2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bu konuyu doktoruma sordum sağlık ocakları erken de vurmak istiyorlarmış gerke yok ben sana haber vericem dedi biraz daha haftan ilerlesin demişti.bende peki dedim.

ben de 20. haftada gittim, 24 ve 28 de birer doz vurcaz dediler.

canım çok sagol darısı ogrenemeyenlerın basına valla cok beyın yoran bır konuydu :)

gözün aydın.. ben de hala bilmiyorum, kendimden geçtim.. millete dert anlatmaktan usandım

16 haftam dolmuştu öğrendiğimde.

walla ınsallah suprız yapmaz genelde erkek erken bellı eder dıyorlar bak benımkı 19da netlestı gercı 12ncı haftada kız demıstı bana 15de erkege donuor sankı 19da netledık erkek:)
bugun doktora degısmez dımı dıyorum allah bılır dıyorr :) 22ncı haftada ıııce goruruz dedı ınsallah kız olarak kalır degısınce psıkolojı cok etkılenıyor

canım ben kendi adıma iyiym tepik yiyorum :)) sen nasılsınn

ay ne güzel canım ben de bugün çokca hissettim çok şükür

ay inşallah canım gerçi sağlıklı olsun da sorun yok ama psikolojini ona göre hazırlıyorsun sonuçta

İYİ akşamlar annecikler nasılsınız bakalım bebekleriniz nasıl ??

canım iyiyim ben de çok şükür bebişimi görcez yarın sen nasılsın?

İyi akşamlar canım biz prensesimle iyiyiz sen nasılsın
bizde oğlumla oturuyoruz fatmagulu ızlıyoruz babamızla muhabbet edıyoruz .. tekme yıyorum acayıp baskı altındayımm .)

yaaa hadi bakalım canımmm renkli ultrasonu cekildin miii?

ankaradaki arkadaşlarım 3 mart bu cumartesi gününden itibaren güven hastanesi hamile eğitim merkezinde ücretsiz eğitim seminerleri başlıyor saat 12-14 arasında haftanız ayınız ne ise ona göre takip edeilibilirsiniz ben bi sonraki haftadan itibaren giderim diye düşünüyorum ilk üç ayı geçtiğim için programına internet sitesinden bakabilirsiniz ilgilenenler olursa

bizde oğlumla oturuyoruz fatmagulu ızlıyoruz babamızla muhabbet edıyoruz .. tekme yıyorum acayıp baskı altındayımm .)

yaaa hadi bakalım canımmm renkli ultrasonu cekildin miii?

yok canım normal kontrole gidiyoruz bakalım ayrıntılı ya da renkli için ne zamana tarih verecek bilmiyoruz

Günaydınnn güzel annişler ve tatlı bebişleriii

Günaydınnn cnmmm size de

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...

günaydınnnnnnnnnnnnn şekerlerrr

herkese günaydın hayırlı cumalar

günaydııııınnn, güzel güneşli bir gün :))

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir ve mutlu bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…