2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çoook güzeller canım benimmm.güle güle giysin güzel kızın :)
çok saol canım benimmmm isnşallahh hepimizinkilerrrrr inşallahhhhh:)
fazla güsel şeyler alma teyzesine çekmesin hahahaha:) artık alışverişe çıkalım deliricemmm başka başka şeyler alalalım:)
heheheheh kokoş teyzoş seni:)))) çıkalım valla alalım:))

zeynepcim canım negüzel şeyler almışsınnnnn maşallahhh güzel günlerde giysin inşallhhh

tsk ederım teyzesi bugun aldık babamızla .. kıs kıyamet cıktım dısarı dayanamadım .. haberin olsun wenice diye cocuk gıyım magazasında herseyyarı fıyatına o kadar kıyafet 60 tl :)

hımmm bunlarda çok güzel,şu kırmızı dikkatimi çekti..
tsk ederız .. doğup gıymeyı Rabbım nasıp eder ınsallahhhh

amin innşallah

orayada bakmak lazım ozaman canım:)) yarın bi olsunda:)))

benım aldıklarımı soruyorsan evet kuzummm .. senın kızın cıcılerı de cok afilli:) cok janjanlııı
evet canım yeşilimsinin dikkatini çektiya kendiside erkek bebiş bekliyo hemen dikkatini çekti:)) saol canım süslü kızım benim:)
17 sinden sonra E.önüne gidelim şeker süs vs. için...

evet bencede onlarıda halledelim dimi

evet canım yeşilimsinin dikkatini çektiya kendiside erkek bebiş bekliyo hemen dikkatini çekti:)) saol canım süslü kızım benim:)

evet bencede onlarıda halledelim dimi

halledemesekte bakalım,gerçi gidince boş durmayız da:)) renkli peluş paspas ta istiom:) yani renkli dediğim beyaz ve mavi:) ama tüyleri dökülmeyenlerden.

senın bebegının cınsıyetı ne merak ettim
Biliyor musun ben ne kadar yazarsam yazayım bu topıge kımse cevap vermıyordu ! bende cok nadir gırıyorumm buraya ..
ay olurmu canım benim ben herkeze cvp vermeye çalışıyorum bazen gözden kaçıyo bazen banada cvp vermiyolar:)))
halledemesekte bakalım,gerçi gidince boş durmayız da:)) renkli peluş paspas ta istiom:) yani renkli dediğim beyaz ve mavi:) ama tüyleri dökülmeyenlerden.

aynen gidince boş durmayızzz kız senin paşanın odası çok güzel olucalkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…