- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.421
slm kızlar bugün sabah karşı kasıklarıma inanılmaz bi ağrı girdi ve uzun süre uyuyamadım sizede oluyormu?21 artı 2 yiz
yok genele yazmıştım :)
ağrılar dönemsel banada oluyor bu arada
19+6 yım
pazar günü bi ağrım oldu salıya kadar geçmedi üşüttüm ama kanımca
evet canım dün gece sabahladım bende kasıklarım ve sırtım mahvoldum benim 2 gebeliğim inan doğum sancısı gibiydi sabaha karşı dayanamaz hale geldim sonra uyuya kalmışım yarın dr gideceğim randavu aldım çünkü çok korktum ve nedense benim bebeğim günde bazen 1 kez bazen 2 kez hareket ediyor korkuyorum normaldir inşl.:18:
bende ilk defa oldu korktum.örnek çok güzel Allah kullanmanı nasip etsin hepimizin sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle
ayy canım benim yarın gelince babada yazarmısın senin hamileliğine ne kadar oldu? ya büyük ihtimal bişey yoktur rahmimiz büyüyor yada üşütüyoruz diye ama bi sıra ağlıycaktım öyle sancılıydı benimkide.özellikle sağ kasığım.
Arkadaşlar ben bişey sorcam, hepiniz bu haftalarda ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsunuz ama acaba bunu doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktorunuz mu gerekli görürse istiyor.
Benim bi arkadaşım "çok gereksiz bişi ne o bişi çıkarsa aldırcan mı, aldırmayacağına göre gerek yok, boş yere kuruntu yaratıyo" falan dedi. Ayrıca tanıdığı birinde ayrıntılıda doktor kalple ilgili bi sorun görmüş ama şimdi bebeğin hiç bişeyi yokmuş, o yüzden yaptırmana gerek yok falan dedi. Ne yapacağımı şaşırdım :18:
selam kızlar bir süredir gelemiyorum çok yoğun işler
böyle olunca günde nası geçiyor anlamıyorum valla :)
hepiniz iyisinizdir inş. biz iyiyiz çok şükür
yarın tam 20. haftamız yolu yarıladık doğuma kaldı 20 hafta işten ayrılmaya 12 hafta :)
lamecim pazartesi için söz verdim sana ama giremedim inan
şimdide resim yükleme sitesi hata veriyor sinir oldum :)
birtek bunu ekleyebidim
buna anneannemiz başladı nevresim için örneğini ben çıkarttım ona
kitapta bunun değişik değişik halleri var tam takım yapalım dedim
onlardanda pike, battaniye, bez torbası ve altın yastığı yapcaz inş.
tamam canım yazarım 9,30 dr randavum gelince yazarım hemen inş bir şey çıkmaz gece bebeğimi kaybedeceğimden çok korktum 20+3 günlük hamileyim
kızlar ben bu konuyu doktoruma sordum sağlık ocakları erken de vurmak istiyorlarmış gerke yok ben sana haber vericem dedi biraz daha haftan ilerlesin demişti.bende peki dedim.
Arkadaşlar ben bişey sorcam, hepiniz bu haftalarda ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsunuz ama acaba bunu doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktorunuz mu gerekli görürse istiyor.
Benim bi arkadaşım "çok gereksiz bişi ne o bişi çıkarsa aldırcan mı, aldırmayacağına göre gerek yok, boş yere kuruntu yaratıyo" falan dedi. Ayrıca tanıdığı birinde ayrıntılıda doktor kalple ilgili bi sorun görmüş ama şimdi bebeğin hiç bişeyi yokmuş, o yüzden yaptırmana gerek yok falan dedi. Ne yapacağımı şaşırdım :18:
selam kızlar bir süredir gelemiyorum çok yoğun işler
böyle olunca günde nası geçiyor anlamıyorum valla :)
hepiniz iyisinizdir inş. biz iyiyiz çok şükür
yarın tam 20. haftamız yolu yarıladık doğuma kaldı 20 hafta işten ayrılmaya 12 hafta :)
lamecim pazartesi için söz verdim sana ama giremedim inan
şimdide resim yükleme sitesi hata veriyor sinir oldum :)
birtek bunu ekleyebidim
buna anneannemiz başladı nevresim için örneğini ben çıkarttım ona
kitapta bunun değişik değişik halleri var tam takım yapalım dedim
onlardanda pike, battaniye, bez torbası ve altın yastığı yapcaz inş.
temmuz annelerımız bellı oldu cınsıyetımız oglumuz ares gelıyormus :) 19uncu haftasında gosterdı valla kendını :)
canım gözünz aydın çok sevindim[/QUO
bende cok sevındım valla sevınmeden zıyade ogrendım ya rahatladım sankı sonucta elı ayagı duzgun olsun saglıklı olsun elbette cınsıyet farketmez ama ınsan ısmıyle hıtap edıp sevmek konusmak ıstıyorr :)
canım gözünz aydın çok sevindim[/QUO
bende cok sevındım valla sevınmeden zıyade ogrendım ya rahatladım sankı sonucta elı ayagı duzgun olsun saglıklı olsun elbette cınsıyet farketmez ama ınsan ısmıyle hıtap edıp sevmek konusmak ıstıyorr :)
aynen canım bundan sonra arescim diye seversi annesi ismiyle yaşasın büyüsün inşallah. benim de bu aralar acayip tatlı çekiyor canım şimdi eşim diyor ki kız kız diye herbişni aldık adını koyduk doktor iser misin yarın oğlan desinayy dedim kesin kız dedikten sonra böyle bir sürpriz olmaz herhalde
temmuz annelerımız bellı oldu cınsıyetımız oglumuz ares gelıyormus :) 19uncu haftasında gosterdı valla kendını :)
canım gözünz aydın çok sevindim
canım gözün aydın:))
aynen canım bundan sonra arescim diye seversi annesi ismiyle yaşasın büyüsün inşallah. benim de bu aralar acayip tatlı çekiyor canım şimdi eşim diyor ki kız kız diye herbişni aldık adını koyduk doktor iser misin yarın oğlan desinayy dedim kesin kız dedikten sonra böyle bir sürpriz olmaz herhalde
kaç haftalıkda öğrenmiştin sen cinsiyetini :) yok ya ben tatlı ekşi olayına ınanmıyorum cunku ben tatlı asermıyorum mesela normalde bayılırdım hamıle kaldıgımdan berı tatlı yemez oldum oysakı erkekte tatlı yenır derler
kaç haftalıkda öğrenmiştin sen cinsiyetini :) yok ya ben tatlı ekşi olayına ınanmıyorum cunku ben tatlı asermıyorum mesela normalde bayılırdım hamıle kaldıgımdan berı tatlı yemez oldum oysakı erkekte tatlı yenır derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?