- 8 Ağustos 2011
- 12.732
- 15.252
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.441
kızlar ben bu konuyu doktoruma sordum sağlık ocakları erken de vurmak istiyorlarmış gerke yok ben sana haber vericem dedi biraz daha haftan ilerlesin demişti.bende peki dedim.
canım çok sagol darısı ogrenemeyenlerın basına valla cok beyın yoran bır konuydu :)
16 haftam dolmuştu öğrendiğimde.
nasılsınız kızlar ne var n yok?
ben de 20. haftada gittim, 24 ve 28 de birer doz vurcaz dediler.
gözün aydın..ben de hala bilmiyorum, kendimden geçtim.. millete dert anlatmaktan usandım
İYİ akşamlar annecikler nasılsınız bakalım bebekleriniz nasıl ??
canım ben kendi adıma iyiym tepik yiyorum :)) sen nasılsınn
walla ınsallah suprız yapmaz genelde erkek erken bellı eder dıyorlar bak benımkı 19da netlestı gercı 12ncı haftada kız demıstı bana 15de erkege donuor sankı 19da netledık erkek:)
bugun doktora degısmez dımı dıyorum allah bılır dıyorr :) 22ncı haftada ıııce goruruz dedı ınsallah kız olarak kalır degısınce psıkolojı cok etkılenıyor
İYİ akşamlar annecikler nasılsınız bakalım bebekleriniz nasıl ??
bizde oğlumla oturuyoruz fatmagulu ızlıyoruz babamızla muhabbet edıyoruz .. tekme yıyorum acayıp baskı altındayımm .)İyi akşamlar canım biz prensesimle iyiyiz sen nasılsın
yaaa hadi bakalım canımmm renkli ultrasonu cekildin miii?ay ne güzel canım ben de bugün çokca hissettim çok şükür
ay inşallah canım gerçi sağlıklı olsun da sorun yok ama psikolojini ona göre hazırlıyorsun sonuçta
canım iyiyim ben de çok şükür bebişimi görcez yarın sen nasılsın?
bizde oğlumla oturuyoruz fatmagulu ızlıyoruz babamızla muhabbet edıyoruz .. tekme yıyorum acayıp baskı altındayımm .)
yaaa hadi bakalım canımmm renkli ultrasonu cekildin miii?
Günaydınnn güzel annişler ve tatlı bebişleriii
Günaydınnn cnmmm size de
Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
Günaydınnn cnmmm size de
Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
günaydınnnnnnnnnnnnn şekerlerrr
herkese günaydın hayırlı cumalar
günaydııııınnn, güzel güneşli bir gün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?