2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzell ya .. paşa annesi olacagız pnrali de prenses anası :)

ay olurmu canım benim ben herkeze cvp vermeye çalışıyorum bazen gözden kaçıyo bazen banada cvp vermiyolar:)))

aynen gidince boş durmayızzz kız senin paşanın odası çok güzel olucalkkk
beşik aldınız mı bacılar ben yenıyım ıstanbulda bılmıyorum nerden alınır dıye ? ucuz nereler var?

canım geçmiş olsun , inşallah problem olmadan sadece istirahatle atlatırsınız ...

mrymsrdr , zeynep kıyafetleriniz pek güzeller güzel günlerde giysin bebişleriniz inşallah....

ay olurmu canım benim ben herkeze cvp vermeye çalışıyorum bazen gözden kaçıyo bazen banada cvp vermiyolar:)))

aynen gidince boş durmayızzz kız senin paşanın odası çok güzel olucalkkk

zaten mart bitsin de odadan çıkıp salona geçelim istiorum biranönce:) ayy neler yapıcam inşallah oğluma ayy yesinler onuu:)

beşik aldınız mı bacılar ben yenıyım ıstanbulda bılmıyorum nerden alınır dıye ? ucuz nereler var?

Ben Ağustos annesiyim o yüzden henüz almadım,bakmak lazım yavaş yavaş:) siz benden öncesiniz:)

oyy prensesim benimmm:)) canım valla bende daha almadım ama bakınıyorum öyle 500 falan fiyatlar saraçhaneye bakıcaz bide bakalım oralar nasıl

zaten mart bitsin de odadan çıkıp salona geçelim istiorum biranönce:) ayy neler yapıcam inşallah oğluma ayy yesinler onuu:)
aynen bende öyle odayı düzenlemek istiyorummm hem temizlik hem değişiklik:)))teyzesi yer onuuu:))
ayy ne guzel abla kardes kulupte .. 2side hamiş:) duble mutlulukk

bende sefaköy bacım armonıparkın orda oturuyorummm

evet canım çok güzel oldu beraber büyüyoruz:))))) her akşam armoninin önünden geçiyoruz:))

ben daha nasıl bişi alacağımı dahi bilmiyorum....
bende aynen nerden nasıl bısey alacagımı bılmıyorum ve fıyatlar acayp pahalı 1 senın neyın oluyor

Ben Ağustos annesiyim o yüzden henüz almadım,bakmak lazım yavaş yavaş:) siz benden öncesiniz:)

ne güzel yakınız,sefaköydede bakılacak çok yer var..
valla bılmıyorum galıba masko mobılya kentı varmıs ıkıtelli basaksehırde bılıyor musun oryaıı

Evettt evimin koltuklarını ordan aldık:) ama çok pahalı maskoda... o koltukları bile zar zor bulduk.. ama bizde bakarız oraya bakmadan olmaz:) çeşit çoktur

Evettt evimin koltuklarını ordan aldık:) ama çok pahalı maskoda... o koltukları bile zar zor bulduk.. ama bizde bakarız oraya bakmadan olmaz:) çeşit çoktur
sefaköyden oraya nasıl gıdebılırım bılgınız var mı canım benım ? en az 500 tl bı besık bu kesin .. oyle degıl mı ?

canım benım gecmıs olsun guzelce dınlen olurmu

ilk 3ay için olmazsa olmaz almamız gerekenler neler olabılırrrr sızce bız daha alısverıse baslamadıkk cınsıyetımız bellı degıl teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii salı günnnnn bellliii olcaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk cokkk heycannnlıyıyıızzzz babasıda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…