2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımız çoook sağlıklı taam 337 gr olmuş
ohh gözünüz aydın hep sağlıklı olsun inşallah.

evet bende de var o karasızlık bizde tayinciyiz ve şuan bebişe oda yapmayacagım ,park yattaklar çok pratık gittiğin yerede götürebiliyorsun ama kullanım açısından nasıl orası meçhul....çok güzel beşiklerde var beğendiklerimin kullanım süreleri kısa , birsüre sonra tekrar almamız gerekir...bşlemıyorum valla...çoğunluğun kararlarını da paylaşmalarını dilerim....

evde olmak ne güzelmiş yafff , hem işleri hallettim hem dinlendim keyif yaptım hemde ne zmaandır yapmak istediğim biraz zahmetli bişi yaptım adını sölemem canınız ister falan )

tansiyonun ne alemde canım? sadece gün boyu aşağı salınık durdugundanda olabilir...ben işten eve geldiğimde hem yükseltiyorum ayaklarımı biraz o şekilde dinleniyorum...

tansiyonum normal ama dediğin gibi gün boyu salınık durduğundan olma ihtimali yüksek

sen yinede tuzsuz ye canım bide bol bol su iç

tuzla pek aram yok zaten su da içiyorum

benım bebegım artık barız tekme atıyor aynen soyle hareketı once orda baskı uyguluyor anlıyorum dokundugumda orda bellı barız sonra bır tekmeleme anlatamam sıze cok guzel cok guzel bır duygu kızım cok yaramaz olacak anlasılan halbukı bende esımde sessız sakınız kucuklukde de oyleymısız ama cok guzel hepınız yasayın ısterım

Merhaba anneler ve sevgili bebişleri

nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum ooo sayfalar malum çok ilerlemiş

Bizde iyiyiz aminosentez yaptırdık ön sonucumuzu aldık temiz çıktı cinsiyetimizi geçte olsa öğrendik KIZZZ

Benim sorunum da belli oldu bebeğimiziz eşi çok büyükmüş ve suan sürekli kontrol altında olacağım her
hafta kontrol olacak Eşi büyük olduğundan 6,5 yada 7 aylık alınacak küçük doğacakmış ama Rabbim izin verirswe toparlanır inş Çünkü eş büyük olduğundan içerde öldürme riski çok fazla gelişimi geri olacakmış :-(
10 gündür bayağı kötüydüm sadece dua edebiliyorum yapacak başka bişey yok kızlar Bu arada çekiliş yapıldığımı bakamadım :-( Hepinizi özlemişm
Kendinize ve bebişlerinize cok cok iyi bakınnnnn Dualrınızı eksik etmeyin

canım amnıo sonucunun temız cıkmasına sevındım ne kdr surede aldınız ön sonucu canım eş olayını bılmıyorum ama erken dogan bır cok bebek gordum toparlar kendını canım kendını uzme kı bebek de uzulmesın

geçmiş olsun canım rabbim dermansız dert vermesin ilk defa duydum böyle bişey Allah yardımcınız olsun seninde bebeğininde dua edicem sizin için

Canım kızın sağlıcakla gelsin kucagınıza , hiç merak etme bikaç ayda akranlarına yetişiyorlar ....

canım teşekkür ederim sonucu özelde yaptırmak gerekti süremiz yoktu ve hemen sonuç almamış gerekiyordu 2 içinde önemli olan sonuçları aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…