- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.681
bu aynı benim babyhope dediğim markanın modelinden, o da bu fiyatlarda. aynı markalar mı acaba..
bi de şuna bayıldım, peri oda takımı ama bizim bebişimiz erkek :)ahh hayatımm tek besık yeter bıze .. evımız kucuk kıracıyız zaten .. ben polis eşiyım .. her dakika tayin cıkıyor onun içinn..
Eki Görüntüle 359970
ben bugun sefaköy cıvarına cıkıp bakacağim ne var ne yok diye .. can sıkıntısı hem hava da gusel sen ne kadarlık hamılesın .. benımde oğlum olacak Allah c.c nasıp ederseeecanım kadıköydeyim ben. daha hiç çıkıp piyasaya bakmadık, internetten araştırıyorum şimdilik..
ayy bn cıkıcam azık dısarı hemde besık bakacagımm .. eger uygun guzel bısey bulursam hemen sana da haber verırım .. facen varsa ekle istersenn .. Zeynep Ahmet Aktaş ..20 + 3 um ben, güzel havanın tadını çıkarmak lazım tabi :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nimettttttttttt cok sevındım ya hayırlı olsunn .. ohh oglusuma kız buldum hayırlı olsunnslm kızlar dün doktora gittim bebişim kız olacakmış çok mutlu olduk eşimle kız bebiş istiyorduk gönlümüze göre oldu.
çok saol canım benimmmm:)nasıl olcak annesııı cok şekerleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pazar pazar kimse uyanamadı herhalBen iki gündür kızçemin hareketlerini net olarak hissetmeye başladım çok şükür
canım Allah yardımcın olsun en azından çaresiz bir dert değilmiş bak buna da şükür doktorun dediği gibi dinlen tatlım inşallah bebeğin geldikten sonra bunların hiçbiri gözünde olmayack hayırlısıyla
aman aman ne tatlı ciciler bunlar annesi
çok saol canım benimmmm
ay zeynepcim senin ciciler de pek tatlı ayrıca sen de çok tatlı bir annesin
selam canım valla ilk üç ay için gerekli çıtlı bodylerin hazır olsun yeni doğduğunda göbeği düşene kadar çıtlı giydirmemek daha iyiymiş alt üst ayrı hastane çıkışları var ya göbeğe zarar vermeyecek şekilde onları giydirirsin. body sadece 0-3 ay değil 3-6 ay da al ilk etap için kilolu doğar çabuk büyür belli olmaz. Unibaby yenideoğan ıslak pamukları var alt temizliği için onlardan al, alt açma, kullan-at alt açma, küveti banyo süngeri filesi, ben bi emzik ve ufak boy biberon da aldım bulunsun diye, tulum aldım, ayaklı ayaksız altlar, çoraplar, başına başlık, eldiven, mama önlüğü, ağız bezi...
Selam annişler bugün topik çok sessiz herkes kocişlerle gezmede sanırım
Bizde babamızla bugün gezdik dolaştık biraz maslak taki e bebek mağazasına gittik bişi almadık ama arabalara filan baktık şölee bi fikir olsun diye ama bi türlü karar veremedik(
bebek arabası alan var mı yada araştırma yapan?? Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
ben bunu beğendim ama araba biraz ağır geldi ...
Birde bugaboo bee marka bir arabaya baktık.. tek kelimeyle harika ama sadece araba 1,750 tl bunun yanında puset ve puset aparatı alıosun 2.200 tl ye falan geliyor şaka gibi yaniinerdeyse oda parası...
pnrali, zeynep, luxxor cicişlerinize bayıldım ben de alabilirsem eklicem bigün
Perşembe günü havuzlu hana gidicem eminönüne ordaki izlenimlerimi de yazarım size
canım nasılsın napıyorsun ?canım çok saol daha güzelleri senin olsun:) ya bu havuzlu han neresinde eminönünün
canım çok saol daha güzelleri senin olsun:) ya bu havuzlu han neresinde eminönünün
oğlumun kıyafetlerının fotolarını gordun mu ?ben de tam bilmiyorum yerini maalesef( bu hafta bir aksilik olmaz da gidebilirsem size detaylı izlenimlerimi yazarım artık eminönüne gidince sora sora bulcam
oğlumun kıyafetlerının fotolarını gordun mu ?
ayy vallahi hemenceck dogsalar dimi ben cok ıstıyorum .) bugun besık baktım hayatımmmevet canım bayıldım ciclere iyi günlerde kullanın inşallah
ayy vallahi hemenceck dogsalar dimi ben cok ıstıyorum .) bugun besık baktım hayatımmm
sa ol kuzum daha ıyılerı kızımızın olsun n.. renklı ultrasona gırdın mı bebegın ne kadarlık olduuzeynepcim bebişin kıyafetleri çok güzel. iyi günlerde giysin inş.
bosuna moskoya gıtmeyın bacım kazıkcılar yaaa.. ucuyor fıyatlarr .. bende bugun baktım begendımm sefaköyde .. acayıp kalıtelı bıseydı yatagı ozel örtüleri ve cibinlik dedıklerı tül hersey ıcınde 750 tl:) onu alcamm ..nasıl fiyatlar ??
beğenebildin mi bişeyler ... biz daha başlamadık bakmaya ama bir haftasonu maskoya gidelim diyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?