2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel ya, bende öyle güzel görürüm inş. bebişimi.. aşı için çok ağrı yapıyor yazıyo herkes yaa demek doğru..:18: :18: iyice korkmaya başladım.. çok önyargı oluştu walla bende. beni de arayıp çağırırlar yakında, çocuklar gibi kaçsam mı ki

ne zaman senin usg bende hiç önyargı yoktu hatta acı ve ağrı eşiğim yüksektir hiç sanmıyordum ağrıyacağını ama dayanılmayacak bişey değil ki sadece ağrıyı hissediyosun işte yanii çok ahım şahım bi acı değil senle aynı günlerdeyiz senin de gitmen lazım bugünlerde tam 19 uz

kızlar herkese selamlar bugün de tatil bana şöyle biraz geçmişi okuyayım dün bir çıktım bir daha giremedim bugün de sabaha karşı 5ten beri elektrik kesikti, anneme geldim evim buz gibi olmuştu çünkü. hemen geçmişe göz atayım geleyim maşallah 15 syfa yazmışsınız dünden beri

canım hıc korkma ben dün oldum..ilk oldugunda zaten bıse olmuo sonradan agır bıse kaldırmıs gıbı oluosn sadece..gece üzerıne dönüp uyumuzum bile..20den ıtıbaren vuruyorlar dıye bılıyorum ben.bence aksatma canım

Hülya cicilerin çok güzel canım baktım hepsine iyi günlerde giysin bebiş

ah canım benim inşallah herşey yolunda gidecek canım hiç merak etme senin için de dua edeceğim moral ve inanç çok önemli hep olumluyu dile iste Allahtan

ayy sevcancım aynıyız demekki senle minik annelersağol canım moral verdin

msgcim kaan kocatepe doktorun bir videosunda batıl inanışlar arasında onu da sayıyordu canım 7 aylık yaşar da 8 aylık yaşamaz diye bunların tıbben hiçbir gerçekliği yok canım bunları hiç düşünmeyin yazmayın kim bilir kimlerin bebişi 8 aylık gelecek burda onların da morali bozulmasın ilerde

sinopeecim devlette çaışıyorsan canım genelde evet okullar tatil olunca hamilelere de oluyor ama her zaman değil bulunduğun ilin resmi valilik sitesindeki açıklamalardan öğrenebilirsin durumu

canım baş ağrısı değil de bazen benim de kalbim hızlı hızlı atıyor ama geçiyor sonra

bende dün oldum sadece dokununca hafif birşey hissediyorum ama dün gece üzerine yatıp uyudum bile. 19 haftaya yeni girdim ben ama çağırdılar sağlık ocağından.

kızlar zaman ne çabuk geçiyor bu arada. ilk öğrendiğimde 6 haftalıktı. bugün 19 hafta oldu. yarısı geçti sayılır :) göbişte iyice belli olmaya başladı. bi bakmışız bebişler kucağımızda. inşalllaahhhh sağlıkla

evet canım çok haklısın ben de kendimi düşününce hamileliğimi yarıladım resmen inşallah kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız da alırız bebeciklerimizi kucağımza

evet canım çok haklısın ben de kendimi düşününce hamileliğimi yarıladım resmen inşallah kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız da alırız bebeciklerimizi kucağımza

slm kızlar nbr nasılsınız? biz oglumla öğlen babamıza kahvaltı hazırladık karnımızı doyurduk koca bi bardak sütümüzüde içtik . oglusum tekmelere de basladı

kızlar siz hangi aşıdan bahsediyorsunuz benim doktorum hiç aşıdan falan bahsetmedi sağlık ocağına da hiç gitmedim şimdiye kadar .

Sinopee sanırım devlet memurları için geçerli o durum valinin hamilelere de izin vermesi gerekiyor diye biliyorum ama tam da emin değilim ama bu havalarda dışarı çıkmamamız lazım gerçekten
evet canım öle biş varmış ve ben yeni öğrendim, dün ve bugünü tatil vermişmişler ama ne hikmetse bize bildirilmedi hiç neyse bende geldim öğlende eve şimdide uzandım yattıgım yerden yazdıklarınızı okuyorum...

canım aldıgın 5 kilo canım bu şekilde hesaplanıyor...

E=akkusni;23374129]ne güzel ya, bende öyle güzel görürüm inş. bebişimi.. aşı için çok ağrı yapıyor yazıyo herkes yaa demek doğru..:18: :18: iyice korkmaya başladım.. çok önyargı oluştu walla bende. beni de arayıp çağırırlar yakında, çocuklar gibi kaçsam mı ki [/QUOTE]
bende yaptırdım ama hiç skıntı olmadı....

kızlar siz hangi aşıdan bahsediyorsunuz benim doktorum hiç aşıdan falan bahsetmedi sağlık ocağına da hiç gitmedim şimdiye kadar .

tetanoz aşısı cnm. sağlık bakanlığının programı dahilinde yer alıyormuş. sağlık ocaklarında yapılıyor. bağlı olduğun sağlık ocağına git istersen. gebelik kaydı yaptır. onlar takibini yapıyorlar. doktorlar çok gerekli görmüyor ama yapılsa da bebeğe sana zararı yok. doğum steril ortamlarda olmazsa falan diye. hastanede doğum olcak ama aşının zararı olmadığı için yaptıralım kafamız rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…