- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.621
Eki Görüntüle 359766 Eki Görüntüle 359767 Eki Görüntüle 359768 kızlarrrrr cicilerimiz nasıllarrrrrrr:)
çok saol canım benimmmm isnşallahh hepimizinkilerrrrr inşallahhhhh:)çoook güzeller canım benimmm.güle güle giysin güzel kızın :)
heheheheh kokoş teyzoş seni:)))) çıkalım valla alalım:))fazla güsel şeyler alma teyzesine çekmesin hahahaha:) artık alışverişe çıkalım deliricemmm başka başka şeyler alalalım:)
tsk ederım teyzesi bugun aldık babamızla .. kıs kıyamet cıktım dısarı dayanamadım .. haberin olsun wenice diye cocuk gıyım magazasında herseyyarı fıyatına o kadar kıyafet 60 tl :)çok saol canım benimmmm isnşallahh hepimizinkilerrrrr inşallahhhhh:)
heheheheh kokoş teyzoş seni:)))) çıkalım valla alalım:))
zeynepcim canım negüzel şeyler almışsınnnnn maşallahhh güzel günlerde giysin inşallhhh
tsk ederız .. doğup gıymeyı Rabbım nasıp eder ınsallahhhhhımmm bunlarda çok güzel,şu kırmızı dikkatimi çekti..
olabilir
nerdesiniz? evde mi?
tsk ederım teyzesi bugun aldık babamızla .. kıs kıyamet cıktım dısarı dayanamadım .. haberin olsun wenice diye cocuk gıyım magazasında herseyyarı fıyatına o kadar kıyafet 60 tl :)
tsk ederız .. doğup gıymeyı Rabbım nasıp eder ınsallahhhh
tsk ederım teyzesi bugun aldık babamızla .. kıs kıyamet cıktım dısarı dayanamadım .. haberin olsun wenice diye cocuk gıyım magazasında herseyyarı fıyatına o kadar kıyafet 60 tl :)
tsk ederız .. doğup gıymeyı Rabbım nasıp eder ınsallahhhh
benım aldıklarımı soruyorsan evet kuzummm .. senın kızın cıcılerı de cok afilli:) cok janjanlıııerkek kıyafeti ya dimi:))
evet canikom yeni geldik evdeyiz
evet canım yeşilimsinin dikkatini çektiya kendiside erkek bebiş bekliyo hemen dikkatini çekti:)) saol canım süslü kızım benim:)benım aldıklarımı soruyorsan evet kuzummm .. senın kızın cıcılerı de cok afilli:) cok janjanlııı
17 sinden sonra E.önüne gidelim şeker süs vs. için...
senın bebegının cınsıyetı ne merak ettimamin innşallah
Biliyor musun ben ne kadar yazarsam yazayım bu topıge kımse cevap vermıyordu ! bende cok nadir gırıyorumm buraya ..orayada bakmak lazım ozaman canım:)) yarın bi olsunda:)))
evet canım yeşilimsinin dikkatini çektiya kendiside erkek bebiş bekliyo hemen dikkatini çekti:)) saol canım süslü kızım benim:)
evet bencede onlarıda halledelim dimi
senın bebegının cınsıyetı ne merak ettim
Biliyor musun ben ne kadar yazarsam yazayım bu topıge kımse cevap vermıyordu ! bende cok nadir gırıyorumm buraya ..
17 sinden sonra E.önüne gidelim şeker süs vs. için...
bende küçükçekmecede oturuyorum .. siz nerdensiniz?evet canım yeşilimsinin dikkatini çektiya kendiside erkek bebiş bekliyo hemen dikkatini çekti:)) saol canım süslü kızım benim:)
evet bencede onlarıda halledelim dimi
ay olurmu canım benim ben herkeze cvp vermeye çalışıyorum bazen gözden kaçıyo bazen banada cvp vermiyolar:)))senın bebegının cınsıyetı ne merak ettim
Biliyor musun ben ne kadar yazarsam yazayım bu topıge kımse cevap vermıyordu ! bende cok nadir gırıyorumm buraya ..
halledemesekte bakalım,gerçi gidince boş durmayız da:)) renkli peluş paspas ta istiom:) yani renkli dediğim beyaz ve mavi:) ama tüyleri dökülmeyenlerden.
bende küçükçekmecede oturuyorum .. siz nerdensiniz?
bende küçükçekmecede oturuyorum .. siz nerdensiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?