2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nbr nasılsınız? biz oglumla öğlen babamıza kahvaltı hazırladık karnımızı doyurduk koca bi bardak sütümüzüde içtik . oglusum tekmelere de basladı

selam canım. afiyet olsun sizee :) bizde bebişimle show da gönül yazar izlioruz, bi yandanda nette dolanıyoruz. bizde henüz sert tekme yok. arada ufak ufak pıt pıtt :)

kızlar siz hangi aşıdan bahsediyorsunuz benim doktorum hiç aşıdan falan bahsetmedi sağlık ocağına da hiç gitmedim şimdiye kadar .
saglık ocagına gidip gebe oldugunu bildirmen lazım bebeğin asılarını ora takıp edio doktor bişey demio zaten 20. haftada olunuo ası

ben iyiyim çok şükür yarın ayrıntılıda da problem çıkmazsa daha iyi olacağım
sen nasılsın ?

inşallah preoblem çıkmaz canım nerde ayrıntılı yaptırcan ? bizde iyiyiz oglusumla tv izlioz yanlandık yatıoz

sağlık ocagında 20 haftadan sonra ücretsiz yapılan tetanoz aşısı, ayrıca 2 doz yapılıyor hamilelikte....

bilgiler için sağolun kızlar bakalım belki yaptırırım bende.

malesef canım istanbulda kar tatili olduğunda kurumda bana hiç bilgi verilmedi. Tesadüfen internette gezinirken öğrenmiştim. Artık kar olunca her sabah işe gelmeden önce valiliğin sitesine bakıyorum.

inşallah canım , nerde olabilir canım tabiki ve maalesef kiii şifa da

mrb kızlar nasılsın bakalım?biz iyiyiz oğlumla..sizler ve tatlı bebişlerinizde iyidir umarımm

Arkadaşlar ben bişey sorcam, hepiniz bu haftalarda ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsunuz ama acaba bunu doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktorunuz mu gerekli görürse istiyor.

Benim bi arkadaşım "çok gereksiz bişi ne o bişi çıkarsa aldırcan mı, aldırmayacağına göre gerek yok, boş yere kuruntu yaratıyo" falan dedi. Ayrıca tanıdığı birinde ayrıntılıda doktor kalple ilgili bi sorun görmüş ama şimdi bebeğin hiç bişeyi yokmuş, o yüzden yaptırmana gerek yok falan dedi. Ne yapacağımı şaşırdım :18:

canım doktorun onerisi bebegın gelısımıne bakılıyor bencede yapılmalı yani aldırmassan bıle bebegını okadar net gormek o kadar guzelki ıkılıde doktor bana renklı halını de gostermıstı superdı o gunden bugune detaylıyı beklıyorum ay bebegın kıme benzedıgı dahı bellı oluyor

kızlar ben bu konuyu doktoruma sordum sağlık ocakları erken de vurmak istiyorlarmış gerke yok ben sana haber vericem dedi biraz daha haftan ilerlesin demişti.bende peki dedim.

mrb kızlar nasılsın bakalım?biz iyiyiz oğlumla..sizler ve tatlı bebişlerinizde iyidir umarımm
merhabalar cnm şükür bizde paşa oğlumla iyiyiz.inşlh.tüm annişler ve melekleride iyidir.

inşlh.aynı şekilde bende düşünüyorum.zaman çabuk geçiyor gibi ama bize pek öyle değil sanırım.hele yaz yaklaştıkça :))

selam kızlar bir süredir gelemiyorum çok yoğun işler
böyle olunca günde nası geçiyor anlamıyorum valla :)
hepiniz iyisinizdir inş. biz iyiyiz çok şükür
yarın tam 20. haftamız yolu yarıladık doğuma kaldı 20 hafta işten ayrılmaya 12 hafta :)

lamecim pazartesi için söz verdim sana ama giremedim inan
şimdide resim yükleme sitesi hata veriyor sinir oldum :)
birtek bunu ekleyebidim

buna anneannemiz başladı nevresim için örneğini ben çıkarttım ona
kitapta bunun değişik değişik halleri var tam takım yapalım dedim
onlardanda pike, battaniye, bez torbası ve altın yastığı yapcaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…