymuştum yenidoğan bebek için pek uygun değilmiş park yataklar ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…