- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.261
bu arada kızlar benim akşam ayak bileklerim davul gibi oluyor şişiyor sizdede varmı böyle sıkıntısı olan??
ohh gözünüz aydın hep sağlıklı olsun inşallah.Kızımız çoook sağlıklı taam 337 gr olmuş
kızlar çok kararsız kaldım sizler park yatak mı yoksa mobilya mı alacaksınız sürekli tayinci olduğumuz için park yatak mı alsam diyorum ama yatak odam beyaz olduğu içinde beyaz mobilya mı alsam diyorum çok kararsız kaldım siz neyi tercih ediyosunuz
tuzlu mu yiyorsun canım gebelikte ödem olur ama bu aylarda erken daha
bu arada kızlar benim akşam ayak bileklerim davul gibi oluyor şişiyor sizdede varmı böyle sıkıntısı olan??
birkaç yerde baktım da canım 5. ayda başlıyormuş normal demekki birde çalışan hamilelerde daha çok olur diyor bende çalışıyorum
bol bol dinlenin diyor
kızlar hemen buraya girip yazıyorum ya eşim diyorki bizde temmuz babaları diye bi grup kuralım da hiç olmazsa bizde konuşuruz diyorçok güldümm
tansiyonun ne alemde canım? sadece gün boyu aşağı salınık durdugundanda olabilir...ben işten eve geldiğimde hem yükseltiyorum ayaklarımı biraz o şekilde dinleniyorum...
sen yinede tuzsuz ye canım bide bol bol su iç
işte cicilerimizzzzzzzzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...beklerine-ciciler-aliyor-22.html#post23359151
Çok güzeller 1,2. ve 3 nolu cicleri nerden aldın çok güzeller bende kızıma almak isterim bide ayıp olmazsa fiyatlarınıda öğrenebilirmiyim?
saolasın canım :) lcw den aldım 3ünüde ... toptan başka şelerde aldım canm fiyatlarını bilmiyorum..ama uygunlardı..
Merhaba anneler ve sevgili bebişleri
nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum ooo sayfalar malum çok ilerlemiş
Bizde iyiyiz aminosentez yaptırdık ön sonucumuzu aldık temiz çıktı cinsiyetimizi geçte olsa öğrendik KIZZZ
Benim sorunum da belli oldu bebeğimiziz eşi çok büyükmüş ve suan sürekli kontrol altında olacağım her
hafta kontrol olacak Eşi büyük olduğundan 6,5 yada 7 aylık alınacak küçük doğacakmış ama Rabbim izin verirswe toparlanır inş Çünkü eş büyük olduğundan içerde öldürme riski çok fazla gelişimi geri olacakmış :-(
10 gündür bayağı kötüydüm sadece dua edebiliyorum yapacak başka bişey yok kızlar Bu arada çekiliş yapıldığımı bakamadım :-( Hepinizi özlemişm
Kendinize ve bebişlerinize cok cok iyi bakınnnnn Dualrınızı eksik etmeyin
Bizde iyiyiz aminosentez yaptırdık ön sonucumuzu aldık temiz çıktı cinsiyetimizi geçte olsa öğrendik KIZZZ
Benim sorunum da belli oldu bebeğimiziz eşi çok büyükmüş ve suan sürekli kontrol altında olacağım her
hafta kontrol olacak Eşi büyük olduğundan 6,5 yada 7 aylık alınacak küçük doğacakmış ama Rabbim izin verirswe toparlanır inş Çünkü eş büyük olduğundan içerde öldürme riski çok fazla gelişimi geri olacakmış :-(
10 gündür bayağı kötüydüm sadece dua edebiliyorum yapacak başka bişey yok kızlar Bu arada çekiliş yapıldığımı bakamadım :-( Hepinizi özlemişm
canım amnıo sonucunun temız cıkmasına sevındım ne kdr surede aldınız ön sonucu canım eş olayını bılmıyorum ama erken dogan bır cok bebek gordum toparlar kendını canım kendını uzme kı bebek de uzulmesın
geçmiş olsun canım rabbim dermansız dert vermesin ilk defa duydum böyle bişey Allah yardımcınız olsun seninde bebeğininde dua edicem sizin için
Canım kızın sağlıcakla gelsin kucagınıza , hiç merak etme bikaç ayda akranlarına yetişiyorlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?