2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bencede tatlım herşeyin bi sebebi var ve hiçbişeyin garantisi yok..şu ana kadar hamilelikle ilgili bi sıkıntı yaşamadım ama önümüzdeki dört ay neler olacak Allah bilir.çünkü hamileliğin her aşaması bi risk düşük tehlikesi erken doğum ölü doğum çocuğun gelişimi ile ilgili problemler

canım haklısınız bende öle yapıyorum Rabbim herşeyin hayırlısını hepimize nasip etsin

selam kızlar bugün hiç bakamadım topiğe. nasılsınız ?
Allah hepimizin yavrularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Amiiiiinnnn. Hepimizin güzel haberlerii sabırsızlıkla bekliyorum. Derkeen , bebiş içerden ufak tepikler atıyo yine :))) dünden beri hareketlerini daha belirgin hissetmeye başladımm

canım ben de park yatak yeni doğan bebişlerin kemik gelişimi açısından iyi değil diye düşünüyorum. ben oda alacağım, park yatak hiç düşünmedim, sen istersen bir araştır gerçekten sakıncalıysa çok uygun yataklar var öyle tek bir yatak alıp bu dönemlerde kullanabilirsin canım

bu arada kızlar benim akşam ayak bileklerim davul gibi oluyor şişiyor sizdede varmı böyle sıkıntısı olan??

canım benim bacaklarım şişmiyordu ama önceden varislerim olduğumdan ben varis çorabı kullanıyorum çünkü ne kadar dikkat etmeye çalışsam da işyerinde çalışmaya dalıp devamlı masa başında kalıyordum. varis çorabına gelince, önceden de kullandığım için biliyorum, hamile için olanlar normallerine göre çok daha rahat. mutlaka kullan canım normalleri gibi sıkmıyor çok ve bacaklarındaki kan dolaşımını devamlı sağladığı için çok yorulmuyorsun, ben çok memnunum, varis olursan sonra çok üzülürsün hamilelikte çıkan varisler geçebiliyor ama geçmzese çok uğraşman gerekir onlardan kurtulmak için. tavsiye ederim.

canım dularım seninle ama lütfen olumsuz şeyler düşünme, kısmet böyleymiş, Allah gerçekten dermansız dert vermesin. erken doğan bebişler toparlıyorlar kendilerini, senin kız biraz aceleci galiba sizleri merak etmiş içeride canı sıkılmış, bir an önce anne babasına kavuşmak istemiş, herşey çok güzel olacak diye düşün canım.

senin de sonuçların çok iyi çıkar inşallah canım.

çok teşekkür ederim canım saolasın Allah herkesin gönlüne göre versin

Canım çok geçmiş olsun... Dualarımız seninle... Sakın kendini de prensesini de üzme... herşey yoluna girer sakın merak etme prensesinle geçirreceğiniz güzeeeel günleri düşün tatlım

luxxorcum kıloyu kafaya takma bosver kız bende 1.55 boyum napalım rabbım öle munasıp görmus bende 53le basladım hamılelıge evlednımde 45kıloydum mınık ve şirin oluyossss bızdeee ordann kurtarıyoruzızz..hemde cok genc gösterıyourz benı 18yasında sananlar cok hatta bekar zannedenler bosver ılerkı yııllarda cok sevıncez bu duruma yaslılıgımızı hıssetmıcekler

bende 21.haftamdayım canım 4kılo almısım su ana kkadar ınsallah her ay bı kılo aldım bebıs 3aylıkken 2kılo vermıstım bebişlerımız buyuyo artık kılo alıyo onlarda göguslerde oldu maşallah 2kıloda onlarbıde bısey dıcem doguma kadar 24kılo alan bı arkadasım var sımdı görsen tıg gıbımaşallah

demir58 canım kendini üzme sakın eğer bir risk olursa sana bebeğin akciğerleri biran önce gelişsin diye iğne yapılır çok kilo alırsın ama bebiş için herşeye değer ben hastanede genelde şunu biliyorum 7 aylıklar yaşıyorda 8 aylıkların çok şansı olmuyor tabiki Allahın bileceği şey bu sen kafana takma canım dua et bizde duamızda unutmıcaz tabiki seni

saolasın canım benim sizden teselli alaıyorum Rabbim bilir sonunu herşeyin hayırlısı tabi biz ne desek boş
dua ediyorum hepimiz için canım

merhabalarr nasılsınız kızlar biz geldikkk :) ayrıntılıyada girdik çok şükür herşey normal gözüküyor hiç bi sorun yok dedi doktorumuz..oğlunuz çok hareketli maşallah dedi kıpır kıpır durmadı hiç bide bi tekmeler sormayın gıdıkladı resmen dönerken beni.gülmemek için zor tuttum kendimi

şükürler olsun canım oğlum seni öyle iyi görmek beni dünyanın en mutlu annesi yapıyor..o yüzünü kapadığın ağzına götürüp emdiğin küçücük ellerini öpüp koklamak için sabırsızlanıyorumm.sen benim minik kahramanımsınn.seni seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…