- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.361
Ben de bankacıydım ilk 3 ay çok zor geçti işi bıraktım oyüzden
ama şimdi düşündükçe iyi ki bırakmışım diyorumkızımla evde yatıp yuvarlanıyoruz
allah seni kızzz ne kadar güldüm yaaaa
ama olsuuun öyle demeeeeeo kadar yıldan sonra bi işe yaradılar oysa ben hep onlardan kurtulma çabasındaydım
slm kızlar nasılsınız??? biz geldik oğlumlaçok heyecanlıyım ya cumartesi doktora gitcem.. çok merak ediyorum miniğimi, nasıl acaba iyi mi? ne kadar büyüdü acaba??
kızlar merhaba bende 20.haftadayım.size birşey sorucam baş ağrısı çeken var mı ya ben dün aksam çok kötüydm ağrıdan ağlıdım.haftada bir muahakkak ağrım oluyr. kalbimde hızlı hızlı attığını hissediyrm
kendim çekerm napim de bebişe bişey olur mu diye kokryrm yaa.
Allah hepimize sağlık versin inş. bebişlerimizede...
kızlar merhaba bende 20.haftadayım.size birşey sorucam baş ağrısı çeken var mı ya ben dün aksam çok kötüydm ağrıdan ağlıdım.haftada bir muahakkak ağrım oluyr. kalbimde hızlı hızlı attığını hissediyrm
kendim çekerm napim de bebişe bişey olur mu diye kokryrm yaa.
Allah hepimize sağlık versin inş. bebişlerimizede...
geçen sene benimde başım çok ağrırdı forumda bir arkadaş patates kesip türbentle başına sar ağrısını alır demişti denemedim ama faydası oluyordur belki . En kısa zamanda geçer inşallah canım
Merhaba güzel ananeler hediyeleşmede bana çıkan arkadaş sadiyeyüce hiç online göremiyorum, yorumlarınada rastlamadım hiç. Eğer bana ulaşırsa sevinirim.
Bu arada şu kilo olayı biraz canımı sıkmaya başladı benim. 73 kilo ile hamile kalmıştım allahtan boyum 1.75 'te fazla belli olmuyo kilolar.
ilk 3 ay bulantılardan 70 kiloya düştüm. Şimdide 22. haftamızdayız ve 75 kiloyum. şimdi ben kaç kilo almış oluyorum acaba 5 kilomu 2 kilomu? Bu haftalarda almış olduğum kilo normalmi yoksa çokmu? Sizlerin kilo durumu nedir?
Kilolarda açılmış bu arada ben de 20. haftamdayım ve bir kilo aldım doktorum almasan bile olur kilo istemiyoruz bu dönemlerdededi... bakalım kaç kilo ile tamamlayacağız
Ne zaman kilo alacakmışız anlamadım ben ya
Son gittiğimde doktordan fırça yedim neredeyse toplamda 3-4 kilo arası aldım diye
ayy eve bi girişmem lazımm baya karıştıı ama hiç kalkasım yokkkkk
benim doktorum da aynen öyle doktora gitmeden önce son bi kaç gün resmen hergün tartılıorum aldım mı acaba diye resmen korkuorum çok kilo almış olmaktan doktorum yüzünden
Aman boşver canın isteyince yaparsın
Acaba yeni dönem doktorlar mı böyle diyorum ama benimki de yaşını başını almış aslında
Dışarıdan bakanlar hala hamilemisin diye bile sormuyorhatta kıyafetlerimde bile değişiklik olmadı
Aman boşver canın isteyince yaparsın
bence de canın ne zaman isterse o zaman yapben de sabahtan beri yerimden kalkmak istemiorum bi dakka iş yapsam on dakka uzanıorum hava da çok kötü ondan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?