- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #17.701
sa ol kuzum daha ıyılerı kızımızın olsun n.. renklı ultrasona gırdın mı bebegın ne kadarlık olduu
bosuna moskoya gıtmeyın bacım kazıkcılar yaaa.. ucuyor fıyatlarr .. bende bugun baktım begendımm sefaköyde .. acayıp kalıtelı bıseydı yatagı ozel örtüleri ve cibinlik dedıklerı tül hersey ıcınde 750 tl:) onu alcamm ..
bacım 600 ytl de var ama .. 750 tl olan paşa tahtı gibi kocaman . 6 yasında kadar rahat yatar %100 mdf . 1. kalıte . garantisi özel boyası :) cok guseldi teyzesii yaaa750 tl süpermişş :)) ben oda takımı alıcam ev de müsait nasıl olsa alınacak takım olsun bari dedik ama internetten bakıom fiyatlar uçuk:44:
bakalım zaten 1 ay sora falan başlarız heralde oda bakmaya
oyyyy kurban onun ayaklarına teyzesi gurban onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) baldır o candır o:) nasıl dogum dusunuyorsun kac kılo aldın anlat nımetcım yaazeynepcim renkli ultrasyona girdim bebişin ayak parmaklarına kadar gördük .çok güzeldi. 20+1 bu gün itibariyle
kızlar merhabalar.... aranıza bende katılabilir miyim bugün tam tamına 19+1 oldukoğluşumla
hosgeldin canım hayırlı olsun oğlun bende erkek annesiyim ... nasıl gıdıyor ?hamişlıkkızlar merhabalar.... aranıza bende katılabilir miyim bugün tam tamına 19+1 oldukoğluşumla
kızlar merhabalar.... aranıza bende katılabilir miyim bugün tam tamına 19+1 oldukoğluşumla
slm kızlar dün doktora gittim bebişim kız olacakmış çok mutlu olduk eşimle kız bebiş istiyorduk gönlümüze göre oldu.
ilk 3ay için olmazsa olmaz almamız gerekenler neler olabılırrrr sızce bız daha alısverıse baslamadıkk cınsıyetımız bellı degıl teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii salı günnnnn bellliii olcaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk cokkk heycannnlıyıyıızzzz babasıda bende
merhaba bebişimn güzel teyzeleriiii bebişim kıpır kıpırrr 1ayy aradan sonra yarınnnnn görüşücezzz oda cok heycanlı bızdeeee hem ayrıntılıııı varrrrr hemde sır gıbı sakladıgı cınsıyetınıııııııı ögrenıcezzzzzz hayırlısıyllaaa inşallahhh bugun aksam olmazzz artıkk yaaaaaaaaaaaa
Hepinize günaydın kızlarr... İyi haftalar olsun inşallah :))
merhaba bebişimn güzel teyzeleriiii bebişim kıpır kıpırrr 1ayy aradan sonra yarınnnnn görüşücezzz oda cok heycanlı bızdeeee hem ayrıntılıııı varrrrr hemde sır gıbı sakladıgı cınsıyetınıııııııı ögrenıcezzzzzz hayırlısıyllaaa inşallahhh bugun aksam olmazzz artıkk yaaaaaaaaaaaa
herkese günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar, ben de herkese çook güzel bir gün diliyorum :)
ara ara okuyordum forumu ama ilk defa dün yazmak nasip oldu, zeynep beşik fiyatlarını sorunca araştırma tecrübelermi paylaşmak istedim :)
bizim de bu haftasonu doktor randevmuz var, ayrıntılı ultrason çekilcekmiş. hayırlısı inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?