2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

750 tl süpermişş :)) ben oda takımı alıcam ev de müsait nasıl olsa alınacak takım olsun bari dedik ama internetten bakıom fiyatlar uçuk:44:

bakalım zaten 1 ay sora falan başlarız heralde oda bakmaya

750 tl süpermişş :)) ben oda takımı alıcam ev de müsait nasıl olsa alınacak takım olsun bari dedik ama internetten bakıom fiyatlar uçuk:44:

bakalım zaten 1 ay sora falan başlarız heralde oda bakmaya
bacım 600 ytl de var ama .. 750 tl olan paşa tahtı gibi kocaman . 6 yasında kadar rahat yatar %100 mdf . 1. kalıte . garantisi özel boyası :) cok guseldi teyzesii yaaaben oda alamam hem yerım yok koymaya hem param yok ..

kızlar eve yeni geldikk arkadaşlarımıza gittik oturmayaa. ya kimsecikler yoktu topikte bugünn. bende bi bakıp çıkıcamm allaha emanet olunn iyi geceler...

kızlar merhabalar.... aranıza bende katılabilir miyim bugün tam tamına 19+1 olduk oğluşumla

hoşgeldiniz oğluşunla aramıza :)

slm kızlar dün doktora gittim bebişim kız olacakmış çok mutlu olduk eşimle kız bebiş istiyorduk gönlümüze göre oldu.

çok sevindim canım sağlıcakla kucağınızada alırsınız inş. :)

canım bunlar çok güzeller güle güle giysin güzel kızın

canımm benimm..bizde heyecanla senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz oğluşumla

kızlar Ayçamın cicilerine yorum yapan herkese teşekkür ediyorum topluca yazayım dedim çünkü yarın iş var malum artık yatmam gerekiyor hepinizi öptüm iyi geceler

merhaba bebişimn güzel teyzeleriiii bebişim kıpır kıpırrr 1ayy aradan sonra yarınnnnn görüşücezzz oda cok heycanlı bızdeeee hem ayrıntılıııı varrrrr hemde sır gıbı sakladıgı cınsıyetınıııııııı ögrenıcezzzzzz hayırlısıyllaaa inşallahhh bugun aksam olmazzz artıkk yaaaaaaaaaaaa

Ah cnm tahmin ediyorum heyecanını. Hayırlısı ile Allah gönlünüze göre versin inşallah cnm. Umarım ayrıntılınız da sorunsuz geçer. Geçer geçer cnm sen dal işe güce nasıl akşam olduğunu anlamassın allahın izniyle. Benim sıpamı görmeye daha bir haftadan fazla var. Sizin gelmiş gününüz hiç değilse bak

Canım çoook güzel haberlerle gelirsin inşallah allah gönlüne göre versin

Bizim randevumuza daha çok var geç zaman geeeeç

günaydın kızlar, ben de herkese çook güzel bir gün diliyorum :)

ara ara okuyordum forumu ama ilk defa dün yazmak nasip oldu, zeynep beşik fiyatlarını sorunca araştırma tecrübelermi paylaşmak istedim :)

bizim de bu haftasonu doktor randevmuz var, ayrıntılı ultrason çekilcekmiş. hayırlısı inşallah..

Günaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

ne kadarlık oldunuz şimdi?? bizim 21+4 te randevumuz daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…