2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pazar pazar kimse uyanamadı herhal Ben iki gündür kızçemin hareketlerini net olarak hissetmeye başladım çok şükür

canım Allah yardımcın olsun en azından çaresiz bir dert değilmiş bak buna da şükür doktorun dediği gibi dinlen tatlım inşallah bebeğin geldikten sonra bunların hiçbiri gözünde olmayack hayırlısıyla

aman aman ne tatlı ciciler bunlar annesi

ay zeynepcim senin ciciler de pek tatlı ayrıca sen de çok tatlı bir annesin

selam canım valla ilk üç ay için gerekli çıtlı bodylerin hazır olsun yeni doğduğunda göbeği düşene kadar çıtlı giydirmemek daha iyiymiş alt üst ayrı hastane çıkışları var ya göbeğe zarar vermeyecek şekilde onları giydirirsin. body sadece 0-3 ay değil 3-6 ay da al ilk etap için kilolu doğar çabuk büyür belli olmaz. Unibaby yenideoğan ıslak pamukları var alt temizliği için onlardan al, alt açma, kullan-at alt açma, küveti banyo süngeri filesi, ben bi emzik ve ufak boy biberon da aldım bulunsun diye, tulum aldım, ayaklı ayaksız altlar, çoraplar, başına başlık, eldiven, mama önlüğü, ağız bezi...

slm kızlarr ... biz biraz geç başladık bugüne gece çok midem yandıı uyuyamadım hiçç oğlum tekmeleyip durmasa daha kalkacağım yoktuyaa :) babamız evde yok gitmeden bize kahvaltı hazırlamış bırakmışş bizde afiyetle yedikk .bakalım teyzelerimiz gelmişmi kuzularıyla diyee ..pnrali , zynepcim aldıklarınız çoook güzeller iyi mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah ..bende allışverişe başlamak istiyorumm .perşembe dr teyzemizle randevumuz varr özledim oğlumuuu ..

herkese iyi pazarlar...

istanbulda hava soguk ama güneşli..kış bi türlü gitmedi yaz gelsede bebısler gelse artık

mesela bu beşiğin fiyatı 280 tl civarında, büyüyenleri de 450 tl gibi.
ben sanırım bu markanın ürünlerini alcam, çünki ucuz. Bebek odası takımı alsan bile 900 Tl ye tüm mobilyayı alabiliyosun. Çok güvenilir bir marka mı bilmiyorum ama bi gidip yerinde görmek lazım.

Asıl beğendiğim daha farklı mobilyalar ama onlar çok pahalı, eşim pek sıcak bakmıyor bebek odası için o kadar para vermeye. 2500 - 3000 arası bu beğendiklerim

Merhaba,

büyüyen beşik mi almak istiyosunuz, yoksa büyümeyen mi? fiyatlar fark ediyo çünki.
bılmıyorum bacım ucuz ve sallanan bişey olsun da ..

hangı markadan bahsedıyorsun bacım merak ettım.. .. 900 tllik bebek odası hangi markanın ?

gittigidiyoda bunu buldum, 240 Tl miş.

ben böyle renkli istemiyorum ama tek renk beyaz istiyorum, bence çok güzel duruyo tek beyaz.

canım cok güzel senın begendıklerınde.her bütceye göre muhakkak alınacak seyler var bence..3000tl bıde ev müsaıt degılse bence cok fazla..zaten o odaya yerlesemıcekler ki uzun bi süre

babyhope diye bi marka, gittigidiyodan buldum ben de bu markayı. google dan aratablrsin.

ama internetten almak istemiyorum. kendi internet sitesi de var, siteden telefonlarını alıp bi aramak istiyorum, satan bi bayisi var ise gidip görerek almak lazım bence.

bu beşik sallanıyomuş, öyle yazıyodu özelliklerinde.

canım cok güzel senın begendıklerınde.her bütceye göre muhakkak alınacak seyler var bence..3000tl bıde ev müsaıt degılse bence cok fazla..zaten o odaya yerlesemıcekler ki uzun bi süre
bacım ben 3000 tl yi bırak 600 tlden pahalı beşik alamam .. hemn evim küçük hem de maddi olarak iyi değilim :2:tabiki bebegım herseyın en guzelıne layık ama elimden gelenin en iyisini almaya calısacagımm

Buba haklısın tabi ama büyüyen beşik olunca daha uzun süre kullanılablir bence,
yani ilerde genç odasına gerek kalmaz bu tip bi bebek odası alırsak.

ilerde belki bi baza yada karyola aıp eklesem, bu şifonyeri gardrobu uzun süre kullanabilir diye düşünüyorum, çok çocuk işi gibi değil çünki.

bi de bu var ama bu çok ağır, eşim hiç begenmedi :)

bacım ben aradım 2 yer var 2 side avcılar onların nolarını verdı bana sımdı onları arayacagım ....

bacım ben 3000 tl yi bırak 600 tlden pahalı beşik alamam .. hemn evim küçük hem de maddi olarak iyi değilim :2:tabiki bebegım herseyın en guzelıne layık ama elimden gelenin en iyisini almaya calısacagımm

ben de bakıp bakıp duruyorum işte bu pahalı takımlara ama ben de o dediğim ucuz olan takımdan alacağım heralde :)

bunda üzülcek bişi yok, bebeğin sıhhatli sağlıklı olsun da Allahın izni ile önemli olan o, sonucta bebeğin umrunda değil ki kaç paralık beşikte yattığı, o kendi dünyasında mutlu mutlu yaşıyo :)
biz anneler kendimzi tatmin ediyoruz böyle şeylerle :)

Canım görüştükten sonra kaç TL fiyat verdiklerni paylaşır mısın?
Gerçi gidip mağazada görüp, sonra internetten ucuz ise, internetten de sipariş verebilirim.
hayatım babyhope.com da ıletısım numarasını aradım .. bugun pazar dıye guvenlık gorevlısı açtı telefonu .. zaten ınternetten de satş olmuyor galıba .. bana verdıgı 2 magaza numarası da servıs dısı .. yarın yıne arayacagımmm .. o zaman bılgı alabılır mişim hayatımm .. sen ıstanbulun neresındensin ? ben kucukcekmece sefaköy..

selam sevgili anneler ve sevgili bebişleri nasılsınız

hepinize iyi pazarlar biz işteyiz çalışıyoruz
ist hava sogukta olsa güneşli insan dışarı çıkıpdolaşmak istiyor

beşik modelleri için Baybmx site varburası da uygun bi bakın isterseniz
yerleride pendik / esenyalıdaymış

bu aynı benim babyhope dediğim markanın modelinden, o da bu fiyatlarda. aynı markalar mı acaba..

bi de şuna bayıldım, peri oda takımı ama bizim bebişimiz erkek :)

canım kadıköydeyim ben. daha hiç çıkıp piyasaya bakmadık, internetten araştırıyorum şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…