2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım teşekkür ederim sonucu özelde yaptırmak gerekti süremiz yoktu ve hemen sonuç almamış gerekiyordu 2 içinde önemli olan sonuçları aldım canım

vallahı cok sevındım gercekten kendım almıs gıbı bende amnıo sonuclarını beklıyorum ama stres yapmıyorum yapmayacagım soz verdım kendıme sureklı onu dusunursem bebegım de uzulecek gerek yok benım sonucta cıkacak bır hafta ıcınde sen gonlunu ferah tut canım bebegın toparlar kendını

canım umaraım sende güzel haberler alırsın dualrım seninle hiç aklına getirmemeye çalış zor bi dönem
ben inanıyorum temiz çıkacak

canım umaraım sende güzel haberler alırsın dualrım seninle hiç aklına getirmemeye çalış zor bi dönem
ben inanıyorum temiz çıkacak

inşallah canım bende aksını bıle dusunmedım ılk tabı agladım zırladım falan fılan ama sırkelendım bebegım ıcın sımdı sankı ıyı cıkmıs gıbı hareket edıyorum

inşallah canım bende aksını bıle dusunmedım ılk tabı agladım zırladım falan fılan ama sırkelendım bebegım ıcın sımdı sankı ıyı cıkmıs gıbı hareket edıyorum

kesinlikle canım insan basına gelince ne yapcağını şaşırıyor ama sonra alıyorsun
bebek içinde iyi olmamız gerekli her halimizi anlıyor malum
dularım tüm sonuç bekleyenlerle umarım Allahım herkesin gönlüne göre versin

canım allah herşeyin hayırlısını versin sen hiç üzülme bebişte üzülmesin bol bol dua et her şey çok güzel olucak zaten.Allaha emanet tüm meleklerimiz

kime sorduysam park yatak al dedi bana da.. bizde tayinciyiz ve şuan çocuk odası olan yer ıvır zıvırla dolu, oraya ayrı bi düzen kurmuştum artık orayı bozup bebek odasına dönüştürmem neredeyse imkansız. ayrıca bebek odası alsak bi de sonra onu genç odasına döndürmek var. çok zahmetli ve masraflı bence. yatak odasına yanıma park yatak almayı düşünüyorum ben. sonra ayrı odaya geçeceğinde düşünürüz kalanını. o zamana nerelerde oluruz bakalım bi de o var sağlık açısından zararlı olduğunu duymuş bazı arkadaşlar acaba gerçekten zararlı mı? hiç duymamıştım ben şimdi aklıma takıldı bak :44: :44: :44:

birkaç yerde baktım da canım 5. ayda başlıyormuş normal demekki birde çalışan hamilelerde daha çok olur diyor bende çalışıyorum
bol bol dinlenin diyor

bu haftalarda ayaklarda şişme olabilir diye okumuştum ben de. mümkün olduğunca ayakta durma.. akşam da ayaklarını yükseltip dinlen.. biraz hafifler inş..

geçmiş olsun dicem ama hamdolsun kötü bi şey yok. bence sen moralini yüksek tut, ALLAHın izniyle bebeğin sağlıkla büyüsün karnında. bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler..

teşekkür ederim canım saolasın amin canım aminn

demir58 geçmiş olsun kafana takma ne kadar düşünürsen o kadar canın sıkılır moralin bozulur... her şerde bir hayır vardır herşeyinde bir sebebi vardır yüce rabbim bilir ne yaşayacağımızı öyle değil mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…