2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız??? biz geldik oğlumla çok heyecanlıyım ya cumartesi doktora gitcem.. çok merak ediyorum miniğimi, nasıl acaba iyi mi? ne kadar büyüdü acaba??

kızlar merhaba bende 20.haftadayım.size birşey sorucam baş ağrısı çeken var mı ya ben dün aksam çok kötüydm ağrıdan ağlıdım.haftada bir muahakkak ağrım oluyr. kalbimde hızlı hızlı attığını hissediyrm
kendim çekerm napim de bebişe bişey olur mu diye kokryrm yaa.
Allah hepimize sağlık versin inş. bebişlerimizede...

Ben de bankacıydım ilk 3 ay çok zor geçti işi bıraktım oyüzden

ama şimdi düşündükçe iyi ki bırakmışım diyorum kızımla evde yatıp yuvarlanıyoruz

canım hamileyken çok zor oluyor ama çalışmak zorundayım heleki istanbulda çift maaşa ihtiyaç var yani paşa paşa çalışmaya devam.

bu arada kilo olayı benimde çok moralimi bozuyor haftada bir kilo almaya başladım toplamda 7 kilo aldım su an 61 kiloyum min.70 de tamamlarım.

slm kızlar nasılsınız??? biz geldik oğlumla çok heyecanlıyım ya cumartesi doktora gitcem.. çok merak ediyorum miniğimi, nasıl acaba iyi mi? ne kadar büyüdü acaba??

hoşgeldiniiiz evet heyecan had safhada oluyor bende perşembe günü gittim gördüm her bir yerlerini kısçemin damarlarına varıncaya kadar tembellik yapıyodu yan gel yat ohhhh bugünde kalp atışlarını dinledim sabah gittim aşım vrardı onu yaptırdım ama kolum ağrıyor şimdi

Günaydın güzel annişler ve bebişleri...
Anca girebildim kızlar herkes iyidir umarım.

Benim bazen ağrıyor ama çok şiddetli ağrılar değil en azından dayanabiliyorum. Çok şiddetli değilse bu dönemlerde olabilir demişti doktorum. Vücuttaki kan miktarı arttığından demişti doktorum.

geçen sene benimde başım çok ağrırdı forumda bir arkadaş patates kesip türbentle başına sar ağrısını alır demişti denemedim ama faydası oluyordur belki . En kısa zamanda geçer inşallah canım

Baş apğrısı çok yogun olursa mutlaka ağrı kesici al demişti bana doktorum o ayrıyı çekmek de bebeğe zararlı demişti... ben ce doktorunu arayıp sor ne yapmalıyım diye belki bir ilaç önerir sana geçmiş olsun canım

Merhaba;

Aslında online oluyorum ama bu aralar iş yoğunluğundan pek yazamıyorum. Özel mesajda göndermiştim hatta nasıl yapalım diye sanırım onu da görmedin.

Kilolarda açılmış bu arada ben de 20. haftamdayım ve bir kilo aldım doktorum almasan bile olur kilo istemiyoruz bu dönemlerde dedi... bakalım kaç kilo ile tamamlayacağız

Kilolarda açılmış bu arada ben de 20. haftamdayım ve bir kilo aldım doktorum almasan bile olur kilo istemiyoruz bu dönemlerde dedi... bakalım kaç kilo ile tamamlayacağız

Ne zaman kilo alacakmışız anlamadım ben ya
Son gittiğimde doktordan fırça yedim neredeyse toplamda 3-4 kilo arası aldım diye

Ne zaman kilo alacakmışız anlamadım ben ya
Son gittiğimde doktordan fırça yedim neredeyse toplamda 3-4 kilo arası aldım diye

benim doktorum da aynen öyle doktora gitmeden önce son bi kaç gün resmen hergün tartılıorum aldım mı acaba diye resmen korkuorum çok kilo almış olmaktan doktorum yüzünden

benim doktorum da aynen öyle doktora gitmeden önce son bi kaç gün resmen hergün tartılıorum aldım mı acaba diye resmen korkuorum çok kilo almış olmaktan doktorum yüzünden

Acaba yeni dönem doktorlar mı böyle diyorum ama benimki de yaşını başını almış aslında
Dışarıdan bakanlar hala hamilemisin diye bile sormuyor hatta kıyafetlerimde bile değişiklik olmadı

Acaba yeni dönem doktorlar mı böyle diyorum ama benimki de yaşını başını almış aslında
Dışarıdan bakanlar hala hamilemisin diye bile sormuyor hatta kıyafetlerimde bile değişiklik olmadı

Benim doktorum da öyle ayaşını başını almış ama ne biliim ya belki de rahat bıraksalar alıp başımızı gidicez diye korkuolardır

Aman boşver canın isteyince yaparsın

bence de canın ne zaman isterse o zaman yap ben de sabahtan beri yerimden kalkmak istemiorum bi dakka iş yapsam on dakka uzanıorum hava da çok kötü ondan heralde

valla yat yat yat toto büyütüyom nyse accık daha yatayım sonra kalkar yaparım süpürcem mutfağı toplıcam çamaşır katlıcam ve son olarak lavoları yıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…