- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.641
ayy ne güzell ya .. paşa annesi olacagız pnrali de prenses anası :)Benimde erkek
beşik aldınız mı bacılar ben yenıyım ıstanbulda bılmıyorum nerden alınır dıye ? ucuz nereler var?ay olurmu canım benim ben herkeze cvp vermeye çalışıyorum bazen gözden kaçıyo bazen banada cvp vermiyolar:)))
aynen gidince boş durmayızzz kız senin paşanın odası çok güzel olucalkkk
selam kızlar,
salı günü kahverengiye benzer bir akıntım oldu. hemen doktora gittim. serum verip,iğne yaptılar. ardından eve yolladılar. ertesi gün tekrar pembemsi bir akıntım olunca tekrar doktorumu arayıp, hastaneye gittim. bir gece hastanede yatttım.
doktor rahim ağzının kısa olduğunu, bu nedenle erken doğum riskimin olduğunu söyledi.
15 gün rapor verdi. sürekli yatmam gerektiğini söyledi.
çok zor bi durum. alah kımsenın basına vermesin.
ay olurmu canım benim ben herkeze cvp vermeye çalışıyorum bazen gözden kaçıyo bazen banada cvp vermiyolar:)))
aynen gidince boş durmayızzz kız senin paşanın odası çok güzel olucalkkk
ayy ne guzel abla kardes kulupte .. 2side hamiş:) duble mutlulukkben bağcılaRDAYIM canım bu arada yeşilimsi benim kardeşim:)
bende sefaköy bacım armonıparkın orda oturuyorummmben de k.çekmecedeyim Halkalı:)
ayy ne güzell ya .. paşa annesi olacagız pnrali de prenses anası :)
beşik aldınız mı bacılar ben yenıyım ıstanbulda bılmıyorum nerden alınır dıye ? ucuz nereler var?
beşik aldınız mı bacılar ben yenıyım ıstanbulda bılmıyorum nerden alınır dıye ? ucuz nereler var?
amin arkadasım Allah razı olsunn .. Rabbım daha ıyılerını nasıp etsinn :)canım geçmiş olsun , inşallah problem olmadan sadece istirahatle atlatırsınız ...
mrymsrdr , zeynep kıyafetleriniz pek güzeller güzel günlerde giysin bebişleriniz inşallah....
ayy ne guzel abla kardes kulupte .. 2side hamiş:) duble mutlulukk
bende sefaköy bacım armonıparkın orda oturuyorummm
aynen bende öyle odayı düzenlemek istiyorummm hem temizlik hem değişiklik:)))teyzesi yer onuuu:))zaten mart bitsin de odadan çıkıp salona geçelim istiorum biranönce:) ayy neler yapıcam inşallah oğluma ayy yesinler onuu:)
ayy ne guzel abla kardes kulupte .. 2side hamiş:) duble mutlulukk
bende sefaköy bacım armonıparkın orda oturuyorummm
bende aynen nerden nasıl bısey alacagımı bılmıyorum ve fıyatlar acayp pahalı 1 senın neyın oluyorben daha nasıl bişi alacağımı dahi bilmiyorum....
Ben Ağustos annesiyim o yüzden henüz almadım,bakmak lazım yavaş yavaş:) siz benden öncesiniz:)
valla bılmıyorum galıba masko mobılya kentı varmıs ıkıtelli basaksehırde bılıyor musun oryaııne güzel yakınız,sefaköydede bakılacak çok yer var..
aynen bende öyle odayı düzenlemek istiyorummm hem temizlik hem değişiklik:)))teyzesi yer onuuu:))
seninkini önce yaparıss prensesinnki önce olur:)
bende aynen nerden nasıl bısey alacagımı bılmıyorum ve fıyatlar acayp pahalı 1 senın neyın oluyor
kızım olacak canım inşallah... çıkıp bakmak gibi bir şansımda yok göreyim karar vereyim ... bakalım napcaz...
bende aynen nerden nasıl bısey alacagımı bılmıyorum ve fıyatlar acayp pahalı 1 senın neyın oluyor
valla bılmıyorum galıba masko mobılya kentı varmıs ıkıtelli basaksehırde bılıyor musun oryaıı
aynen bende öyle odayı düzenlemek istiyorummm hem temizlik hem değişiklik:)))teyzesi yer onuuu:))
seninkini önce yaparıss prensesinnki önce olur:)
ayyy kardeş işte ya:)
sefaköyden oraya nasıl gıdebılırım bılgınız var mı canım benım ? en az 500 tl bı besık bu kesin .. oyle degıl mı ?Evettt evimin koltuklarını ordan aldık:) ama çok pahalı maskoda... o koltukları bile zar zor bulduk.. ama bizde bakarız oraya bakmadan olmaz:) çeşit çoktur
selam kızlar,
salı günü kahverengiye benzer bir akıntım oldu. hemen doktora gittim. serum verip,iğne yaptılar. ardından eve yolladılar. ertesi gün tekrar pembemsi bir akıntım olunca tekrar doktorumu arayıp, hastaneye gittim. bir gece hastanede yatttım.
doktor rahim ağzının kısa olduğunu, bu nedenle erken doğum riskimin olduğunu söyledi.
15 gün rapor verdi. sürekli yatmam gerektiğini söyledi.
çok zor bi durum. alah kımsenın basına vermesin.
Eki Görüntüle 359766 Eki Görüntüle 359767 Eki Görüntüle 359768 kızlarrrrr cicilerimiz nasıllarrrrrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?