2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım kadıköydeyim ben. daha hiç çıkıp piyasaya bakmadık, internetten araştırıyorum şimdilik..
ben bugun sefaköy cıvarına cıkıp bakacağim ne var ne yok diye .. can sıkıntısı hem hava da gusel sen ne kadarlık hamılesın .. benımde oğlum olacak Allah c.c nasıp ederseee

Selam annişler bugün topik çok sessiz herkes kocişlerle gezmede sanırım

Bizde babamızla bugün gezdik dolaştık biraz maslak taki e bebek mağazasına gittik bişi almadık ama arabalara filan baktık şölee bi fikir olsun diye ama bi türlü karar veremedik (

bebek arabası alan var mı yada araştırma yapan?? Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
ben bunu beğendim ama araba biraz ağır geldi ...

Birde bugaboo bee marka bir arabaya baktık.. tek kelimeyle harika ama sadece araba 1,750 tl bunun yanında puset ve puset aparatı alıosun 2.200 tl ye falan geliyor şaka gibi yanii nerdeyse oda parası...

pnrali, zeynep, luxxor cicişlerinize bayıldım ben de alabilirsem eklicem bigün

Perşembe günü havuzlu hana gidicem eminönüne ordaki izlenimlerimi de yazarım size

nasıl olcak annesııı cok şekerleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok saol canım benimmmm:)

canım seninkilerde çokkk tatlııı maşallahhhhhh

canım çok saol daha güzelleri senin olsun:) ya bu havuzlu han neresinde eminönünün

zeynepcim bebişin kıyafetleri çok güzel. iyi günlerde giysin inş.
sa ol kuzum daha ıyılerı kızımızın olsun n.. renklı ultrasona gırdın mı bebegın ne kadarlık olduu

nasıl fiyatlar ??
beğenebildin mi bişeyler ... biz daha başlamadık bakmaya ama bir haftasonu maskoya gidelim diyoruz bakalım
bosuna moskoya gıtmeyın bacım kazıkcılar yaaa.. ucuyor fıyatlarr .. bende bugun baktım begendımm sefaköyde .. acayıp kalıtelı bıseydı yatagı ozel örtüleri ve cibinlik dedıklerı tül hersey ıcınde 750 tl:) onu alcamm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…