2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar sabahdan beri sol kasığımda kasık ağrısı değil ara ara batma oluyor 2-3 sn içinde geçiyor anormal bir durummu acaba ilk defa bugün başladı.

günaydınlar sabahdan beri sol kasığımda kasık ağrısı değil ara ara batma oluyor 2-3 sn içinde geçiyor anormal bir durummu acaba ilk defa bugün başladı.

Bende de oluyor bazen canım özellikle adet tarihine yakın zamanlarda oluyor... biraz uzan dinlen geçecektir bir de ayaklarını sıcak tut geçmiş olsun

Bende de oluyor bazen canım özellikle adet tarihine yakın zamanlarda oluyor... biraz uzan dinlen geçecektir bir de ayaklarını sıcak tut geçmiş olsun

sağol canım inşallah normal bir olaydır doğurana kadar acaba bir sorunmu var diyerek geçecek sanırım.Aslında dediğin gibi bugün adetimin 2.günü advanced woman calender var bende de ordan takip edebiliyorum. Uzanmayı çok istiyorum ama işdeyim çalışmak istemiyorum artık offf.

sLM kızlarrr nasılsınızzzzz? bebişleriniz nasıl umarım herkes iyidir.dünden beri bir kar yagıyor aman allahım :18: kızlar ya benm kilo almam gerekirken neden kilo werdim acaba :26: gören herkes de dio hamile kalmadan önce daaha kiloluydun simdi baya vermişsin falan dio.ama bebeğimin kilosu falanda gayet iyi.acaba bebegimmi alıyorki.süreklide bişiler yer modundayım gece gündüzz

Ben de bankacıydım ilk 3 ay çok zor geçti işi bıraktım oyüzden

ama şimdi düşündükçe iyi ki bırakmışım diyorum kızımla evde yatıp yuvarlanıyoruz

slm iyiyiz çok şükür :) bende kilo almadım hiç hatta 5 kilo verdim şu ana kadar hemde çooook fazla kilo ile hamile kalmıştım ödüm koptu iyice yuvarlanırım artık diye ama herşey normal çok şükür

demekki bebişlerimiz alıo aman onlar alsın biz almasakta olur

Ben de bankacıydım ilk 3 ay çok zor geçti işi bıraktım oyüzden

ama şimdi düşündükçe iyi ki bırakmışım diyorum kızımla evde yatıp yuvarlanıyoruz
evet katılıyorum hamileyken çalışmak işkence benimde geçen seneden kalma iznim vardı biraz 1 haftadır evdeyim evde olmak gibisi yok ama tatil bitiyo maalesef yarından sonra iş başı

walla benmde pek ihtiyacım oldugu söylenemez ay bende şişmekten cok korkuorum inş şişmeyizzz

bu benim 2. hamileliğim kızım var 10 yaşında onda 25 kilo almıştım veeee hepsi bende kaldı 10 yıldır onlarla birlikte yaşıyorum doğumdan sonra kilolarını verebilen şanslı annelerden değilim yani:18: bundan da kalırsa artık ne yaparım bilmem:18: kızımı emzirememiştim çalışıyordum o zamanda belki ondandır bu kızçemi muhakkak emzirmek istiyorum ücretsiz izne ayrılıcam 6 ay

oyy masallah demek ikinci benim ilk bebeğim :)) ilk üç ay 3 kilo werdim şimdide 2 kilo wermişim genelde emzirince veriolar sanrm kiloyu bizim gelin iğne ipliğe döndü emzirdigi ilk aylarda

Merhaba güzel ananeler hediyeleşmede bana çıkan arkadaş sadiyeyüce hiç online göremiyorum, yorumlarınada rastlamadım hiç. Eğer bana ulaşırsa sevinirim.
Bu arada şu kilo olayı biraz canımı sıkmaya başladı benim. 73 kilo ile hamile kalmıştım allahtan boyum 1.75 'te fazla belli olmuyo kilolar.
ilk 3 ay bulantılardan 70 kiloya düştüm. Şimdide 22. haftamızdayız ve 75 kiloyum. şimdi ben kaç kilo almış oluyorum acaba 5 kilomu 2 kilomu? Bu haftalarda almış olduğum kilo normalmi yoksa çokmu? Sizlerin kilo durumu nedir?

selam canım sadıyeyuceyı arada goruyoqum cok gelmyo bence kılo durumunda ıyı doktorunda memnunsa sorun dgl verılr ben 20+2dym 1kılo almsm

oyy masallah demek ikinci benim ilk bebeğim :)) ilk üç ay 3 kilo werdim şimdide 2 kilo wermişim genelde emzirince veriolar sanrm kiloyu bizim gelin iğne ipliğe döndü emzirdigi ilk aylarda

hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisini insanın gözü görmüyo zaten ama veremeyince de gözüne batıyo tabii

bizde tam bunu konuşuyorduk doktorun memnunsa sorun yok demektir bende kilo verdim ama doktorum memnun durumdan allahtan depoların kuvvetli dedi kilolarım bir işe yaradı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…