2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ohh neguzellll kavusmussunuz ana ogullll bısde merakla sızı beklıyoduk teyzesı cok sevındım guzel haberlerle gelmene maşallah kılosuda ıyı saglıkla kucaklayalım bende dun uzanmıstım koltuga baya kkonustuk bebısımle bı an yanımda yatıyoken o mıs kokusuyla onu hayal ettım cok guzel bısey yasıyoruz hepımızde ıyıkı hamıle kalmıssıımmm bızım safak 6 teyzesı heycan doruktaaaa

canım benim yaa inş. sende iyi haberlerle gelirsinn :) tahmin edebiliyorum bende hep aynı şeyleri düşünüp yaşıyorumm.canım benim bende senin güzel haberlerle gelmeni sanırsızlıkla bekliyorumm.

Kızlar nasılsınız uzun zaman giremedim yoğun gezmelerdeyim bu ara. DEMİR biz hediyeleşmede seninle eşleşmişiz seninde kızmış ama benim için sorun değil listeyi yenilemeye gerek varmı?

DEMİR canım şimdi okudum geçmiş olsun önemli olan amniyosentezin temiz çıkması gözünüz aydın. Bebeğin 7 aylık alınsada yaşar Allahın izniyle 6 aydan sonrasından korkma köylerde bile evde 7 aylık doğup büyüyen insanlar var tabi herşey allahtan ama tıpta çok ilerledi doğumu uygun bi hastanede yapmaya çalış kuvöze falan alınır bi süre hakkınızda hayırlısı canım. Ayy bi yandanda düşünsene doğurmana az bi zaman kaldı heycan dorukta eşyaları daha çabuk hazırlamalısın bizden önce tatcaksın o duyguyu hayırlısıyla bizede anlatırsın o anları.

iyi gecelerr hanımlarrr keyifler nasıl ?

demir58 canım çok geçmiş olsuıın..üzülmee herşey iyi olacaktır yavrun sağlıkla gelir anasının kucağınaa

mrymsrdr şekerim maşallahhh oğluşuna Allah nazarlardan korusunnn

saol canımmm benimm sen nasılsınn..güzel kızın nasıl bakalım

slm kızımın teyzeleri ve cici kardeşleri nasılsınız bakalım biz çoooooook mutluyuz bugun.kızımı gordüm çook uzun olamasada ama ayrıntılıda hersey çook normail çıktı 337 gr olmuşuz bile. benimkide çok yaramaz olcak sanırım ayrıntılıyı çeken dr teyzesi bile dedi yani hanımefendi kıpır kıpır dio. yatmış eşinin üstüne yüzükoyun ooohhhh gel keyfim gel.bana kızımı görmek çok iyi geldi şimdi 1 ay nasıl geçicek

çok sevindim canım seninde iyi sonuçlar almanaa.walla bende diyorum bir ay nasıl geçecek artık şimdi diye :)

meraba kızlar ben 2011 temmuz annesiyim vaktiniz varken bol bol dinlenin burda yazışın gezin bebişlerinizi kucağınıza aldıktan sonra pek vaktiniz olmayacak benim gibi bebişinizi uyuttukdan sonra yazarsınız

günaydın kızlar buara pek giremiyorum evde koştrumaktan oğlumun doğumgünü bugun kaç gündür onun telaşı vardı çok yoruldum inşallah güzel bir gün olur

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız şekerlerrr

saol canımmm benimm sen nasılsınn..güzel kızın nasıl bakalım

bizde iyyiz canım nolsunnn dün kızcağzıma ciciler aldımm çok mutluyum bnde bi an önce gelsinde giydirelim istiyorummmm

gözünaydın canım maşallah kızınaa

günaydın kızlar buara pek giremiyorum evde koştrumaktan oğlumun doğumgünü bugun kaç gündür onun telaşı vardı çok yoruldum inşallah güzel bir gün olur

günaydın cnaımm oğluşunun doğum günü kutlu olsun cnaım sağlıklı huzurlu kardeşiyle beraber mutlu dolu günleriniz olsun

günaydınlarrrr.....
bugün dünden daha fazla kar var ve ben mesaideyim.... kızlar bişi duydum ve ne kadar doğru bilmiyorum sizden bilen var mı , kar nedeniyle okullar tatil ya hamilelere engellilerede otomatıkmen tatil oluyormuş ne alaka bilmıyorum ama bu yüzden izin kullananlar varmıs da bileniniz var mı

doğumgününüz kutlu olsun beraber nice mutlu yıllara...

Gözünaydın canı maşallah prensesine

Bizim de 17 martta ayrıntılımız şafaka daha çook bizde zaman çabuuuuk geçsin bende prensesimi göreyim çok özledim

Günaydın annişler ve tatlı bebişleri

günaydın şekerim :)

günaydın cnaım... valla benim bi bilgim yok :44:

Bengü38 oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım hep birlikte nice mutlu yıllar geçirmeniz dileğiylee

Sinopee sanırım devlet memurları için geçerli o durum valinin hamilelere de izin vermesi gerekiyor diye biliyorum ama tam da emin değilim ama bu havalarda dışarı çıkmamamız lazım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…