- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.401
ben iyiyim çok şükür yarın ayrıntılıda da problem çıkmazsa daha iyi olacağımslm kızlar nbr nasılsınız? biz oglumla öğlen babamıza kahvaltı hazırladık karnımızı doyurduk koca bi bardak sütümüzüde içtik . oglusum tekmelere de basladı
slm kızlar nbr nasılsınız? biz oglumla öğlen babamıza kahvaltı hazırladık karnımızı doyurduk koca bi bardak sütümüzüde içtik . oglusum tekmelere de basladı
saglık ocagına gidip gebe oldugunu bildirmen lazım bebeğin asılarını ora takıp edio doktor bişey demio zaten 20. haftada olunuo asıkızlar siz hangi aşıdan bahsediyorsunuz benim doktorum hiç aşıdan falan bahsetmedi sağlık ocağına da hiç gitmedim şimdiye kadar .
ben iyiyim çok şükür yarın ayrıntılıda da problem çıkmazsa daha iyi olacağım
sen nasılsın ?
sağlık ocagında 20 haftadan sonra ücretsiz yapılan tetanoz aşısı, ayrıca 2 doz yapılıyor hamilelikte....
tetanoz aşısı cnm. sağlık bakanlığının programı dahilinde yer alıyormuş. sağlık ocaklarında yapılıyor. bağlı olduğun sağlık ocağına git istersen. gebelik kaydı yaptır. onlar takibini yapıyorlar. doktorlar çok gerekli görmüyor ama yapılsa da bebeğe sana zararı yok. doğum steril ortamlarda olmazsa falan diye. hastanede doğum olcak ama aşının zararı olmadığı için yaptıralım kafamız rahat olsun.
evet canım öle biş varmış ve ben yeni öğrendim, dün ve bugünü tatil vermişmişler ama ne hikmetse bize bildirilmedi hiç neyse bende geldim öğlende eve şimdide uzandım yattıgım yerden yazdıklarınızı okuyorum...
selam canım. afiyet olsun sizee :) bizde bebişimle show da gönül yazar izlioruz, bi yandanda nette dolanıyoruz. bizde henüz sert tekme yok. arada ufak ufak pıt pıtt :)
saglık ocagına gidip gebe oldugunu bildirmen lazım bebeğin asılarını ora takıp edio doktor bişey demio zaten 20. haftada olunuo ası
inşallah preoblem çıkmaz canım nerde ayrıntılı yaptırcan ? bizde iyiyiz oglusumla tv izlioz yanlandık yatıoz
selam canım. afiyet olsun sizee :) bizde bebişimle show da gönül yazar izlioruz, bi yandanda nette dolanıyoruz. bizde henüz sert tekme yok. arada ufak ufak pıt pıtt :)
inşallah canım , nerde olabilir canım tabiki ve maalesef kiii şifa da
orası öle canım radyologlar iyi, ben muhammed beye baktıracagım, yarın o oldugu için randevu aldımama güzel bakıolar ayrıntılıda canım erkek bi dr bakıo kamil di sanırım adı atardamarının sesini biile dinletmişti
Arkadaşlar ben bişey sorcam, hepiniz bu haftalarda ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsunuz ama acaba bunu doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktorunuz mu gerekli görürse istiyor.
Benim bi arkadaşım "çok gereksiz bişi ne o bişi çıkarsa aldırcan mı, aldırmayacağına göre gerek yok, boş yere kuruntu yaratıyo" falan dedi. Ayrıca tanıdığı birinde ayrıntılıda doktor kalple ilgili bi sorun görmüş ama şimdi bebeğin hiç bişeyi yokmuş, o yüzden yaptırmana gerek yok falan dedi. Ne yapacağımı şaşırdım :18:
tetanoz aşısı cnm. sağlık bakanlığının programı dahilinde yer alıyormuş. sağlık ocaklarında yapılıyor. bağlı olduğun sağlık ocağına git istersen. gebelik kaydı yaptır. onlar takibini yapıyorlar. doktorlar çok gerekli görmüyor ama yapılsa da bebeğe sana zararı yok. doğum steril ortamlarda olmazsa falan diye. hastanede doğum olcak ama aşının zararı olmadığı için yaptıralım kafamız rahat olsun.
merhabalar cnm şükür bizde paşa oğlumla iyiyiz.inşlh.tüm annişler ve melekleride iyidir.mrb kızlar nasılsın bakalım?biz iyiyiz oğlumla..sizler ve tatlı bebişlerinizde iyidir umarımm
kızlar zaman ne çabuk geçiyor bu arada. ilk öğrendiğimde 6 haftalıktı. bugün 19 hafta oldu. yarısı geçti sayılır :) göbişte iyice belli olmaya başladı. bi bakmışız bebişler kucağımızda. inşalllaahhhh sağlıkla
ay bir sürü yazdım gitti hepsi tühhh
banamı yazdın şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?