- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.381
hoşgeldiniiizevet heyecan had safhada oluyor bende perşembe günü gittim gördüm her bir yerlerini kısçemin damarlarına varıncaya kadar tembellik yapıyodu yan gel yat ohhhh bugünde kalp atışlarını dinledim sabah gittim aşım vrardı onu yaptırdım ama kolum ağrıyor şimdi
ne güzel ya, bende öyle güzel görürüm inş. bebişimi.. aşı için çok ağrı yapıyor yazıyo herkes yaa demek doğru..:18: :18: iyice korkmaya başladım.. çok önyargı oluştu walla bende. beni de arayıp çağırırlar yakında, çocuklar gibi kaçsam mı ki
ne güzel ya, bende öyle güzel görürüm inş. bebişimi.. aşı için çok ağrı yapıyor yazıyo herkes yaa demek doğru..:18: :18: iyice korkmaya başladım.. çok önyargı oluştu walla bende. beni de arayıp çağırırlar yakında, çocuklar gibi kaçsam mı ki
Merhaba anneler ve sevgili bebişleri
nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum ooo sayfalar malum çok ilerlemiş
Bizde iyiyiz aminosentez yaptırdık ön sonucumuzu aldık temiz çıktı cinsiyetimizi geçte olsa öğrendik KIZZZ
Benim sorunum da belli oldu bebeğimiziz eşi çok büyükmüş ve suan sürekli kontrol altında olacağım her
hafta kontrol olacak Eşi büyük olduğundan 6,5 yada 7 aylık alınacak küçük doğacakmış ama Rabbim izin verirswe toparlanır inş Çünkü eş büyük olduğundan içerde öldürme riski çok fazla gelişimi geri olacakmış :-(
10 gündür bayağı kötüydüm sadece dua edebiliyorum yapacak başka bişey yok kızlar Bu arada çekiliş yapıldığımı bakamadım :-( Hepinizi özlemişm
Kendinize ve bebişlerinize cok cok iyi bakınnnnn Dualrınızı eksik etmeyin
luxxorcum kıloyu kafaya takma bosver kız bende 1.55 boyum napalım rabbım öle munasıp görmus bende 53le basladım hamılelıge evlednımde 45kıloydum mınık ve şirin oluyossss bızdeee ordann kurtarıyoruzızz..hemde cok genc gösterıyourz benı 18yasında sananlar cok hatta bekar zannedenler bosver ılerkı yııllarda cok sevıncez bu duruma yaslılıgımızı hıssetmıcekler
demir58 canım kendini üzme sakın eğer bir risk olursa sana bebeğin akciğerleri biran önce gelişsin diye iğne yapılır çok kilo alırsın ama bebiş için herşeye değer ben hastanede genelde şunu biliyorum 7 aylıklar yaşıyorda 8 aylıkların çok şansı olmuyor tabiki Allahın bileceği şey bu sen kafana takma canım dua et bizde duamızda unutmıcaz tabiki seni
günaydınlarrrr.....
bugün dünden daha fazla kar var ve ben mesaideyim.... kızlar bişi duydum ve ne kadar doğru bilmiyorum sizden bilen var mı , kar nedeniyle okullar tatil ya hamilelere engellilerede otomatıkmen tatil oluyormuş ne alaka bilmıyorum ama bu yüzden izin kullananlar varmıs da bileniniz var mı
doğumgününüz kutlu olsun beraber nice mutlu yıllara...
kızlar merhaba bende 20.haftadayım.size birşey sorucam baş ağrısı çeken var mı ya ben dün aksam çok kötüydm ağrıdan ağlıdım.haftada bir muahakkak ağrım oluyr. kalbimde hızlı hızlı attığını hissediyrm
kendim çekerm napim de bebişe bişey olur mu diye kokryrm yaa.
Allah hepimize sağlık versin inş. bebişlerimizede...
canım hıc korkma ben dün oldum..ilk oldugunda zaten bıse olmuo sonradan agır bıse kaldırmıs gıbı oluosn sadece..gece üzerıne dönüp uyumuzum bile..20den ıtıbaren vuruyorlar dıye bılıyorum ben.bence aksatma canım
kızlar zaman ne çabuk geçiyor bu arada. ilk öğrendiğimde 6 haftalıktı. bugün 19 hafta oldu. yarısı geçti sayılır :) göbişte iyice belli olmaya başladı. bi bakmışız bebişler kucağımızda. inşalllaahhhh sağlıkla
kızlar zaman ne çabuk geçiyor bu arada. ilk öğrendiğimde 6 haftalıktı. bugün 19 hafta oldu. yarısı geçti sayılır :) göbişte iyice belli olmaya başladı. bi bakmışız bebişler kucağımızda. inşalllaahhhh sağlıkla
Herkeslere selam olsun:)
Sizlerle paylaşmak istedim;
Malum kadınlar kulübündeyiz ve 1 hafta sonra kadınlar günümüz:)
EVLİ 1 BİR KADININ DİPNOTLARI: KADINA (K)ADIN NEDİR DİYE SORSANIZ...(!)
evet canım öle biş varmış ve ben yeni öğrendim, dün ve bugünü tatil vermişmişler ama ne hikmetse bize bildirilmedi hiç neyse bende geldim öğlende eve şimdide uzandım yattıgım yerden yazdıklarınızı okuyorum...Sinopee sanırım devlet memurları için geçerli o durum valinin hamilelere de izin vermesi gerekiyor diye biliyorum ama tam da emin değilim ama bu havalarda dışarı çıkmamamız lazım gerçekten
canım aldıgın 5 kilo canım bu şekilde hesaplanıyor...Merhaba güzel ananeler hediyeleşmede bana çıkan arkadaş sadiyeyüce hiç online göremiyorum, yorumlarınada rastlamadım hiç. Eğer bana ulaşırsa sevinirim.
Bu arada şu kilo olayı biraz canımı sıkmaya başladı benim. 73 kilo ile hamile kalmıştım allahtan boyum 1.75 'te fazla belli olmuyo kilolar.
ilk 3 ay bulantılardan 70 kiloya düştüm. Şimdide 22. haftamızdayız ve 75 kiloyum. şimdi ben kaç kilo almış oluyorum acaba 5 kilomu 2 kilomu? Bu haftalarda almış olduğum kilo normalmi yoksa çokmu? Sizlerin kilo durumu nedir?
[SIZE=3
sinopeecim devlette çaışıyorsan canım genelde evet okullar tatil olunca hamilelere de oluyor ama her zaman değil bulunduğun ilin resmi valilik sitesindeki açıklamalardan öğrenebilirsin durumu
evet canım devlet memuruyum böle bişi varmış yeni öğrendim hani bilmeyen varsa duyurulur....
kızlar siz hangi aşıdan bahsediyorsunuz benim doktorum hiç aşıdan falan bahsetmedi sağlık ocağına da hiç gitmedim şimdiye kadar .
kızlar siz hangi aşıdan bahsediyorsunuz benim doktorum hiç aşıdan falan bahsetmedi sağlık ocağına da hiç gitmedim şimdiye kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?