2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün sabah karşı kasıklarıma inanılmaz bi ağrı girdi ve uzun süre uyuyamadım sizede oluyormu?21 artı 2 yiz

evet canım dün gece sabahladım bende kasıklarım ve sırtım mahvoldum benim 2 gebeliğim inan doğum sancısı gibiydi sabaha karşı dayanamaz hale geldim sonra uyuya kalmışım yarın dr gideceğim randavu aldım çünkü çok korktum ve nedense benim bebeğim günde bazen 1 kez bazen 2 kez hareket ediyor korkuyorum normaldir inşl.:18:

yok genele yazmıştım :)
ağrılar dönemsel banada oluyor bu arada
19+6 yım
pazar günü bi ağrım oldu salıya kadar geçmedi üşüttüm ama kanımca

bende ilk defa oldu korktum.örnek çok güzel Allah kullanmanı nasip etsin hepimizin sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle

ayy canım benim yarın gelince babada yazarmısın senin hamileliğine ne kadar oldu? ya büyük ihtimal bişey yoktur rahmimiz büyüyor yada üşütüyoruz diye ama bi sıra ağlıycaktım öyle sancılıydı benimkide.özellikle sağ kasığım.

tamam canım yazarım 9,30 dr randavum gelince yazarım hemen inş bir şey çıkmaz gece bebeğimi kaybedeceğimden çok korktum 20+3 günlük hamileyim

Kızlar yoğunluktan giremedim pek

demir58 inşalla herşey yolunda gider sağlıcakla doğar bebişin dualarım seninle

Bence doktorun yaptır diyorsa yaptırmakta fayda var bence hem bebişini öyle görmek güzel hemde bazen önceden sorun çıkması önlenebiliyor bu durumlarda bu yanından da bakmak lazım olayın.

Çooook güzelmiş ellerine sağlık Bende yapmak istiyorum ama çalıştığımdan yetiştirip yapabilrmiyim bilmiyorum:44:

naber kızlar? ay demin annemlerden evime gittim artık gelmiştir elektrik diye inanır mısınız dün sabaha karşı 5te gitti halen gelmemiş yaa ev buz buzz geri döndüm anneme artık bu akşam da burdayız

kızlar ben bu konuyu doktoruma sordum sağlık ocakları erken de vurmak istiyorlarmış gerke yok ben sana haber vericem dedi biraz daha haftan ilerlesin demişti.bende peki dedim.

valla bilmiyozki. ne derlerse yapıyoz. gerçi bizim sağlık ocağında aile dostu doktor var, o da takip ediyo ama takipmi etmedi nedir acaba.

canım ben arkadaşının görüşüne katılmıyorum, ayrıntılı usg çok önemli, bebeğinde bir sorun olursa aldırman için değil bu konuda bilgi sahibi olunması ve doğum anında bunun bilnicinde olunması veya gebelik sırasında yapılabilecek birşey varsa sorunun giderilmesi için yapılıyor. gebeliğin sonuna kadar beklenebiliniyorsa bebek soğduğu anda probleminin ne olduğu bilindiği için hemen müdahale edilebiliyor ve hatta acil durumlarda artık gebelik devam ederken bile müdahale ediliyor. bunu yaptırmamak Allah korusun olabilecek bir sorunu bilmemek ve herhangi bir durumda hazırlıksız yakalanmak demek. sonuçta bebeğin tüm damarlarına, kalbine ve diğer tüm organlarına detaylı olarak bakılıyor. bundan kimseye zarar gelmez.

bu arada ben de yarın gideceğim ayrıntılıya inşallah bir sorunun yoktur keyfi yerindedir bebişimin :)

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın dilerim.

16 haftam dolmuştu öğrendiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…