- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.661
selam kızlar,
salı günü kahverengiye benzer bir akıntım oldu. hemen doktora gittim. serum verip,iğne yaptılar. ardından eve yolladılar. ertesi gün tekrar pembemsi bir akıntım olunca tekrar doktorumu arayıp, hastaneye gittim. bir gece hastanede yatttım.
doktor rahim ağzının kısa olduğunu, bu nedenle erken doğum riskimin olduğunu söyledi.
15 gün rapor verdi. sürekli yatmam gerektiğini söyledi.
çok zor bi durum. alah kımsenın basına vermesin.
Eki Görüntüle 359766 Eki Görüntüle 359767 Eki Görüntüle 359768 kızlarrrrr cicilerimiz nasıllarrrrrrr:)
ilk 3ay için olmazsa olmaz almamız gerekenler neler olabılırrrr sızce bız daha alısverıse baslamadıkk cınsıyetımız bellı degıl teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii salı günnnnn bellliii olcaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk cokkk heycannnlıyıyıızzzz babasıda bende
canım benım gecmıs olsun guzelce dınlen olurmu
sefaköyden oraya nasıl gıdebılırım bılgınız var mı canım benım ? en az 500 tl bı besık bu kesin .. oyle degıl mı ?
bılmıyorum bacım ucuz ve sallanan bişey olsun da ..Merhaba,
büyüyen beşik mi almak istiyosunuz, yoksa büyümeyen mi? fiyatlar fark ediyo çünki.
hangı markadan bahsedıyorsun bacım merak ettım.. .. 900 tllik bebek odası hangi markanın ?Eki Görüntüle 359950
mesela bu beşiğin fiyatı 280 tl civarında, büyüyenleri de 450 tl gibi.
ben sanırım bu markanın ürünlerini alcam, çünki ucuz. Bebek odası takımı alsan bile 900 Tl ye tüm mobilyayı alabiliyosun. Çok güvenilir bir marka mı bilmiyorum ama bi gidip yerinde görmek lazım.
Asıl beğendiğim daha farklı mobilyalar ama onlar çok pahalı, eşim pek sıcak bakmıyor bebek odası için o kadar para vermeye. 2500 - 3000 arası bu beğendiklerim
Eki Görüntüle 359960
Eki Görüntüle 359950
mesela bu beşiğin fiyatı 280 tl civarında, büyüyenleri de 450 tl gibi.
ben sanırım bu markanın ürünlerini alcam, çünki ucuz. Bebek odası takımı alsan bile 900 Tl ye tüm mobilyayı alabiliyosun. Çok güvenilir bir marka mı bilmiyorum ama bi gidip yerinde görmek lazım.
Asıl beğendiğim daha farklı mobilyalar ama onlar çok pahalı, eşim pek sıcak bakmıyor bebek odası için o kadar para vermeye. 2500 - 3000 arası bu beğendiklerim
Eki Görüntüle 359960
bacım ben 3000 tl yi bırak 600 tlden pahalı beşik alamam .. hemn evim küçük hem de maddi olarak iyi değilim :2:tabiki bebegım herseyın en guzelıne layık amacanım cok güzel senın begendıklerınde.her bütceye göre muhakkak alınacak seyler var bence..3000tl bıde ev müsaıt degılse bence cok fazla..zaten o odaya yerlesemıcekler ki uzun bi süre
bacım ben aradım 2 yer var 2 side avcılar onların nolarını verdı bana sımdı onları arayacagım ....babyhope diye bi marka, gittigidiyodan buldum ben de bu markayı. google dan aratablrsin.
ama internetten almak istemiyorum. kendi internet sitesi de var, siteden telefonlarını alıp bi aramak istiyorum, satan bi bayisi var ise gidip görerek almak lazım bence.
bu beşik sallanıyomuş, öyle yazıyodu özelliklerinde.
bacım ben 3000 tl yi bırak 600 tlden pahalı beşik alamam .. hemn evim küçük hem de maddi olarak iyi değilim :2:tabiki bebegım herseyın en guzelıne layık amaelimden gelenin en iyisini almaya calısacagımm
bacım ben aradım 2 yer var 2 side avcılar onların nolarını verdı bana sımdı onları arayacagım ....
ben de bakıp bakıp duruyorum işte bu pahalı takımlara ama ben de o dediğim ucuz olan takımdan alacağım heralde :)
bunda üzülcek bişi yok, bebeğin sıhhatli sağlıklı olsun da Allahın izni ile önemli olan o, sonucta bebeğin umrunda değil ki kaç paralık beşikte yattığı, o kendi dünyasında mutlu mutlu yaşıyo :)
biz anneler kendimzi tatmin ediyoruz böyle şeylerle :)
hayatım babyhope.com da ıletısım numarasını aradım .. bugun pazar dıye guvenlık gorevlısı açtı telefonu .. zaten ınternetten de satş olmuyor galıba .. bana verdıgı 2 magaza numarası da servıs dısı .. yarın yıne arayacagımmm .. o zaman bılgı alabılır mişim hayatımm .. sen ıstanbulun neresındensin ? ben kucukcekmece sefaköy..Canım görüştükten sonra kaç TL fiyat verdiklerni paylaşır mısın?
Gerçi gidip mağazada görüp, sonra internetten ucuz ise, internetten de sipariş verebilirim.
hayatım babyhope.com da ıletısım numarasını aradım .. bugun pazar dıye guvenlık gorevlısı açtı telefonu .. zaten ınternetten de satş olmuyor galıba .. bana verdıgı 2 magaza numarası da servıs dısı .. yarın yıne arayacagımmm .. o zaman bılgı alabılır mişim hayatımm .. sen ıstanbulun neresındensin ? ben kucukcekmece sefaköy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?