- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.321
merhabalarr nasılsınız kızlar biz geldikkk :) ayrıntılıyada girdik çok şükür herşey normal gözüküyor hiç bi sorun yok dedi doktorumuz..oğlunuz çok hareketli maşallah dedikıpır kıpır durmadı hiç bide bi tekmeler sormayın gıdıkladı resmen dönerken beni.gülmemek için zor tuttum kendimi
şükürler olsun canım oğlum seni öyle iyi görmek beni dünyanın en mutlu annesi yapıyor..o yüzünü kapadığın ağzına götürüp emdiğin küçücük ellerini öpüp koklamak için sabırsızlanıyorumm.sen benim minik kahramanımsınn.seni seviyorummm
ohh neguzellll kavusmussunuz ana ogullll bısde merakla sızı beklıyoduk teyzesı cok sevındım guzel haberlerle gelmene maşallah kılosuda ıyı saglıkla kucaklayalım bende dun uzanmıstım koltuga baya kkonustuk bebısımle bı an yanımda yatıyoken o mıs kokusuyla onu hayal ettım cok guzel bısey yasıyoruz hepımızde ıyıkı hamıle kalmıssıımmm bızım safak 6 teyzesı heycan doruktaaaa
canım evde olunca da insan daha çok düşünüyor
burda olunca biraz uzaklaşıyorum iyi geliyor çalışmak
iyi gecelerr hanımlarrr keyifler nasıl ?
demir58 canım çok geçmiş olsuıın..üzülmee herşey iyi olacaktır yavrun sağlıkla gelir anasının kucağınaa
mrymsrdr şekerim maşallahhh oğluşuna Allah nazarlardan korusunnn
slm kızımın teyzeleri ve cici kardeşleri nasılsınız bakalım biz çoooooook mutluyuz bugun.kızımı gordüm çook uzun olamasada ama ayrıntılıda hersey çook normail çıktı 337 gr olmuşuz bile. benimkide çok yaramaz olcak sanırım ayrıntılıyı çeken dr teyzesi bile dedi yani hanımefendi kıpır kıpır dio. yatmış eşinin üstüne yüzükoyun ooohhhh gel keyfim gel.bana kızımı görmek çok iyi geldi şimdi 1 ay nasıl geçicek
saol canımmm benimm sen nasılsınn..güzel kızın nasıl bakalım
slm kızımın teyzeleri ve cici kardeşleri nasılsınız bakalım biz çoooooook mutluyuz bugun.kızımı gordüm çook uzun olamasada ama ayrıntılıda hersey çook normail çıktı 337 gr olmuşuz bile. benimkide çok yaramaz olcak sanırım ayrıntılıyı çeken dr teyzesi bile dedi yani hanımefendi kıpır kıpır dio. yatmış eşinin üstüne yüzükoyun ooohhhh gel keyfim gel.bana kızımı görmek çok iyi geldi şimdi 1 ay nasıl geçicek
günaydın kızlar buara pek giremiyorum evde koştrumaktan oğlumun doğumgünü bugun kaç gündür onun telaşı vardı çok yoruldum inşallah güzel bir gün olur
günaydın kızlar buara pek giremiyorum evde koştrumaktan oğlumun doğumgünü bugun kaç gündür onun telaşı vardı çok yoruldum inşallah güzel bir gün olur
Günaydın annişler ve tatlı bebişleri
günaydınlarrrr.....
bugün dünden daha fazla kar var ve ben mesaideyim.... kızlar bişi duydum ve ne kadar doğru bilmiyorum sizden bilen var mı , kar nedeniyle okullar tatil ya hamilelere engellilerede otomatıkmen tatil oluyormuş ne alaka bilmıyorum ama bu yüzden izin kullananlar varmıs da bileniniz var mı
doğumgününüz kutlu olsun beraber nice mutlu yıllara...
günaydınlarrrr.....
bugün dünden daha fazla kar var ve ben mesaideyim.... kızlar bişi duydum ve ne kadar doğru bilmiyorum sizden bilen var mı , kar nedeniyle okullar tatil ya hamilelere engellilerede otomatıkmen tatil oluyormuş ne alaka bilmıyorum ama bu yüzden izin kullananlar varmıs da bileniniz var mı
doğumgününüz kutlu olsun beraber nice mutlu yıllara...
günaydın kızlar
yine burda heryer bembeyaz. ne zaman yaz gelecek
günaydın kızlar
yine burda heryer bembeyaz. ne zaman yaz gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?